uskonto perhessä missä ei hyväksytä lesboja/homoja

auttaaakaaa

olen 16v ja olen kiinnostunut naisista, mutta perhe ei ikinä hyväksyisi sitä ikinä. ja olen ihastunut mun kaveriin ja tilanne on tosi vaikea koska en haluaisi olla lesbo. tai kun onhan se väärin eikä jumala hyväksyisi mua ikinä sellaisena. Olen tällä hetkellä parisuhteessa 18v pojan kanssa. Mitä teen? enkä uskalla kertoa tästä kavereille/perheelle

12

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uriel

      Kyllä Jumala sinut hyväksyy. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja jos olet lesbo niin sinä olet Jumalan kuva ja jos sinä et saa olla lesbo niin se on Jumalan viisauden kieltämistä. Väitätkö että Jumala tekee virheitä? Ei tee. Jumala antaa meille jokaiselle matkan kuljettavaksi ja meidän tehtävä on uskoa siihen että Jumala on syystä meidät tietynlaisiksi luonut, koska meillä on paikkamme. Se joka yrittää estää sinua olemasta itsesi kieltää myös Jumalan viisauden. Synti mitä nyt teet on valehtelu ja elät valheessa Jumalan silmien alla ja se että et ole rehellinen tunteistasi henkilölle jonka kanssa olet on myös syntiä. Sinä et voi tunteillesi mitään koska ne on oikein ja aitoja, ne on sinulle annettu. Se on Jumalan ääni sinussa joka painostaa sinua lopettamaan valheessa elämisen.

    • auttaaakaaa

      kiitos vastauksestasi!! mutta minua pelottaa erittäin paljon, olen omistanut koko elämäni jumalalle ja musta tuntuu että tämä on jonkilainen helvetti joka on kierrinyt minut tai en tiedä tämä on vain niin epädollista että olisin lesbo. ja jos kertoisin vanhemmilleni ne heittäisivät minut varman ulos ja pois niitten elämästäni. ja mitä muutkin miettisivätkin. joudun myös itse näyttelemän että olen lesboja/homoja vastaan eli erittäin syvällä kaapissa olen... enkä ymmärrä miksi jumala teki minulle tällen haluaisin olla normaali mutta samalla en.

      • Uriel

        Sinä olet täysin normaali. Sinussa ei ole mitään vikaa eikä sinussa ole mitään väärin. Muistathan että raamatussa Jeesus kokee erityisen rakkaiksi Jumalalle kaikki joita hyljeksitään ja parjataan. Se mitä Jumala ei hyväksy on fariseusmainen asenne muita ihmisiä kohtaan ja itsensä ylentäminen tai se että me pidämme omia ennakkoluulojamme muita ihmisiä kohtaan Jumalan sanana. Näille ihmisille ei ole paikkaa Jumalan sydämessä, he yrittävät ottaa Jumalan viran tuomitsemisellaan ja se oikeus kuuluu vain Jumalalle. Jumala ei anna meille mitään valmiina vaan antaa meille eväät ja kuten Jeesuksen jakamat kalat ja leivätkin ihmisen tulee jakaa eväänsä eteenpäin ja sinun tehtäväsi on opettaa läheisillesi hyväksyntää ja rakkautta jonka he voi oppia hyväksymällä sinun seksuaalisen suuntautumisesi. Näin heistä voi tulla täydellisempiä ihmisiä rakkauden kautta. Maailma ei ollut valmis aikoinaan vaan valmis kehittymään. Jumala tiputtaa pikkuhiljaa meille tietoa ja ymmärrystä matkan varrella sitä mukaa kun olemme tarpeeksi viisaita ja kykeneviä sitä omaksumaan ja ymmärtämään. Olemme kuin lapsia joita kasvattaa ja kouluttaa kehitystasonsa mukaan. Valitettavasti kaikki tätä ei näe eikä sitä viisautta mikä Jumalan toimissa on. Olet kovin nuori ja teet aikuisten asioita joita on seurustelu ja noin vaikeiden asioiden miettiminen. Anna itsellesi aikaa aikuistua ja hahmottaa asioita. Homoseksuaalisuus ei ole synti. Nämä ajatukset lähinnä perustuu raamatun väärään tulkintaan ja vääristelyihin jossa lähinnä taistelutilanteissa ja sodissa miehillä oli tapana raiskata vihollisiaan ja kaikki kävi naisista lapsiin ja miehiin. Miesten raiskaaminen oli niin nöyryyttävää miehille että luultavammin homoseksi kiellettiin siitä syystä. Siis miehiä piti suojella. Esimerkiksi lasten ja naisten raiskaamista raamattu ei pidä pahana mutta koska se ei kohdistu aikuisiin miehiin niin sitä ei pidetä syntinä. Siksi myös katolinen kirkko suhtautuu hyvin välinpitämättömästi poikalasten hyväksikäyttöihin. Miehet on pääosin kirjoittaneet raamatun ja raamatun tarkoitus on korostaa miesten ylivaltaa ja siksipä siitä on poisjätetty tai kielletty asioita jotka aikoinaan oli ihan normaaleja kuten naisten pappina/saarnaajina toimiminen tai Marian evankeliumi. Jotta ymmärrät Jumalaa paremmin sinun pitää ymmärtää myös miten paha ihminen on ja miten paljon raamatussa on silkkaa pahuuttaan ja vallanhimosta/ naisvihasta tehtyjä kirjoituksia. Älä ikinä lue raamattua ymmärtämättä sen historiallista kontekstia milloin se on kirjoitettu ja milloin se on toimitettu. Raamatun kirjoitti ihminen. Jumala on kuitenkin aina rakkaus. Se ei muutu miksikään. Pitää oppia lukemaan Jumalan sanaa ja käyttämään älyään ja järkeään.


    • Hake

      Hei ystävä. Kerron nyt jotain ajatuksia joita tuli mieleen. Toivon että osaisin lähestyä sinua niin, etten pahentaisi tilannettasi.

      Olen itse kolmattakymmentä lähestyvä homoseksuaali mies. Olen omistanut koko elämäni Jeesukselle seksuaalisuuttani myöten, mikä tarkoittaa selibaatissa elämistä. Muistan ne nuoruusiän taistelut, ristiriita oli todella vaikea. Tuntui myös hyvin epätodelliselta, että miten voi olla mahdollista että olen homo.

      Nykyään olen paljon tasapainoisempi, kiitos Jumalalle. Minulla on sydämessäni niin syvä rauha, etten vaihtaisi sitä mistään hinnasta. Jumala on kutsunut minua elämään sanansa mukaisesti ja antanut siihen voimaa.

      Eheytymiseen olen suhtautunut aina hyvin varauksellisesti enkä ole sitä koskaan lähtenyt kokeilemaan. Vaikea uskoa että minusta tulisi heteroa, eikä se tunnu enää edes kovin olennaiselta. Tärkeintä on Jumalan kunnia, Jumalalle eläminen, epäitsekkyydestä luopuminen ja uhrautuva rakkaus toisten ihmisten hyväksi, Jeesuksen esimerkin mukaan.

      Tunnen edelleen seksuaalista vetoa miehiin, mutta pystyn elämään asian kanssa. Minulla oli täysi vapaus valita itse kuinka elän, ja minä päätin seurata Jumalaa ja omantuntoni ääntä. Valehtelisin itselleni jos väittäisin, että avioliitto voi olla muutakin kuin miehen ja naisen välinen ja että Jumala kyllä siunaa myös homosuhteet.

      En painosta sinua mihinkään, jokainen tekee ratkaisunsa itse. Mutta halusin vain sanoa, että elämä selibaatissa, Jumalan sanan mukaisesti, on aivan mahdollista. Jumalalla on varaa antaa siihen voimia.

      Yhteiskunnassa vallitsee nykyään hyvin vapaamielinen seksuaalimoraali. Sen mukaan ihmisen on saatava toteuttaa seksuaalisuuttaan, muuten hän sairastuu. Tämä on kuitenkin hyvin kapea näkökulma ihmisyyteen. On aivan mahdollista elää kuten minä, olla onnellinen ja nauttia elämästä.

      Kaikkea hyvää sinulle! Rukoilen puolestasi.

    • Auttaakaaa

      Kiitos vastauksestasi! Eli vaikka olen nyt kaapissa elävä lesbo niin jos elän selibaatti elämää jumala hyväskyisi minut enkä tekisi syntiä? Mutta se olisi erittäin vaikeeta kyllä...

    • YksTyttöVaa

      Mitä ihmettä :O Mul on ihan sama tilanne että oon lesbo mut en ehkä haluis olla, eikä perhe ikinä hyväksyis sitä.... Kun oon uskovasta perhestä nii ne varmaa suuttuis mulle tosi pahasti ja kaikkee :(

    • Vapaan

      Älkää vaipuko epätoivoon, nuo tunteet voivat hyvin häipyä .
      Voit olla aikuisena ihan hetero.
      Tärkeää olisi minusta ettet ruoki itsessäsi homous- asiaa, et tee siitä identiteettiä etkä olisi kaveri ihmisten kanssa jotka sitä harjoittavat.
      Väkisin ihminen saa vaikutteita ulkopuolelta ja mediahan suorastaan palvoo kaikkea syntiä.
      Kaikkea hyvää aloittajalle!

    • ssoiferi

      Mitä nyt vierestä joutunut seuraamaan uskovaisia homoja/lesboja niin väkisin menevät naimisiin vastakkaista sukupuolta olevan kanssa. Elävät valheessa itselleen ja kumppanilleen. Tämä ei ilmeisesti ole syntiä. Ihan sama oli tai ei, mutta ei tuollainen salailu voi terveydelle hyvää tehdä.

      Uskovaiset puhuvat kyllä aina sitä samaa paskaa, että hyväksyvät kaikki sellaisina kuin ovat, mutta eivät salli niiden tekoja tai sitä, että joku rakastaa samaa sukupuolta olevaa ihmistä. Kieltävät siis kahden ihmisen välisen rakkauden. Lahkosta erotetaan alta aika yksikön, olipa sitten kyseessä mikä tahansa vähän vanhoillisempi lahko niin et varmasti ole sinne enää tervetullut. Katso netistä vaikka S. Tynkkysen tapaus. Potkut tuli homouden takia seurakunnasta niin, että heilahti. Uskokaa jo, uskovaiset on niitä pahimpia ihmisten hylkääjiä ja syrjijiä tässä yhteiskunnassa. Ilman uskovaisia ei sodittaisi maailmalla näin paljon. Irakin ja Afganistanin sodat, Al Qaidan terrorisodat kaikki nämä kuulkaa vain uskonlahkojen takia. Miettikää sitä ja sotikaa keskenänne.

    • Jotainrajaa

      Eipä nyt sotketa muslimien sotimisia Suomen kristittyihin.
      Ei varmasti yksikään uskova Kristitty ole tehnyt mitään pahaa yhdellekään homouden harjoittajalle.
      Muslimimaissa siitä tapetaan.

      • JotainRajaaSultakin

        Tämänhän voisi tietysti näinkin päin sanoa:
        Ei varmasti yksikään homoseksuaali ole tehnyt mitään pahaa yhdellekään uskonnon harjoittajalle. Muslimimaissa kristinuskon julistamisesta tapetaan.

        Eli sinun sekä minun versiossa molemmissa on se paha osapuoli, homo vai uskovainen? Arvaapa?


    • Homopoikkarna

      En tiedä mitään muuta ihmisryhmää kuin uskovaiset, jotka ovat homoseksuaaleja kohtaan epäsuvaitsevaisia, ja pitävät homoseksuaaleja vähempi arvoisina. Ja niin kuin tuossa edellä jo mainittiin niin jopa tappavat, jos asia tulee esille. Kyllä olisi homopojan/tytön helpompi elellä täällä, jos ei olisi tällaisia ihmisryhmiä, jotka harjoittavat tällaista hierarkiaa, että uskovaiset ovat parempia kuin muut. Uskoisitte edes samaan asiaa, mutta ei, jakaannutte vielä useaan lahkoon.

    • Anonyymi

      Olen myöhässä, mutta jos joku tästä apua saa, niin tässä:
      Et tee mitään väärää, ole vain oma itsesi. Jumala rakstaa kaikkia. Jos Hän ei hyväksyisi sinua, Hän ei olis luonut sinua.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2200
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1721
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      156
      1579
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1362
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1217
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1089
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe