Ministeri Lindström ja tulevat vaalit

Utelias_äänestäjä

Miten herra työministeri Jari Lindström itse kokee, kuinka hyvin on pitänyt lupauksensa asioissa joita lupasi ennen viime eduskuntavaaleja? Onko rahkeita sanoa että olen ollut sanojeni mittainen mies?

Onko tullut edes pientä lipsuntaa lupauksiin, vai onko tullut pysyttyä tinkimättömästi luvatussa linjassa?

Tuleeko mikään ajatus tulevassa vaalikoneessa muuttumaan siihen nähden mitä nähtiin vaalikoneessa ennen viime vaaleja? Vai jatketaanko tutulla turvallisessa luotettavalla linjalla edelleen?

Oletko edellen se sama sanansa pitävä luotettava Jari johon me kaikki luotetaan, joka ei koskaan ja missään tilanteessa petä äänestäjiään?

Vaalit lähestyy ja äänestäjien mielenkiinto lisääntyy, ja sitä myötä halutaan vastauksia ehdokkailta jos ovat tosissaan liikkeelä.

45

779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JokuEiTäsmää
    • VoiMorjensTuota
      • JSu

        Lindström: "Kyllä minä tiedän, sieltä tulee kiukkuista palautetta siitä, että on käännetty takki nurin. Mutta jos sitä pohtisin joka päivä, niin voisin lopettaa vaikka heti tämän työn, hän sanoi."

        Ei kukaan sitä uskokaan että Jarppa luopuisi ministeriauton takapenkistä. Pitihän siellä istumisen varmistamiseksi perustaa uusi puoluekin.


      • Sinsetyök

    • sininenjavalkoinenlahtar

      Ei taida Lindström vastailla eikä kommentoida kun pitää kaikkia jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä nillittäjinä, kuten entistä työantajaansakin joka hänelle tarjosi vain puolen vuoden sopimuksia.

    • pörssipelurin-renkipoika

      Voikkaan paperimies Lindström ei taida edes itse tajuta kenen etuja hän on parhaillaan ajamassa yhdessä äärioikeistolaisimmista Suomen hallituksista.
      Muistaako edes sitä irtisanomisten helpottajaisissaan, että UPM:n pörssikurssi NOUSI välittömästi VIISI (5 !!) prosenttia, kun UPM oli ilmoittanut aloittavansa Suomen historian kaikkien aikojen suurimman saneerausohjelman kevättalvella 2006.
      Sehän koski noin 3500 duunaria kaikkiaan.
      Sen sijaan Voikkaalta UPM ilmoitti 12.5.2006 irtisanovansa "vain" 575 ja muualta Suomesta 97 työntekijää. Lisäksi 1900 työntekijää siirrettiin joko suoraan eläkkeelle tai työttömyyseläkeputkeen.

    • kymenlaakso

      Koville ottaa joillekin kun työllisyys kohenee ja mies joutuu päivittämään entisiä vajavaisia tietoja yhteiskunnan toimintojen monimutkaisuudesta. On helppoa tarjota populistisia ratkaisumalleja vaikeisiin asioihin jos niitä ei huoli itse toteuttaa.

      • OnSiinäTyämiäs

        Kääntyikö takki, työministeri Lindström?

        Kääntyikö takki, työministeri Lindström? Alkuvuodesta annettu lausunto irtisanomissuojasta herättää ihmetystä
        – Pitääkö yleissitovuudesta luopua? Ei. Mitä tulisi tilalle? Minimipalkkalaki? En lämpene tälle. Pitääkö irtisanomissuojaa heikentää? En näe sillekään tarvetta, Lindström kirjoitti 19. tammikuuta 2018.

        Lindström ei torstaina ollut innokas kommentoimaan sosiaalisessa mediassa leviävää vanhaa tviittiään.


      • Takinkääntäjien.sukua
        OnSiinäTyämiäs kirjoitti:

        Kääntyikö takki, työministeri Lindström?

        Kääntyikö takki, työministeri Lindström? Alkuvuodesta annettu lausunto irtisanomissuojasta herättää ihmetystä
        – Pitääkö yleissitovuudesta luopua? Ei. Mitä tulisi tilalle? Minimipalkkalaki? En lämpene tälle. Pitääkö irtisanomissuojaa heikentää? En näe sillekään tarvetta, Lindström kirjoitti 19. tammikuuta 2018.

        Lindström ei torstaina ollut innokas kommentoimaan sosiaalisessa mediassa leviävää vanhaa tviittiään.

        Kyllä Lindström asiaa kommentoi.

        "– En jaksa lässyttää vanhoja juttuja, Lindström totesi Iltalehdelle"


    • Hennatyty

      Paljon odotin tuolta ukolta kun entinen luottamusmieskin oli,
      takki kääntyi välittömästi soinin kanssa.
      No entinen on kohta ministerinä ja politikkonakin, hyvästi en kaipaa.

    • KuisKauanNäinEdetään

      Työllisyys ei oikeasti kohene. Sipilän tilastossa mukaan lasketaan nekin jotka tekvät kuukaudessa muutaman päivä töitä 9 euron päiväpalkalla. Tämä on jo niin monessa paikassa selvitetty että luulisi tyhmemmänkin jo tajuavan ja ymmärtävän.

      Tämän hallituksen toimet tuhoavat kovalla kädellä Suomea, niin yrityksiä kun palkansaajia.

      Tällaisesta kaverista kyse tämän puhalluksen johtorymässä.
      https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

      Tuossa tuosta viimeinen lause:Juha Sipilä ei vastannut Seuran lukuisiin haastattelupyyntöihin. Heh, miksiköhän.

      Lindström tässä kaikessa on nolo tapaus jota kohtaan moni jo tuntee jopa sääliä.

    • vesivoimaa

      Työllisyys on oikeasti parantunut siintä ei kai ole epätietousuutta. Suurin ongelma vielä taannoin on nyt korjaantunut. Politiikkaa kun tehdään hyvätkin päätökset koitetaan mitätöidä. Se ei ainakaan ole suomalaisten etu. Jartsulle pisteet uurastuksesta työpaikkojen luomisesta. Tähän ei aikaisemmat ministerit ole pystyneet.

      • Nyt.faktaa.pöytään

        Kerro linkki mistä nähdään tuo oikea työllistyminen. Siis sellainen jossa ei mukana nuo 9€/ päivä ja kurseilla olevat. Nyt tuli sinulle näytön paikka.


      • Siinätotuus

        Työllisyys ei ole nykyisen hallituksen toimesta kohentunut yhtään, ja Lindströn on yksi pahimmista pettureista ja persereijistä suomen politiikan historiassa.


      • ydinvoimaa

        Nimimerkille "vesivoimaa". Nyt et ole oikein mistään selvillä. Ei uusia työpaikkoja ole luotu yhtään.

        Kun Jarppaa kehut niin lähdetään Lindströmin omista ajatuksista. Hän ei pidä oikeana työpaikkana sellaista jossa tarjotaan 3-4 kuukauden työsopimuksia tai ei makseta kunnollista palkkaa. Nyt Sipilän juoksupoikana laulee mitä laulelee mutta ei omia ajatuksiaan. Itse olen lukenut kun Lindström mainitsi että työstä kuuluu saada sellainen palkka jolla pystyy elämään. Nyt oman edun vuoksi luuserina laulaa Sipilän lauluja mutta hänen oikeista ajatuksista on mustaa valkoisella. Tuosta linkistä aukeamalta kuusi faktaa Lindströmin omin sanoin "Sitä tikulla silmään..."

        https://www.lehtiluukku.fi/lehti/paperiliitto/_read/05-2018/183880.html


      • Kirppu27
        Nyt.faktaa.pöytään kirjoitti:

        Kerro linkki mistä nähdään tuo oikea työllistyminen. Siis sellainen jossa ei mukana nuo 9€/ päivä ja kurseilla olevat. Nyt tuli sinulle näytön paikka.

        Tämän oikean/ todellisen työllisyystilaston minäkin haluaisin nähdä. Siis tilasto niistä työntekijöistä, joilla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde/ pidempi määräaikainen ja samalla nauttivat sellaista kuukausipalkkaa, jolla maksaa laskunsa ilman toimeentuloluukulla poikkeamista.

        Kuinka monta työttömistä on "pakkopulla" hyödyttömillä työllisyyskursseilla epäpätevien ns. opettajien vetämillä kursseilla hakemassa itselleen muka taitoja joilla työpaikka irtoaa nykyisiltä työmarkkinoilta. Kursseihin sisältyy tietenkin pakkoharjoittelu jossain yrityksessä, ilmaistyöntekijänä.

        Kuinka moni työntekijöistä tilastoissa on niitä, jotka ovat parin päivän aktiivimallin pakottamissa keikkahommissa. Odottavat työttömyyspäivärahoja yli puolitoista kuukautta kauemmin, koska kassat tarvitsevat palkkakuitit parinkin päivän duuneista.

        Jouduin viime kesänä, siis nyt kaikkien niin kovasti hehkuttamalla talouden nousukaudella, kuuntelemaan kahden yrittäjän välistä keskustelua kesätyöntekijöiden rekrytoinneista omalla kohdallaan.

        Toinen yrittäjistä mahtipontisesti kertoi yritykseensä tulevan te-tston työllistettyjä " jätkiä" kesän ajaksi lomakauden ajaksi. "Onneksi niille ei tarvitse edes palkkaa maksaa." samainen yrittäjä naureskeli kolleegalleen.

        Siis "jätkiä palkattomaan työhön" josta työttömänä olleet työntekijät kostuvat päivärahan päälle sen 9 euroa Siinäpä on yrittäjällä asenne kohdallaan ja osaapa käyttää tämän maan päättäjien laillistamaa työllistämispolitiikkaa hyväkseen.

        Kyseessä oli firma, joka työllistää alle 10 henkilöä.

        Paikallisten työttömien kanssa ajatusten vaihto on tuonut esiin äärimmäissen ikäviä seikkoja, jonka johdosta työllisyyspolitiikkaa tulisi hoitaa aivan toisella tavalla. Yrityksien olisi velvollisuus tarjota oikeaa työtä palkkatukikauden/ työllistämistöiden jälkeen, vaikka määräaikaisesti vuoden verran. Nyt tuolla markkinoilla on näitä yrittäjiä, jotka rekrytoivat vain palkkatuella ja ilmaistyöntekijöitä riveihinsä. Jos henkillö tekee työnsä huonosti, sen voi toki poistaa riveistään ja ilmoittaa te-tstolle huonosta materiaalista. Ja karenssia pukkaa. Jos taas rekrytoitu tekee työnsä äärettömän hyvin, käyttämättä edes työpäivän aikana pakollisia taukojaan palvellakseen yrittäjää pidemmän työsuhteen toivossa, turha toivo. Työt loppuu, kun palkkatukikausi loppuu. Hetken päästä sisään uutta väkeä, samalla rekrykaavalla.

        Jos nyt viime päivien aikana irtisanomislaki ja sen valmistelun käsittely on saanut suhteettoman suuret puitteet (Sipilä: "Tykillä ammutaan kirppua.") niin kyllä tuolla työttömien ihmisten käsittelyssä nykyisellä työllistämispolitiikalla olisi kirveellä töitä. On luotu työmarkkinat, jolla kyykytetään ihan urakalla.


    • kymenlaakso

      Eiköhän suurin ongelma ole työelämästä vieraantuneet, tukiin tottuneet joille ei ole käyttöä nykyisessä vaatimustason työelämässä. Työvoimapula monella ammattialalla sen kertoo. Palkasta se ei ole kiinni vain osaamisesta. Ilman maahanmuuttajia oltaisiin kusessa.

      • Tullut_hiukan-seurattua

        No jaa, tuo on tuota tarinaa. Tuossa olet oikeassa että kaikista ei ole oikeaan työelämään kuten nykyisestä työministeristä. Maahanmuuttajien osaamisesta työhaluista voisi kertoa vaikka kirjan verran. No Lindström lupasi kirjan omista toilailuistaan ja takinkäännöistään. Mutta eiköhän tämän hallituksen aikana suurin ongelma työelämässä ole oikeat työpaikat oikealla palkalla.


      • Yksinkertaista.ymmärtää

        Nimimerkille kymenlaakso. Suomen suurin ongelma on Sipilän hallitus luusereineen. Ja voisit vastata mitä sinulta kysytään, itsehän olet ollut aina vieraantunut oikeasta työelämästä.


    • lierokin-on-lihaa

      Voikkaalainen paperikemistikö se onkin ostanut ihan yksinään kaiken maamme vientisellun, kaiken muunkin metsäteollisuutemme viennin, kaikki Uudenkaupungin tehtaan Mersut, kaikki telakoittemme loistoristeilijät, jäänmurtajat, etc. etc. etc.
      On se upporikas hypernero heppu siitäkin huolimatta, että Suomi on kilpailukyvyltään juuri tänään kuullun selvityksen mukaan maailman 11. sijalla niin "kauhean ahneesta" ay-liikkeestä huolimatta.
      Millähän P.Lipponen pystyikään kahdella hallituksellaan saamaan v. 1995-2003 Suomen historian pahimman talouslaman ja puolen miljoonan työttömyyden kuriin ja talouden nousukiitoon?
      Sen jälkeen olemmekin saaneet "nauttia" maalaisliitto-sekoomus-sekoilusta, joka on ollut ja on edelleen vain sitä.
      Tuo lama saatiin silloin aikaan käytännössä neljässä vuodessa, kun pääministerinä oli kymmeniin vuosiin ensimmäistä kertaa kokoomuslainen (Holkeri.) 1987-91.
      Kepuli Esko Ahohan ei sekään keksinyt 1990-luvulla muuta kuin työreformiyrityksensä ja silloinkin maa kävi yleislakon partaalla.
      Mielenkiintoisinta on nähdä eduskunnan napinpainajaisissa se, minkälaisia "palkansaajapuolueita" ovat nyt persut/sinimustat.

    • Meillä.on.työministeri

      Meillä on Kouvolasta työministeri joka ei tiedä miten aktiivimalli vaikuttaa kun ei kukaan osaa sanoa. Meillä on Kouvolasta työministeri joka ei tiedä mitä ajamansa irtisanomislaki sisältää ja miten vaikuttaa.
      Meillä Kouvolasta löytyy uskottavaa valtiomies ainesta tai sitten ei. Paha vaan että tuonkin vuoksi muu Suomi nauraa Kouvolalle. Eikö olisi jo riittänyt tuo mitä saatu kuulla vanhan Kouvolan Kokoomuksen ansiosta.

    • Tosiasia.näin

      Ministeri Lindström nyt kun olette ollut nostamassa Suomen ja suomalaiset onnensa kukkkuloille kuten olemme saaneet lukea. Vaikka olette vaatimaton mies, niin miten olette tuo kaiken saanut aikaan?

      Työttömyystilastoa toki ehkä parannettu järjestämällä työttömille pariksi päiväksi kuukaudessa työtä 9€/päivä palkalla tai järjestämällä kursseja. Miten tuo vähentää köyhyyttä?

      Työttömyysturvaa heikennetty. Miten tuo vähentää köyhyyttä?

      Lääkeille laitetttu omavastuu kela osuuteen. Miten tuo vähentää köyhyyttä?

      Kiky-sopimuksella viety palkansaajilta ansioita. Miten tuo vähentää köyhyyttä?

      Huonompiosaisten sosiaaliavustuksia pienennetty. Miten tuo vähentää köyhyyttä.

      Kuitenkin joitakin veroja nostettu. Miten tuo vähentää köyhyyttä.

      Noista kaikista säästöistä huolimatta kasvatettu valtionvelkaa. Miten tuo vähentää köyhyyttä.

      Kun kaikesta huolimatta valtionvelka edelleen kasvaa tämän hallituksen aikana niin voi heittää kysymyksen, mihin ja kenen taskuihin se raha menee tämän luikuri hallituksen toimesta?
      Samoin tuosta työllistämisestä, eilen eduskunnassa Sipilä ja Kaikkonen puhui 115 000 uudesta työpaikasta, tänään näkyy tuo aloittaja puhuvan jo 120 000 uudesta työpaikasta. Kun näkyy tuota tietoa olevan niin mistä löytyy oikea tilasto missä näkyy oikeat uudet työpaikat jotka oikeasti sellaisia työpaikkoja jossa palkka sellainen millä tulee toimeen?

    • Siinä.nillittäjille

      Vinkujat vinkuu tai Lindströmin omia sanoa lainaten nillittää, mutta pienellä laskutoimituksella selviää että Sipilän hallituksen työministeri Lindström tehnyt sellaisen teon ettei vastaavaa maailmasta löydy kun otetaan huomioon maiden asukasluvut. Otetaan koko hallituksen olemassa olo eka päivästä lähtien, niin Lindström saanut joka ainoana päivänä keskimäärin lähes sata uutta oikeaa työpaikkaa Suomeen. Repikää siitä, Keskustan Kaikkonen ja Sipilä edukunnassa vahvisti tuon kokonaisluvun.

      Nyt patsasta Manskille ja kirjaa odottelemaan.Kirjan julkasu ja patsaan paljastaminen samaan tilaisuuteen.

    • kellun-seittäjä

      Niin, että minkä teon voikkaan linkku onkaan tehnyt, oikeinko ihan globaalisti uniikin??? HUUTONAURUA. HUUTONAURUA, ...nyt karkasi jo tippa, pakko lopettaa.... :--) :--)

      Jää historiaan sipilän kanssa suunnilleen samanlaisena yleislakon uhkan aiheuttajana kuin työreformaattori Esko Aho (kepu) aikoinaan.

      • SIN.KEPU.KOK

        Ma, Ma Matti Va va Vanhasta unohtamatta.


    • OtetaanOmatPois

      Yleislakko ja ei ennen töihin kun vasta sitten kun kansalle palautettu se kaikki mitä tämä hallitus on siltä ryöstänyt. Nyt jos aletaan muistelemaan mitä hallitus on ryöstänyt niin Lindström tietysti kommentoi asiaa jo somessa hitiksi ehtineellä lauseellaan, En jaksa lässyttää vanhoja juttuja.

    • Tälle.saatava.loppu

      Kikyn jälkeen kun on tapahtunut mitä tapahtunut, ja kun muistetaan mitä hallitus lupasi niin tämä on jo härskiä. Tämä hallitus hakee vertaistaan maailman historiassa kansan pettämisessä ja ryöstössä.

      https://yle.fi/uutiset/3-10465774

      Lindströmhän ehtii ja vastauskin löytyy kun alkaa peräämään vanhoja.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/51bceaf6-6418-435d-b713-449bd64e8994_pi.shtml

      Ja taas minuutti sinne tai tänne, niin löytyy uusia pohdintoja.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005869975.htm

      Melkoinen tuuliviiri ja ei tarvitse kun muuttaa jalkojensa suuntaa. Noita linkkejä löytyy netti pullollaan. Onkohan terveys ja lääkitys nyt kohdallaan

      • Tälle.saatava.loppu

    • Pöhköt

      Sipilä ja orpo ovat laittaneet tämän paperimiehen puolestaan kekkuloimaan irtisanomislain kimpussa. Pitäähän ministerin näytellä että on samaa mieltä kuin kokoomus ja kepu. Todellisuudessa lindström on ihan toista mieltä. Näin toimii politiikka. Tehdään päätöksiä jouta ei itse kannata. Turha on syytellä palkansaajia asiasta jonka hallitus sipilä johdolla on sotkenut ja ajanut kaaoksen partaalle. Tästä ei hyvää seuraa.

      • Pakkohan.se.lakkoilla

        Lindström on mitä mieltä milloinkin, se nähty. Aamulla jotain mieltä, illalla toista mieltä, päivällä taas jotain ihan muuta mieltä. Jos olisin Lindström niin esittäisin vakavan vaatimuksen Sipilälle että haluan nyt tietää mitä mieltä olen. Se kuitenkin selvää että Sipilä pitää pilkkanaan oman hallituksen ministeriäkin, ministerin kohdalla se vielä näköjään onnistuu mutta ei kansalaisten kuten nyt nähdään.


    • kymenlaakso

      Eikö se ole hienoa että osaa muuttaa ajatteluaan kun tietoa tulee lisää. Näin käy meille jokaiselle. Muistissa on ne sanomien yl. osaston kirjoitukset joissa mies haukkui kaikki. Se vetosi tyytymättömiin, muttei ollut rakentavaa ja putkinäköisyydessään oli kelvotonta yhteistenasioiden hoitoa joka ei edistänyt kokonaisvaltaista näkemystä asioiden hoidon kannalta. Tieto ja ennenkaikkia vastuu on koulinut Jaria. Niinkuin tulee tekemään monia muitakin tulevia päättäjiä. Demaritkin vielä kääntävät takkinsa jos pääministerin paikan saavat. Sosiaali~ ja työelämän muutokset tulevat olemaan kovia uudistuksia. Kaikki puolueethan ovat ne nähneet tarpeellisiksi.

      • Näin.käänty.takki

        "Eikö se ole hienoa että osaa muuttaa ajatteluaan kun tietoa tulee lisää. Näin käy meille jokaiselle."

        Niinpä. Viime päivinä Lindström taas huomannut omien sanojensa mukaan että nyt pitäisi hänen itse katsoa peiliin. Kohta alkaa takki olla melko kulunut jatkuvasta kääntelystä.

        Näen jo silmissäni Lindströmin kevään vaalimainoksen jossa lukee suurin kirjaimin: EN JAKSA LÄSSYTTÄÄ VANHOJA JUTTUJA.


      • syvissävesissäolet

        Nimimerkki "kymenlaakso" sinulle taitaa olla melko vierasta työelämä ja yleensa elämä, kuten asioiden seuraaminen ja niiden ymmärtäminen.


    • 31000-euroa-kuukaudessa

      Yksi kovimmista kikyn vaatijoista oli Karhulan Sunilasta lähtöisin oleva EK:n Jyri Häkämies (kok).
      Vuonna 2016 J. Häkämiehen vuosiansio oli enää "vain" 373 054 euroa eli ainoastaan 31 087 e/kk eli 1022 euroa vuorokautta kohti.
      Onhan tämä kikymies palkkansa ansainnut, joka palkka olikin ministerinä niin onnettoman pieni. Ensi töikseen ukko halusi lopettaa EK:ssa nimenomaan SOPIMISEN eli tupot.
      No nyt ukko saa taas sitä mitä tilasi. Melkein yleislakon.

      I

    • Höntit

      Sipilän hallitus on koko ajan tukenut Häkämiehen ajatuksia välittämättä yhtään tavallisten ihmisten mielipiteistä. Kiky piti saada että pienipalkkaiset naiset menettivät lomarahansa ja nyt pitää saada laki,jolla voidaan antaa potkut ihmisille ilman syytä. Eikö työministerillä ole kaljunsa alla muuta kuin sahajauhoja kun ilkeää puolustella näitä tekosia? Nyt on mitta täynnä ja on aika ottaa kikyt ja kökyt häkämiehen ja kumppaneiden lompsasta.

    • takkipois

      Takinkääntäjille ei ole tilaa Kouvolassa. Ne äänet lähtee nyt muualle.

      • 895643

        Sheikkiäkö tarkoitit. Monesko puolue nyt menossa?


    • Monelle.alkaa.avautumaan

      Ministeri Lindström joutunut melkoiseen keskiöön, joko omasta tahdostaan tai Sipilän ohjaamana. Päivän uutisaiheita on kun lapset jää parina päivänä kouluissa ilman ruokailua tai ruokailu on jotain retkievästä. Melkoiset uutisotsikot kuitenkin asiasta saatu, sinisten Terho huutaa että lapsilta viedään leipäpalat Kaikkihan tietää ettei asia ole noin dramaatinen, vai onko sittenkin osalle. Hallitus toki muutenkin mutta ehkä kaikista suurimmin työministeri Lindströmin alue kurittanut suomalaisia palkansaajia ja työttömiä. Hallituksen muutkin toimet koskevat rajusti lapsiperheitä ja vanhuksiakin. Tänään myös uutisten myötä tullut esiin että työministeri Lindströmin ja muut hallituksen toimet ovat johtaneet siihen että lapset näkevät oikeasti nälkää kun kouluruokailu on se päivän tärkein vatsan täyttäjä. Tämä parin päivän lakko toi esiin hallituksen toimien vaikutukset ihmisten elämään, eihän tämä tietysti kaikkia koske mutta merkittää osaa. Kuitenkin tällä kaikella on merkittävä vaikutus siihen, että oikeasti aletaan ymmärtämään tämän hallituksen toimet ja tarkoitukset.

    • ent.pap.mies

      Ja vielä senverran, että se eläkelaki jonka Lindström omi lex linströmmiksi on oikeasti lex TAIPALE.

    • EiHyväVaaliohjelmaksi

      Ministeri Lindström on monessa mukana Suomen hallituksessa, mutta ei missään positiivisessa Suomen tulevaisuuden kannalta. Sairaita ja eläkeläisiähän myös paljon halveksitaan päätöksissä, monesta muusta asiasta on listakin mitä tämä Suomen nykyinen hallitus saanut aikaan.

      https://www.jhl.fi/wp-content/uploads/2018/09/sipilan-lista-flaieri-1.pdf

      Onhan tällä työministeri Lindströmin edustamalla hallituksella tietysti pääministerikin jonka ohjeiden mukaan ministeri Lindström tietysti toimii. Tämä pääministeri on Juha Sipilä, eikä hän ole mikään köyhä poika, mutta vaatimottaman miehenä ei halua kuitenkaan antaa halunnut antaa haastattelua Seura-lehdelle toimistaan.

      https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

    • Tiedosta_kiitollinen

      Voitko herra työministeri Jari Lindström valaista asiaa kun Ilta-Sanomissa luki aikaan että olit mukana keskustapuolueen puolekokouksessa ja uutisen mukaan liikuit kun kotonasi tai siis omien joukoissa?

    • SininenMenneisyys
    • 0999090

      Työpaikkoja avoinna enenmin kuin vuosikymmeniin, hyvin palkattujakin. Suomalaisista ei vain löydy tarpeeksi ammattitaitoa täyttää niitä. Onneksi mm. rakennusalalle on saatu lahdentakaa ammattilaisia muuten moni uudisrakennus ja saneeraus olisi jäänyt tekemättä.

      • 007007

        "Työpaikkoja avoinna enenmin kuin vuosikymmeniin, hyvin palkattujakin"

        Esimekiksi ensi keväänä on oikeasti eduskunnassa paikkoja paljon avoinna.

        " Suomalaisista ei vain löydy tarpeeksi ammattitaitoa täyttää niitä"

        Oletko varma jos katsoo nykyistä eduskuntaa?

        Mutta jos eduskunnan ulkopuolelta löytyy paljon hyvin palkattuja töitä niin miksi Lindström ohjaa ihmisiä noihin 9 euron päiväpalkka oleviin töihin? Ei kai kyse että on joku Kepun rekisteri jossa ihmiset lajitellaan ja osa on noita Kepun mainitsemaa roskasakkia ja sen perusteella toimitaan. Lindströmhän on pesukestävä Kepu, oli mukana Keskutan puoluekokouksessakin antamassa tukea Sipilälle.


    • Ei.tuo.ole.enää.tervettä

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe