Masentava joulu

bad.santa

Ketä muita masentaa joulun tulo? Ärsyttää kuunnella kaupassa niitä pirun joululauluja ja katella kailenlaisii joulukoristeita ja mainoksii, joita on joka paikassa.

20

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kivijalkakaupoissaeisoi

      Onko pakko mennä kauppoihin niitä kuuntelemaan ja katselemaan?

      • Houhouhou

        Pakkohan ihmisten on kaupassa käydä ??


      • Olet-oikeassa
        Houhouhou kirjoitti:

        Pakkohan ihmisten on kaupassa käydä ??

        siellä käy paljon muitakin kuin sinä, eikä totta...


    • LokainenKuu

      Mikä joulu?

      Minua ahdistavat enimmäkseen kaikki ajat, joista nykyihmiset vouhottavat. Joulu ja ei-joulu vaikka muiden muassa, tarvittaessa.

    • KinkkuPöydässäOlenMä

      Lähikaupassa onneksi ei tarvitse vielä muuta kuin väistää joulukalenterihyllyä, mutta irvistän kyllä sille joka kerta ohittaessa.

      Se mikä mua eniten masentaa on sen odottaminen koska siskoni alkaa pommittamaan mitä kenenkin pitää tehdä joulua varten. Jokohan tänä vuonna uskallan vastata että voisin oksentaa joulupöytään sen niin rakastamille tonttulautasille. No joo, en mä sitä tee. Hymyilen nätisti ja lupaan tuoda savukalaa ja torttuja. Se ei tajua että joulun kaikkeista suurimman lahjan saa multa kun näyttelen sen koko illan kaiken sille niinkuin se haluaa, todella raskasta. Mutta olisi paljon raskaampaa kertoa totuus ja kaikki mitä siitä seuraisi.

      • Anonyymi

        Kannattaa kertoa totuus muuten sisäinen olosi tulee vain pahenemaan


    • mies30v30

      Minulle joulu on helpotus masennuksesta. On kuitenkin vanhemmat ja sisarukset joiden luo voi mennä jouluksi. Joulu yleensäkin perhe-aikaa joten ei ahdista yhtä paljon että "kaikki tekee jotain kavereiden kanssa" vaan ihmiset enemmän perheensä parissa, itsellä kun ei ole kavereita mutta perhe onneksi on. Muutenkin kaikki ruoat, valot ja koristeet hienoja ja tulee lapsuus mieleen. Tykkään kulkea kaupungilla tai lähteä ajelulle jouluvaloja ja koristeita katsellen.

      Uusivuosi taas heti ahdistaa ja masentaa enemmän koska se on yleensä kavereiden kanssa juhlimista ja itsellä niitä ei ole. Joulunajan päättyminenkin tosi masentavaa koska paluu harmaaseen arkeen joka täynnä yksinäisyyttä.

    • 52.tiistaita.vuodessa

      Juurruin jouluhömpötykseen ison perheen keskellä niin että ensimmäiset joulut omillani olivat aivan surkeat. Pala kurkussa laskeuduin "joulumonttuuni".
      Joulu joululta aloin kasvattamaan itseäni siitä eroon. En kuunnellut moneen vuoteen joululaulujakaan tai mitään aiheeseen liittyvää.

      Nyt tulee pitkä jolunaika kun sunnuntai sattuu aatonaatoksi. Tiistai on joulupäivä. Tapanina hössötys on lähes ohi. Siedättäkää ihmiset joulu mielistänne mäkeen, jos se on kenelle ahdistava.

    • Anonyymi

      Okei, ärsyttää muakin koristeita ja jouluvaloja pursuavat kaupat joululaulurenkutuksineen ja pahimmillaan kuulee kiukkuisia ihmisiä, kun eivät saakaan mieluista joulua... mutta antaa mennä toisesta korvasta sisään, toisesta ulos, menen jopa joulupuukeräysten ja muiden kerjuupaikkojen ohi pokkana. Vähäosaisille tulee järjestää ihmisenarvoinen elämä ympäri vuoden, ei vain jouluna. Ja joulu on mielestäni vain henkinen asia, jonka ovat pilanneet krääsävuoret, tietynlaiset odotukset jouluruoista ja siitä miten joulua vietetään. Hyväntekeväisyys pilaa joulun sanoman kaikin tavoin. Heilläkin päällimmäinen ajatus on ahneuden tukahduttaminen.

    • Anonyymi

      Minä tykkään Minä menin jo tonttulakissa ulkona Olen niin komea ja itsevarma karvainen setämies

    • Anonyymi

      Hyvää joulua kaikille terveisinkarvainen setämies

    • Anonyymi

      Joulu nyt on niin yltiökaupallinen juhla, että ei ihme, että joitain ärsyttää.

      Onneksi kuitenkin vain kerran vuodessa.

      Perhejuhla, jolloin voi nähdä lähisukulaiset koolla, oma sukuni on hyvin pieni ja ainoa juhla jolloin olemme samaan aikaan on joulu, joten siitä syystä kestän joulun kivuttomasti, ainoa sukujuhla vuodessa.

    • Anonyymi

      Ja ne joululaulut; joista 99 % mollissa ja sanoitukset yhtä tragediaa.
      Joulun pitäisi olla iloinen juhla.
      Lopetetaan joulu.

    • Anonyymi

      Ihan niin niitä joululauluja on joka paikassa kovaäänisistä huutamassa ,asiakkaat ei erityisemmin niitä kuuntele, mutta kun ajattelee henkilökuntaa niin tuntuu siltä että he varmaan ovat kyllästyneitä kun aamusta iltaan hoilataan samaa .
      Ja kaikki joulukoristeet en laita kotiin pahemmasti koristeita uhan vaan hyvin nuukasti, kun lapsen lapset käy, muuten en laittaisi mitään jos olisin ihan yksin joulun .äjoulu on jotenkin menettänyt merkityksensä mielestäni , kun siitä on tullut stressi juttu, lapsillekaan se on mukavaa tietysti .

      • Anonyymi

        Jokainen tekee omannäköisensä joulun. Tallainen yksieläjä saa syödä niin vähän kuin pystyy. Illalla 18.00 jälkeen vain glögiä. Tänään oli porsaan sisä fileetä, imellettyä perunalaatikkoa, porkkana laatikkoa, jouluolutta. Ennen jouluolut oli tavallisessa pullossa. Tämä oli isossa ja oli niin makeaa, että voisin sitä vähän hapattaa lisää. Huomenna teen rosollia lisäksi ja lisää porkkanalaatikkoa. Asun rivitalossa. Ei täällä koe ihan yksin olevansa. Naapuri kävi tuossa, istui hetken , joi kahvia ja neuvoi diki boksin käytössä. Toinen naapuri harjasi pihaani, ei tullut neuvomaan dikiboksin käytössä, kun ei osannut.
        Serkkuni soittaa aina joulun tienoossa. Oman perheeni jäsenet ovat jo kuolleet. Ei tämä silti ole yhtään surkeampaa, vaikka elän yksin. Joulusta voi tehdä sellaisen kuin haluaa.


    • Anonyymi

      Poutaiset säät piristäisivät mieltä, mutta menee se aika pilvisenäkin aikana, kunhan ei "pilvessä". Meitillä täällä Kymenlaakson näillä osin lumitöistäkin on vielä selvitty.
      Oikeestaan näilläkin sitä jo pärjäileis.

      Tällä kertaa joulunpyhiä on harvinainen rypäs oikein. Huomenna pitää yrittää kävellä ulkona sellain tunnin reisu.
      Kyllä se tästä, sanoo sekin Yle-Radion Poppi-Jorman ohjelma. Katellaan!

    • Anonyymi

      Toivottavasti tämä oli elämäni viimeinen joulu vaikka pahoin pelkään että näin ei ole.

    • Anonyymi

      Tämä oli minun elämäni viimeinen joulu.

    • Anonyymi

      Taas yksi Joulu ohi mutta en tiedä vielä oliko viimeinen.

      Ahdistunut Mies

    • Anonyymi

      Rahat meni, vitutus jäi. Saisinpa jonkin taudin ja hiipuisin pois . En jaksa mitään enkä ketään . Ulospäin pitää näyttää niin happy face, mutta sisällä raastaa kipu ja tuska. Sekä tyhjä pimeys . Ulkokuori alkaa jo murtua pikkuhiljaa. En pysty enää näyttelemään kauaa sitä iloista ja mukavaa perheenisää . Nyt saatan vaan lysähtää sohvalle haukkomaan henkeä,kun ei vaan jaksa . Yö on parasta aikaa, aamut yhtä helvettiä. Joulu on tuntunut jo kauan teennäiseltä paskalta. Mutta ei tämä paha olo lopu jouluun .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe