Paljonkos lyödään vetoa,

huolestunutkuntalainen

että kunnan mielihenkilö saa Rantaterassinkin imperiumiinsa?

Huono juttu jos munia liiaksi kerätään yhteen koriin.

18

823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jospasvaannäkis

      No tottakai paras tarjous voittaa. Oikeesti voishan mieli henkilö ostaa Uotinkin kun niin näpsä on ja sitten ois kyläläisiä rilluttelu heleppoa

      • Rillumareirumarei

        Uotin ostamiseen tarvii vissiin olla rahaa ... sitä ei kunta voi antaa hoidettavaksi.


    • etelänrytmejä

      Rantaterassille pitäisi saada joku muu kuin kantasuomalainen, tai -Sysmäläinen yrittäjä joka ymmärtää ettei yrittäjällä ole vapaa-aikaa muulloin kuin silloin kun ei varmasti ole asiakkaita. Tahkota pitää silloin kun rahaa on tarjolla, eli Sysmässä touko-syyskuu, talveksi voi sitten lähteä vaikka etelän lämpöön, silloin on turha päivystää tyhjää rantaa ja terassia.

    • Derf

      Vetoa ei voi lyödä kun on niin pieni kerroin. Tämä Juri vasta varsinainen nero on kun järjestää yhteisen infotilaisuuden kiinnostuneille. Varmaan tupa täynnä ja avointa keskustelua jokaisen suunnitelmista riittää tuntikausia.

    • Terassionhieno

      Kunnassa on iso kriisi. Vaatii kunnon palaverin ja rahaa palaa jo etusivun ilmoitukseen. Rantsu ei ollutkaan niin laadukas kun asiakkaat vaativat. Toivottavasti tulee sushibaari.

    • Tämäjurppii

      Pidä vittu sushibaarisi. Ei ole mitään isoa tai pientä kriisiä. Rantsulle vaan pitää löytää asiakaspalvelun osaava ja sisäistävä yrittäjä, joka ei heitä maksavia asiakkaita pihalle kesken hauskanpidon. Vain lyhyen kesäsesongin pyrörivä yritys vaatii yrittäjän joka on itse ruorissa 24/7 koko sesongin ajan ja tekee itse kalleimmat tunnit sekä osaa asiakaspalvelun JA ENNEN KAIKKEA MYYNNIN ILMAN, ETTÄ JONO SEISOO PASKAN JAUHAMISEN TAKIA. Eli osaa laskea olutta tuopiin, lyödä hinnan kassaan ja samalla kysyä seuraavalta asiakkaalta, että mitähän saisi olla?

      • Demolition_derby

        Tässä taas erittäin hyvä esimerkki siitä miksi eritteen saaminen pois päästä on erittäin tärkeää.


    • joukoman

      Tuo avautuminen juuri osoittaa kuinka iso kriisi on. Tilanne on vakava jos tuoppia ei saa yhdeksän jälkeen. No eiköhän asia järjesty nyt. Tuleeko vaativalle asiakkaalle mieleen että se maksaa pyörittää sitä firmaa yöaikaan aukioloilla ja jos muuta pitää tarjota kun pakastepitsaa niin aika taikuri saa olla että siinäkin keittokomerossa gourmeeta valmistaa. Varmaan kannattaa käydä uotissa useammin jos noin on pinna kireällä pysyis sekin pystyssä kun olisi asiakkaita

    • Envierailenääsysmässä

      Nämä viimeiset kommentit ovat tulleet yksilöiltä, joilla ei ole todellakaan mitään tietämystä yrittäjyydestä, ainakaan matkailu/ravintola-alalta. On täysin selvää, että Rantaterassia tai muutakaan vastaavaa ravintolayritystä Sysmässä ei kannata pitää talvella auki, eikä myöskään kesällä iltamyöhään, jos asiakkaita ei ole. MUTTA se perusongelmahan on ollut siinä, että kun ravintolassa on ollut MAKSAVIA ASIAKKAITA, niin ovet on lyöty kiinni ja valomerkki annettu tiukkapipoisesti ennalta ilmoitettuun aikaan. Henkilökunta kyllä olisi ollut valmis palvelemaan asiakkaita edelleenkin, mutta johtajan päätös on ollut toinen. Todennäköisesti palkkakulut olisivat tulleet katetuiksi, vaikkakaan tuottoa ei olisi tullut, mutta eipä olisi tullut myöskään huonoa mainetta. Eli ehkä kuitenkin olisi kannattanut pitää ovet auki. Negatiivista palautetta juuri tästä asiasta on tullut vastaan pitkin Päijännettä, kun olen maininnut olevani sysmäläinen veneilijä. Tämän farssin huippuna kerrotaan tarinaa venekunnasta, joka oli tulossa laituriin yöpymään, niin ravintoloitsija juoksi laiturille vastaan huitomaan, että ei kannata tulla, meillä suljetaan juuri! Venekunnan mukaan oli jo ennakkon tiedossa, että palvelu ei pelaa, mutta olivatkin vain yöpaikkaa hakemassa. Joten se siitä, voiko yksi yrittäjä enempää pilata Sysmän matkailumainetta?

    • 50jarisat

      Valitettavasti edellinen kommentoija ei voi tietää muiden kokemuksia miltään alalta tai yrittäjyydestä. Hänen kokemuksensa rantaterassin toiminnasta on hupaisaa. Olisiko kannattanut tarkistaa aukioloajat ja palvelualttius etukäteen ja myös ymmärtää? Valitettavasti aina rahallakaan ei saa kaikkea. Onhan tilanne vakava jos kunnan ykkös satamassa ei voi yöpyä tai saada palveluita myöhemmin. Todennäköisesti tämmöinen rajoittaa rantautumista merkittävästi. Suurin asiakasryhmä on tainneet olla moottoripyöräilijät kaffeella päiväsaikaan. Onneksi palvelut paranevat Suopellon suunnassa. Ja muualla päijänteellä on varsin mukavia ja palvelevia rantautumispaikkoja.

    • Menetettyasiakas

      Ei voi enenpää pilata, koko Päijänteen alueella tiedetään tilanne ja sille suorastaan naureskellaan. Padasjoella ja Kumoisissa hommat toimii ja sinne mennään jatkossakin. Sysmän päättäjät onneksi puuttuivat peliin, mutta vie varmasti vuosia siihen, että tilanne korjaantuu ja tietoisuus paremmasta palvelusta tavoitttaa matkailijat, tulkoot sitten veneellä, bussilla tai omalla autolla.

    • faktahomma

      Veneilijät ei Sysmää pelasta.

    • näinon

      Aika pitkä kausi toukokuu/syyskuu todellisuudessa kesäkuu/elokuu ja narinaa riittää.Parhaimmat kuskit yleensä penkalla.😁😁😎

    • Uoti

      Kuka tämä mielihenkilö on? Onko sillä sitten väliä kuka sitä pitää jos homma toimii. Lähtökohtaisesti jos saa valita, kannattaa valita pitäjäksi sellanen jolla on edes jonkinlaista onnistumista takana, kuin sellasta jolla mikään ei ole toiminut. Noissa asioissa kannattaa harvoin luottaa onneen. Se on ihan vaan taito ja ahkeruus kysymys saako yrityksiä toimimaan. Satama ei ole pelkästä ravintolasta kiinni, tarvittaisiin myös muita palveluita tai palveluiden yhdistämistä sataman vetovoiman kasvattamiseksi.

    • väki.vallaton

      Veneilijät eivät pelasta edes Sysmän laituria tai Suopellon satamaa. Yrittäjät eivät ole halukkaita ottamaan vastuita/velvotteita alueiden toiminnasta. Kaikki taloudellinen vastuu on ja jää kunnalle.
      Kunta pääsee niistä eroon sulkemalla laiturit, satamat ja terassit tai myymäällä/lahjoittamalla ne ilman velvotteita kiinnostuneille.

    • Tiijän

      Päätökset on tehty ja yrittäjä valittu runsaasta hakijajoukosta. Viikonloppuna rantaterassille kaljottelemaan!

      • Nolyötiinkövetoo

        Ja kuka sen vedonlyönnin voitti? Oliko kyseiset henkilöt niitä kunnanjohdon mielitiettyjä? Onnea valituille yrittäjille! Toivottavasti ei jää pelkäksi yritykseksi vaan saisivat Rantsun hyvään kuosiin ja asiakkaat terassille nautiskelemaan auringosta ja virvokkeista!


      • Hepsshlaagi

        Eihän Sysmässä mitään vetoja lyödä vaan generaattorikauppiaita ja kaikkea mikä liikkuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe