Karateliitto hakee toimitusjohtajaa

Budootaieimitään

Jaahas, liitto hakee uutta toimitusjohtajaa. Katsotaanpa, kuinka asia etenee. Oma veikkaus, nyt kun hakuaikaa tehtävään on peräti kaksi viikkoa, on valinta jo tehty. Joku "oma mies" josta vähiten haittaa bisnesmiesten vilunkihommille siihen on jo valittu. Mahtaa poikia harmittaa, jos tehtävään kuitenkin sattuisi hakemaan joku oikea tekijäkin.

16

537

  Vastaukset

  • Kieltämättä itse ihmettelin samaa, joten voisi tuossa olla jotain perääkin. Pitääpä perehtyä asiaan.

  • Ja ketähän nämä vilunkia tekevät bisnesmiehet mielestäsi on? Ja mitähän vilunkia ne siellä tekee? Yleensä tämmöisiä puolivillaisia heittoja harrastavat ne jotka eivät mistään mitään tiedä eivätkä mitään tee.

   Tai sitten ne joiden poika/tyttö ei tullut valittua minne nyt sitten milloinkin.

   Varmaan siihen on sisäisestikin ehdokkaita katsottu, aika tyhmiähän ne olisi mikäli ei olisi katsottu. Ja sisäisesti tarkoitan jo liiton toiminnassa tavalla tai toisella mukana olevia. Tuskin liiton palkalla mistään huippujohtajasta puhutaan, ellei sitten joku milijunääri halua lähteä harrastelemaan huvin vuoksi.

   Mutta mielenkiintoista on nähdä kuka sinne sitten tulee. toivottavasti emme joudu pettymään.

   Karkea arvaukseni on M.L.

  • Selvä. Ei kyllä ole oma lehmä ojassa, mutta, seuraavassa vilunkipelin lyhyt oppimäärä:
   Valmennusvaliokunnan pj H.Mänty. Hommasi valiokuntaan tyttärensä henkilö.koht. Valmentajan Antonioun, joka myös nykyään on liiton piikkiin kv kisoissa Besulia kaitsemassa. Molemmat herrat istuvat Fora Oy:n hallituksessa. Voipi olla että tätä kautta myös kierrätetään rahaa Besulin kisamatkoihin.

   Samainen Mänty hommannut myös portugeesin Pedroson maajoukkuekuvioihin mukaan, muka liiton valmentaja, tai näin ainakin Pedroso itsensä esittelee. No nythän Mänty ja Pedroso istuvat SeitokaiSportsin hallituksessa. SeitokaiSports nimittäin myi hyvään hintaan varusteet liitolle, jolle jäi varsinainen markkinointivastuu jäsenseuroille ja harrastajille, tilin tekivät siis Mänty ja Pedroso ja liitto ottaa paskojen varusteiden kanssa takkiin oikein kunnolla.

   No sitten, markkinointi- ja viestintävaliokunnassa istuu muuan Antero Muranen. Kuinka ollakaan, Murasen yhtiö pixels Oy sai yhtäkkiä yllättäen tehtäväkseen laatia liitolle uudet nettisivut, melko suolaiseen hintaan. Sivuthan oli siis jo uusittu pari vuotta aiemmin.

   Nyt tämä toimitusjohtajan haku on mukamas avoin InHunt-rekryfirman kautta. Näistähän rekryfirma toimii itse ensimmäisenä karsijana hakijoista. Ai niin, Mänty on InHuntin hallituksen puheenjohtaja.

   Nopealla pintaraapaisulla nämä.

   Mitä itse ajattelet?

   • No joo, täytyy myöntää että eihän tuo hyvältä näytä. En noista kyllä ollut tietoinen, ja tuskin kovin moni muukaan.

    Sitä Tiagoa kai aika moni muukin on ihmetellyt siellä maajoukkueleireillä.


  • Niin ja jäi sanomatta, että arvailemasi M.L viittaa ilmeisesti Tapanilan erän M.Laaksoon. No mitäs seuraa Mänty tyttärineen ja valmentajineen kaikkiaan edustaa? Jos tulee valituksi toimitusjohtajan tehtävään niin sittenhän vasta vauhtiin päästäänkin. Mikähän seura se jo nyt saa tasaisesti muutaman tonnin per vuosi seuratukiavustusta. Öö, Tapanilan erä.

   Piiri pieni pyörii mutta huono piiri karatelle Suomessa?

   • Aika hurjaa spekulaatiota, mutta vain spekulaatiota. Faktaa lienee tosin se, että ihmisiä istuu eri jakkaroilla eri hallituksissa, mutta miten heikentää liiton toimintaa? Tällä hetkellä ei lie mitenkään.

    Ja mitä karateliiton sivuston uudistukseen tulee niin suunta on paljon parempi aiempaan verrattuna. Noita ei ole ihan halpaa tehdä jonkun digipumpun kautta, joten tuossa hyvät suhteet ovat varmasti vain ja ainoastaan hyvästä liiton kukkarolle. Näin uskon.


  • Kolmen apinan sääntö siis: silmät kiinni, korvat kiinni , suu kiinni ja valtakunnassa kaikki hyvin.

   Vaan kun ei ole spekulaatiota. Ei muuta kuin netti kouraan ja googlaamaan. Kaikki tämä on ihan julkisesti saatavilla.

  • Laitatko linkkejä väittämiesi tueksi - en löytänyt Googlesta tarkempaa tietoa. Henkilöitä ja yrityksiä kyllä löytyy, kun jaksaa kaivella, mutta alla olevistä väittämistä en löytänyt tietoa.

   ”Valmentajan Antonioun, joka myös nykyään on liiton piikkiin kv kisoissa Besulia kaitsemassa. ”

   ”Mikähän seura se jo nyt saa tasaisesti muutaman tonnin per vuosi seuratukiavustusta. Öö, Tapanilan erä.”

   ”SeitokaiSports nimittäin myi hyvään hintaan varusteet liitolle, jolle jäi varsinainen markkinointivastuu jäsenseuroille ja harrastajille”

   ”Voipi olla, että tätä kautta myös kierrätetään rahaa Besulin kisamatkoihin.” (viittasit tässä Foraan)

   Kun saat laitettua faktaa alla oleviin väittämiin niin kerro kaikista niistä ideoista, joilla parannetaan nykyistä tilannetta. Ideoiksi ei lasketa ehdotuksia siitä, kenelle pitäisi antaa kenkää, vaan konkreettista toimenpidettä rohkeasti esiin.

  • Jaahas, 2 viikkoa kohta mennyt määräajasta, jokohan siellä on liiton/inhuntin pojat valinneet seuraavan sateentekijän niistä sadoista innokkaista hakijoista?

   Toiminnanjohtaja olisi tässä kyllä oikeampi nimitys ja sellaista ei oikein olekaan ollut. Siis toimintaa.

   Konkreettisia ehdotuksia nr 1: Kisatapahtumat tälle vuosisadalle pois breshnevin aikuisista. Siitä on hyvä lähteä. Niin että siellä viitsisi katsomossa olla joku muukin kuin sen janipetterin isä ja äiti.

   • Sellainensenpai, kirjoitit:
    ”Konkreettisia ehdotuksia nr 1: Kisatapahtumat tälle vuosisadalle pois breshnevin aikuisista.”

    Jatkatko ideointia vielä pikkaisen. Mitä tarkoitat Breshnevin aikuisilla? Ja mikä se ehdotuksesi on? Pois jostakin ei kerro vielä, että mihin suuntaan pitäisi liikahtaa.


  • Sellainensenpai kirjoitappa suoraan WKF:ään kisajärjestely ehdotuksesi, kun sulla noita rakentavia ehdotuksia riittää.

  • Oho, Jopas sattui liiton porukoihin nämä. Kiva seurata.

   Hih.

   • Niin, että millä tavalla sattui?


   • Ja mihin liiton porukoihin? Itse en ainakaan kuulu heikäläisiin ja kaikenlaiset ehdotukset kannattaa laittaa liittoon eikä Suomi24:lle, vaikka sitten nimettömänä kirjekuoressa, jos ei muuten kantti kestä. Menee paremmin viesti perille, kun se löytää oikean osoitteen.

    Onhan siinä aina se riski, että jos nimellä laittaa niin oma Janipetteri ei tulekaan valituksi, kun liiton sedät on miutenkin niin tuhmia ja epäreiluja.


   • Miten nämä sun kommentit viittaa aina joihinkin arvokisaedustajiin ja heidän valintoihinsa? Ja sarkasmi osoittaa juuri sen mitä ylempänä sanottiin ja kommentoimassa voikin olla vaikka kuka


   • ”Viittaa aina joihinkin arvokisaedustajiin...”

    Näytä yksikin kommentti, jossa viittaan arvokisaedustajiin tai olen sanallakaan maininnut heistä. Ainoa mitä haen on se, että joku osoittaa väitteensä todeksi tai tekee rakentavan ehdotuksen tilanteen parantamiseksi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5321
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   934
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   878