Mikko Gröndahl

ASX

Onko vieläkään löydetty?

27

3233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kslkdslk

      Ettei vaan menny koskeen. Ei löydy sieltä kuin sukeltajila.

      • ASX

        Kannattaisiko vielä etsiä hesanseudun luonnonsuojelualueet? Joku retkeilijä oli haistanut "pilaantuneen" hajua jo syyskuun lopulla Meikon puistossa.


      • outo.puisto

        Missä on Meikon puisto?


      • Otsa

        Melkon metsä on Kirkkonummella. Puistosta en ole kuullut.


    • tieto4

      Melkon metsä on kirkkonummella , puistosta en tiedä.

    • seurailija

      Meikon luonnonsuojelualue/erämaa sijaitsee Kirkkonummella.

    • LÖYTÄKÄÄHÄNET

      Onko tämä Mikko kenties työpaikkakiusattu? Tai huomannut oman elämänsä onttouden 36vuotiaana-kaverit ympäriltä menee naimisiin-saa lapsia-ei enää pelikavereita/"yhelle"lähtijöitä niin helposti kuin ennen-yhteydenpito jää yksipuoliseksi-kun kaverit viettää laatuaikaa lastensa kanssa.Onkohan Mikko vaikka ottanut lopputilin ja päättänyt lähteä erämaahan-jatkaa matkaa jalan johonkin kauniiseen paikkaan toteamaan,ettei elämällä ole enää mitään annettavaa.Kyllähän hyväkuntoinen jatkaa vaikka Kirkkonummelle saakka.
      Omaiset olleet jopa ihmeen hiljaa-kaikki tosin eivät jaksa lehdissä tai facebookissa huudella. Ruotsinkielinen sukunimi viitaa ns"vanhaan rahaan"= vanhaan sukuun,jossa asiat pidetään omina asioina,

      • lippalakki.sielläkin

        Kaikenlaisia luulotteluja. Mitähän sinusta saisi irti kun itse katoat. Tai pappi puhu hautajaisissa. Paljon se juorusi, mutta mitään ei se ymmärtänyt.


    • LÖYTÄKÄÄHÄNET

      Mikko Gröndhal katosi o m a s t a t a h d o s t a a n. Kukaan,ei minä eikä sinä tiedä mitä hän kadotessaan ajatteli.Ruotsinkielisen sukunimen omaava ihminen voi olla myös ihan tavallinen tallaaja,eikä tarvitse olla mitenkään varakas tai mitään "hienoa"tai"vanhaa"-sukua. Toivottavasti Mikko löytyy elossa.

      • Anonyymi

        Sitähän ei tiedä jos kukaan ei tiedä missä nähty juuri ennen katoamistaan ja vaikka vaelluksellakin saattaisi joku murhaaja yllättää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitähän ei tiedä jos kukaan ei tiedä missä nähty juuri ennen katoamistaan ja vaikka vaelluksellakin saattaisi joku murhaaja yllättää.

        Ei ole mitään tietoa, että Mikko olisi "vaeltaja" ollut. Vaikka pyörällä oli liikkeellä, niin ei kaiketi ole pitkiä pyörälenkkejä tehnyt aiemmin.

        Myöskin tuossa lapsuudenystävän kirjoituksessa mainitaan (monestakin syystä kylläkin), että noin 70 kilometrin matka oletetuimmalta katoamispaikalta Järvenpään (katoamisaikonan paljon oletettuun) havaintopaikkaan on kovinkin epätodennäköinen.

        Kyllä kai tämän Mikon ystävän kertomaa voi pitää todennäköisimpänä. Eli että Pitkäkosken kahvilassa olisi käynyt vielä vettä juomassa. Ja kun pyörä ja varusteetkin siitä läheltä kerran löytyivät.


    • JomiaAlon

      Mikkoa etsittiin isolla joukolla Helsingin keskuspuistosta, mistä löytyi mm. pyöränsä.

      Ehkä Mikko on jossain jo kaukana? Omaisten hätä on suuri. Toivottavasti Mikko löytyy, ja toivon mukaan elossa.

    • Anonyymi

      Lapsuudenystävä uskoo, että Gröndhalin ruumis on joko Vantaanjoessa, taikka Silvolan tekojärvessä (kts.: https://fi.wikipedia.org/wiki/Silvolan_tekojärvi), joka on tärkeä osa koko pääkaupunkiseudun vesijärjestelmää, ja jossa vettä pumpatessa käy aina hengenvaarallisen voimakas imu.
      Silvola ei ole nykyään auki yleisölle, ja aluetta vartijoidaan tarkasti. Myöskään mahdollisia etsintöjä ei sitä kautta ole siellä (ilman asianmukaisia lupia) voitu suorittaa ...

      • Anonyymi

        Aikoinaan työkaverini asui tuon Silvolan tekoaltaan lähellä ja kun kyselin siitä, niin sanoi, että on niin tarkkaan vartioitu alue ettei sinne kannata mennä ominpäin. Kyllä Mikko on Pitkäkoskessa sieltäkin löytyy imua vanhan juoksuttimen kohdalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikoinaan työkaverini asui tuon Silvolan tekoaltaan lähellä ja kun kyselin siitä, niin sanoi, että on niin tarkkaan vartioitu alue ettei sinne kannata mennä ominpäin. Kyllä Mikko on Pitkäkoskessa sieltäkin löytyy imua vanhan juoksuttimen kohdalla.

        Kamerat ei kaikkialle missään ulotu, ja vartiontifirma hoitaa vartiontia Silvolassa. Eli tarkoittaa käytännössä, että on voinutkin päätyä, mikäli ei ole hälytystä saanut aikaan, eikä kameroissa näy. Ja ilman hälytyksiä ei kameroitakaan kys.ajalta pakosta ole tarkastettu, mikäli ei kamerakuvaa ole hyvissä ajoin osattu tutkinnan puolesta pyytää (?tuskin) ...

        Eiköhän kuitenkin ole niin iso alue, että satunnainen kaveri on jostakin välistä sinne voinut oikealla ajalla ja etenkin oikeast kulmasta "näkymättömänä" pujahtaa ...


    • Anonyymi

      Oliks tälllä jätkällä alunperinkin tarkotus kadota?

    • Anonyymi

      Tässä ystävänsä facebookissa ja muuallakin levinneessä, vast`ikään (2 ja 1/2 vuotta katoamisesta) tehdyssä kirjoituksessa mainitaan : "Mikko jätti viestin, josta käy ilmi hänen määränpää, mutta ei spatiaalinen sellainen."

      Sana "spatiaalinen" liittyy siis hahmotuskykyyn. Se voi tarkoittaa yhtä lailla niin määränpäätöntä kuljeskelua kuin itsetuhoisuuttakin, kun se kerran tuolla tavalla sanotaan, mielestäni. Tosin ystävän seuraava lause lisää arvoitusta : "Ei ole perusteita uskoa, että kadoksiin jääminen olisi ollut tarkoituksellista."

      Käsitän tuon niin, että tarkoituksellinen olisi itsetuhoisuutta tarkoittanut, taikka sitten tuo lause on vaan kirjoitettu jokseenkin virheellisesti, en tiedä varmaksi ...

      Mikä sitten se todellinen syy onkaan, ja mitä on todella haluttu sanoa, mutta mikäi "tarkoituksellinen" ei ollut syy kadota, niin sitten on ollut vihamiehiä,taikka satunnaisiakin sellaisia, taikka mitä sitten liekään ...

      • Anonyymi

        Eiköhän tuo viittaa siihen, että kadonneen todellisuudentaju oli syystä
        tai toisesta hämärtynyt katoamishetkellä. Itse luen spatiaalisen tarkoittavan tässä yhteydessä sitä, että kohde on ollut abstraktio. Tällaisia voisivat olla ”taivaan portit” tai ”äidin syli”.

        Pitää myös muistaa, että itsemurha ei ole aina pitkän harkinnan lopputulos. Esimerkiksi psykoosissa ollessaan ihminen saattaa paeta ja piiloutua asioilta, joilla on jonkinlainen yhteys henkilön reaaliseen elämään, mutta ne yhdistyvät pään sisäisiin harhoihin. Psykoosissa tai äkillisen kriisin laukaisemassa tunnekuohussa tehdyt itsemurhat ovat hyvin vaikeita omaisille, sillä ne olisivat usein olleet estettävissä intervention avulla.

        Tämän tähden ainoastaan heillä jotka kunnolla tunsivat kadonneen, on mahdollisuus arvailla, mikä todennäköisin viimeinen päämäärä olisi voinut olla. Ja heillekin se saattaa olla mahdotonta, sillä kun aivojen neurojärjestelmä menee sekaisin, voi tuloksena olla eriskummallisia ja järjenvastaisia reitityksiä.

        Toivottavasti julkisuus saa poliisiin painetta, ja tekojärvi tutkitaan.


    • Anonyymi

      Luultavimmin niin, mutta periaatteessa ainanin "hahmoitukseton määränpää" voisi tarkoittaa myöskin "lähdin etsimää itseäni" taikka "lähdin ,katselemaan maailmaa".

      Tuskinpa tosin niin, koska silloin selvä syyllinen olisi jossakin. ja tässä ei ole käsittääkseni syyllistä koskaan nähtykään.

    • Anonyymi

      Pitkäkoskelta on löytynyt tänään 27.3.2021 miehen ruumis. Ei tietoa onko vastikään hukkunut vai ollut kauemminkin joessa. Jotenkin aavistelen että voisi olla tämä kadonnut....

      Toivon voimia kaikille läheisille. 💔

      • Anonyymi

        Tuskinpa ensihoito noin kauan kateissa olevaa toteaa kuolleeksi. Kyllä silloin soitetaan aivan eri auto kuin ambulanssi.


    • Anonyymi

      Voihan hyvinkin todeta, koska kaikki ei varmastikaan mene tarkistamaan, miten vanha kalmo on. Ja yleensä se on nykyään ensihoito joka ensimmäisenä ehtii paikalle mikäli ainakin hätänumeroon soitetaan ...

    • Anonyymi

      Minkä pituinen tämä mikko on? ei löytynyt mistään katoamisilmosta tietoa.

    • Anonyymi

      Monta kertaa vuodessa löytyy hukkuneita mutta ei kerrota keitä ovat, pitäisi ilman muuta kertoa jos ilmoitettu kadonneeksi ja löydetty. Tuoreissa tapauksissa joskus kerrotaan, mutta pitempään vedessä olleista harvoin.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti taas etsivät vapaaehtoisvoimin Mikkoa tuolta Pitkäkosken vesistöistä.Mutta Mikon tuntomerkit voisi päivittää .

    • Anonyymi

      Tätä etsiessä taisi löytyä ne neljä autoa, mutta tuskinpa niissäkään ruumista missään.

    • Anonyymi

      Vaikea tästä on nyt lähteä mihinkään suuntaan, oli jotenkin outo tuo kaverinkin kertomus. Puhui jostain reseptilääkkeistä, niin eihän ne tietenkään ulkopuoliselle kuulu mutta jos antavat jotain osviittaa lisää tuntomerkeihin koska itse kertoi että kahvinlanpitäjän siis silminnäkijän kertomus tukee mikon terveydentilaa? Toisaalta voihan Mikko olla kaivanut kuopan itselleen jonnekin Haltian metsään jossa on nukkunut yönsä ja voipunut sinne sitten ikiuneen hypotermian takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe