Ei pääse nettiin?

voikymppi

W10 koneessa ei ole pitkään toiminut wlan?
Kevät päivitys sen kadotti.

Windows 10 ei pääse nettiin!

10

106

Vastaukset

 • Vaihda Mintiin!

  • Saannko olla winhihhuli?


 • windows on sontaa

 • Sontaa se windows on

 • poista se linux

  • VWindows koneessa


 • Xp toimii

 • Onneksi en vaihtanut Win 10:iin, silloin kun sen sai ilmaiseksi. Oman kokemukseni mukaan Win 7 SP1 on luotettavin Win-tuote tällä hetkellä.

  Telkkareissa, tableteissa, puhelimissa jne. yleistyy Android - käyttöjärjestelmä. Windows lienee tulevaisuudessa kokonaan poistuva tuote, kuka tietää?

  Jos Win 10 ei toimi, voisi koneeseesi kokeeksi asennella esim. Linuxia (UBUNTU). Väittävät Linuxin olevan parempi vaihtoehto kuin Windows.

 • WiFi toimii Windows 10:ssä loistavasti ja Playstation 4:ssa. Yhteys on jopa verrattavissa langalliseen nettiin, ei pätki. Kaikki riippuu operaattorista, netinnopeudesta ja mihin purkki on sijoitettu huoneistossa. Eli monta laitetta on samaan aikaan netissä.

  • Noin yleisesti että jos laitteen Wlan/Wifi ei toimi on ihan yks'lysti miten " Kaikki riippuu operaattorista, netinnopeudesta ja mihin purkki on sijoitettu huoneistossa. Eli monta laitetta on samaan aikaan netissä"


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Tuet mahdollistavat, että tienaan osa-aikaisena saman kuin kokopäiväinen kollega

  Huomasin että suomen anteliaan sosiaaliturvan ansiosta tienään 5 päivänä viikossa 3 työtuntia tekemällä saman verran kuin 5 päivänä 8 tuntia päivässä tekevä kollegani. Selitys, koska työttömyystukiin ei vaikuta alle 300€/kk palkka millään lailla ja sitä ylimenevä osa 1euro leikkaa tukia 50 centtiä. Ja asumistukeen alle 1000€/kk palkka ei vaikuta lainkaan verrattuna 0-tuloihin. Tämä aiheuttaa suomessa sen tilanteen, että kannattavinta on tehdä osa-aikatöitä noin 600€/kk palkalla, niin pienellä palkalla veroprosentti on nolla, ja saa työttömyyspäivärahaa josta on leikattu vain 150€/kk (puolet palkan 300€ ylimenevästä osasta.) Lisäksi saan täyttä asumistukea jota 600€/kk palkka +päivärahat ei leikkaa lainkaan vaerrattuna nollatuloihin. Vain hullu tekee pienellä tunti palkalla kokopäivätöitä joka leikkaa vaan kaikki tuet pois ja nostaa veroprosenttia. Suomessa osa-aikatyöntekijä saa tukien ansiosta saman kuukaisi palkan kuin samalla tuntipalkalla täyttä päivää tekevä henkilö. 8-työtuntia tekevä kollegani ei saa lainkaan tukia palkkansa lisäksi ja veroprosentti korkea, hän saattaa tienata jopa vähemmän kuin 3-tuntista työpäivää tekevä osa-aikatyöläinen.

  141
 • Parisuhde toimii, mutta mies kyttää Whatsapp-viestitkin

  Eikö ole ahdistavaa,että toinen kyselee kelle kirjotat ja mitä teet. Siis watsup viestejäkin ukko kyttää. Nyt se nukkuu niin kirjotan tänne salaa ja poistan sivuhistorian. Samoin mies änkeää mukaan,jos on tyttöjen ilta. Kuvitelkaa. Oikeasti. Mietin eroamista tässä. Miten sen nätisti toiselle sanon. Ajattelin maanantaina sen tehdä. Emme asu kirjoilla yhdessä niin ei ole sen kummempaa kuin otan kaikki omat tavarat täältä hänen luota nyt sunnuntaina,kun lähden kotiin ja sitten maanantaina pitää jotenkin sanoa kasvotusten,kun näemme keskustassa...On kyllä ärsyttävää,kun muuten hän on kiva,komea,teemme kaikkea yhdessä,seksi on hyvää. Mutta tämä kyttäys. Epäileekö,että minulla on joku toinen? Jos olisi niin kyllä se olisi tässä pienessä kaupungissa jo tullut ilmi. Täällä kyläpoliiseja riittää. Minulla ei ole edes miespuolisia kavereita nykyään,kun mies ei tykkää,että niitä on.

  31
 • Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaan vai USA tuhotaan? Vai antoiko se dollareita Ukrainalle ennen vaaleja? Mitä se hyödyttäisi, eihän Ukrainan kansalaiset saa äänestää USA, n presidenttiä? Trump on jutellut puhelimessa mutta mitä? https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/presidentti-trump-uhmakkaana-twitterissa-sain-juuri-virkasyytteet-siita-hyvasta-etta-soitin-taydellisen-puhelun/7693660#gs.tq75kt

  52

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.