Aihe

Kokousmatskut

lkefjji

14

779

  Vastaukset

  • Mites tulossa olevan syyskokouksen materiaali Missäs ne on? Onko tietoo käsiteltävistä asioista ja henkilö ehdokkaista?

  • Tämä liittoviha on jotain käsittämätöntä ja tämä edellä mainittu viestittely sen taas todistaa. Liitto ei näiden möllien mukaan koskaan, missään olosuhteissa, voi tehdä yksinkertaisintakan asiaa oikein. Ja eikös se ehdokasasettelukin pääty vasta ensi viikolla? Vaikka eihän se mitään kerro, eiköhän roro taas jotain ässää vedä hihasta kokouspaikalla.

   • Mitä se sitten on tehnyt oikein?


   • Liittoviha on ihan oikeutettua. Saamattomat ihmiset käyttävät meidän rahojamme kuin omiaan. Mitään ei tapahdu tai jos jotain tapahtuu, niin se tehdään "vasemmalla kädellä". Mitään ei tehdä siten, kuin ammattilaisilta voisi odottaa. Koko toiminta on harrastelijamaista puuhastelua, josta jostain ihmeen syystä maksetaan palkkaa. Lisäksi näiden palkkaa nauttivien asenne jäsenistöön on ylimielinen, joskus jopa vihamielinen.

    Tiedotus on syvältä. Jos jotain tiedotetaan, niin asioita on vaikeaa tai mahdotonta löytää. Alla se tieto, mitä tulevasta syyskokouksesta on saatavilla. Sekin piilotettu hyvin!

    https://www.judoliitto.fi/uutiset/judoliiton-hallitusehdokkaiden-ehdollepano-syyskokoukseen/


   • Kekepu kirjoittaa " liittoviha on jotain käsittämätöntä... Liitto ei näiden möllien mukaan koskaan, missään olosuhteissa, voi tehdä yksinkertaisintakan asiaa oikein"

    Ööö.. Kekepu taitaa olla hieman hukassa? Juuri yksinkertaisen asian hoitamisesta tässä oli kyse. Kun kerran liiton sivuilla on Materiaalit-kansio jossa on kaikki edellisvuosien kokousmateriaalit, niin miksei näin yksinkertainen asia kuin viime kevätkokous ole siellä? Aikaa siitä on kuitenkin kulunut jo puoli vuotta.

    Ja mielestäni kyse ei ole liittovihasta jos kysyn asiallisesti onko kokousta pidetty kun materiaalia siitä ei ole.


   • pekallepotkut kirjoitti:

    Liittoviha on ihan oikeutettua. Saamattomat ihmiset käyttävät meidän rahojamme kuin omiaan. Mitään ei tapahdu tai jos jotain tapahtuu, niin se tehdään "vasemmalla kädellä". Mitään ei tehdä siten, kuin ammattilaisilta voisi odottaa. Koko toiminta on harrastelijamaista puuhastelua, josta jostain ihmeen syystä maksetaan palkkaa. Lisäksi näiden palkkaa nauttivien asenne jäsenistöön on ylimielinen, joskus jopa vihamielinen.

    Tiedotus on syvältä. Jos jotain tiedotetaan, niin asioita on vaikeaa tai mahdotonta löytää. Alla se tieto, mitä tulevasta syyskokouksesta on saatavilla. Sekin piilotettu hyvin!

    https://www.judoliitto.fi/uutiset/judoliiton-hallitusehdokkaiden-ehdollepano-syyskokoukseen/

    Tämäkin syyskokousta koskeva info oli piilotettu liiton etusivun uutisiin. Voisiko huonommin enää piilottaa. Todella kyvytöntä porukkaa töissä. :D


  • Hyvin on liitto saanut jäsenmäärät laskuun ja määrätyt ihmiset omat urheilijansa keskiöön, tavoitteena Tokio kun realistisempi tavoite olisi nyky tekemisen valossa PM - kisat. Ja olisihan se hyvä jos liitto tiedottaisi ajoissa syyskokoukseen liityvissä asioissa, kerkeisivät seuratkin keskustellla asioista jotka tulevat esille , mutta on hyvinkin tarkoituksellista pitää asiat piilossa jäsenistöltä.

   • Syyskokousajankohta on ilmoitettu jo hitokseen hyvässi ajoin, jotta seurasi edustajat pääsevät paikalle.

    Tässä on linkki liiton sääntöihin josta löydät kaikki syyskokouksessa käsiteltävät asiat: https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/5593/judoliiton_saannot_26_11_2016.pdf

    Sääntöjen perusteella tiedät myös sen, että kokouskutsu ja siihen liittyvä materiaali on toimitettava kahta viikkoa ennen kokousta. Seurasi voi aivan hyvin valmistautua materiaalien toimittamiseen jo nyt ja järjestää seuran sisäisen kokouksen vajaata kahta viikkoa ennen syyskokousta, jotta voitte keskustella materiaalissa olleista asioista ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.


   • Jäsenmäärät laskevat väistämättä tällaisella liiton toiminnalla, mitä nyt nähdään. Seurat passivoituvat, kilpailijamäärät pienenevät jne. Syöksykierre on oikaistava. Aloitetaan vaikka antamalla Pekalle potkut!


  • Onko kokoukseen tulossa jäsenistöltä esityksiä? Olen huhua kuullut. Olisi hyvä kuulla niistä etukäteen, ettei tarvi hätäisesti muodostaa kantaa.

   • jos ehdokasasettelu on vielä käynnissä niin ei kutsua voi laittaa. Eli odottele ihan rauhassa. Ja kaksi viikkoa joka on säännöissä riittää oikein hyvin kannanmuodostukseen. Jos se kutsu laitetaan aivan minimiaikoja noudattaen


   • asdzxcqwe kirjoitti:

    jos ehdokasasettelu on vielä käynnissä niin ei kutsua voi laittaa. Eli odottele ihan rauhassa. Ja kaksi viikkoa joka on säännöissä riittää oikein hyvin kannanmuodostukseen. Jos se kutsu laitetaan aivan minimiaikoja noudattaen

    Ehdokasasettelu ja kokouskutsu eivät liity toisiinsa. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua vaikka paikan päällä kokouksessa.


   • Se, että ehdokkaaksi voi ilmoittautua myös kokouksessa on täysin eri asia.

    Seuroille on annettu perjantaihin 26.10. aikaa tehdä esityksiä ehdokkaisi ja liitto on luvannut julkaista seurojen ehdokasesittelyt kokouskutsun yhteydessä. Tämän lupauksen vuoksi ehdokasasettelu ja kokouskutsu liittyvät toisiinsa.

    Toki liitto voisi julkaista toimintasuunnitelman ja budjetin jossain vaiheessa ja yksittäiset ehdokasasettelut sitä mukaan kun niitä ilmaantuu aina kokouspäivään saakka, mutta viestintä olisi hankalampaa kun toimittaa kaikki materiaali kerralla.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   25330
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16358
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15103
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   12663
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   84
   1911