On täällä nyt ihanan rauhallista

anti-huutilainen

kun norsut tömistelee Fugessa...

24

538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hullut-hurmoksessa

      Läskiä ja hammasmätää. Kouluja käymättömät tollukat rössäkän myynnissä ja suu selällään kitarisat paistaen nauraa hohottavat harvahampaat. Siinä Suomen kansa katsoo silmät tapillaan omaa peilikuvaansa.

      • äläkä-kadehdi

        heillekin saa ja pitää olla huveja, kahtele sä vaan napakymppiäsi


    • kyrönmakkarata

      Lenkkimakkaraa he syövät koti-ikäväänsä, kyllä ne muistaa haukkuvat kotinurkilta!

    • EmilioFiorucci

      Sitä tömistelystäkö maa tärisee täällä Milanossa saakka?

    • avaro

      Markku on kahdessa sellasessa jaksossa jotka on kuvattu siellä ja taas yksin reissussa ja jättäny eukon kotia.Taitaa se Markku olla oikein sellanen playboy, ja mersulla ajelee mutta niinhän ne bisnesmiehet ajeleekin.Sitähä voisi itekkin lähtä kattomaan kuinka tuo homma tuolla päin sujuu eihän nuo ole,kun 600-700 euron välissä viikko ja marraskuussa olisi lomaakin ,ei kauhian kallis kuitenkaa.Menee sitä rahaa täällä suomessakin ollessa,syötävä se on täälläkin.Lisäksi vielä,että kaikki hupihan jotakin maksaa,mikään ei ole ilmasta,ilmaisia lounaita ei ole.

      • turha-kadehtia

        ihan yhtä halpoja tuollaiset vanhat meset ovat kuin muutkin autot, raksaduunarit ja etenkin paperimiehet sen sijaan ajelevat uusilla ja kalliimmilla mesen malleilla


      • avaro

        Kadehtia?hehehehehhe kunnon huutonaurua.Minä olen sitä mieltä,että ainut kansa maailmassa on suomalaiset,jotka on valmiita maksamaan satasen siitä,että naapuri ei saa viittäkymppiä.Kaikille huutokaupan pitäjille ja muillekin yrittäjille tsemppiä pitkin Suomen niemen,kun SAK meinaa torpata omilla toimillaan talouskasvun.Sitten kitistään,kun tyttömiä tulee ja firmat siirtävät toimintojaan ulkomaille.Eihän täällä uskalla kohta varsinkaan isommat firmat kohta ollakaan,kun on pelkona,että työntekijät alkaa lakkoilemaan ja ryhtyvät vielä poliittiseen lakkoon.Alkaa kohta alkaa muillakin,kun keisarilla olemaan "hermo pinnassa"noihin vasemmistolaisiin.


      • SDP-AY-SDP-AY-SDP-AY

        Ei meinaa yhtään mitään. Lopputulos on se, että hallitus menee kohta komeasti polvilleen, demarit voittaa ensi kevään eduskuntavaalit ja Antti Rinteestä tulee pääministeri.
        Persut, kuten huutiukko ja renki jäävät pieneksi marginaaliryhmäksi, jonka sanomiset ei paina tulevaisuudessa yhtään mitään.


      • renki-pysyy-renkinä
        turha-kadehtia kirjoitti:

        ihan yhtä halpoja tuollaiset vanhat meset ovat kuin muutkin autot, raksaduunarit ja etenkin paperimiehet sen sijaan ajelevat uusilla ja kalliimmilla mesen malleilla

        Eihän nuo tuollaiset vanhat kilometriväärennetyt mersut maksa enää nykyisin juuri mitään, millä tuo huutiukon renki ajelee. Katsokaa Nettiautosta, kuinka halvalla noita jo saa. Alle 4000 € hintaan saa noita tuommoisia resuja, millä renki nykyisin ajelee. Ammattikoulupojillakin on jo tuommoisia, vaikka eivät ole edes missään töissä. Mutta koska pojat ovat ammattikoulussa, niin heistä ei tule koskaan renkejä, jotka munaavat ja tekevät itsensä naurunalaiseksi televisiossa.


    • rapareteri

      Vasemmisto ei yksin pysty((vasemmitoliitto,vihreät ja demarit) kasaamaan hallitusta .Jos nyky gallupit pitävät paikkansa niin Orpo on,joka tapauksessa vähintäänkin seuraavan hallituksen valtiovarainministeri.Luulen myös,että oikeisto tulee muistmaan tämän,jos demarit nyt sitten päätyy hallitukseen.Täytyy kuitenkin ottaa huomioon,että suurin osa Suomalaisita ei hyväksy tuota poliittista lakkoa,että tuo lakkoilu voi yhtä hyvin koitua Rinteen kohtaloksi.Jos vasemmito olisi johtanut tätä maata niin tämä olisi jo nurin.Ja demareilla muutenkin huono muisti,kun eivät muista,että Lipponen teki pääministerinä ollessaan niin oikeistolaista politiikkaa,että nyky Kokoomuskin näkee sellasesta vain märkää unta.

      • naurua_naurua

        Siitähän on tehty jo tutkimus, jonka mukaan 52% suomalaisista hyväksyy tämän poliittisen lakon ja 48% vastustaa sitä. Sitten tulee huutonaurua, kun Sipilän hallitus tipahtaa polvilleen tuossa irtisanomisjutussa. Heh, heh... niin se vaan tulee menemään...

        Sinulla on tuo kirjoitustaito vähän hakusessa. Et ole tainnut käydä muuta koulua, kuin kiertokoulun vastapäivään...


    • pois-pois-Suomesta-pois

      Hyvä kun ne norsut lähti Suomesta pois. Pysyisivät siellä vaan lopun ikäänsä, eivätkä änkeäisi enää turpeita ruhojaan tänne Suomeen.

    • Rahhaa-tänne-vaan

      Kyllä ne tulee taas tänne tienaamaan. En usko että Espanjassa bisnekset ilman Nelosen rahoja pyörisi juuri ollenkaan. Ei kai suomalaiset sinne raahaa komeroitaan ja aittojaan. Varmaan se kuvausryhmäkin on jo niin samaistunut huutiksiin etteivät muuta työtä haluakkaan tehdä joten alkaa Neloselta uusien jaksojen kinuaminen.
      Ja luulen että Markku on ollut siellä melkoinen ihmetyksen aihe, eikä positiivisessa mielessä ollenkaan.

      • mursut-palaa-pohjolaan

        Totta tuo! Renki on ollut Espanjan gigoloille suuri ihmetyksen aihe, että mistä tuommoisia metsäläisiä vielä löytyy? Porakaivo leuan kärjessä ja rispaantunut hattureuhka päässään.
        Se kuvausryhmän kolvinenä saa nyt rangaistuksensa siitä, kun kouluaikana meni vaan kelkkamäkeen, kun piti läksyjä lukea. Kantakoon nyt sitä suurta ja painavaa kameran rohjoa olkapäällään, kun ei aikoinaan läksyjen luku maittanut. Tyhmästä päästä saa nyt koko ruumis kärsiä. Heh, mahtaa kolvinenällä selkärangan välilevyt pullistella jo reippaasti ennen eläkeikää, kun sitä kameran rohjoa olkapäällään kantaa?

        On se Espanja aivan selvästi kehitysmaa vielä Suomeen verrattuna. Se Fugen suomenkielisen radioaseman toimistokin on kuin mikäkin läävä. Huutiukon Facebook-sivuilla sitä läävää esittelevät ja renki mokeltaa siinä viisaan näköisenä, että "kyllähän tämä maalia tarttis". Kantavat Fugessa huutiukon huutikauppaan sitä samaa turistirihkamaa myytäväksi, mitä myyvät siellä juopoille suomalaisille turisteille. Ei taida talonpoikasantiikkia sieltä myyntiin tulla, eikä edes militariaa Espanjan sisällissodasta.


    • tuomiopäivä_lähestyy

      Kyllä se renki on niin seinästä repäistyn näköinen epeli siellä espanjalaisten miesten rinnalla. Se on huutiukolla, Lila-Laardilla ja rengillä kohta kuvaukset lopullisesti kuvattu. Sitten se on naamojen näyttely televisiossa loppu ja köyhyys tulee... mutta meiltä tulee siihen asiaan vaan huutonaurua...

      • ressukkavalitti

        mistäs sinä kelaluuseri kaiken tiedätkin, onneton sohvaperuna olet ja sellaisena finaaliin asti pysyt


    • olo-sen-kuin-paranee

      Huutiukon kontrahti tv-kuvauksiin loppuu vuoteen 2018. Yrittävät nyt kovalla kiireellä tehdä jopa Fugessa kuvauksia purkkiin vielä mahdollisimman paljon, ennen kuin kontrahti loppuu.

      Mitäs minä sanoin... kuvaukset loppuu ja köyhyys tulee, sekä unholaan vaipuminen tulee nopeammin, mitä huutilaiset renkinsä kanssa osaavat odottaakaan. Tulee taas Uuraisilta täytettä historian roskatynnyreihin...

      • hullunhorinoita

        Täyspäiväinen ja -öinen luuseri vaan eri tunnuksilla koko ajan valittaa, mikä kalloasi noin kiristää?


    • paljon-nähnyt-ja-kiertän

      Fuge on semmoinen suomalaisen rääsyläisköyhälistön lomanviettopaikka. Semmoinen lomakohteitten Halpa-Halli ja Kansan-Market. Siellä ne löntystelevät muodottomaksi patvineet suomalaiset linttaan astutuissa lenkkareissaan ja hirvittävän näköisissä vaatteissaan.

      Katsokaa nyt vaikka huutiukon facebook-sivuilta sitäkin kohtaa, missä puliukon näköinen harvahammas haastattelee lippalakki päässään renkiä se risainen hattureuhka päässään. Varmaan paikalliset luulee, että renki on tullut jostain entisen Varsovan Liiton maasta.

      Ne, kenellä oikeasti rahaa on loman viettoon, viettävät lomansa Floridassa.

      • nöf-nöf-nöf

        Heh, heh... ne luulee Espanjassa, että renki on tullut joltain romanialaiselta sikatilalta risainen hattureuhka päässään Fugeen kolhoosin myöntämälle palkintolomalle.


      • karjakko-avautui
        nöf-nöf-nöf kirjoitti:

        Heh, heh... ne luulee Espanjassa, että renki on tullut joltain romanialaiselta sikatilalta risainen hattureuhka päässään Fugeen kolhoosin myöntämälle palkintolomalle.

        oletkos itse jonkin suomalaisen sikatilan karjakko kun noinkin tarkkaan tunnet asian


    • piraattia

      Eiköhän fugessa asuvilla ole romua jo omasta takaa? Siellä porukat kävelee pinkit roksit jaloissa.

    • katteekskäy

      Seurasin tossa. Netissä, lontoon kielisellä sivustolla. Että joku K.Suomalainen olis voittanut runsaan puoleisesti rahaa? Oli panostanut kunnolla "se oli siinä" ! No niinhän se on et lotossa ei voita mitään.

      • kohta-repeen

        ai jaa, voi kun ikävää, mie en kestä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe