Demarit kusettaa!!!

nytx-demari

Vilkaiskaapa sunnuntain 21.10.2018 Keskisuomalainen-lehteä, sivun 9 alalaitaa. SAK:n aluejohtaja Ahti Ruoppila mainostaa SAK:n työsuojeluiltapäivää ja viereisessä ilmoituksessa SDP:n jutusteluhetkeä Lauri Ihalaisen, Riitta Mäkisen ja itsensä kanssa. SDP:n Rinne kiistää, että demareilla ei olisi kytkentää SAK:n kanssa. Sampo Terho on varsin oikeassa poliittisesta virityksestä demareiden ja SAK:n välillä. Törkeään poliittista käytöstä ja vielä lasten kustannuksella.

15

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erob

      etkö ole huomannut sitä ennen ,näinhän se on aina ollut.

    • Tällä sosialistien valitsemalla tavalla kun punalippujen hulmutessa marssivat vaaleihin, niin jää vaalivoitto saamatta jos äänestäjillä on yhtään arviointikykyä. Silloin kun yhteiskunnan puolustuskyvyttömimmät, lapset ja vanhukset, jätetään ilman ruokaa, niin paatuneimmankin sosialismin kannattajan voisi luulla avaavan silmänsä. Ei kai kukaan omilla aivoillaan ajatteleva voi tämän poliittisen suunnaan toimijoita kannattaa? Tämä nyt nähtävä surkea sosialistien vaalikampanja on rimanalitus pitkään aikaan vaikka monenlaista on ennenkin nähty. Politikoinnin ymmärtää varmaan jokainen vaikka ei se juurikaan tuo mitään lisää ihmisten eloon mutta sen pitäisi pysyä siellä missä politikka on demokraatisen järjestelmämme mukaisesti ns. jokapäiväistä leipää. Politiikkaa ja sen varjolla lakkoilua ei pidä tuoda lasten päiväkoteihin, sairaaloihin, kouluihin ja mm. työrauhan alaisille työpaikoille. Politikointia varten on olemassa riittävästi forumeita kuten puolueet, eduskunta, kunnanvaltuustot ja media. Noissa paikoissa jokainen asiasta kiinnostunut saakoon kuuluttaa oman ideologiansa ylivertaisuutta ja sen kantokyky mitataan sitten delokraattisissa vaaleissa, joihin ei ole valitusoikeutta.

      • ent.demari

        Vuosikymmenet tuli demareita äänestettyä. Mutta kun johdossa oli työväestön ylin ystävä diktaattori Lipponen,niin alkoi uskoni horjua. Sitten tuli johtoon peruskoulunopettaja,jonka merkittävimmäksi teoksi jäi poseerata iltapäivälehdessä verkkosukkahousuissa. Tämä lakkoilu lienee ja toivottavasti jää Rinteen uran kohokohdaksi. Kyllä demarit ovat täysin vieraantuneet heitä ennen äänestäneestä työväenluokasta. Ammattiliittojen johdossa oleva puolue-eliitti tosin kuvittelee toisin. Toivottavasti työväestö vaaleissa muistaa,kuinka paljon tämä taas heille maksoi. Liittojen johdossa tämä ei tilipussia pienennä.


    • OletteTekinTietämättömiä

      Voi. Hallitus kusettaa vielä pahemmin ja koko ajan, muuta eivät osaakaan. Mikset syytä hallitusta lakoista? Ne tämän aloitti ja kun neuvotteluihin ei joko suostuta tai yritetään viedä heikennyksiä läpi kuuntelematta vastapuolta, niin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ruveta lakkoon. Onhan se harmillista, että vaikuttaa joidenkin elämään, mutta eihän lakko muuten toimisi. Ja kuka on kuollut tähän mennessä nälkään lakon aikana? Kyllä ruokaa kotoa ja kaupasta löytyy.

      Mene vaikka Afrikkaan, niin näet todellisen nälän ja olemattoman terveydenhuollon ja koulutuksen.

    • Eikuvappumarssille

      Suomen vasurit ovat niin viisaita,pystyvät jop kusettamaan jopa itseään.

    • aeåöbnaqe

      No, mitäs Sipilä tekee koko ajan? Kieli varmaan ruskeana paskan puhumisesta, muuta kun ei osaakaan. Jos hänen tahtoonsa ei suostuta eduskunnassa, niin uhataan hallituksen hajottamisella ja presidentin puheille menemisestä. Pääsisi hyvin Tampereen kaupunginteatteriin näillä näyttelijän lahjoilla.

    • Toukotyöttekemätä

      Mistä näitä keski-suomen vasureita riittää ,esim, touko aalto vihreät.alkoholin puuduttamia.

    • Vaaleihinpuolivuotta

      Miksi keski suomesta lähteneistä kansan EDUSTAJISTA muutama on kukkuu,kukkuu?

    • nytonnäytönpaikkasuomel

      Seuratkaa keuruun ehdokkaita listoilla tod, näk, Eläkeläinen joka kalastelee äänösiään
      eläkeläisillä "hyvällä hoito mielistelyllä"!
      Oli mamuskunnan 1 lekuri (vaikka ei pitänyt olla kuluja keuruulle) Sote ja maakunta tienestit kiinnostaa tietysti
      Aina voi miettiä äänestääkö oikesti kansamme edustajaa
      Vai €€ jen rakastajaa

    • Yksilö

      Äänestä kokoomusta. Saat hyvät terveyspalvelut ilman päällekkäisiä pyrokratian kustannuksia. Ammattiyhdistykset imee yhteiskunnan varoja räikeillä kuvioilla. Lopetetaan tämä vedätys, mm. veroton vuokratulo.

    • MuistakaaÄänestää

      No höh. Tuohan on tiedetty jo vuosikausia. Mikä ihme tuo nyt on? Ja valtaosa puolueista kusettaa kaikin tavoin. Ihme, ettei paska suorastaan lennä suusta puhuessa. Ainakin tiedän, etten äänestä Kokoomusta, Keskustaa, SDP:tä ja Sinistä tulevaisuutta.

    • Anonyymi

      Kaksi demaria vetäytyy luottamustehtävistä Jyväskylän kaupunginvaltuustossa – taustalla syytteiden nosto törkeästä avustuspetoksesta
      Jyväskyläläiset SDP:n kaupunginvaltuutetut Jari Blom ja Ahti Ruoppila ovat ilmoittaneet vetäytyvänsä luottamustoimesta oikeudenkäynnin ajaksi.

      YLE Jyväskylä 21.9.2020 klo 16.38

      • Anonyymi

        No nyt on syytteet julkaistu (KSML 30.1.2021) ja käräjöinti alkanut noista edellä mainituista ja muista rötöksistä. Sosialismin perinteisimpien arvojen mukaisesti toimineet Ruoppila ja Blom ovat syytteessä yhdessä Pentti Tossavaisen (Säynätsalon entinen kunnanjohtaja) kanssa petoksista, väärennöksistä, avustusrikoksista yms. Jyväskylä on sosialistien pesäpaikka ja siellä on näitä syvissä vesissä uivia punakaartilaisia valtuustossa ja muissa päättävissä elimissä. Jälki on sen mukaista mutta huolettomuus on kunniassaan sillä eihän velkoja tarvitse koskaan maksaa kuten kommunistit (kuten Arhinmäki) ja sosialistit ovat ilmoittaneet. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, ja miksipä eivät pitäisi) niin heidät valitaan uudelleen valtuustoon ja muihin merkittäviin asemiin.


    • Anonyymi

      Rikos kansaa vastaan ei sillä lievenny, että ovat tehneet sitä jo yli 100 vuotta.

    • Anonyymi

      Sanoisin ,niinkuin Hector lauloi - puolueista- Kukkaan ei oo yhtään mittää ! Siinä se.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe