Naisen näkökulma

Epätoivon_partaalla

Mieheni on erilaisten sairauksien vuoksi joutunut käyttämään erektiolääkkeitä alusta asti. Välillä on ollut aikoja, kun niitä ei ole tarvittu eli ongelma on osittain ollut myös henkistä; työstressiä, paineita, väsymystäkin varmaan.
Nyt viime aikoina on ilmennyt uudenlainen ongelma, mieheni ei enää oikein tunnu haluavan minua ja seksiä on harvemmin nykyään. Siinäkin on nyt menty siihen, että hän näyttelee orgasmin, että ei tarvitse jatkaa.
En ole osannut vielä ottaa tätä puheeksi, kun en halua painostaa asiassa. Se vain pahentaisi ongelmaa.
Aika kova kolaus tämä on myös naisen itsetunnolle. Alkaa tuntea itsensä epäviehättäväksi toisen todistelusta huolimatta. Koen huonommuutta.
Voihan se tietysti ollakin niin, että en vaan enää ole niin kiinnostava tai ehkä kuvioissa on joku, jonka olemassa olosta en vielä tiedä... Syitä voi olla monia.
Pahinta on puhumattomuus. Molemmat tiedetään, että "huoneessa on elefantti", mutta siitä ei puhuta.
Miten olisi fiksuinta lähestyä miestä tässä asiassa? Puhumattomuus johtaa ennen pitkää turhautumiseen ja lopulta rumaan eroon. En halua sitä.

Samalla haluan tässä rohkaista myös teitä miehiä puhumaan asiasta avoimesti naisen ne kanssa. Hiljaisuus ja asiasta vaikeneminen ei ole fiksua vastuunottamista suhteessa.

22

790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pikkukullinen

      Olisit käyttänyt tuon ajan kirjoittamisen sijaan keskusteluun miehesi kanssa.

      • Näinseon

        On niitäkin tilanteita, kun mies ei vaan keskustele.


      • On hyvä hakea apua enemmän kuin yhdestä paikasta, vaikkei sieltä välttämättä yleensä tulisikaan mitään kovin laadukasta.


    • Sexguru

      Moi, kertoisitko hieman millaista seksinne on silloin, kun sitä on ollut? Sisältyykö siihen esim. suuseksiä, käsin hyväilyä, erilaisia asentoja, missä paikoissa seksiä ja millaisessa tilanteessa? Entä kumpi tekee useammin aloitteen, miten itse teet aloitteen seksiin? Halaatteko, suuteletteko toisianne usein, kertooko molemmat miten toisesta tykkää? Jutteletteko paljon muusta kuin seksistä? Milloin viimeksi olette kokeilleet jotain uutta seksijuttua? Onko hän joskus ehdottanut jotain, mihin et ole suostunut, mutta kuitenkin voisit ehkä nyt kokeilla? Nukutteko samassa sängyssä?

      Tarviiko hän tosiaan erektiolääkettä, vaikka ottaisit suihin, imu kun tunnetusti pakottaa veret paisuvaiskudokseen? Sen jälkeen sopiva rengas (ei liian tiukka) kalun juureen, estää sen poistumisen pinnassa kulkevia laskimosuonia pitkin. Penispumppu tekee saman, muttei ole yhtä nautinnollinen kuin pehmeä ja hellä naisen suu. Kun kalu pystyssä, siirrytte yhdyntään tai hoidat suulla loppuun saakka?

      • epätoivon_partaalla

        Seksi on ollut monipuolista ja lelujakin on kokeiltu monesti ja erittäin avoimin mielin (molemmat siis). Mitään tabuja ei tunnu olevan välillämme., tykätään samoista asioista seksinkin suhteen. Suuseksiä on usein just aluksi, mutta erektio ei tunnu nykyään pysyvän kunnolla. Läheisyyttä ja hellyyttä on paljon; suukotellaan, kävellään käsikädessä, silitellään, taputellaan jne. Eli jos sitä puolta ei olisi, en olisi enää tässä suhteessa.
        Ongelma on myös siinä, että molemmat ollaan aika väsyneitä töiden jälkeen. Väsymys ja stressihän on niitä perinteisiä parisuhteen tappajia. Jossain oli ohje, että kannattaa merkata kalenteriin seksiaikaa, mutta mistä ihmeestä sen voi ennalta tietää, huvittaako itseään tai toista juuri sillä hetkellä?
        Mä koen itseni todella epäviehättäväksi tämän vuoksi, vaikka tiedän olevani ihan hyvännäköinen. Myös mieheni on ikäisekseen hyvännäköinen ja ihan kohtuullisen hyvässä fyysisessä kunnossa. Tokihan sitä voisi vähän lisätä liikuntaa ja pudottaa pari kila, meikata ja pukeutua aina johonkin seksihepeneisiin, mutta jotenkin pidän sitä jokapäiväisenä ilmiönä vähän teeskentelynä. Pidän siitä, että seksi olisi spontaania ja ei niin ennalta suunniteltua.
        Pidän itseni varmuuden vuoksi "aina valmiina"; huolehdin, että karvoitus koko kropassa on kuosissa, olen puhdas, siistit ja puhtaat vaatteet, käytän hänen lempihajuvettään, huomioin häntä teoin ja sanoin paljon jne. Aloitteiden tekeminen seksiin minun suunnaltani on vähentynyt tämän myötä ja tunnen huonoa omaatuntoa siitä, etten tee sen eteen enempää. Täytyy kai ryhdistäytyä taas.


      • sexguru

        Sinuna minä hyödyntäisin tuon, että teillä on se avoin mieli ja juttelisin asiasta reilusti miehen kanssa. Voisit ehkä kertoa toiveistasi, siis että haluat tuntea itsesi halutuksi myös seksuaalisesti (halailun ja läheisyyden lisäksi) ja voisit ehkä myös vihjata, että ei seksin tarvitse yhdyntään edes päätyä, vaan tapoja voi olla monia tyydyttää toisianne. Siis vaikkapa, että hän hyväilee sinut orgasmiin saakka käsin, suulla, leluilla ja päinvastoin? Itse koen toisen tyydyttämisen orgasmiin saakka erittäin kiihottavana ja myös tunnen saavani siitä nautintoa, kun saan toisen vietyä perille, sen jälkeen tulenkin yhdyntään siirtyessä aika nopeasti itsekin..

        Avoimuuden nimissä kannattaisi myös yrittää tuoda uutta seksiin, tyyliin kumpikin kertoo kolme itselleen tosi kuumottavaa juttua ja lupaatte toteuttaa ainakin yhden niistä. Uskon suurimmalla osalla ihmisiä olevan sellaisia asioita, joita ei ole kehdannut "liian tuhmana" tms. fiiliksen vuoksi ehdottaa kumppanilleen. Kun liikutaan sinne kuumien fantasioiden puolelle, alkaa seksi olla usein kiihottavampaa, varsinkin kun olette näemmä aika avoimesti näitä perinteisempiä juttuja kokeilleet. Yhtenä esimerkkinä, aika monella miehellä olisi todella kuuma juttu päästä kokeilemaan peppuseksiä naisensa kanssa, mutta läheskään kaikki ei kehtaa ehdottaa sitä. Toki on oma valintasi oletko sellaiseen valmis ja jos olet, niin muistuttaa, että sinä vastaanottavana määräät etenemistahdin ja mihin saakka milläkin kerralla olet valmis ottamaan kakkoseen kalua. Tottakai jokaisella on omat "kuumat juttunsa" (vaikka sitten sitominen, roolileikit, uudet asennot, puolijulkisella paikalla sekstailu, vallanpitäminen, piiskaus... makuja on monia), jotka ovat lähellä fetissiä ja silloin ollaankin sitten jo ytimessä haluja ajatellen.

        Joillakin miehillä on helpompi saada tyydytys omin käsin, samalla esim. pornoa katsomalla (ote tiukempi tahti yleensä aika kova, näköaistin kautta miehet tunnetusti kiihottuu paljolti, kuin vaikkapa yhdynnässä, varsinkin jos sitä omaa kivaa harrastaa usein; kalusta häviää herkkyyttä ja ei vaan tunne läheskään niin paljoa, kuin vaikkapa täyden viikon tauon jälkeen (ei seksiä eikä omaa kivaa) jolloin pillun liukkaat pinnat aistii paljon voimakkaammin. Eli omin käsin saa jo yhdellä kerralla kalun helposti jopa useaksi päiväksi tunnottomammaksi. Eli jotenkin kannattaisi selvittää pitääkö mies omaa kivaa (miten sen teet loukkaamatta, onkin sitten toinen asia ja itse tiedät parhaiten tähän konstit).

        Se on muuten ihan tosiasia, että seksistä sopiminen vaikkapa tiettyinä parina iltana viikossa ja siitä kiinni pitäminen, lisää seksiä muutenkin. Seksin harrastaminen säännöllisesti lisää haluja ja kumpikin tietää milloin seksiä on luvassa. Toisaalta sitten kun on sovittu esim. vain 1-2 kerrasta viikossa, voi mieskin sitten vapaasti lepäillä muina päivinä ilman paineita seksistä?

        Palaisin uudelleen siihen tuntumaan, eli miltä se pillu tuntuu yhdynnässä miehestä. Liukkaus on eduksi, samoin hyvä lihasten koordinaatio (jos pystyt "antamaan suukkoja" lihaksillasi kalulle niin, että mies sen huomaa, ollaan jo lähellä), joita kannattaa harjoitella vaikkapa geishakuulilla, kuljetat sisään-ulos lihaksillasi, kun alkaa sujua, kuulia painavammaksi ja pienemmäksi: alkaa tuntua miehen kalulla paremmin! Kun sitten yhdistät lihasten supistelua, "kuulan kuljetusta" yhdyntään; sisääntyöntyessä rennoksi paikat, ulosvetäessä tiukaksi, kuin lypsäen ja samalla vastaat työntöihin liikkumalla itsekin, tulee homma huomattavasti tuntemusrikkaammaksi. Naisen yskäisy kalun ollessa pillussa on muuten aika hurjan tuntuista. Kokeilepa vaikkapa laittaa sormi pilluun ja yski, ymmärrät mitä tarkoitan. Samat lihakset siis töihin opettelemalla käyttämään niitä tietoisesti!

        Yritin aika laajasti antaa erilaisia konsteja, toivottavasti edes jotkut ehdotuksista johtaa parempaan seksiin.

        Vielä pari juttua, runsas alkoholin käyttö, tupakointi, jotkut lääkitykset ja stressi voi viedä mieskuntoa. Mutta jos näitä ongelmia (paitsi stressi jonka olet maininnutkin) ei ole, niin sitten voi olla vaikkapa vähentyneestä testosteronistakin kyse.


      • Epätoivon_partaalla

        No kaikenlaista ollaan kyllä kokeiltu ja peppuseksikin kuuluu ihan vakiojuttuihin, molemmille on omia lelujakin joita otetaan välillä käyttöön yhdessä jne. Kävi vaan nyt mielessä, että voihan sillä olla tietysti mennyt vaan mielenkiinto minuun. Vilkaisin juuri lääkekaappiin ja johonkin nuo sen erektiolääkkeet hupenee, mut ei se niitä kyllä muhun ole tuhlannut viime aikoina...
        Paska tilanne suorastaan.


      • Sexguru

        Ainahan ettei seksiä saa niin usein, kuin haluaisi tai jopa torjutuksi tuleminen ottaa luonnon päälle. Joskus liian helppo saatavuuskin laskee sen vähempään tyytyvän mielenkiintoa. Jokaisella on oikeus myös määrätä omasta seksielämästään, tai vaikka pitää omaa kivaa yhteisen seksin sijasta. Epäiletkö enemmänkin omaa kivaa vai suhdetta toiseen (erektiolääkkeitäkin voi kulua kummassakin touhussa)? Jälkimmäistä varten ilmenee usein selittämättömiä poissaoloja. Kannattaa jutella aiheesta ja myös miten hän haluaa parisuhteenne kehittyvän jatkossa, mutta ei syyllistävästi, koska hän voi ihan hyvin pitää myös omaa kivaa.

        Jotkin kommenttisi viittaa ehkä aika vahvoihinkin itsetunto-ongelmiisi. Mikä saa ajattelemaan, ettet riittäisi miehellesi tai kelpaisi muille? Mitä voisit itse tehdä kohottaaksesi itsetuntoasi ja vähentämään mieheesi kohdistuvia riippuvuuden ja mustasukkaisuuden tunteitasi (joka on luettavissa myös rivien välistä) ? Uusi oma harrastus ehkä? Kuntoilua?

        Seksin suhteen kannattaa kokeilla tehdä aloitteita itse. Tekstari vaikkapa ennen töistätuloaan, "haluan sua" tai "panettaa" voi hyvinkin ladata hänen halujaan.. Myös yhteinen pieni irtiotto arjesta, lapset hoitoon yöksi, ulos syömään ja kotiin naimaan tekee hyvää parisuhteelle.


      • Sexguru kirjoitti:

        Ainahan ettei seksiä saa niin usein, kuin haluaisi tai jopa torjutuksi tuleminen ottaa luonnon päälle. Joskus liian helppo saatavuuskin laskee sen vähempään tyytyvän mielenkiintoa. Jokaisella on oikeus myös määrätä omasta seksielämästään, tai vaikka pitää omaa kivaa yhteisen seksin sijasta. Epäiletkö enemmänkin omaa kivaa vai suhdetta toiseen (erektiolääkkeitäkin voi kulua kummassakin touhussa)? Jälkimmäistä varten ilmenee usein selittämättömiä poissaoloja. Kannattaa jutella aiheesta ja myös miten hän haluaa parisuhteenne kehittyvän jatkossa, mutta ei syyllistävästi, koska hän voi ihan hyvin pitää myös omaa kivaa.

        Jotkin kommenttisi viittaa ehkä aika vahvoihinkin itsetunto-ongelmiisi. Mikä saa ajattelemaan, ettet riittäisi miehellesi tai kelpaisi muille? Mitä voisit itse tehdä kohottaaksesi itsetuntoasi ja vähentämään mieheesi kohdistuvia riippuvuuden ja mustasukkaisuuden tunteitasi (joka on luettavissa myös rivien välistä) ? Uusi oma harrastus ehkä? Kuntoilua?

        Seksin suhteen kannattaa kokeilla tehdä aloitteita itse. Tekstari vaikkapa ennen töistätuloaan, "haluan sua" tai "panettaa" voi hyvinkin ladata hänen halujaan.. Myös yhteinen pieni irtiotto arjesta, lapset hoitoon yöksi, ulos syömään ja kotiin naimaan tekee hyvää parisuhteelle.

        Meillä/minulla kanssa hiipunut halukkuus iän myötä,siis ei pelkästään muhkeamuotoiseen vaimoon,vaan ihan runkkaamiseenkin ; (
        Vaimolle olen jo pitkään vihjaillut,ja kertonut suoraankin ajatuksestani vanhemmasta miehestä meille yhteiseksi kaveriksi/tuttavaksi,katsoisi sitten miten pitkälle tuttavuus etenisi,(oma toiveeni tietysti,että mies olisi kookkaammalla/paksummalla ja kestävällä varustettu,kun tuo oma on vaatimatonta kokoa ja onnetonta kestoa😪) ja että tuttavuus etenisi seksinkin puolelle ja olisi pitkäkestoinen... siis ei mtn kokeiluja/ syrjähyppyjä,vaan vakio’suhde’,ja siksi tietysti edellytys,että mies olisi siisti, SINKKU tai leski,ei ukm/suhteessa ja hesasta😉pohtii 53ukm... vaimo 45...


      • Anonyymi
        M52Hki kirjoitti:

        Meillä/minulla kanssa hiipunut halukkuus iän myötä,siis ei pelkästään muhkeamuotoiseen vaimoon,vaan ihan runkkaamiseenkin ; (
        Vaimolle olen jo pitkään vihjaillut,ja kertonut suoraankin ajatuksestani vanhemmasta miehestä meille yhteiseksi kaveriksi/tuttavaksi,katsoisi sitten miten pitkälle tuttavuus etenisi,(oma toiveeni tietysti,että mies olisi kookkaammalla/paksummalla ja kestävällä varustettu,kun tuo oma on vaatimatonta kokoa ja onnetonta kestoa😪) ja että tuttavuus etenisi seksinkin puolelle ja olisi pitkäkestoinen... siis ei mtn kokeiluja/ syrjähyppyjä,vaan vakio’suhde’,ja siksi tietysti edellytys,että mies olisi siisti, SINKKU tai leski,ei ukm/suhteessa ja hesasta😉pohtii 53ukm... vaimo 45...

        Eipä edes kommenttia keltään...


      • Anonyymi
        M52Hki kirjoitti:

        Meillä/minulla kanssa hiipunut halukkuus iän myötä,siis ei pelkästään muhkeamuotoiseen vaimoon,vaan ihan runkkaamiseenkin ; (
        Vaimolle olen jo pitkään vihjaillut,ja kertonut suoraankin ajatuksestani vanhemmasta miehestä meille yhteiseksi kaveriksi/tuttavaksi,katsoisi sitten miten pitkälle tuttavuus etenisi,(oma toiveeni tietysti,että mies olisi kookkaammalla/paksummalla ja kestävällä varustettu,kun tuo oma on vaatimatonta kokoa ja onnetonta kestoa😪) ja että tuttavuus etenisi seksinkin puolelle ja olisi pitkäkestoinen... siis ei mtn kokeiluja/ syrjähyppyjä,vaan vakio’suhde’,ja siksi tietysti edellytys,että mies olisi siisti, SINKKU tai leski,ei ukm/suhteessa ja hesasta😉pohtii 53ukm... vaimo 45...

        Paksu vanhempi löytyy,mutta välimatkaa n.250 km...


      • Anonyymi
        epätoivon_partaalla kirjoitti:

        Seksi on ollut monipuolista ja lelujakin on kokeiltu monesti ja erittäin avoimin mielin (molemmat siis). Mitään tabuja ei tunnu olevan välillämme., tykätään samoista asioista seksinkin suhteen. Suuseksiä on usein just aluksi, mutta erektio ei tunnu nykyään pysyvän kunnolla. Läheisyyttä ja hellyyttä on paljon; suukotellaan, kävellään käsikädessä, silitellään, taputellaan jne. Eli jos sitä puolta ei olisi, en olisi enää tässä suhteessa.
        Ongelma on myös siinä, että molemmat ollaan aika väsyneitä töiden jälkeen. Väsymys ja stressihän on niitä perinteisiä parisuhteen tappajia. Jossain oli ohje, että kannattaa merkata kalenteriin seksiaikaa, mutta mistä ihmeestä sen voi ennalta tietää, huvittaako itseään tai toista juuri sillä hetkellä?
        Mä koen itseni todella epäviehättäväksi tämän vuoksi, vaikka tiedän olevani ihan hyvännäköinen. Myös mieheni on ikäisekseen hyvännäköinen ja ihan kohtuullisen hyvässä fyysisessä kunnossa. Tokihan sitä voisi vähän lisätä liikuntaa ja pudottaa pari kila, meikata ja pukeutua aina johonkin seksihepeneisiin, mutta jotenkin pidän sitä jokapäiväisenä ilmiönä vähän teeskentelynä. Pidän siitä, että seksi olisi spontaania ja ei niin ennalta suunniteltua.
        Pidän itseni varmuuden vuoksi "aina valmiina"; huolehdin, että karvoitus koko kropassa on kuosissa, olen puhdas, siistit ja puhtaat vaatteet, käytän hänen lempihajuvettään, huomioin häntä teoin ja sanoin paljon jne. Aloitteiden tekeminen seksiin minun suunnaltani on vähentynyt tämän myötä ja tunnen huonoa omaatuntoa siitä, etten tee sen eteen enempää. Täytyy kai ryhdistäytyä taas.

        Hyvää yritystä kyllä on, mutta kannattaa vaan jatkaa niitä seksihepeneitä ja kemialua , pyllistyksiä, jne. Itse ainakin mihenä saan paljon kovemman erektion noilla keinoilla.


      • Anonyymi
        M52Hki kirjoitti:

        Meillä/minulla kanssa hiipunut halukkuus iän myötä,siis ei pelkästään muhkeamuotoiseen vaimoon,vaan ihan runkkaamiseenkin ; (
        Vaimolle olen jo pitkään vihjaillut,ja kertonut suoraankin ajatuksestani vanhemmasta miehestä meille yhteiseksi kaveriksi/tuttavaksi,katsoisi sitten miten pitkälle tuttavuus etenisi,(oma toiveeni tietysti,että mies olisi kookkaammalla/paksummalla ja kestävällä varustettu,kun tuo oma on vaatimatonta kokoa ja onnetonta kestoa😪) ja että tuttavuus etenisi seksinkin puolelle ja olisi pitkäkestoinen... siis ei mtn kokeiluja/ syrjähyppyjä,vaan vakio’suhde’,ja siksi tietysti edellytys,että mies olisi siisti, SINKKU tai leski,ei ukm/suhteessa ja hesasta😉pohtii 53ukm... vaimo 45...

        Ei kai vanhempia sinkkuja kiinnosta ajatus,kun ei kommenttejakaan...


    • kerrohan_tarkemmin

      Millaisien sairauksien vuoksi?

      • Epätoivon_partaalla

        Verenpainetta ja allergioita, joiden lääkitykset kai tekee vähän tepposia mieskunnolle.


    • testosukko

      Luulen ymmärtäväni kuvaamasi tilanteen.
      Olin 12 vuotta viikonloppu puoliso jolloin seksi jäi yhteen lauantaiseen kertaan. Joskus vielä sunnuntaina. Olin väsynyt ja huonokuntoinen.

      Kuukautta vaille 60v havahduin siihen, ettei mikään huvittanut ja mieskunto oli hiipunut varsin vaatimattomaan tasoon. Olin verenpaine- ja kolestrolilääkitty.
      Tupakoinnin olin lopettanut jo kymmeniä vuosia aikaisemmin ja nyt lopetin tissuttelun ja ryhdyin kuntoilemaan 5krt/vko. Yhteensä noin 10 tuntia. Eläkeläisellä ei ollut aikapulaa eikä esteitä.
      Puolessa vuodessa tilanne muuttui radikaalisti.

      Tämä oli mahdollista eläkeläiselle. Työelämä asettaa omat rajoituksensa mutta ensin olisi tarkasteltava elintapoja. Myös vaimon toiminta ja miehen toiveiden kaivon täyttäminen kannattaa tarkastella yhtenä mahdollisuutena.

    • Anonyymi

      Miten mies näyttelee orgasmin? Tässäkö vastaus siihen miksi omalla miehellä ei tule mitään sisälleni vaikka sanoo tulleensa? yleensä spermahan valuu emättimestä, ainakin muiden kanssa ollessani.Saako hän edes orgasmia ollenkaan?

      • Anonyymi

        Eturauhas lääkkeet vievät siemensyöksystä nesteet ei tule nesteitä aina t. Mies vm62


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eturauhas lääkkeet vievät siemensyöksystä nesteet ei tule nesteitä aina t. Mies vm62

        Eturauhaseni sai erään leikkauksen valmistelun yhteydessä hajasäteilyä ja sen tuottama siittiöiden "eväs" väheni melkein olemattomiin.
        Kivekset toimivat.
        Seurauksena orgasmin erittäin voimakas tunne ja siittimestä tulee kirkasta siittiönestettä ja joskus mukana hieman ns. spermaa.

        Ei vaikuta erektioon mutta purkautuminen in aikaisempaa tiukemmassa.

        Mies vm43


      • Orgasmi ja siemensyöksy ei ole sama asia, ne vaan ovat yhteydessä toisiinsa 90% nykymiehistä, muttei kaikilla. Ei tarvi kauaa harjoitella että pystyy miehenä saamaan orgasmin ilman että lastit lentää, kun harjoittelee oikein ja pari kikkaa siihen mukaan ja huomioi oikeita asioita, esim missä asennoissa tulee helpommin jne.


    • Tämä vähän vanhempi ketju oli ponnahtanut esiin. Niinpä tuli mieleen mitä AP:lle kuuluu?

    • Anonyymi

      Täällä ikäaviomies haluaa seksiä ainakin kolme kertaa viikossa. Vaimo sanoi äskettäin ettei hän jaksa. Hän haluaa lukea. Olin pettynyt. Eipä seuraavana päivänä puhuttu puoleen päivään mitään.
      Seksi on tosi tärkeää arkisessa aherruksessa.Kun mentin naimisiin, niin monena päivänä naitiin jopa kolme kertaa päivässä.
      Seksi piristää elämään ja alentaa alapään paineita.On hyväksi eturauhaselle. Jos ei viikkoon saa naida, niin on runkattava yöpuvun housulle. Saiskohan tänäiltana?

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe