Palstan sotivat naiset

Peaceplease

Eihän täällä kukaan saa vertaistukea kun kaiken aikaa palstan naiset vääntää, riitelee, haastaa riitaa, mitätöi toisen kokemuksia.
Voisko asialle itse kukin tehdä jotain?

12

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oivall

      "palstan naiset"
      Oivallinen huomio, mutta sinulle vain anonyymi palstailija.
      Nainen olen joillekin ihan muille.

      • Peaceplease

        Kyllä, naiset täällä vain riitelee.


    • vitsi_on

      Tämä paikkahan on ihan vitsi. Jos joku luulee täältä saavansa apua niin hohhoijjaa

      • järkikäteenjalääkäriin

        Ei kai nyt tällaiselta palstalta mitään todellista apua edes voi saadakaan. Myötätunto korkeintaan. Jokainen kokee omat vaivansa omalla tavallaan. Kahta täysin samanlaista ei olekaan.


      • millaistaapua
        järkikäteenjalääkäriin kirjoitti:

        Ei kai nyt tällaiselta palstalta mitään todellista apua edes voi saadakaan. Myötätunto korkeintaan. Jokainen kokee omat vaivansa omalla tavallaan. Kahta täysin samanlaista ei olekaan.

        Näin on, kahta samanlaista ei ole. Siksi on outoa, kun täällä saa opastusta, että on vai yksi malli, miten toimitaan ja todellisuudessa ei ole edes varmaa, onko ko. ihminen oikeaa narsistia edes kohdannut, vaan vain peruskpihmisen. Saisiko täällä parhaiten avun siihen, miten toimit kpään kanssa, jos itse on kyvytön näkemään suhteen todellista ongelmaa? Ja sitten niihin muihin elämän suhteisiin narsistisen vanhemman tai työkaverin kanssa, niin en tiedä, mitä täältä niihinkään oikein saa. Kun esim. se työyhteisön narsisti saa koko yhteisön käyttäytymään hyvin erikoisesti, on hovi ja ne ns. vihatut, jotka usein ovat niitä, jotka sen narsistin tekoihin ovat havahtuneet ajoissa joutuvat vainon ja mustamaalauksen kohteeksi. Sellainen kokemus on juuri vaikeammasta päästä oleva elämän kriisikokemus, jossa oma mielenterveyskin on uhan alla, että siksi tuntuu niin, kepoiselta ajatukselta, että kaikki elämässä olisi sitä kivaa valintaa ja laiffii omine aikaansaannoksineen. Miten se voi olla, kun se toisen narsismi ei ole omaa aikaansaannosta, eikä tietyllä tasolla organisaatiossa oleva voi vain lähteä ovet paukkuen pois, ehkä se on helpompaa, jos olet organisaation alimmilla työtasoilla, mene ja tiedä.


    • niinpäniin

      Työpaikoillakin narsistina kekkuloivat naimisissa/varattuna olevat narsistit jotka mieluusti käyttävät niitä uusia uhreja ja kaikki ovat vain heitä viihdyttämässä. He eivät halua luopua narsistisesta asemastaan, saavutetuista edusta ei haluta luopua. Ja niitä avioliittoon kuuluvia juttua sitten jaetaan kaikille muillekin puheissaan ja käytöksissään. Eli tavallaan jos löytyy uusi tarpeeksi hyvä uhri joka osaa halata oikealla tavalla yms. Sitten uhrin voipi ottaa vaikka sivusuhteeksi tai jopa sille voipi löytyä käyttöä.

      Näyttäkääpä työpaikka jossa nämä ihmiset antavat tilaa nuorempiensa kohdata toisiaan ja pariutua luonnollisesti tuuppaamatta itse häiriköimään kaikentietävyydellään.

      Olen kohdannut nykyistä edeltävää sukupolvea ja he kyllä osasivat pysytellä siellä omassa parisuhteessaan 100 prosenttisesti, ilman että elivät sitä parisuhteitaan väkisin ulkopuolisten kanssa myös työpaikalla terrorisoiden.

      Nykynarsisti ei kunnioita muita, vaan kaikkien pitää "halata" samalla elämänkokemuksella, kun hänellä on ollut useissa aina vain uusissa suhteissaan joita bongaa juurikin häiriköimällä työyhteisöissä ja muuallakin. Se, että narsistilla on lapsia useissa pesueissa ei haittaa narsistia jos hän sattuu n´bongaamaan jonkun joka palvelee paremmin, kuin lapsien toinen vanhempi. Halaa vaikka mukavammin.

    • Osoitus

      Hauskaa kuinka ketjuun kirjoittelevat naiset kiertelevät vastuutaan, kääntävät asian taas muualle. Narsismiako? Mielestäni juu!!

      • Niskaperseote

        Toki jokainen on vastuussa siitä mitä itse kirjoittaa. Narsistin teoista he eivät kuitenkaan ole vastuussa.


    • satutätinä

      Entäs kullervo kanki joko hän on narsistina tehnyt sen por-noelokuvansa jossa tietenkin näyttelee itse kaikki pääosansa. Kullervo ei ollut avioliittoainesta, kenties kullervo avioliittonsa/ehkä useiden avioliittojen aikana kävi tekemässä useita elokuvia vainoten aina vain uusia uhreja. Parhaan roolinsa hän veti netin syövereistä seurailemalla eikun vainoamalla vapaita ihmisiä psykiatrian ammattilaisena mukavan pienen "työporukkansa" avustamana. Kullervo asiantuntevasti syytteli vainonsa kohteita narsisteiksi, kuten oli koko aikuisikänsä tehnyt ventovieraille ihmisille, liekö "ammatin" sanelemaa käytöstapoja. Kullervon työporukka kieltäytyy kustantamassa ahdisteluidensa uhreille korvauksia, naispuoliset "työkaverit" kieltäytyvät kustantamasta jälkikasvun suvaitsemattomasti vainoamalleen kohteelle. Kullervo toki ottaa yhä vain uusia uhreja, kun niin mukavasti voipi syytellä aina vain uusia uhreja siitä, ettei koskaan ole kyennyt kuuntelemaan toista ihmistä ja hänellä tuota harjoittelua on riittänyt narsistien metsästyksessä jo useampi vuosikymmen. Kullervo ei koskaan katso peiliin, kun hän tietää olevansa niin komea. Vaimo se kotona olisi vaan narsisti jos loukkaantuisi kullervon käytöksestä ja joutaisi vaihtoon. Kullervo on tuupannut pornoelokuva välineensä useisiin kohteisiin, maksaa kullervo ei halua vainoamilleen ihmisille, kullervo on monirikollinen leikkiessään ammattilaista joka syyttelee vainoamiaan ihmisiä psykiatrisin termein, haluaa imeä muiden hyvät energiat jotta itse vahvistuisi. Ja uhrin energia sammuu. Kullervo vihaa monivihaajajenginsä kanssa uhrejaan, naiskolleegoillaan on jokin tissiviha joka siis kohdistuu samaa sukupuolta kohtaan. Hänen jenginsä kuuluisi mielisairaalahoitoon. Korvauspuoli olisi jatkossa oltava nopeampi tämänkaltaisilla järjestäytyneiltä seksirikollisilla. Hirveä kateus ihmisiä kohtaan jotka yrittävät omaa perhettä. Leikki ei pääty ennenkö kullervon jengi asiallisesti pyytää anteeksi vainoamistaan. Ja menee itse sinne terapiaan. Narsistikullervolla on pakkomielle vainota aina vain uusia uhreja joilla jää sitten perhe saamatta, kun kullervo haluaa näyttää kaikkitietävyytensä, eli sen mitä on muiden kanssa tehnyt. Ei niin, että kuuntelisi yhtään ketään ja tekisi yhdessä tämän kanssa.

      • KankeaSinulle

        Taidat olla kiimassa kun noin kiihtynyt?


    • Totuus_

      Palstan naiset on miesvihaajia!

      • Utelija

        Tunnetko heidät? Ja mitä ymmärrät vai heititkö vain 'sarkasmin'.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe