Yksittäistapaus?

Lapuanliitto

Jämsänseutu voisi vielä tarkentaa mistäpäin lähi-itää kyseinen raiskaaja oli?

60

4056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ku-Klux-Klan

      Se paikallinen hyysärilehden-läpykkä ei olisi mielellään kertonut koko tapauksesta yhtään mitään, mutta koska asia olisi kuitenkin vuotanut jostain paikkakunnan ihmisten tietoon, niin ei uskaltanut olla kertomattakaan.

    • suojeluskunnan-lentävät

      Kyllä jostain 100-vuotiaasta ukosta oli lehdessä juttua enemmän, mitä viitsii edes lukea. Kyläpäällikkökin siellä oikein muikisteli naamaansa kuvissa, vaikka ei sitäkään housujen värin arvostelijaa kyllä muuten missään näe, paitsi Afrikka-päivillä Jämsän torilla jakamassa lippalakkeja afrikkalaislasten päihin. Eipähän ole samanmittaisia stooreja kaikista 100-vuotiaista. Mikä siinä ukossa oli niin erikoista?

      Viikonlopun raiskauksesta Jämsässä vain muutama rivi kirjoitettu. Olihan siitä kantasuomalaisestakin vuosi-pari sitten pitkät stoorit, joka aamusella raiskasi koiraa ulkoiluttaneen naisen. Mikä mättää, että ei enempää kirjoitettu tästä viimeisimmästä Jämsän raiskauksesta? Onko vuohipaimenten yhdistys kieltänyt enemmän kirjoittelun?

    • anonyymi3
      • sananvapaus-naurua

        Sehän on tuossa ihan koko juttu, mikä tuosta linkistä aukeaa. Eihän paikallinen hyysärilehti ole kertonut asiasta yhtään tuon enempää, vaikka raiskaus viikonloppuna Jämsässä tapahtui. Kun on suut supussa Alma-Median käskystä, niin on...


      • näin-se-menee

        Mikko haluaa pitää työpaikkansa, kun on päässyt nyt oikein Alma-Median "herrakerhoon". Tuskinpa Jämsän Seutu tuosta asiasta tuon enempää kertoo.


      • anonyymi3

        No kun ei näe jos ei ole tilaaja.

        Jatka lukemista.
        Mukavaa huomata, että pidät laadukkaasta journalismista!
        Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.


    • ittobor

      Näin jutun kokonaan, koska olen maksanut tilaukseni. Yksikertaista. Siinä sanotaan, että mies ei ole jämsäläinen ja tarkoittaa että ei asu Jämsässä. Ei Auvilassa ei muualla.

    • Miianmalliin

      Tekijä on Vaasassa asuva kurditeini, entinen Auvilan asukki.

      • Suomesta_ULOS

        Hyvä !! Tulihan sitä oikeaa tietoa, vaikka hyysärit yrittää sitä koko ajan pimittää... närästääkö nyt suvakit? Vuohipaimen yritti olla ovela ja tuli Vaasasta Jämsään tyhjentämään pallinsa. Ajatteli livistää takaisin Vaasaan tekonsa tehtyään.

        Samaa porukkaa siellä oli Sipilän talon seutuvilla Oulun suunnalla raiskaamassa alaikäisen suomalaisen. Piti kuitenkin silloin siirtää kamelikuskit muualle sieltä, kun paikkakunnan porukka tuli sen näköisen kaluston kanssa paikalle, että raiskarille olisi voinut tulla pian pipi.


      • SamaLakikoKaikille

        Kirjoiteltaisiinkohan täällä yhtä paljon, jos tekijä olisikin ollut Jämshästä ja vielä jonkun ns hyvän kodin poika? Ei varmaan, oltaisiin hiljaa kuin kusi sukassa...


      • laki.on.laki
        SamaLakikoKaikille kirjoitti:

        Kirjoiteltaisiinkohan täällä yhtä paljon, jos tekijä olisikin ollut Jämshästä ja vielä jonkun ns hyvän kodin poika? Ei varmaan, oltaisiin hiljaa kuin kusi sukassa...

        No onko se sitten enemmän oikeutettu teko, jos ei ole ns. hyvän kodin poika?
        Suomen lainsäädännon mukaan näin ei ole.


    • jotain_rajaa_sentään

      Tämänkin raiskaajan ylläpitoon Suomessa on varattu valtion budjetista 80 000 € / vuosi. Monenko vähävaraisen suomalaisen ylläpitoon on varattu yhtä suuri summa?

      • KatsoPeiliin

        Eikös teikäläisten tuulitunnelitaunojen hoito maksa yhteiskunnalle ihan saman verran...


    • Pahvikoura1

      Taitaa moderaattori olla paikallislehdessä töissä kun poistelee ihan asiallisia kommentteja, toki se tiedossa onkin että JUHLAPAIKANhakijoista ei saisi mitään kirjoittaa. Ei ainakaan TOTUUTTA.

    • RassenMärkäUni

      Hyysärit suree tytön kohtaloa, rasset iloitsee että vihdoinkin tapahtui se mitä on jo kolme vuotta odotettu. Välittämättä tippaakaan tytöstä.
      Käräjäoikeus on ei anna tietoa koska suojelee nuorta uhria. Te rasset mässäilette.

    • me.tarvitaan.niitä

      No mistäs se tiedetään, että oli entinen Auvilan asukas?

    • jämsänukko

      Siis ei oliut jämsäläinen, sitten on täytynyt olla naapurikunnasta!!

      • Ilmastonmuutos_

        Siis onko mesopotamia naapurikunta nykyään?
        ilmansuunnatkin on jo mennyt sekaisin.
        Länsinaapurikin on muuttunut Lähi-Idäksi...


      • sikiävätkin-niin-pirusti

        Helsingissä on jo Lähi-Itäkeskus. Myös Vuosaari ja Kontula, sekä Vantaan Länsimäki (vaikka Itä-Vantaalla onkin) on jo menetetty valkoisten suomalaisten ihmisten asuinalueina. Kiinteistöjen arvo romahtaa jo nyt näillä alueilla ja viisaammat pyrkivät jo kiireesti eroon näistä alueista. Ne valkoiset, jotka näille alueille vielä jäävät asumaan, ovat niin vähävaraisia, että he eivät enää pysty muuttamaan muille asuinalueille.


    • Viisitoisttta

      Ja kaikenlisäksi tämä uhri oli alaikäinen....

    • Varmaatietoa

      Tekiät ajelivat perjantaina ja lauantaina Harmaalla folkkarigolf jonka jättivät seisomaan toyotaliikkeen pihaan ja painelivat ilmeisesti blakkäriin diskoon.

      • hys-hys-ei-saa-puhua

        Onko nyt suvakeilla ja hyysäreillä hyvä mieli kulttuurin rikastamisesta ja suomalaisen geeniperimän parantamisesta? Yhteiskunta maksaa rahat oikein autoon ja ajokorttiin, että pääsevät tekemään alaikäisten raiskauksia laajemmalle alueelle.

        Se taisi se Hyvinkäällä kesällä poliisiaseman vieressä tehty raiskaus jäädä selvittämättä, kun poliisi vitkutteli liian pitkään sen kuvan julkaisemisessa, missä ne kolme tummaihoista raiskaajaa todennäköisesti olivat kuvassa... ehtivät päästä karkuun ja saivat ison etumatkan poliisin vitkuttelun takia.


      • VäliäköSillä
        hys-hys-ei-saa-puhua kirjoitti:

        Onko nyt suvakeilla ja hyysäreillä hyvä mieli kulttuurin rikastamisesta ja suomalaisen geeniperimän parantamisesta? Yhteiskunta maksaa rahat oikein autoon ja ajokorttiin, että pääsevät tekemään alaikäisten raiskauksia laajemmalle alueelle.

        Se taisi se Hyvinkäällä kesällä poliisiaseman vieressä tehty raiskaus jäädä selvittämättä, kun poliisi vitkutteli liian pitkään sen kuvan julkaisemisessa, missä ne kolme tummaihoista raiskaajaa todennäköisesti olivat kuvassa... ehtivät päästä karkuun ja saivat ison etumatkan poliisin vitkuttelun takia.

        Entä jos ne olivatkin valkoihoisia...


      • Juhla-Mokka
        VäliäköSillä kirjoitti:

        Entä jos ne olivatkin valkoihoisia...

        Ei olleet... tummaa paahtoa olivat...


      • en.diskoile

        Mikä on tämä bläkkäri?
        Onko se siinä, missä oli ennen Pub Lätsä?


    • Pahvikoura1

      Ompas nyt suvakki moderaattorilla liipasin herkällä kun asiallisia kommentteja poistellaan oikein urakalla. Paitsi jos tämä päätekijä onkin onkin ollu MODEN henk.koht. kamelikuski? mene ja tiedä ? XD

    • sensuuriiskeejälleen

      FAKTAA:Raiskaaja on entisiä Auvilan asukkeja ja täällä pyörii välillä vaikka Vaasaan muuttanut. Näistä kolmesta muusta raiskausta seuranneesta maahanmuuttajanuorukaisista ei lehdessä ollut mitään. Eivät olleet täysi-ikäisiä. Uhri oli alaikäinen.

      • Märkä1

        Tapahtuma paikan lähellä käveli matu terveysalan työntekijän kanssa pari päivää sitten oliko sattumaa ehkä,alueella on mukava suoja katseilta!


      • seuranta-päälle

        Kerro se paikka, että ihmiset osaa varoa sitä...


    • Kittukunkituttaa

      Veikkauksia kuinka nopeasti saadaan SuvakkiSanomien välityksellä kolumni aiheesta suvaitsevaisuus/ei saa yleistää? Paakkasen ämmä tulee taatusti puolustelemaan ja paiskaa jauhamaan yleisönosaston kirjoituksellaan.

    • Sivustas

      Eiköhän tässäkin olisi olennaisinta uhrin tukeminen pitämällä keskustelu asiallisena... Ja siitä riippumatta kuka tekijä on, kaikki varmaan on yhtä mieltä siitä että rikos ansaitsee rangaistuksen. Uhrin toimimista ei auta möyhääminen ja ventovieraiden asiaan puuttuminen.

      • Äläpuolustele

        Tämä raiskaus olisi vältetty jos näitä pakolaisia ei olisi. Älä kirjoita takaisin "tekeehän suomalaisetkin" koska jokainen raiskaus kuuluu samaan kategoriaan on sitten maahanmuuttaja tai suomalainen, mutta edelleen tämäkin olisi vältetty jos näitä elintaso tulijoita ei olisi.


      • turha-kaunistella-asioit

        Ennen oli Jämsässä paikallislehden tarkoitus kertoa erilaisista paikkakunnan rikoksista lukijoilleen. Jopa pontikkatehtaitten löytymiset selvitettiin lukijoille hyvinkin perusteellisesti.Nyt näyttää linjana olevan se, että jos osallisena rikoksiin on syksyllä 2015 maahan tunkeutuneen matuvyöryn joku jäsen, niin asiasta vaiettaisiin mieluusti kokonaan.

        Sopii laskea prosenttiluku suoritetuille raiskauksille suhteutettuna väkimäärään. Alle 40 000 matua vastaan 5 milj. suomalaista. Kummassa porukassa on prosentuaalisesti enemmän suoritettuja raiskauksia?


    • autotonko

      Mistä mamut ovat saanneet rahan autoihin, eikä ihan halpoja autoja, kyydityksen lisäksi ?

      • paluu-juurilleen

        Meidän maksamista verorahoista niille autonostorahat löytyy ja osalle maksetaan ajokorttikin, että pääsevät laajentamaan raiskaus-reviiriään.

        Helsingissä on osa varakkaammista suomalaisista eläkeläisistä ostanut jo Tallinnasta itselleen uuden asunnon, koska se mahdoton värien sekamelska ja jos jonkinlainen polotus ja molotus Helsingin katukuvassa on alkanut heitä tympiä. Tallinnassa ja Virossa yleensäkin on ihanaa olla, koska sinne ei ole päästetty värillisiä turvapaikkaturisteja ollenkaan pilaamaan katukuvaa ja sotkemaan maan asioita. Valkoinen tuntee olonsa luonnolliseksi valkoisten joukossa. Niin alkuasukaskylässä kaislahameessa nuotion ympärillä villisti tanssiva tummaihoinen alkuasukas tuntee myös olonsa kotoisaksi tummaihoisten parissa. Niin myös aavikon hiekkaprinssi tuntee olonsa kotoisaksi vuohien joukossa Lähi-Idässä.

        Onpa pääkaupunkiseudulta muutettu eläkeläisinä ihan hiljattain jopa Jämsäänkin asumaan sen vuoksi, että se kielten ja värien sekamelska pääkaupunkiseudulla on mennyt aivan mahdottomaksi viimeisen 15 vuoden aikana. Jämsä on vielä "puhtaan paikan" maineessa värien kirjon suhteen... tänne on helppo muuttaa.

        Sitä valtiovalta ei pysty vielä estämään, että jos jonnekin alkaa kerääntymään ei-toivottua ainesta, niin sieltä pitää muuttaa paremmille alueille. Jopa Englannista muuttavat nykyisin Australiaan pakoon sitä Englantiin vyörynyttä valtavaa matutulvaa. Ne muuttaa, kenen varat sen sallii. Pääkaupunkiseudulta pääsee kyllä muuttamaan köyhäkin ihminen köyhään Jämsään... täällä ei vielä ole pata valttia... eikä tule olemaankaan. Niin se Suomessakin menee, että maassa maan tavalla. Jos ei suomalainen elämäntyyli turvapaikkaturistia miellytä, niin sopii lähteä läiskimään... ei täällä väkisin ketään pidetä...


      • Märkä1

        Kerääväät kolehtia porukassa ja sitten paanalle tyttöihin


    • tomppelit-touhuamassa

      Mikä siinä oikein mättää, että niitä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita paperittomia luusereita ei saada Suomesta ulos?

      • Kuurupiilo5

        Kukkahatut piilottelevat näitä paperittomia matuja.


      • kanturi

        eikös se seurakunta niitä piilottele


    • Ittob

      Älkää, hyvät ystävät, panetelko ihmisiä. Eri mieltä oleminen mistään asiasta ei oikeuta vihaan. Oikeuslaitos tekee tehtävänsä ja hyvä niin.

    • fdsa

      Keski-Suomalaisessa luki, että Jämsässä tutkitaan alle 15- vuotiaaseen kohdistunutta raiskausta, ja tekijä on 18- vuotias.
      On muuten tämä tekijä ollut Jämsän Seutu-lehdessä, oikein kuvan kanssa, lennokas ananas- tukka.

    • Kulkukoiras

      Poikkesin vain katsomaan mitä puupääpersuille kuuluu kun otsikosta arvasin, että paikalla ovat.

      • puupääpersu

        Eihän meille mitään erikoista kuulu. Aina saa ananastukka pataansa, kun eteen sattuu...


    • kanttis

      Suomi kirjoittaa joulukuussa GCM sopimuksen. mistä ei kansalaisille ole puhuttu, Nyt KANTASUOMALAISET herätkää meidät tuhotaan armotta.

      • Pariskunnan_mielipide

        Suomen kansainvälisestä politiikasta ei päätetä hönöjen torikokouksissa.


      • Perikunnan_mielipide
        Pariskunnan_mielipide kirjoitti:

        Suomen kansainvälisestä politiikasta ei päätetä hönöjen torikokouksissa.

        Valitettavasti juuri ne hönöt menevät niihin kansainvälisiin "torikokouksiin" ja pistävät nimensä aivan mihin tahansa sopimukseen hillotolpan toivossa.


    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe