Aihe

Lamictal kokemuksia

Widescreen

Kertokaa Lamictalin käytöstä kokemuksia

Niin hyviä kuin huonoja. Toivottavasti löytyisi edes muutama positiivinen kokemus.
Itseä eniten pelottaa se ihottuma....

7

128

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mullatoimiihyvin

   Hyvin toiminut kolme vuotta. :) Puree hyvin masennukseen eikä minkäänlaisia sivuoireita mulle tullut. Annos nyt 250 mg. Oli pitkään 150 mg, mutta masennusfiilikset välillä pahentuneet ja tuohon 250 mg olen päätynyt. Muistelen että 100 mg annoksella alkoi huomaamaan positiivista vaikutusta.

  • Lääkeherkkä

   Minulla Lamotrigin (vastaava lääke) aiheutti levottomuutta. Oli vaikea olla paikoillaan. Se vaihdettiin sitten pois.

  • kokemuksiaonko

   Onko jolla kulla kertoa kokemusta,että Lamictal aiheuttaisi iho-oireita pidempiaikaisen käytön myöhemmässä vaiheessa? Ei siis silloin kun lääkettä on aloittamassa, jolloin aloitus pitää tehdä hitaasti juurikin vakavien iho-oireiden ym. vuoksi. Minulla on Lami käytössä kolmatta vuotta snnoksella 200mg. Puolisen vuotta sitten tuli tarve nostaa 250mg, jonka jälkeen luultavasti (en nyt muista ihan tarkkaan) minulle alkoi tulemaan turvotusta silmän alle sekä kutisevaa ihottumaa, joka toistui ainakin parin viikon välein. Vasta kuukausi sitten tajusin, että voisi liittyä Lamicatlin annoksen nostoon. Myös tullut uusi lääke mukaan, joka ehkä Lamin kanssa yhdessä voisi aiheuttaa oiretta?! Kunhan spekuloin. Nyt kuitenkin olen muutaman viikon käyttänyt 200 mg ja iho-oireet ovat kadonneet. En ole lääkärille epäilyksestäni puhunut, vaikka ehkö olisi hyvä. Nyt ainakin mainita kun oire poistunut.

  • bipo_höpö_höpö

   Ei toimi minulla ollenkaan, aiheuttaa älyttömiä ärtymiskohtauksia eikä toimi masennukseeni. Kun ei ärsytä ja mieliala ei ole pohjamudissa, muuten olo onkin tasapaksun harmaa, jolloin mikään ei kiinnosta ja millään ei ole väliä. Myöskin muisti- ja keskittymishäiriöt, apatia ja sosiaalisten tilanteiden pelko on lisääntynyt. Epäilen muutenkin koko bipodiagnoosia kohdallani.

  • vaikeetalukeanyt

   Silmänpaineet nousi niin, että näkökenttään tuli sokeita alueita, ovat mulla parantumattomia.

   Lääke lopetettiin, mutta liian myöhään. Näitä silmien muutoksia ei pystytä nyt korjaamaan millään.

   • ykskäyttäjä

    Miten tuo silmänpaineongelma sinulla oirehti/ilmeni?


  • Asssssss333333

   Mulla Lamictalia kokeiltiin ajat sitten annoksen nostaminen aiheutti silmäongelman eli kaksoiskuvan silmiin ja päänsäryn. Ja lopetin lääkkeen. Psykiatri vaihtui ja taas haluttiin kokeilla Lamictalia, koska psykiatri ei uskonut, että lääke olisi nuo ongelmat aiheuttanut.
   Ja taas tuli sama juttu ja tuo ongelma on kuvattu siinä paketin infolehdessäkin. Söin silloin samaan aikaan deprakinea. Vasta kun deprakine lopetettiin pystyi Lamictalin annosta nostamaan ilman ongelmia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29531
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20776
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14055
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10839
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7977