On Sipilällä pokkaa

kjbjjbjbjbjjbk

Sipilä hyökkää palkansaajia ja työntekijöitä vastaan taas kerran oikein kunnolla. Hän on julistanut sodan ay-liikettä vastaan. Hän ei näytä ymmärtävän, että ay-liikkeen jäsenet ovat palkansaajia ja työntekijöitä. Hän hyökkää jokaista liiton jäsentä vastaan henkilökohtaisesti.

Vaikka mies näkisikin punaista kuullessaan ay-liikkeen nimen, niin hän ei näe omaa ahneuttaan sen tunteen takana. Hän haluaisi lopettaa koko ay-liikkeen ja käsitellä jokaista työntekijää "yksilöllisesti".
Kapitalisti haluaa jokaisen työntekijän olevan joustava. Työntekijä yksin ollessaan on"joustava", mutta liiton jäsenenä joustamaton. Kapitalisti pyrkii tästä syystä murtamaan ay-liikkeen. Hän saa lakkariinsa lisää mammonaa.

Sipilän kannattaisi pitää matalaa profiilia. Hän on kuitannut valtiolta erinäisiä tukia noin 30 miljoonaa euroa yritystukina. Näiden tukien takana ovat etupäässä suomalaiset työntekijät, jotka verotuksessaan ovat Sipilääkin tukeneet. Kapitalisti ei tosin ahneuksiissaan näe syitä ja seurauksia. Lisää pitäisi saada! Hän hyökkää hyväntekijäänsä vastaan.

46

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • röyhkeää

      Ahneudella ei ole määrää eikä moraalia! Sipilä ja Orpo ovat sen asian mannekiineja ja ihailijoita riittää.
      Osa mediasta tekee hallituksen mieleistä politiikkaa. Ylekin on siinä mukana, vaikka sen pitäisi pysyä puolueettomana. Terhon tuominen pääuutislähetyksiin, saman päivän aamu-TV:n lisäksi, oli selvä kannanotto ay-liikettä vastaan.

      • gregggeeeg

        Mitä mieltä olette siitä, että ay-liikekin lopetetaan? Mitä meille jää? Tehtaat on ykstyistetty tai siirretty Kiinaan . Postikaan ei enää kulje. Terveyskekukset tullaan yksityistämään. Energiayhtiöt on myyty, samoin söhkönsiirtoverkot.

        Mitä täällä on vielä, mikä kertoo Suomesta ja Suomen kanasallisomaisuudesta? Ei mitään. Maan on nuoltu ääriään myöten. Kiitos Kokoomus, Kepu sekä pikku nilviäiset Kristilliset sekä RKP.


    • Vitunturhautunut

      Hallituksen ainoa tavoite on ajaa mahdollisimman paljon ihmisiä itsemurhaan!

    • Sippilä

      Sipilä piilottaa edelleen lainvastaisesti taloussidoksensa vakuutuskuoriin. Rahantuntevana ihmisenä taatusti on selvilllä kuoriensa sisällöstä. Voi olla, että lain kirjainta ei rikota, mutta lain henkeä kyllä rikotaaan räikeästi.

      On todella täysin poikkeuksellista läntisessä demokratiassa, että päämisnisteri pitää taloudelliset sidoksensa salassa. Mitä kuonaa sieltä paljastuisikaan, jos tulisivat julki ?

      Ylen toimitusta painostamalla sai aikoinaan pidetyksi tämän asian poissa julkisuudesta.

      • kiihtelysvaaralle

        Eduskunnan oikeusasiamies tutki tuon vakuuskuoriasian vuodenvaihteessa kolmisen vuotta sitten.
        Ja Sipilä SAI puhtaat paperit.


      • OsasiOdottaa

        Niinpä niin, eikä yllätä, hmm, hmm


      • kiihtelysvaaralle
        OsasiOdottaa kirjoitti:

        Niinpä niin, eikä yllätä, hmm, hmm

        Se mikä yllättää on se fakta että tämä episodi jossa jouduin lapsiani vastaan puolustamaan laillista yhteiskuntaa ja pääministeriä, sai lapseni opettamaan minulle että minulla on väärä asenne homoihin. Minä olen kuulemma joustamaton kalkkis.


    • kot

      Sipilä on täysin väärä henkilö Suomen Pääministerinä, ajatteelee johtavansa Suomen Valtiota kuin yritystä. Ei tajua paskaakaan Valtio käsitteestä . nEi muuta kun kenkää ja lujaa perseelle !

    • ostoministerit

      Siniluopiotkin hyökkäsi lakkoja vastaan?

    • Takapakkia

      Aika käymässä hallitukselta vähiin, tulee väkisinkin mieleeni, että tiesivät hallituksessa etukäteen, ettei Ay- liike voi hyväksyä peruslainvastaisesti palkansaajien eriarvoista kohtelua. Onko hallituksella joku suunnitelma nitistää kokonaan Ay -liike, ja siihen suuntaan Kokoomuksen Susanna Koskikin kannusti.

      Palkansaajat yritetään laittaa ruotuun ja viedä kovilla panoksilla heidän vaikutusmahdollisuutensa puolustaa etujaan, joka olis hyvini turmiollista Suomen taloudelle, hyvinvointivaltiolle ja suotuisalle kehitykselle, joka johtaisi palkansaajien ohella koko maan köyhyyteen, ja kansalaisten tukien tarpeiden ja ulosottojen määrän moninkertaiseen kasvuun. Kun ei ihmisiä voida ihan varsinaisesti tappaa ja työntekijöistäkin tulisi silloin kova pula, niin kun köyhyys edelleen kasvaisi, niin yhä harvemmat joutuisivat maksutalkoisiin maksamaan yhä enemmän ja isompia veroja.

      • Takapakkia

        Perustuslainvastaisesti


    • KäsiSydämelle

      Demokratian ja tasapuolisuuden nimissä Sipilän oikea paikka olisi EK, ja se ei herättäisi epäilyksiä jääviydestä, ja se olisi kaikinpuolin Ok.
      EK:ssa Sipilä voisi vapaasti olla omiensa kanssa, ajaa intohimoisesti yrittäjien ja työnantajan puolia, ja tehdä se ilman epäilyksiä esteellisyydestä.
      Mutta Suomen pääministerinä hänen tulisi muistaa valansa ottaessaan pääministeyden vastaan, ja johtaa valan velvoittamalla tavalla, tasapuolisesti ja muita suosimatta.

      • Kupattujotarpeeksi

        Tuo Sipilän mulkku ei kauan enää näitä suomen mantuja ja maita enää tallo. Noutajat tulevat ja pian?


      • kiihtelysvaaralle
        Kupattujotarpeeksi kirjoitti:

        Tuo Sipilän mulkku ei kauan enää näitä suomen mantuja ja maita enää tallo. Noutajat tulevat ja pian?

        Höpsistä. Mutta onhan se hyvä että asiat järjestetään yhteistoimin rapakuntoon, eihän tänne sitten matuinvaasiopaineita muodostuisikaan.


      • RehellisestiTulkittuna
        Kupattujotarpeeksi kirjoitti:

        Tuo Sipilän mulkku ei kauan enää näitä suomen mantuja ja maita enää tallo. Noutajat tulevat ja pian?

        Ei kai nyt sentään ihan noin, mutta kyllä hän varmasti edestään löytää." Sen minkä teette kaikkein heikoimmille, sen te teette minulle" .
        Hallitukselta vaikuttaa puuttuvan omatunto ja vastuuntunto. Heille ei tunnu riittävän reilu tasapuolinen pelaaminen, kun he häpeämättömästi ja kyseenalaisesti pyrkivät tekemään omilleen maaleja. Hallituksen laukaukset osuu ja sattuu kipeästi, vaikka kentällä olevien äänestäjien mandaatin mukaan sen tulisi pelata reilumpaa ja tasapuolisempaa peliä, ja muistaa tehdyt valat, sekä toimia uskontonsa vakaumusten mukaisesti.


      • Yrittäjä_II
        Kupattujotarpeeksi kirjoitti:

        Tuo Sipilän mulkku ei kauan enää näitä suomen mantuja ja maita enää tallo. Noutajat tulevat ja pian?

        Alkaa teidän puheet muistuttamaan 1918 punikki kapinaa.
        Guuglettakaa mitä silloin tapahtui, toisaalta jos olisi 26000 punikkia
        vähemmän putoaisi työttömyys melko alhaiseksi.


      • Historiaa
        Yrittäjä_II kirjoitti:

        Alkaa teidän puheet muistuttamaan 1918 punikki kapinaa.
        Guuglettakaa mitä silloin tapahtui, toisaalta jos olisi 26000 punikkia
        vähemmän putoaisi työttömyys melko alhaiseksi.

        Joo ja porvareiden touhut toistaa samoja virheitä, kuin.............


    • kohtavaalit

      no hätä.. seuraavissa vaaleissa "siittä" vaan sipilä kepuleineen lentää pellolle koko eduskunnasta.

    • lainsäätäjäntoimi

      Se on tuo hallituksen toiminta lähtenyt hiukka sivu urille .Eduskunnan ollessa Suomen korkein lainsäädäntöelin ja hallituksella olevan keskeinen rooli siinä voidaan todeta että Sipilän on sekeästi harhautunut tuosta lainsäätäjän päätoimesta tekemällä hallituksesta keskeisen työmarkkinasopijan ,jota se ei ole.

      Huolestuttavinta on kuitenkin se että maamme korkeimassa lainsäätöelimessä toimivilla ei näytä olevan harmainta aavistustakaan siitä mikä on oikein ja mikä väärin, sillä tuota lain syvimässä olemuksessa punnitaan ja tuot a oikeude ja tuon oikeudenmukaisuuden ylläpitämisen työkalu laki on ei työmarkkina etujen karsimisväline sen enempää kuin etujen siirto väline toisilta toisille, kuten se nyt tuntuu olevan vallankahvassa oleville. Käsitystä tuosta laillisuuden ylläpitämisen tavoitteen häilymisestä tukee KHO:n presidentin julkilausuma.

      https://yle.fi/uutiset/3-10456799

      Onko kysymys sitten tietämättömyydestä/pätemättömyydestä vai piittaamattomuudesta jääköön kunkin oman arvion varaan.

    • Ystäväpiirit

      Kun on hyvin järjestänyt asiansa, niin on sopivasti, sopivia kavereita ympärillä jeesaamassa.

    • Kaskassss

      Kyykytystä on siis ollut työllisyyden ja talouden parantaminen. Pienten eläkkeiden nosto sekä pienituloisille suunnatut verokevennykset. Niin kai sitten.
      Härskimpää kansanvaltaa vastaan nousemista ei todellakaan ole nähty sataan vuoteen, ja sama sakki liikkeellä. Silloin Leninin nyt Rötös-Rinteen johdolla

      • KoettuKantapäänKautta

        Tuohon et usko edes itse, eikä kukaan muukaan. Höpö löpöä, sillä tiedän kokemuksesta, sillä kansaneläkkeeni laski ja asuntomenot nousivat huomattavasti, kun energiaveroja - ja kiinteistöveroja nostettiin. Sairaus - ja hammashoitomenot nousivat huomattavasti ja samalla kelakorvauksen määrä pieneni raamaattisesti. Lääkemenot kasvoivat omavastuun osuuden vuoksi jne...


    • 54545677899

      Täysmätä paska äijä.

    • Meniksjakeluu

      Tälläkin hetkellä 500000 ihmistä 9€ päivä orjana! Tämäkin on Sipilän ansiota! Todellisuudessa työttömyys ei ole vähentynyt!

    • PorvareillaVisioko

      Korostan, että seuraava kirjoitukseni on vain minun näkemykseni /
      Hallituksen perimmäinen tarkoitus on tullut minulle harvinaisen selväksi, ja se on luoda Suomesta halpatyömaa, ja laittaa työttömien ihmisten talouden niin ahtaalle, että he olisivat valmiita ehdoitta tekemään pitkää työpäivää nälkäpalkalla. Ay - liike yritetään laittaa polvilleen ja nyt on mielestäni sellaista umpikieroa meneillään, että kaikki tuntuu olevan mahdollista.
      Eliitillä taitaa olla visio valmiina, ja ajatus nujertaa AY-liike, palkansaajien asema ja työväenpuolueet. Katsotaan miten tässä tulee käymään ja toivon todellakin olevan väärässä.

      • pannaasfuntsate

        Kaiken järjenmukaan keskustelu irtisanomisten helpoittamisesta on relevanttia ,vaikkakin on kyse hallituksen esityksestä ei tuo voi kertakaikiaan oikeusvaltioassa mennä lainsäädännöstä läpi .

        Perustelen asian seuraavasti:
        Laikien tarkoitus on kohdella ihmisiä tasavertaisesti henkilöön tai henkilön asemasta riippumatta.
        Olisi lainhengen vastaista käyttää lakeja erottelmaan ihmiset eriarvoiseen asemaan riippuen siitä missä asemassa tai missä he ovat .(tässätapauksessa työskentelevät). Näin ollen mikäli tuollainen menisi läpi lainsäädännössä olisi todettavissa oikeuvaltion toimi periaatteen menetys tapa lainsäädännössä ja tuotakautta saatettu voimaan ns. "laiton laki". Asiassa ei siis ole se kuinka monta henkilöä toimi kosikisi vaan on kyse oikeuden käytön perusteista ja oikeuden mukaisen kohtelun jakamisesta lainsäädännön kautta.


    • Sipilä on monta vuotta pitänyt yllä tallaisia työlainsäädäntö riitoja ja sillai saanut muut köyhien tärkeät asiat pedettya pois julkisuudesta. Kaikki on menneet siihen retkuun. Tuntuu kuin muita asioita suomessa ei oliskaan, kuin palkansaajien etujen heikentäminen. Kaikki eläkeläisten asiat ja pakolais asiat ym. olvat kuin ei oliskaan. Onko suomen köyhyys jo poistunut!

    • SuomenParhaaksi

      Vaikuttaa siltä, että Sipilällä on ollut yksi ja ainoa visio ja tavoite , asettuessaan politiikkaan ja Keskustan puheenjohtajaksi, ja se on ollut laittaa työmarkkinat uuteen uskoon, saavuttaakseen ja vaikuttaakseen hänen ja hänen yritysjohtajaystäviensä pitkäaikaiset unelmat.

      Varmaan kaikki ammattikunnat, maanviljelijöistä, yrittäjiin ja palkansaajiin löytävät epäkohtia ja parantamisen varaa, mutta nyt on ollut edustettuna vain enimmäkseen yritysjohdon asiat ja ne on tehty heidän visionsa ja näkemystensä pohjalta, jolloin uudistukset on tehty heikentämällä työttömyysturvaa ja työehtoja.

      Koko kansan ostovoiman ja yhteiskunnan kannalta tulot pitäisi jakautua tasapuolisemmin, jotta raha kiertäisi kotimarkkinoilla elvyttäen kansantaloutta.

      • PieniPiruVasempaan

        Suomessa rahat jakautuu tasaisimmin koko maailmassa. Ehkä ne jakautuu liian tasaisesti, kun jatkuvasti valitetaan.


      • SenkinAhneet
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Suomessa rahat jakautuu tasaisimmin koko maailmassa. Ehkä ne jakautuu liian tasaisesti, kun jatkuvasti valitetaan.

        Enemminkin niin, että hyvätuloiset ja varakkaat ovat niitä valittajia, jotka solkenaan valittavat veroista, ja jonka vuoksi Sipilä on kannatusjoukkoineen lähtenyt heidän etujaan hoitamaan.
        Heidän äänensä ja' hätänsä 'on tullut kyllä hyvin hallitukselle selväksi, ja sen eteen tehty töitä ja päätöksiä.


    • Minäolentotuus

      Yritykset kansan omaisuudeksi! Omaisuus vero vähintään 70%! Tällä saadaan Suomi nousuun ja kansa tyytyväiseksi!

      • Äänestän

        En kannata, sillä minusta on todella hienoa, että menneinä vuosina suomalaisten palkansaajien ostovoima parani ja heillä pyyhki hyvin ja upeaa kun pystyivät ostamaan oman asunnon ja ehkä mökin ja auton. Tuosta oli apua myös elinkeinolle ja maan talouskehitykselle ja harvemmin edes pienituloisemmat oman kodin ostaja ovat saaneet vuosikausia tukia ja muita etuuksia, ei ainakaan enempää kuin suurituloiset.

        Mutta lukuista hyvätuloisten verohelpotukset tulisi perua, jotka on tällä hallituskaudella saatu. Vanhat menkööt, kun eivät muuten pärjäisi, kun ovat tottuneet niin hyvään elintasoon. Aika moni hyvätuloinen, entinen ministeri mukaa lukien, on julkisesti tunnustanut olevansa huono rahan käytössään ja ajautuneensa talouden kanssa vaikeuksiin. Edäs keskustan nimekäs edustaja lainasi luvatta rahaa, raha - automaattiyhdistykseltä, vaikka hänen puolisonsa oli myöskin hyvätuloinen. Voidaan vaan miettiä, että onko he oikeita henkilöitä päättämään ja ajamaan Suomen asioita.


      • mula

    • Tosielämästä

      Juttelin ystävieni kanssa, ja edäs aloitti puhumalla, että hän on hämmästynyt kun nykyisin yksityisellä hammaslääkäriasemalla (ATTENDO) on niin hiljaista, kun ennen siellä oli aina paljon asiakkaita.

      Samaa olin ihmetellyt omalla yksityisellä hammaslääkäriasemalla, joka on nykyisin osa Terveystaloa.

      Kolmas ja neljäs henkilö jotka edustivat keskituloisia, olivat vastikään siirtyneet julkiselle.

      Kansalaisen pakolliset menot ovat kasvaneet, heidän jotka ENNEN pystyivät käymään yksityisellä, ovat siirtyneet julkiselle puolelle.

      Monien suomalaisten on entistä tarkemmin harkittava mihin rahansa käyttävät, ja siinä suurimmat häviäjät ovat kotimaiset yksityisyrittäjät ja palveluntuottajat. Säästetään kaikesta mahdollisesta, ja jos talous antaa myöden, niin rahaa käytetään juhlapäivinä ja viikonloppuisin hieman enemmän.

    • lyhytnäköistä

      Sipilän kuristuspolitiikka onnistunut?

    • Maaliin

      Sipilällä ei ole henkilökohtaisesti mitään hävittävää, joten hän voi laukoa lujaa ja armotta maaliin. Voitto hänelle ja hänen joukkueelleen on sensijaan mahdollista. Pelaamiseen ei liity riskejä, veroneuvontaa saa lähipiiristä, ja hyvin sijoitettu varallisuus, rahastot ja miljoonien omaisuus rauhoittavat, joten se antaa mahdollisuuden pelata kovilla panoksilla.

    • LestanSinipiikahallitus

      Vakuutuskuorilla veronmaksua välttelevällä Lestakyrvällä on lestalahkolaisena pokkaa vaikka mihin temppuihin, jotka kyykyttävät tavallisia duunareita.

    • MENNONIITTA

      HALLELUJAA PIPILÄ, KURJA ORPO, PIHVI LINSTRÖM ILMANEN VINKKI. SIIS HALOO HALLITUKSEN T O L I K A T PISTÄKÄÄ ROLLAATTORI VERO JA AMMATTI PÄTEVYYS TUTKINTO ROLLAATTORILLE 20 H VUOSI. VITTU KUN OOTTE TOLLOJA TOLPPATALOSSA TODELLA SÄÄLITTÄVIÄ ÄLYKKÖJÄ.

    • Riku.AAlto

      Minusta on hauskaa viedä joka vuosi vuokralaisilta satoja miljoonia.

      • SitäOnIlmassa

        Rahamiehet ostavat sijoitusasuntoja ja kun he vuokraavat niitä, niin loppukädessä pienituloisille tarkoitetut tuet, menevätkin yllätys, yllätys, vuokraisäntien taskuihin, tai heidän asuntolainojen lyhennyksiin. Järjestelmät suosii varakkaita, joten herroilla on hyvin pullat uunissa, ja rouvilla varaa laitattaa implantteja ja täytteitä sinne tänne, sekä ostaa merkkilaukkuja jne...

        Se ero on kuitenkin varakkaillakin, että toiset heistä tekevät työkseen asioita, puolustaakseen palkansaajien etuja, joten hyvä AY-liike, vaikka olen pettynyt jossain määrin puolustuspeliin ja torjuntoihin, joten nyt olisi näytön paikka.


    • Pikkuriku

      Lakkoruoska viuhuu, se koira älähtää, jota piiska aktiivisesti ja potkien sivaltaa.

    • Tunnellissa

      Ahdistaa, ei näy valoa tunnelin päässä

    • mitähyötyä

      Mikä järki tuossa Sipilä työntekijöiden irtisanomisen helpottamisessakin oikein on?

      Tätänykyä työnantajalla on oikeus 6kuukauden koeajan solmimiseen työntekijälle. Tällöin voi irtisanoa milloin hyvänsä ,eikö tuo riitä näkemään millainen työntekijä on ?Ei kai nämä yrittäjätkään ihan umpi taneleita ole ,etteivätkö puoplessa vuodessa kykene arvioimaan työntekijäänsä ja tarvetta työnntekijäönsä palkkamiseen.

      https://www.työsopimuslaki.fi/tietoa/kasitteita/Koeaika

      Saatiinko tuon pakonomaiseen irtisanomisen helpotamisen eteenpäinviemisellä nyt muuta aikaan kuin lihava riita työmarkkinoille ja tappioita työnantajille? Mikä on konkreettisesti nyt se lisäarvo, jota nyt saatiin ja mitä Sipilä tavoitteli hallituksen toimilla?

    • Ihailuni

      Joo on pokkaa, ei sitä ihan joka pojalla ole, monella ei ole sydäntä riistää köyhiltä, pienituloisilta ja sairailta, vahuksilta ja lapsiperheiltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe