Voisko tää toimia, onko mitään järkeä?

asdfasdflol

Elikkäs oon 15-v poika, aika tavallinen, musta ei mitenkään arvais olemuksen, käyttäytymisen tai vaatteiden jne perusteella että tykkään jätkistä. Oon aik normaali, päihteet kuitenki ehk kiinnostaa keskimääräist enemmän, myös savu, naksut jne. Kesäl aloin aina välil pyörii yhes aika isossa porukassa ja aik nopee kävi silleen et ihastuin aik voimakkaasti, ehk jopa rakastuin, yhteen jätkään siin. Ongelma vaan on se et se jätkä on jotain 30-v. Siin porukassa suurin osa on yli 20 mut siin on tosi eri ikäsiä.

Oon jutellu sen kans paljo, meil on tosi samanlaiset mielipiteet ja sillee samanlaiset kiinnostukse kohteet ym samanlainen vaatetyyli ja kaikkee. Se on tosi mukava ja reilu eikä kohtele mua yhtään kakarana. Jossain vaihees vaihdettiin numeroit ja ollaan olut aik paljo yhteydes snp. Yleensä mä laitan sille viestii ja se vastaa ain melkeen heti ja jutellaan kaikkee mut joskus seki laittaa ensin. Sit ainaki pari kertaa viikos nähään muutenki just siin isos porukas ja ihan joku 2-3 kertaa oon nähny sitä sillee kahestaa jos ollaa satuttu olee samoil mestoil ja sovittu snp et nähään.

Mietin ensinnäki et miten mä voisin saada selville et onks se ylipäätään kiinnostunu jätkistä. Se ei vaikuta miltää stereotyyppi-gaylta ollenkaan mut ei sil muijaakaan oo. Ja mietin voisko se olla mustaki kiinnostunu ees vähän? En haluis ns paljastuu jos onki niin et tulkitsen vaan yli ja se ei oiskaan must sit yhtää kiinnostunu. Sit toinen mitä mietin on se et onks ton ikäeron takii mitää järkee ees koittaa mitään, et voisko se toimii kuitenki vaik onki ikäeroo?

Itel nyt on sillee jo jonku verran kokemuksii ns sukupuoli elämästä etten oo ihan kokematon kuitenkaa.

3

580

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hghgghh

   Älä tee yhtään mitään, ennen kuin olet 16. Se vaan on helpompaa niin teille molemmille.

  • 03840398

   Ihan hyvin voi toimia jos et etsi mitään loppuelämän kumppania vaan hauskanpitoa vaan. Mitä jos kysyisit ensin ihan vaan suoraan, että ootko jätkien kanssa koskaan mitään tehnyt. Joko se vastaa että on tai ei ole, ja jos ei ole, niin ehkä olis kiinnostunut kokeilemaan.

  • poikajoskus

   kiinnostais kuulla et mitä täst tuli vai tuliks mitään? sori vaa ku en sillon syksyl vastannu mitään ku en oikeen osannu mitään neuvoi antaa mut silleen tuttu tilanne et olin ite jotain 16 ku tapasin mua yli 10 v vanhemman jätkän jonka kans meille tuli juttuu ym

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4207
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1875
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1094
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   918
  5. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   879
  6. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   873
  7. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   40
   724
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   715
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   678
  Aihe