Uutisia Inglesistä

Pannu.on.Paras

Kuparipannussa on hyvä pöhinä päällä.

28

852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuus.esiin

      Mitä siellä tapahtuu. Kerro ihmeessä lisää.

    • Terveiset.pannusta

      Pannussa ruoka on tänäänkin hyvää ja runsaasti lutuista poikaporukkaa paikalla. Rakkauden ilta kenties. Tulkaa mussukat pelipaikoille. Ilta on vielä nuori.

    • Vuodesta1976

      Onko Pannu edelleen hinta-laatusuhteltaan Kanariansaarten kallein kuppila.

    • EiOleNähtyKerttuja

      Onni on ettei siellä ole kerttusia nähty ennen, eikä edes viime viikolla.

      • bailamos

        Miten pelkässä ruokaravintolassa iloitaan ja juhlitaan? No onhan se ilo syödä hyvää ruokaa, mutta ei se pannu mikään bailamos paikka ole.


      • Irma60

        Minä olen nähnyt. Kuljetko silmät kiinni. Se selittää ennakkoluulosi.


    • Asiakeskustelija

      Miksi täällä poistetaan asiallisia viestejä. Mitä pahaa siinä on, että Kerttusetä kertoo viihtyneensä eilen illalla Kuparipannussa. Ihmettelen suuresti poistojen motiiveja.

      • oonkäynymonesti

        suklaapuolen pojat tympii, valehtelijoita , ei ole hinttejä Kuparipannussa sen enempää kuin muuallakaan..ja onneksi älyävät pitää matalaa profiilia.


      • Asiakeskustelija

        Kateusko sen saa aikaan. Miksi joku joka haluaa olla oma itsensä tympii. Onko se joltain pois. Jos pojat köy syömässä Kuparipannussa ennen illan rientoihin lähtöään. Mikä teitä ihmisiä vaivaa.


      • KansalainenKeijo

        Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa niin täältä ei ole poistettu yhtään viestiä ilman hyvää syytä. Jättäisitte jo Kuparipannun rauhaan. Mikä ihme teitä ajaa solvaamaan pannua jatkuvasti?


      • ymmärtämätönJuttu
        oonkäynymonesti kirjoitti:

        suklaapuolen pojat tympii, valehtelijoita , ei ole hinttejä Kuparipannussa sen enempää kuin muuallakaan..ja onneksi älyävät pitää matalaa profiilia.

        Olet aivan oikeassa. Miksi sitä hinttiyttään pitää mainostaa???


      • Irmä60
        ymmärtämätönJuttu kirjoitti:

        Olet aivan oikeassa. Miksi sitä hinttiyttään pitää mainostaa???

        On jotain mustä voi olka ylpeä. Normi juopotteleva perusläski Kuparipannussa vai hyvin pukeutuva ja hyväkäytöksinen homomies. Jälkimmäinen lienee useimpien mieleen.


    • Masa22

      Oli todella hauska ilta poikain kanssa eilen Kuparipannussa. Syötiin hyvin ja lähdettiin Yumboon jatkoille. Pitkälle meni aanuyln tunneille juhlat. Kiitos Kuparipannun Akille tarjoiluista.

    • PorinMattias

      Inglesissä on homon hyvä olla. Hyvää ruokaa Pannussa tai Mummolassa ja sitten omien joukkoon Yumboon. Miksi se teitä tylsiä heteroita häiritsee. Ei ihmeyettä olette jälkeen jääneet.

    • tyytyväinen

      Ingles on tullut reissattua muutamassa vuosikymmenessä ristiin rastiin. Kannattaa mennä sen verran harvemmin että on varaa nauttia. Hotelli on Riu Maspalomas. Kannattaa ottaa vain aamupalalla. Sekin alkaa joka aamu mm. shamppanjan ja kaviaarin kanssa. Lounasta ei tarvita ja päivällispaikka on Kuparipannu. Kummatkin edustavat oman alansa huippua.

      Kyllä tyhmempikin tajuaa Kuparin 24/7 jatkuvan panettelun kilpailijoiden maksetuksi negatiiviseksi propagandaksi. Mietin vaan että viekö se todella kaikki suomalaiset asiakkaat, ei sitä vastaan täällä muutoin niin rankasti infottas. Jos olisi pieni ja mitätön paikka, ei täällä olisi siitä yhtään kommenttia. Ei sitä ensimmäistäkään. Nyt Kupari on ylivoimaisesti Inglesin arvostelluin paikka. Oletettavasti näin myös kävijämäärältään suosituin.

      Kupari on näin myös tunnetuin ainakin meille suomalaisille. Kun nyt jokainen haluaa nähdä reissullaan tämän paikan niin nimen omaa mm. tästä syystä paikka on aina täynnä.
      Jos mielit sisälle tai vaikkapa puutarhan puolelle sisäpihalle, tee pöytävaraus jo heti lomasi alussa.

      Onnea ja menestystä myös tuleville vuosille.

      • vakiokundi

        Kyllä se on suomalaisten keskuudessa tunnettu ja suosittu. Turha sitä on soimata, en tiedä miksi.
        Ei nuo paskapuheet vaikuta mitenkään .


    • Pettynyt_ruokaan

      Kuparipannussa saa sentään hyvät eväät, verrattuna Patio kanario tai jotai sinne päin. 4 Päivää sitten syötiin rasvaiset pizzat ja eilen syötiin pihvit jotka olivat sitkeitä ja ne perhanan vedessä liotetut porkkanat joita on vuodesta toiseen. Onneksi voin valita ruokapaiikani ja se ei ole enään Patio kanaria.

    • Jojojoppe

      Muistakaa varata hyvissä ajoin.pöytä.Ma Grilli-illat ovat subersuosittuja.Kansainvälinen keittiö.Nettivarauksella jonojen ohi.

      • UseinPannussa

        Monta kertaa on Pannussa käyty ja taas tammikuussa mennään. Ei siellä nyt ihan jonoja ole ollut, joskus melko täyttä kuitenkin. Aina on sekaan mahduttu. Tosin illan viiletessä sisäpaikat tahtovat loppua.


      • illatsut

        Viimeksi rosvopaisti oli aika mautonta, Tuskin enää menen. Paras äänestää jaloillaan kun ei muuten voi. Ei ne varmaankaan anna rahaa takaisin vaikka pyytäisinkin.


      • Grilli-illanhuumaa
        illatsut kirjoitti:

        Viimeksi rosvopaisti oli aika mautonta, Tuskin enää menen. Paras äänestää jaloillaan kun ei muuten voi. Ei ne varmaankaan anna rahaa takaisin vaikka pyytäisinkin.

        Ei se paljoa auta jos saa pannussa samalla rahalla syödä niin paljon kuin jaksaa kun ruoka ei ole hyvää. Olen kolme kertaa käynyt Kuparipannussa. Ensimmäisen, ainoan ja viimeisen kerran.


      • Antique---tässähei

        Makkaraperunoista pöydät notkuvat, sillä kummatkin ovat grillikioskeja parhaimmasta päästä. Ravintoloiksi niitä ei parhaalla tahdollakaan voi kutsua kukaan muu kuin hyvä ystäväni vakavasti zikasairas pienipäinen eläkepapparainen. Hän kun ei ole koskaan edes kunnon ruokaravintolassa käynytkään. Elää mielellään Karhun runsailla makkaraperunoilla.


    • Lohijasalaatti

      En ole aina saanut pöytää, kun olen yksin matkaava. Se on juuri ongelma, että ravintola on niin älyttömän täynnä nykyään. Ennen tätä ihme nettikampanjaa sinne mahtui melkein aina. Ruoka on kyllä hyvää, joten pyrin käymään joka päivä.

      • tilaapannussa

        Kolmisen kymmentä kertaa olen pannussa illalla käynyt syömässä eikä koskaan ole mitään jonoja ollut. Viimeksi olin toissa viikolla ja tilaa oli runsaasti. Aina on ollut tilaa nälkäiselle ruokailijalle. Täysin tuulesta temmattuja nämä höpötykset pöytävarauksista ja jonoista.


    • Buukkaus

      Jonoja on toisinaan maspalomasiin saakka,varsinkin karnevaalien aikaan.Me varaamme aina pöydän suomesta käsin.Ei tarvitse jonotella.Vihreällä kortilla sisään gurmeeruuan pariin.

      • Masa22

        Me Inglesin homoseksuaalit suosimme Kuparipannua hyvän ruoan ja tunnelma kohdillaan. Emme ymmärrä tylsiä heteroita mutta emme tuomitse.


      • zkavalehteleeaina
        Masa22 kirjoitti:

        Me Inglesin homoseksuaalit suosimme Kuparipannua hyvän ruoan ja tunnelma kohdillaan. Emme ymmärrä tylsiä heteroita mutta emme tuomitse.

        Kyllä taas ruokahalu meni kun luki tuon homppelitrollauksen. Taitaa zikasairas olla sen takana. Täyttä vihaviestitrollausta pannua kohtaan!!!


    • savokanario

      Mikä ihmeen nettivaraus? Kuparipannun nettisivuilla pyydetään tekemään varaus puhelimitse. Olemme yleensä varanneet pöydän, jos on ollut vähänkin isompi seurue kuin minä ja vaimo. Joulupöytään emme silti viime vuonna mahtuneet, oli kuulemma varattu kaikki paikat jo viikkoja ennen. Harmitti kyllä, jäi perinteiset jouluruoat syömättä ja se latisti tunnelmaa varsinkin pojan perheessä kun lapset pettyivät. Muista suomiravintoloista ei vastaavaa joulupöytää ole koskaan saanut.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe