Optima kiinteistöpalvelut, kokemuksia?

MilleniaaliGosari

Omaan silmään iski nettiä vaeltaessa tälläinen nimi. Rekryävät vaikka kuinka monella nimikkeellä väkeä töihin. Onko kovin uusi pelaaja suomen kentällä?
Ainakin on päältäpäin nuoria huippuosaajia ja modernia toimintatapaa. Ihan oma huoltokirjajärjestelmäkin.
Millaista on palvelu?
Miten erottuu muista?
Millainen työpaikkana?

41

8027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SurkeaOptima

      Meillä oli Vantaan Kivistössä. Meni vaihtoon. Sisärtalo teki samaa.

    • Ykäykä22

      Ei kannata aikaa tuhlata siihen. Optiman idea on hyvä, mutta toteutus ei. Yrityksessä isoja ongelmia kannattavuudessa ja johtamisessa. Entiset työntekijät on Facebookissa avautunut kokemuksista.

    • Optimaallinen

      Kaksi pisimpään ollutta huoltomiestä sai kenkää syksyllä. Nyt ihmetellään, miksi taloyhtiöt haluaa pois.

      • Mielensäpahouttanut

        Vaihtoon vsihtoon mahdollisimman pian.
        Pelkästään huonoa kokemusta .
        Arvosana 1 ja pitkä pitkä miinus...


      • Anonyymi

        Varmaan saaneet parempia huolto miehiä tilalle, kun täällä Kivistössä on kohta joka toisessa talossa Optima huoltamassa. Me ollaan ainakin super tyytyväisiä!


    • Cirkus

      Olevinaan on iso ja kehityksen huipulla oleva yritys, mutta osaaminen on tivolisiivoojan tasolla, eli pikemminkin roudan kallistama hutera kioski, kun vakaalla pohjalla oleva yritys.
      Käyttävät toki osaavia alihankkijoita, mutta vaihtuvuus on kova, koska eivät maksa laskujaan. Siinä on pienyrittäjät pulassa, kun eivät saa rahojaan pois.

    • Anonyymi

      Laskut maksamatta näillä on joka paikkaan. Pysykää kaukaa.
      Ja kyllä, lestaadiolais vetonen on ja siinä yks suurin syy miksi ei tullut meidän hallitukselle edes vaihtoehtoihin mukaan.

      • Anonyymi

        Taitaa joku noista potkut saaneista kirjoittaa täällä katkerana soopaa. Meillä ollut kaksi vuotta Optiman huolto. Noin vuosi sitten vaihtui huoltomies. Aiempi ilmeisesti sai lähteä. Silloin tehtäviä jäi välillä vajavaiselle hoidolle, mutta uusi huoltomies on todella pätevä. Laatu on nyt kiitettävä. Sitten niiltä saa myös sähkärit ja putkarit järkihintaan ja nopeasti. Myyjä on kiitellyt aina, kun olemme antaneet palautetta. Automaatiolaitteen saneerauskin onnistuu heiltä. Kun vaihdettiin huoltoa, taso nousi kerralla, kun laittoivat viikossa paikat kuntoon. KH jätti meillä asiat hoitamatta. Sinne ei ole paluuta.


    • Anonyymi

      En kyllä ymmärrä tätä ihmisten piipittämistä. Harva huoltoyhtiö pk-seudulla pitää yhtä hyvää huolta taloista kuin tämä optima. Suurin osa huoltoyhtiöistä kuvittelee, että pihan siisteys on vain roskakorien tyhjentämistä. Toki optima on kallis, mutta eikö se niin ole että laatu maksaa? Ottakaa vaan taloyhtiöönne rtk, kotikatu tai talosyke niin varmasti olette tyytyväisiä..

      • Anonyymi

        Osakas varmaan kommentoi


      • Anonyymi

        Tosi hyvää huolta pitävät, just saivat kenkää yhdestä yhtiöstä, ja tuli nopee lähtö. Tosi pro tekijöitä


      • Anonyymi

        Laskujen maksuista ei näköjään huolehdi, pitkä on protestilista. Lappu luukulle tänä vuonna


    • Anonyymi

      Olemme saaneet Optimalta laadukasta palvelua. Palvelu on parantunut koko ajan. Niillä on monipuoliset osaajat joka lähtöön. Ovat heidän työnjohtajan mukaan keskittyneet rekryissä saamaan parhaat tekijät.

    • Anonyymi

      Optiman Talotekniikka palveluita olen ostanut ja olemme saaneet nopeaa ja laadukasta palvelua. Parasta tässä on se, ettei tarvitse maksaa järkyttäviä Aren tai Caverionin hintoja enää., kun olemme käyttäneet Optimaa. Palvelu pelaa toivottavasti jatkossakin, jos kasvavat isommaksi. Liian moni ei välitä enää laadusta, kun saavat kokoa.

      • Anonyymi

        Joku epäili, että entiset huoltomiehet täällä mollaavat, mutta kyllä tuossa yllä kaksi kommenttia on ihan suoraan nykyisten työntekijöiden omia "mainos" tekstejä.


    • Anonyymi

      Optima tosi surkea hiekotukseen tuotiin karmea avolavallinen sepeliä josta tarvittiin murto osa ja tarkotus oliajaa toisiin yhtiöihin ympäri lähitienoota. Me kärsimme näkymä haitat, kuulo haitta ,,kun hirviö sai pressun päälle lepattamaan. Nurmikoilla ajetaan 4..5tonnia painavalla traktorilla. Pihasiivous lukkojen saranoiden voitelu tuntematonta.huom.siirtolava vieläkin pihalla ,,,,näin pähkirinteessä.

    • Anonyymi

      Optima ja haukemaa isännöinti.....?...? Jeesus auta.

      • Anonyymi

        Komppaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Komppaan

        Juurikin näin. Todistetaan vaan ja kyllä Jesse pelastaa. 😜


    • Anonyymi

      ”ihan oma huoltokirjajärjestelmäkin” Joo niin on, mutta ei ne sitä kuitenkaan käytä. Asuntokohtaisia yksityisesti tilattua töitä ei ilmeisesti kirjata järjestelmään, tai sitten niitä ei vaan viitsitä selvittää ennen keikkaa. Sitten suhmuroidaan ja jätetään vahingot korjaamatta. En suosittele.

    • Anonyymi

      Aivan surkea ja hidas palvelu. Sanovat hoitavansa hommat pian, muttei vaan tapahdu mitään viikkoihin! En todellakaan suosittele!

    • Anonyymi

      Pyydettiin putkimiestä paikalle - kuukausi meni, mitään ei kuulu... Että näin nopea palvelu tämä on... Suosittelisinko... hhhmmmm... EN!

      • Anonyymi

        Meillä putkari kävi seuraavana päivänä ilmoituksesta kun piti ilmata patterit asunnossamme. Tosi ystävällinen ja ammattillinen asiakaspalvelu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä putkari kävi seuraavana päivänä ilmoituksesta kun piti ilmata patterit asunnossamme. Tosi ystävällinen ja ammattillinen asiakaspalvelu.

        Heh, yksikään tolkuissaan oleva firma ei lähetä putkaria ilmaamaan pattereita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heh, yksikään tolkuissaan oleva firma ei lähetä putkaria ilmaamaan pattereita.

        Siinä on patterin ilmaukselle tullu hyvä hinta, kun putkarin sen tekee. 🤣🤣
        Tämä kertoo huoltomiesten ammattitaidosta, ku putkarin joutuu juoksemaan perus huoltomiehen hommissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä on patterin ilmaukselle tullu hyvä hinta, kun putkarin sen tekee. 🤣🤣
        Tämä kertoo huoltomiesten ammattitaidosta, ku putkarin joutuu juoksemaan perus huoltomiehen hommissa.

        Luultavasti kommentoija olettanut huoltomiehen olevan putkimies joka on ihan yleistä


    • Anonyymi

      Optima on tosiaan "lesta"-vetoinen firma ja se toimii kuulemani mukaan tiiviissä yhteistyössä uskonsisarten ja -veljien hallitsemien yritysten, kuten T2H, Lehto ja Kiinteistö-Tahkola (isännöinti) kanssa.

      Seurasin erään alihankkijan yhteistyötä Optiman kanssa aiemmin läheltä, kun olin siellä töissä. Optima venytti ainakin silloin alihankkijoiden laskujen maksamista, mikä johti myös alihankkijoiden jatkuvaan vaihtumiseen. Myös Optiman työntekijöiden vaihtuvuus oli hyvin suurta, mikä heijastui palvelun laatuun.

      En tiedä onko asiat siellä jo paremmalle mallilla, mutta näkemäni perusteella en voi yritystä suositella. Jokainen voi myös päättää itse, haluaako tukea lestadiolais-vetoisia yrityksiä vai ei?

    • Anonyymi

      Uusia kohteita otetaan jatkuvalla syötöllä, uusia huoltomiehiä ei palkata vaan lähinnä potkitaan vanhoja pois. Eivät ajattele ollenkaan työntekijän parasta, vaan ylikuormittavat ja ajavat loppuun. Optimalle käy ajan myötä samoin kuin monelle muullekkin "isolle" kiinteistöhuoltofirmalle. Kannattaa pysyä erossa.

    • Anonyymi

      Kivistössä on meillä myös optima. Toivon koko sydämestäni että vaihtuu. Todella paskaa palvelua jos sitä palvelua edes saa. Sama kuin syöttäisi rahat koiralle ja odottaa koiran hoitavan vastaavat työt, lopputulos on sama = Mitään ei tapahdu.

    • Anonyymi

      itä-uudenmaan käräjäoikeuteen jätetty konkurssihakemus optima kiinteistöpalvelut oy:lle tällä viikkolla 👍🏽

      • Anonyymi

        Firmahan on tehnyt voittoa. Missä vahvistus konkurssihakemukselle?


    • Anonyymi

      Ehkä lumikaaos oli heille liikaa.

    • Anonyymi

      Jumalan terve vaan,odotetaan jeesusta hoitamaan lumitöitä. Optimasta ei paljoo apua.

    • Anonyymi

      Kiinteitö-Tahkola isännöinti kohteissa on pääsääntöisesti huoltoyhtiönä Optima
      Sattumaa vain keinotekoista kilpailua, nyt kun Tahkola jotuu pesemään käsiään kun selvisi heidän suhmurointi sopimus asioissa niin Optima jäänyt hieman tuuli ajolle
      kun enään ei saa ylihintaisia/turhaan teetyjä töitä laskutuksesta läpi kun sumurointi paljastu.(Siinä oli muutama muukin isännöinti yritys mukana)
      Myös on epäilty määrättyjen huoltoyhtiöiden maksavan 10 % ylimääräisistä hyväksytyistä laskuista isännöitsijä toimistoille.
      Huoltomiehet tekee hyvää työtä joka huoltoliikeessä niillä resusseilla kuin yritys katsoo tarpeeliseksi,ihmettelen miksi joku alkaa huoltomiheksi kun tämän päivän ihmiset ovat pääsääntöisesti valittajia.

      • Anonyymi

        No sekä Tahkola että Optima ovat lestafirmoja, joten siinä se syy miksi Tahkolan kohteet valuivat Optimalle.

        Mutta Herran ohjaus ei näköjään auttanut kun henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kohtelu oli mitä oli.

        Hyvä kun tuosta päästään. Joku MOT tms voisi penkoa noita lestadiolaisten suhmurointi verkostoja oikein kunnolla.


    • Anonyymi

      Aivan järkyttävän huono toimija. Lisäksi hakeutunut yrityssaneeraukseen 4.2.2022

    • Anonyymi

      Optima tuo vuosituhannen surkein huolto yhtiö. Tai tästä ei edes parhaalla tahdolla voi sanoa huolto yhtiö. Tämä firma kompastui omaan nokkeluuteensa, tahkolan käskyläinen kaikki mitä optimalle ihmiset reklamoi valuu samantien tahkolan klaanin tietoon, kannattaa tämä sisäistää ettei saa klaania kimppuunsa. Näillä on joku outo kuvio, konkurssi kypsä " huolto" ja samanmoinen epäluotettava tahkola. Optima kun nautiskelee tahkolan klaanin suojeluksesta, se näkyy taloyhtiöissä epäpätevyytenä. Optimat ei tee mitään missään yhtiöissä, lumiauraus jälkikin on parenpaa lasten tekemänä. Hiekoitus on tyylillä; yksi jyvä sinne toinen tänne, ja ketkä kärsivät? Taloyhtiöt. Älkää missään tapauksessa pelastako tätä konkurssi kypsää firmaa palkkaamalla nämä töihin. On monta hyvää oikeata kiinteistö firmaa olemassa, käyttäkää niitä

    • Anonyymi

      Asukkaan näkökulmasta voin kommentoida, että optima huolto ei ole hoitanut yhtään tehtävää lukuisista huoltopyynnöistä huolimatta tässä meidän taloyhtiössä ja tiedän, että monet naapurit ovat kokeneet samaa. Kuulin nyt, että myös tässä taloyhtiössä menee vaihtoon 8/2022 tämä yhtiö. Auraukset ihan luokattomia (itse on avattava reitti omalle autolle), nurmikoita ei ole leikattu koskaan, lattialämmitys ei toimi, mutta huoltajaa en koskaan ole saanut, vaikka muistioni mukaan 5 kertaa olen ollut yhteydessä ja aina on luvattu pikapuoliin hoitaa. jne...

    • Anonyymi

      Optima Kiinteistöpalvelut Oy ja Optima Group Oy asetettu tänään 15.8. konkurssiin. Lähde: Maksukyvyttömyysrekisteri.

      • Anonyymi

        Jep, vieläkö niitä uuvatteja riittää ketkä tätä puulaakia kehuu. 10.06. 2022
        viestin että tänä vuonna tulee lappu luukulle


    • Anonyymi

      Täysin ammattitaidotonta , fairy heidän pesuaine ja hinnoittelu järjetön . Tuntui huijaukselta .

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe