Lisää kähmintää ja käpälöintiä

Onsekumma

https://www.kp24.fi/lehti/keskipohjanmaa/551425/lukijan-mielipide-kalajoen-tilanne-puhututtaa

Meneekö samaan sarjaan kuin huippusalaiset, korkeimman luokituksen saaneet SISÄILMATYÖRYHMÄN KOKOUKSET ? - niin, miksei jos Kalajoen kaupungilla on huono ilmapiiri, niin ylläolevassa lautakunnassa kai nekin asiat käsitellään...

26

1788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AinoAsta

      Pisteet ainoastaan siitä, että kaveri kirjoittaa omalla nimellään.

    • Kylläloppuuvit

      Nyt kaverin palstan viereen kaavoitetaan tuulimylly ja alue suojelukäyttöön.

    • onsenähty

      Puhelinlangat on jo maakunnassa kuumana. Kaveria irtisanotaan, uhkaillaan irtisanomisella, soitellaan työnantajalle, pelotellaan luottamustehtävien menetyksellä - eli mustamaalauskampanja on perinteisesti käynnissä. Kalajoella siihen on PITKÄT perinteet ja sitä on johdettu pitkänkylän ja holman suunnalta...

    • SonniMoilanen

      HänHänHän ei ole tiettävästi käpälöinyt pitkään aikaan..

    • Sairastatouhua

      Paikallisilla kepun kyläpääliköillä on selvästi paniikkinappula pohjassa, senverran kovaa myllytystä on näitä "toisinajattelijoita" kohtaan. Eräs tuttu valtuutettu kertoi, että puhelimessa saa olla tuntikausia joka päivä, kun toiset valtuutetut ja kyläläiset soittavat, maanittelevat, taivuttelevat, uhkailevat ja painostavat vaikka millä keinoin Puoskarin taakse.Ihan kunnon junttameininkiä, kalajoen pahimpien perinteiden mukaa. No onneksi tämä kyseinen henkilö osaa ajatella ihan omilla aivoillaan eikä ole painostettavissa, ei puoleen eikä toiseen. Huh, huh, onneksi en ole itse mukana politiikassa, on kyllä järkyttävän likaista ja härskiä peliä.

      • eiautaitku

        Turha uhriutua. Viherpiiperöitä ja viherluikeroita ei kukaan painosta. Omaa tyhmyyttään laativat lapsellisen aloitteen ja nyt se on vaan kestettävä. Tyhmästä päästä kärsii useimmiten koko vartalo.


      • Pinnanallakuohuu
        eiautaitku kirjoitti:

        Turha uhriutua. Viherpiiperöitä ja viherluikeroita ei kukaan painosta. Omaa tyhmyyttään laativat lapsellisen aloitteen ja nyt se on vaan kestettävä. Tyhmästä päästä kärsii useimmiten koko vartalo.

        Kukaan ei painosta? Ei tietenkään, kun sinä niin sanot. Ei ihmiset tyhmiä ole, ei ainakaan niin tyhmiä, että sinua uskoisivat. Se on kova paniikki päällä kepuluikeroilla ja kok-vänkäreillä.


    • seuraaja

      Ei tuossa paljo auta painostaa kun vastapuolella ei ole kun 2 _3 piipertäjää ja samanverran kepun vihersiipeilijöitä

      • Prässipressi

        Niinpä. Painostus täytyy kohdentaa omiin kepu-sylikoiriin ja omiin kepun epävarmoihin puudeleihin, jotta äänestäisivät jatkossakin "oikein", eivätkä lipeäisi rivistä ja ilmaisisivat tukensa paikallislehdessä aina kun käsky käy.


    • puskarointia

      Meno kuin punakaartissa - kyllä hävettää seurata tätä selittelyä joka tuutista.

    • press

      http://www3.kalajoki.fi/Djulkaisu/kokous/20181120-10-2.PDF

      Ylläolevasta linkistä aukeaa asiaa koskeva valtuustoaloite, joka ei johda kaupunginjohtajan irtisanomiseen, mutta on saanut aikaan tarkoitetun tuloksen. Ongelmat ovat nousseet julkisesti esille. Kaupunginjohtajan tukijat ovat käynnistäneet voimakkaan vastareaktion, joka takaa sen, että julkisuus ilmeisesti jatkuu pitkään.

      Koiviston Manu totesi aikoinaan, ettei pidä provosoitua kun provosoidaan. Manun neuvoa soveltamalla Kalajoen kaupunginjohtajaan kohdistunut paine olisi laimentunut paljon nopeammin. Pahimmillaan nyt käy niin, että kaupunginjohtajan tukijat pitävät asiaa esillä paljon enemmän kuin on välttämätöntä. Aloitteessa on asiapohjaiset perustelut. Jää nähtäväksi pysyykö vallan päällä oleva ryhmittymä asiapohjalla vai kohdistaako painostusta ja kostopuheita aloitteentekijöitä kohti. Jos taas kerran näin toimitaan, se osoittaa sen, että aloitteessa esitetyt väitteet painostavasta ilmapiiristä ja asiattomista puhutteluista ovat totta.

      • läpsytämuapersieelle

        Miten niin "taas kerran?"


      • Sylikoirat

        Painostus- ja uhkailupuheluita on tallennettu. Edestänne löydätte.


      • Seinilläkorvat

        Tuliko mikroaaltouunista puheluita?


    • Luimisteluariittää

      Mites sen vaaditun tilapäisen valiokunnan kävi eilisessä hallituksen kokouksessa? Valiokuntaa ei perusteta, valittajilla pyyhittiin persettä.

      • NyrkkiKylli

        Ei pyyhitty vaan päätettiin hommata ulkopuolinen asiantuntija selvittämään tarinoita. Ehdollehan on jo ilmoittautunut kaikkkien alojen asiantuntija plokissaan. Hän paheksuu poliisin julkaisuja onnettomuudesta (kerrankin oikeassa) mutta tuskin ehti henkeä vetää kun julkaisi kuvan eukenista ampumassa poprikohvia ja kirjoitti että jos muu ei auta, päitä on kirjamellisesti pudotettava. Olisikohan poliisilla aihetta käydä jututtamassa kaveria ja tekemässä uhkakartoitus. No toisaalta pappahan tunnetaan jo entuudestaan ja hän toistaa juttujaan. Valtiokonttorin väen on ehkä kuitenkin syytä olla varuillaan koska 153 millin lasku erääntyy 21. pnä tätä kuuta ja jos muu ei auta, pappa turvautuuu Pietarin Perintään. Kyselee myös miksi pikavippifirmoja on olemassa, no ehkä siksi että saisi vipin perintähommaan. Hän ei halua afrikkalaisia leipäjonoon täällä suomessa. Mitäpä värillä väliä jos samassa jonossa ollaan.


      • eukeni

        Tulipa niin mieleen kansakouluajat historiankirjassa oli tämä kyseinen kuva.Näin opetettiin jo silloin ratkomaan erimielisyydet.


    • jukkapossu

      Niin - haudataanko tämäkin?

    • yle

      https://yle.fi/uutiset/3-10451950
      Ylen haastattelemien lähteiden mukaan kaupunginjohtaja kiroilee, huutaa, haukkuu ja painostaa työntekijöitä, jos asiat eivät suju, kuten hän haluaa.

      – Puoskari takoi pöytää, uhkaili viraltapanolla ja raivosi, että tekee elämästäni vaikeaa, kuvailee yksi Ylen haastattelemista lähteistä.

      • Noitahanpiisaa

        Ylen "nimettömiä lähteitä,"witut niistä.


      • pikku-jouni

        Ihmeellistä käytöstä. Taitaa olla virka-asema noussut otsalumpioon? Nyt on aika tehdä isompi tuuletus ja siivous Kalajoen kaupungin johtoon.


      • fltg65
        Noitahanpiisaa kirjoitti:

        Ylen "nimettömiä lähteitä,"witut niistä.

        "Ylen "nimettömiä lähteitä,"witut niistä.".
        Kuka tai ketkä valehtelevat. Se suuri jouko jotka moittivat Puoskarin toimintatapoja vai valehteleeko puoskari. Kävikö tämä Puoskari virkamiehen ovenraossa huutamassa ja haukkumassa vai ei. Virkamiehen vaimohan lausui, että puoskaroija kävi ovenraossa meukaamassa.


    • Käpälöitsijä

      Millä meriiteillä pääsee nimettömän virkamiehen nimettömäksi vaimoksi? En voi välttyä vaikutelmalta, etteikö konsultti saisi asioita kuntoon, enhän?

      • meriittiä

        Eikös siellä ole johdettu pelon ilmapiirissä ja verkoston tuella. Siihen ei tarvitse sen kummempaa meriittiä. Raili kait tietää ja muitaneeko Puoskari missä on liikkunut pimeinä hetkinä. eikös tämä vierailu ollut tapahtunut hämärään aikaan. Talon koira oli kuulema hätistellyt tunkeilijan tontilta.


      • muutamabanaanilaatikko
        meriittiä kirjoitti:

        Eikös siellä ole johdettu pelon ilmapiirissä ja verkoston tuella. Siihen ei tarvitse sen kummempaa meriittiä. Raili kait tietää ja muitaneeko Puoskari missä on liikkunut pimeinä hetkinä. eikös tämä vierailu ollut tapahtunut hämärään aikaan. Talon koira oli kuulema hätistellyt tunkeilijan tontilta.

        Koirahan onkin pätevä todistaja...eikös, eikös. Todistusaineistohan on sitten kiistaton. Ei voi välttyä vaikutelmilta.


    • kaljukiiltää

      Eikö lie Riley kulkenut iänpäivää määkymässä ja ammumassa tukka silmillä toisten ovilla...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe