huumeiden hyvät vaikutukset -kysely

Jazzmies

Hei vaan,
Paljon negatiivista juttua päihteistä ja huumeista, mutta haluan tällä avauksellani selvin päin aloittaa keskustelun huumeiden ja päihteiden positiiivisista vaikutuksista.

eli onko kellään hyviä eli positiivisia juttuja kerrottavana eli sellaisia että olisi niinkuin jotain pidemmän päälle suotuisaa ja kehittävää päihteistä aiheuttanut, mutta kuitenkin ymmärtäen, että niillä on paljon ja jopa enemmään negatiivisia vaikutuksia kuten esim. kannabiksenkäytöstä johtuva syöksykierre vahvempiin aineisiin, mutta en minä niistä tänne halua tulla jaarittelemaan vaan kerron suoraan omakohtaisen kokeukseni ja toivon, että vastaavia kokeneet kertovat omia juttujaan ja toivon, ettei palstan sheriffi poista taas vipiittömällä hyvyydelläni ja totuudenmukaisuudella tarkoittamiani avauksiani vaan mielummin tukee jotain huumekauppaa niinkuin näyttää nykyään olevan kun poistaa selkeitä avauksia. Siis se oma juttu ja ok myönnän ottaneeni muutaman keskioluen. Mutta siis ne päihteisen hyvät vaikutukset minulla että kannabiksenkäytön vuoksi ja seurauksena minun corpus callosumi kehittyi (magneettikuvissa ne jopa arbuusin kokoiset) ja tämän seurauksena kehitin maailman hienoimman improvisaatiorummunspottotyylin ja ammattilaiset nimesivät kehittämäni tekniikan ja minulle kasvoi myös otsiini sarvimaiset luuharjanteet. ne näkyy kyllä videoillani. Tässäpä huumeiden yms käytöstä seurauksena syntynyt positiivinen juttu ja mielelläni lukisin vastaavia tarinoita. kiitos kaikille galluppiin osallistuneille.

22

1001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Publicslutfromhell

      olen kyllä mwöko jurrissa

    • jaazxmies

      nyt mietin siis jännä ajatella. sodan aikaan (jotkut väittää, ettei sotaa ole pllut ja salaliitoteoria), mutta minä uskon. silloin oli pervitiiniä ja se on amfetamiini ja hybä.puoli on , että iöman sitä oltaisiim ehkä hävitty sota, koska tistelupartiomiehet eivät olisi koskaan jksneet hiihtää takaisin. Ne on ollert sellisia rääkkejä, ettei ketään muu.sellaiseen pysty ja niiden jälkeen oksennusta ja hirvittäviä väsymyatiloja samanlaisi kuin itselläni joskus mutta tässä yksi todellinen huumeiden hyvä puoli.

      • Vaan sodassa niitä ei käytetty päihtymystarkoituksessa niinku tänäpäivänä.


    • Lääkettä

      Jos on vaikka jalka poikki, pistos jotain opiaatti pohjaista auttaa kipuun tehokkaasti.
      Varsinkin jos ei ole väärinkäyttänyt tai muuten toleranssia.

    • itse.en.käytä

      enkä kerinnyt kysymään lapsuuden ystävältäni oliko huumeissa mitään positiivisia , ja hyviä vaikutuksia. R I P

      • Tossex

        Kannabis on ainakin koko maailman monipuolisin lääkekasvi, joten sillä on paljon hyviä vaikutuksia.


    • ammattilaisen.kommentti

      Joku anestesia lääkäri osaisi varmasti kertoa parhaiten huumeiden ja päihteiden hyvistä ja huonoista vaikutuksista.

    • Herrno

      Hei vaan! Laitatko vielä linkin soittoosi?

    • Publicslutfromhell

      kiitoksia vastauksistanne. On mielenkiintoista aina keskustella aiheellisesti ja asiallisesti. Eli aiheena kannabis ja todisteet pprytiteoriasta. Ne jotka haluavat nähdä sarvenkuvani tai linkkejä soittooni, niin tervetuloa muusikoiden nettiin. Todistusaineistohan on esitetty siellä ja on kyllä jännä ajatella, että olen tämän hetken maailman paras improvisaatiosoittaja.

      • Maress

        Oletko nyt sama valehteleva häirikkö, joka leikki Mikkeä Facebookissa?


      • Kakkoo

        " Todistusaineistohan on esitetty siellä "

        Laitatko linkin keskusteluun, niin vilkaisen todisteitasi?


      • Mannisto

        "pprytiteoriasta"

        Mikäs teoria tuollainen on?


      • Muini

        "Todistusaineistohan on esitetty siellä"

        Laitatko sen linkin vai et?


      • Lordos

        "linkkejä soittooni,"

        Miksi pitäisi tulla jonnekin Muusikko.nettiin? Etkö voi laittaa niitä linkkejä tänne, jos siis sinulla jotain linkkejä on?


    • Kanol

      Olennainen asia kaikille muistettavaksi:

      "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995)."

      Ei edes kannabiksen lääkekäytössä, jossa vahvaa kannabista käytetään kuitenkin ihan joka päivä jopa useita grammoja. Paljon enemmän siis mitä päihdekäyttäjät kannabista käyttävät. Kannabis lienee siis sitä vähähaittaisempaa mitä enemmän sitä käytetään, koska lääkekäytössä haittoja ei ole esiintynyt edes sen vertaa, että niistä olisi saatu aikaan jotain kannabislääkityksen haitoista kertovia artikkeleita.

      • kysynpävaa

        Onko kukaan käynyt Karpalo-Projektin kurssin ?


    • JukkaKukkaPenkkiukko

      Jos tieliikenteessä kuolisi yhtä monta ihmistä kuinka monta ihmistä alkoholi vuodessa tappaa, kyseessä olisi katastrofi.

      Alkoholin suhteen lähinnä kohautetaan olkapäitä ja todetaan, että sellaisia kovat huumeet ovat, ja tämän jälkeen helpotetaan alkoholin saatavuutta.

      ja kiristetään sensuuria.

    • Suomiukk0

      Hyvää vaikutusta on että opioideja vetäneenä voin ajatella (tai olla ajattelematta) ex-vaimoani ja hänen petturuuttaan tuntematta tappavaa tuskaa. Eli huimausaine auttaa henkiseen kipuun aika nätisti.

      • Anonyymi

        Nyt puoli vuotta myöhemmin onnistuttuani koukuttamaan itseni, toleranssini ovat nousseet ja vanha tuska nostaa päätään. Uutena tuskana riippuvaisuus. Tiesin sen kyllä jo aloittaessani mutta masennuksen ja ahdistuksen takia en vaan jaksanut välittää. Huonoina päivinä toivon että olisin itkenyt silmät päästäni ennemmin kuin hommannut itseni tähän pirulliseen ja julmaan koukkuun. Aineilla on se hyvä vaikutus mikä saa käyttämään niitä ja ne pahat vaikutukset tulevat yleensä vasta myöhemmin. Eli en todellakaan suosittele kenellekään opioideja sydänsuruihin. Lopulta ne surut on kuitenkin kohdattava ja opittava elämään niiden kanssa. Joskus tulee se piste että hyvääkin tulee elämään. Narkkaamalla sen hyvän saa kyllä helposti tuhottua. t:Suomiukk0


    Ketjusta on poistettu 46 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1757
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      177
      1547
    3. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      1082
    4. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1013
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      120
      931
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      809
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      39
      778
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      57
      664
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      642
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      628
    Aihe