Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Dn: n sm/mm kisat

DAIJUMESTARI

Eli pitöisi tällaiset kisat järjestää. Daijunekkailun sm/mm kisat. Laji on uusi ja pitäisi saada nyt promoottorit ja urheiluhallit tapahtumaa varten.

Olen itse tietenkin daijunekkailun hallitseva sm ja mm-mestari joten muut ovat haastajia.

Daijunekkailussa on myös vyöjärjestelmä.

Eli jos voitat putkeen 10 daijunekkailua saat siitä 1 dannyn vyön. 10 voittoa putkeen niin 10. dannyn vyö mikä on vöiden paras aste. Eli illoin olet Master-Danny.

Tässä tulevaisuuden ylivoimaisesti suosituimmassa kammpailulajissa ei ole paino, eikä ikäraja-sarjoja. vain daijunekkailua. Ainoastaan sukupuolet erillään.

3

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DAIJUMESTARI

      Korjaam..10 kpl 10 putken voittoa niin olet master-danny

    • Ilkkavaantäällähei

      Kyllä se Master-Danny on aina vaan Ilkka Lipsanen. Sille ei kannata vittuilla kun se vetää Elviskaratella polvilumpion sulta paskaksi ja lakimiehet vaatii rojaltteja ja peppuseksiä Dannyn nimen luvattomasta käytöstä. Lipsasella on helikopteri ja kommandopipo ja tupeen alla heittotähtiä jemmassa. Erika keittää Ilkalle nakkisoppaa sillävälin kun Lipsanen tekee sulle laittomia ninjaliikkeitä.

    • makelovenotwar

      Voidaan tulla esittelemään kisoihisi HOMPPELEIDEN HALIPAINIA. Tässä lajissa kaikki klähmivät toisiaan sen minkä ehtivät, ja se voittaa jolla alkaa seisomaan vasta viimeiseksi. Eli heti kun alkaa jöpöttämään, on hävinnyt. Asian selvittämiseksi jokaisen osanottajan hepin ympäri on hirtetty alkavan erektion tunnistava vimpain joka on kytketty tuomareiden monitoriin, josta erektion tapahtuminen näytetään välittömästi kaikelle yleisölle.

      Harkinnassa on myös HETSKUJEN HEMPUTTELU. Tässä jokainen otteleva pari muodostuu vastakkaisen sukupuolen edustajista. Parit on valittu toisilleen sopiviksi pärstäkertoimen ja olemuksen perusteella niin että kauniit ovat keskenään ja rumat keskenään. Anatomian mukaiset mittarit on asennettu kummallekin osapuolelle ja kesken ähellyksen osapuolet saavat heitellä toisilleen häiritseviä, pikkutuhmia kommentteja joilla he voivat pyrkiä stimuloimaan tosiaan kiihottumisen partaalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe