Samk, sairaanhoitaja

mamikolmelle

Hain Poriin Samkiin sairaanhoitajaksi. Esivalintapisteet tulivat, sain 37,1 pistettä. Onko täällä muita Samkiin hakeneita?

19

1090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yellowmamu

      Joo 47 pistettä, tiedätkö millaiset kokeet porissa on

    • mamikolmelle

      Mä sain kutsun pääsykokeisiin vaikka ei ollut alkuhaussa edes 40 pistettä. Sinä sait varmaan myös 47 pisteellä. Kokeet ovat ilmeisesti kokonaan sähköiset.

    • Toiveikashakija

      Täällä kans yks ketä sai pääsykoekutsun Porin Samkiin!

    • samkkii

      Täällä kans samkiin hakenut nyt toistamiseen. Keväällä pääsin kokeeseen, mut ei irronnu paikkaa. Sotelista nyt 65 pistettä.

    • mamikolmelle

      Olikohan keväällä ne samat sähköiset kokeet jotka oli diakissakin. Siinä oli eri osioita: äidinkieli, matematiikka ja päätöksenteko. Lopuksi oli vielä soveltuvuuskoe. Oliko keväällä pelkät sähköiset kokeet? Ainakin Diakissa oli.

      • samkkii

        Keväällä oli äidinkielen, matematiikan ja päätöksenteon osiot. Kakkososiossa oli soveltuvuuskoe. Joten tais olla ainaki saman tyylinen. Keväällä oli pelkkä sähkönen koe.


    • Valintakokeeet

      Mites muilla meni valintakoe? Mielestäni oli aika haasteelliset ja vähän harmittaa kun ei ollu mitään haastattelua tai ryhmätehtävää

    • mamikolmelle

      Nämä oli ihan samat kun keväällä oli Diakiin hakiessa. Mulla meni kyllä paremmin kuin viime kerralla. Olisi se tosin ihme ollut, jos sama koe toistamiseen ei olisi tuntunut helpommalta. Muistatteko te mitään vastauksia tai jotakin mitä mietitte pidempään?

    • Valintakokeeet

      Ei kyllä oikein jäänyt mitään tiettyä mieleen, matikka jäi vähän harmittaan kun en tajunnu, että siellä on noin paljon laskuja missä on desimaalilukuja. Myös äidinkielen luetunymmärtäminen oli haastava kun oli paikoin asiat selitetty hienoilla sanoilla tai monimutkasesti. Mutta tää oli ensimmäinen kerta kokeessa, joten nyt ainakin tietää mihin varautua jos nyt ei tärppää.

    • mamikolmelle

      Millä koulutuksella te muut haette Samkiin? Minä haen sosionomi-koulutuksella, eli en ole ensikertalainen. Yritin ymmärtää, että valintaperusteista sen verran että minkälaiset mahdollisuudet meillä ei-ensikertalaisilla on. En kuitenkaan ymmärtänyt asiaa. Mites te muut?

    • mamikolmelle

      Nyt luin valintaperusteet paremmin. Niiden perusteella ymmärsin, että ensikertalaisia opiskelupaikan saaneista on 48 ja meitä ei-ensikertalaisia 12. Mahtoikohan mennä oikein?

      • Tokakertalainen-myös

        Hei mamkolmell, olet hieman hakuteillä, ensikertalaisille on valittu tuo 48 paikkaa ja sinun on mahdollisuus päästä tuohon 12 joukkoon, mutta ensikertalaiset myös huomioidaan tuossa 12 paikan jaossa


      • mamikolmelle
        Tokakertalainen-myös kirjoitti:

        Hei mamkolmell, olet hieman hakuteillä, ensikertalaisille on valittu tuo 48 paikkaa ja sinun on mahdollisuus päästä tuohon 12 joukkoon, mutta ensikertalaiset myös huomioidaan tuossa 12 paikan jaossa

        Olet aivan oikeassa.


    • Valintakokeeet

      Mä oon käynyt vaan lukion eli oon ensikertalainen. Onko teillä tietoa, millaset mahdollisuudet on päästä, kun mulla oli samk viimeisenä hakutoiveena, että kuinka paljon hakujärjestys vaikuttaa?
      En löytänyt montako paikkaa on ensikertalaisille, mutta tottahan se on että suurin osa paikoista on niille.

    • mamikolmelle

      Minuakin kiinnostaisi tuo, että minkä verran hakujärjestys vaikuttaa. Mä en hakenut mihinkään muualle kuin tonne Samkiin.

    • Ei-ensikertalainen

      Itselle matikat olivat todella helpot, niistä todennäköisesti muutamaa vajaakohtaa täydet pisteet. Meinasi silti aika loppua, ja tein ensimmäinen osan viimeisen osan melkoisella kiirellä, vain maalaisjärkeä käyttäen. Toivottavasti tärppäisi eikä jäisi tästä kiinni. Luulenpa silti, etten pääse.

    • mamikolmelle

      Millä koulutuksella sinä ei-ensikertalainen haet?

      • Ei-ensikertalainen

        Ylioppilas vm. 2011


    • mamikolmelle

      Onko sinulla ammattikorkeakoulututkintoa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3517
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2129
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1825
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1746
    5. 80
      1165
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      310
      1112
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      131
      1019
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      905
    Aihe