Sipilän jääräpäisyys aiheutti suuret vahiongot

RisujaJaRuusuja

SIpilän toistuva jääräpäisyys aiheutti yhteiskunnalle kymmenienmiljoonien vahingot.

Kaikki näki että aktiivimalli ja yrityksiä epätasapuolisesti (perustuslainkin vastiasesti) aiheutti aivan turhaan kärhämän jonka kulut aiheutuivat vielä aivan syyttömille osapuolille.
Käsittämätöntä ylpeyttä ja jääräpäistä hömäyttä taas.

Onneksi Sipilä on kuitenkin hallituksen kanssa saanut töitä yli 110 000 ihmiselle ja taas hyvin vointia kymmenille tuhansille perheille, verotuloja valtiolle ja aiempien hallitusten holtittoman talouden pidon jälkeen Suomen talous alkaa olla kohta oikealla tolalla.

Siis Sipilän toiminta on tuonut miljardeja Suomen hyväksi. Siis huimasti voiton puolella oleva sald0.

Toivottavasti ei jatkossa nähdä näitä jääräpäisyyden tarpeettomia hölmäilyjä.

Seuraavissa vaaleissa ei kannata antaa Rinteen Antille humputtelumandaattia jolla Suomen talous taas menisi syöksyyn.

6

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyykkyynalas

      Siipiveikko kostaa tämän pikku viivästyksen, sekä AY:lle, että erityisesti työttömille. Aktivointia tulee korkojen kanssa.

    • OulunJunttiMiäs

      Jotta Sipilällä olisi pienetkin mahdollsiuudet seuraavaksi pääministeriksi, pitäisi yrittää vaikuttaa, että vihreät saavat vetovoimaisen puheenjohtajan;

      - Nyt vihreiden kannatus on Toukon sekoilujen vuoksi vienyt kannatuksen alas ja suurin osa mennyt SDP:lle (joka on seuraavaksi lähinnä heidän aatemaailmaansa) ja Antti Rinne saanut ilmaista kannatuksen nousua.

      - Jos vihreät valitsee vetävän puheenjohtajan niin karanneet lampaat palaa takaisin viheriään lampolaan ja vetävät kenties mukana muitakin. Samalla SDP:n kannatus laskisi alle kokoomuksen vaaleissa ja Orposta tulisi seuraava pääministeri.

      - Nyt pitäisi kannustaa vihreitä valitsemaan vetäväinen pj.

      - Se olisi keskustan (ja kokoomuksenkin) etu.

    • OulunJunttiMiäs

      Jotta Sipilällä olisi pienetkin mahdollsiuudet seuraavaksi pääministeriksi, pitäisi yrittää vaikuttaa, että vihreät saavat vetovoimaisen puheenjohtajan;

      - Nyt vihreiden kannatus on Toukon sekoilujen vuoksi vienyt kannatuksen alas ja suurin osa mennyt SDP:lle (joka on seuraavaksi lähinnä heidän aatemaailmaansa) ja Antti Rinne saanut ilmaista kannatuksen nousua.

      - Jos vihreät valitsee vetävän puheenjohtajan niin karanneet lampaat palaa takaisin viheriään lampolaan ja vetävät kenties mukana muitakin. Samalla SDP:n kannatus laskisi alle kokoomuksen vaaleissa niin Orposta tai Sipilästä tulisi seuraava pääministeri.

      - Nyt pitäisi kannustaa vihreitä valitsemaan vetäväinen pj.

      - Se olisi keskustan (ja kokoomuksenkin) etu.

      • vallanjakohuone

        Tuota vihreät tarvitsevat todella nyt sellaista johtajaa, mikäli mielivät menestyä, jolla on kykyä kääntää puolueen kelkkaa ja sitä mukaa kannatuksen suuntaa ylöspäin. Ja sieltähän ei löydy nyt kuin yksi henkilö, jolla on todistetusti kykyä siihen eli Ville Niinistö. Se, että kuitenkin väität vihreiden kannatuksen nousun syövän demareiden asemaa ei pidä kutiaan. Se minne vihreiden nousu saattaisi lyödä suurinta kiilaa on Vasemmistoliitto. Vasemmistoliitto tuntuu olevan kannatuksen nousun kynnyksellä ja sinne on varmasti moni " vihreä suvakkiääni" siirtynyt. Puolueilla ei muutenkaan ole kovin etäiset puolueohjelmat toisistaan. Ilmastopolitiikka, maahanmuuttopolitiikka, pienituloiset, opiskelijat jne. Vihreät voivat myös mokata aika pahastikin tässä kohtaa valitsemalla sellaisen henkilön, jolla ei ole sitä samaa asennetta (balls) vetää puoluetta kuin Niinistöllä. Eli puolue saatta potkaista itseään pahasti omaan nilkkaansa, mikäli nyt noudattavat tuota hölmöä rotaatiosääntöään.

        Keskustan edunmukaista olisi se, että puheenjohtaja menisi vaihtoon mahdollisimman nopeasti. Nykyinen kiskoo hiki otsalla irti pohjatappia siitä paatista, millä Keskusta matkustaa. Keskusta on joutumassa hankalaan tilanteeseen poliittisella kentällä. Kokoomuksen etu, hmmm...... Kokoomuksen etu näin vuosien hallitusvastuun jälkeen on Kokoomus itse eli suomeksi sanottuna Kokoomuksen etu olisi siinä, että oppositiopaikka kutsuisi. Mopo keulii jo sen verran pahasti.


    • On aika surullista katsella, kun osalle porukasta on jotenkin vaan iskostunut ajatus, että tämä Suomen talouden palautumisen pätkä, on Sipilän hallituksen aikaansaannosta - jopa hallitus itse mainostaa sitä, eikä siitä juurikaan kritiikkiä tunnu syntyvän, vaikka hallitus suoraan asiasta valehtelee.

      • ValtaVaihtuu

        Kun valhe on riittävän suuri, kaikki uskoo sen. Tähän tyyliin eräs "johtaja" puheli aikoinaan ja hyvin kansa häntä uskoi. Myöhemmin valheet paljastui ja valtakunta luhistui.

        Hallitus voi valehdella, mutta onneksi enää vain harva uskoo perätöntä puppua. Ensi vaalissa nykyiset hallituspuolueet saa kylmää kyytiä ja sen jälkeen hyviä talousvinkkejä voikin sitten jaella oppositiosta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      568
      3769
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3268
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2761
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2679
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2064
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2021
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1837
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1785
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1710
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      46
      1692
    Aihe