Katson 4 lle itse valitsemalleni henkilölle,

tänään.. laita selkeä kysymys, saa laittaa mukaan pienen kuvauksen.. max 2 kysymystä <3

22

286

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kaakaakoo

   Saanko työpaikan jota haen, haastatteluun pääsen ainakin ensi viikolla (unelmatyöni) ja suhde mieheen jatkuuko vielä? Nainen 060275

   • Tässä näkyy työn osalta, että tulet olemaan asiakaspalvelualalla jossa hoidat ihmisiä, tämä on jotain kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvää.. ja sitten näkyy että uusi ovi työssä kyllä aukeaa sinulle. Aikaa en näe että koska tämä tapahtuu, mutta näkyy kyllä että unelmasi tulee toteen työn suhteen ja saat nauttia työstäsi.

    Suhde mieheen vaikuttaa häilyvältä, olisiko aika alkaa kuitenkin katsoa ympärillesi ja pohtia että
    millaisen suhteen haluat? Tässä tulee esille epärehellisyyttä ko miehen taholta ja olisiko varattukin tahollaan. Kuitenkin, uusi rakkaus tulee elämääsi jos otat sen vastaan ja tässä näkyy että kaikki kääntyy kyllä parhain päin, kun kuuntelet itseäsi nyt tarkasti. Eli valinnan paikka tulee esille.


   • kaakaakoo

    kiitos paljon, työstä -se on tosiaan kauneudenhoitoalaa jolle hain, miehen kanssa nähään aika harvoin..


  • ulriikka111

   Mulle!!! Miesasiaa, onko uskollinen ja tuleeko meille ehkä ero ja entä..sitte mein lapsi?

   • Hei ulriikka,
    näkyy että on kyllä sinulle uskollinen, vaikka nyt elättekin hankalaa ja vaikeaa vaihetta ja on ollut ristiriitoja, tuo vaihe ohittuu ajan mittaan ja saan esille nyt että olisit raskaana tai lapsi on hyvin pieni vielä. Elikä mies on ilmeisesti hyvin hämmentynyt tunteistaan ja isyydestään, joka vaikuttaa sille,että aika tuo hänelle uskoa
    omiin kykyihinsä miehenä ja perheenne päänä. Siis luottavaisin mielin eteenpäin.


  • Annetta

   Hei !Olen yksin ollut jo vuosia.Toivoisin kuitenkin vielä löytyvän rinnalleni miehen kenen kanssa voisimme olla toisillemme rakkaita.Olisiko sellainen vielä mahdollista?

   • Hei Annetta,

    tässä näkyy, että ehdokkaita tulee vielä eteesi ja tottakai on mahdollista löytää rakkaus, sellainen kyllä onkin näkyvissä ja koen, että mies löytyy kun on aurinkoista ja valoisaa, eli tässä tidaan esille kevään ja kesän energiaa , sekä miestä jollaon takana myös yksinäinen jakso. Eli rohkeutta tarvitaan ja muuttaa tottumuksiaan (enemmän kontaktia ulkomaailmaan-) Mies löytynee seuranhakupalvelun kautta. Tulee esille sellaista kuvaa että viestitte paljon.


  • Babban

   Hei, minulle! Olen 38 vuotias brunette, naimissa mutta liitossa ollut tiettyä ongelmaa. Korjautuuko tilanne ja osaammeko tehdä oikeat ratkaisut ?

  • nainen5656

   mulle! katsotko työasiaan ja järjestyykö mun työasiani ja joudunko eläkkeelle taikka osaeläkkeelle? nainen56

   • Hei Nainen5656, tässä saisin sellaista tuntumaa, että tulet vielä kuntoutumaan ja saamaan osaeläkkeen myöhemmässä vaiheessa ja nyt lähiaikoina kevenetttyä työmäärääsi, eli en näe että kokonaan joutuisit pois työelämästä vielä. Eli, terveytesi lienee kohentumaan päin ja ilmeisesti tässä mennään jossain selän alueen ongelmissa, sille näyttää. Tsemppiä!


  • kiitosjoetukäteen

   Moi, saanko ison voiton veikkaukselta, kuinka on terveyteni laita, entä työ- ja opiskeluasiat?

  • Elämääässäeteenpäin

   Parisuhde tai tuleeko sitä.? Olen vasta eronnut pitkästä liitosta, jonka viimeiset vuodet olivat vaikeita. Lapset asuvat kanssani. Olen töissä hoitoalalla.Tietenkin työ ja raha kiinnostaa myös. Mutta rakkaus ensin.

   • Edellinen

    Yksi ihastus oli joka antoi ristiriitaista viestiä. Hänestä haluaisin tietä mitä pohjimmiltaan ajattelee. Ollaan tavattu ja soiteltu, joskus pitkiäkin puheluita. Kerro mitä näet minulle??


   • Rakkauteen näkyy olevan tulossa parisuhde kyllä tässä siis näkyy ristiverinen mies jolla itsellä ero takanaan joka on tulossa ja myös lapsia hänellä.., mutta tuo ristiriitainen tapaus ei vaikuta olevan vielä päättänyt että kenen kanssa haluaa olla, näkyy toinenkin kiinnostuksen kohde hänellä. En jotenkin saa auki tästä sellaista suhdetta mitä haet, vaikka ottanee vielä yhteyttä. Eli tämä nykyinen ihastus on ristiriitainen.

    Työsi suhteen näkyy jossain vaiheessa lisäopiskeluja hieman, rahan katsoisin riittävän, mutta tulot paranevat lisäopiskelun ja erikoistumisen jälkeen sinulla. Eli, omalla työllä tulet toimeen.


  • enkelinsiunaama

   Huomenta Kristallikello 11
   Seurustellut olen vuosia. Tämä mies onko hänellä työmahdollisuuksia vielä. Päästen töihin tässä omalla paikkakunnallaan. Kovasti on opiskellut, ja ammattitaitoinen mies. Näetkö muuton hänelle meille?
   Rakkaus minuun onko se sitä oikeaa häneltä, ja onko uskollinen minulle ollut ja olisi?
   Jatkuuko minun työ yli eläkeiän? Sitä ehdotettu

   • On mahdollisuuksia ja tuleekin eteen työssä tälle miehelle, saisin kuvaa siis työkokeilusta ja sitäkautta ns pätkätyöstä jota jatketaan pidempään, mutta kuitenkin saisin kuvaa että vielä työllistyy. On uskollinen, saan rehellisen miehen kuvaa tässä kyllä. Muutto luoksesi tulee kyseeseen,

    Sinun työsi jatkuu hieman yli eläkeiän, kokisin että päädyt taloudellisten syiden takia tähän ratkasuun.


  • Jont-tu

   Mulle jos vielä katsot! Mun parisuhteeseen, että jatkuuko se. Mies ja minä ollaan puhuttu erosta jo pitkään, toisaalta sitten välillä on hyviä aikoja, mutta tää sahaaminen on raskasta. Lähteä vai jäädä?

  • darleena

   Ahaa,täälä olikin joku katsomassa ja kun enää usko sivun tulkintapalveluihin ,käyn harvakseltaan täällä.Mutta jos Kristallikello näkisi minuun kohdistuvaa kiinnostusta vastaamaan niin hyvä niin.1-miltä ajanjakso näyttää? 2-muutanko vuoden,kahden sisällä ja miksi? Olen siis yksinäinen susi ,nainen ja vaalea,,,olen sosiaalinen erakko ,en laumasielu vaan itsenäinyyteen tottunut ja rauhasta nauttiva nainen,hyvän aikaa jo parhaat päivämäärät ohittanut...nautin paljon omasta tilastani ja sen vuoksi on vaikeaa tarttua parishuteseen koska en jaksa olla kauaa toisten seurassa,,,omassa rauhassa tunnen eläväni ja saan olla oma itseni,,,liian paljon väsyttäviä ihmisiä en jaksa,liikaa puhuvia,olen erityisherkkäkkin mikä hankaloittaa sopeutumista eri asioihin,saan voimaa luonnosta ,musiikista,kavereita hyvin vähäsen---

  • rahanvaltiaat

   Hävinnyt savuna ilmaan tämä ennustäti,,,kuten arvata aina saattaakin,,,ensin on katsomassa nimimerkillään,saatuaan nimeä alkaa rahastamaan,kuten palstalla on toimittu vuosia!

  • Tällä kertaa nämä olivat tässä, jossain vaiheessa katson asiallisiin pyyntöihin sitten lisää.

   • ikävätotuus

    Jos olisit oikeasti näkijä, et joutuisi valikoimaan kysymyksiä, joissa puolivastaukset on jo annettu valmiiksi. Ilmoitan viesitis asiattomaksi, koska se halventaa kysyjiä joille et uskalla vastata.


  • Ilmaisetkatsannot

   Älkää vaan maksako. Koska hän katsoo täällä ilmaiseksi se on ok

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   65
   2000
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1357
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   78
   1284
  4. 50
   1207
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1002
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   999
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   920
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   891
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   888
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   883
  Aihe