Superlupaus Leclercin huimat saavutukset 2018

kyllä.häikäisee

AUS 13
BHR 12
CHN 19
AZE 6
ESP 10
MON 18
CAN 10
FRA 10
AUT 9
GBR Kesk.
GER 15
HUN Kesk.
BEL Kesk.
ITA 11
SIN 9
RUS 7
JPN Kesk.
USA Kesk.

12

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiHötkyillä

      Nooh, maltetaan odottaa ensi kautta, kun pääsee voittaja-autoon. Jos Ferrari on ensi kaudellakin sarjan nopein auto, niin en pitäisi mahdottomana, että Leclerc yltäisi Kimin "huimiin" tuloksiin (1 paalu, 1 voitto).

    • SoberSauber

      Taitaa olla tästä Leclercistä tulossa Kimi-fanaatikkojen uusi katkeruuden kohde nyt kun aiempi Kimin syrjäyttäjä Ferrarilla, Alonso, lopettaa uransa ;-)

    • Erwinen

      Leclear on söpö poika, tykkään hänestä. Ihana namu. Olisi kyllä mukavaa tällaiselle vanhemmalle setä-miehelle opettaa Leclear peripuuhien saloihin.

    • tosi.super

      Pisteitä hurjat 21 ja sijoitus uskomaton 15.

    • HuippuKuski

      Hyvin on lercci ajanut. Joutunut viime kisoissa sekopäisen Magnussenin murjomaksi, mutta aika-ajoissa ajelee säännöllisesti top 10. Viimeksi ajoi aika-ajoissa sijalle 9. kun tallikaveri Ericsson rämpi siellä sijalla 17. tuttuun tapaansa.

      • kympin.Kimi

        Kimi oli aloitusvuonnaan Sauberilla 10 kertaa 10. parhaan joukossa ja lopputuloksissa myös sijalla 10. Silloin pistelasku oli erilainen, joten niitä ei voi verrata nykypäivään.


      • pisteet

        Kimi ajoi ensimmäisessä kisassa pisteille oli 6. sija ja sai yhden mm-pisteen siitä koska pisteitä jaettiin tuolloin kuudelle parhaalle. Pisteet oli 10, 6, 4, 3, 2, 1


    • KimiTubeconiin

      Tuo kertoo jotain siitä millä sijoilla Kimi ensi vuonna kurvailee. Voi vittu, mies on jaloissa ja auttamttoman hidas. Tietysti se kertoo jotain miten pärjää verrattuna tiimikaveriin.

      Miksi Kimi vielä nöyryyttää itseään? Olisi lopettanut huipulla, vetänyt kännin päähän ja ruvennut kuvaan videoita Tubeen!

      • SauberKehittyy

        Sauber on ensi vuoden Haas-talli -merkillä. Sauberilla ajetaan sekä aika-ajoissa ja kisoissa säännöllisesti sijoista 5-10. Hyvällä flaksilla voivat ajaa jopa palkintopallisijoituksista, jos kärkitalleilla ongelmia kisoissa.

        Sauber saa jo nyt hyvin sponsorirahaa ja tekevät hyviä rekrytointeja. Sauber on entistä tiiviimmässä yhteistyössä Ferrarin kanssa, eräänlaisena sateliittitallina.


      • Alfasud
        SauberKehittyy kirjoitti:

        Sauber on ensi vuoden Haas-talli -merkillä. Sauberilla ajetaan sekä aika-ajoissa ja kisoissa säännöllisesti sijoista 5-10. Hyvällä flaksilla voivat ajaa jopa palkintopallisijoituksista, jos kärkitalleilla ongelmia kisoissa.

        Sauber saa jo nyt hyvin sponsorirahaa ja tekevät hyviä rekrytointeja. Sauber on entistä tiiviimmässä yhteistyössä Ferrarin kanssa, eräänlaisena sateliittitallina.

        Ensi kaudella Sauberilla on käytössä täysin samat koneet, kun Ferrarilla, eikä edellisvuoden versiot kuten nyt. Kimi saattaa ajaa jo Australiassa toiseen riviin ja itse kilpailussa voi olla palkintosijoilla. Sauberille on valunut väkeä Ferrarillta pitkin vuotta ja auton kehitystyö hyvässä nosteessa, ei varmaan mene kauan kun tallin nimikin on Alfa Romeo.


    • RautaMaurinFani

      Aika turha verrata Leclerciä vuoden 2001 Kimiin. Kimihän oli vuonna 2001 aivan eri Kimi kuin nykypäivänä. Parikymmentä vuotta sitten Kimi oli huippunopea lahjakkuus. Tänäpäivänä vain perusvarma, mutta hidastunut kuljettaja, joka ei enää taistele mestaruuksista. Ottaa korkeintaan sen 0,2 voittoa per kausi voittaja-autolla. Leclercillä puolestaan loistava tulevaisuus edessäpäin. Siksi Rauta-Mauri potkaisi Kimin ulos: Kimillä loistava tulevaisuus takanapäin.

    • KiminKorvaajaLeclerc

      Huikea näyte ajotaidoista Leclerciltä Brasilian aika-ajoissa! Talli kehottaa tulemaan varikolle, koska tallin mukaan märällä radalla mahdotonta parantaa aikaa. Mutta Leclerc ei tottele, vaan pamauttaa huippuajan! Ei ihme, että Ferrari antoi potkut Kimille ja palkkasi Leclercin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe