Katson 4 lle itse valitsemalleni henkilölle,

tänään.. laita selkeä kysymys, saa laittaa mukaan pienen kuvauksen.. max 2 kysymystä <3

22

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaakaakoo

      Saanko työpaikan jota haen, haastatteluun pääsen ainakin ensi viikolla (unelmatyöni) ja suhde mieheen jatkuuko vielä? Nainen 060275

      • Tässä näkyy työn osalta, että tulet olemaan asiakaspalvelualalla jossa hoidat ihmisiä, tämä on jotain kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvää.. ja sitten näkyy että uusi ovi työssä kyllä aukeaa sinulle. Aikaa en näe että koska tämä tapahtuu, mutta näkyy kyllä että unelmasi tulee toteen työn suhteen ja saat nauttia työstäsi.

        Suhde mieheen vaikuttaa häilyvältä, olisiko aika alkaa kuitenkin katsoa ympärillesi ja pohtia että
        millaisen suhteen haluat? Tässä tulee esille epärehellisyyttä ko miehen taholta ja olisiko varattukin tahollaan. Kuitenkin, uusi rakkaus tulee elämääsi jos otat sen vastaan ja tässä näkyy että kaikki kääntyy kyllä parhain päin, kun kuuntelet itseäsi nyt tarkasti. Eli valinnan paikka tulee esille.


      • kaakaakoo

        kiitos paljon, työstä -se on tosiaan kauneudenhoitoalaa jolle hain, miehen kanssa nähään aika harvoin..


    • ulriikka111

      Mulle!!! Miesasiaa, onko uskollinen ja tuleeko meille ehkä ero ja entä..sitte mein lapsi?

      • Hei ulriikka,
        näkyy että on kyllä sinulle uskollinen, vaikka nyt elättekin hankalaa ja vaikeaa vaihetta ja on ollut ristiriitoja, tuo vaihe ohittuu ajan mittaan ja saan esille nyt että olisit raskaana tai lapsi on hyvin pieni vielä. Elikä mies on ilmeisesti hyvin hämmentynyt tunteistaan ja isyydestään, joka vaikuttaa sille,että aika tuo hänelle uskoa
        omiin kykyihinsä miehenä ja perheenne päänä. Siis luottavaisin mielin eteenpäin.


    • Annetta

      Hei !Olen yksin ollut jo vuosia.Toivoisin kuitenkin vielä löytyvän rinnalleni miehen kenen kanssa voisimme olla toisillemme rakkaita.Olisiko sellainen vielä mahdollista?

      • Hei Annetta,

        tässä näkyy, että ehdokkaita tulee vielä eteesi ja tottakai on mahdollista löytää rakkaus, sellainen kyllä onkin näkyvissä ja koen, että mies löytyy kun on aurinkoista ja valoisaa, eli tässä tidaan esille kevään ja kesän energiaa , sekä miestä jollaon takana myös yksinäinen jakso. Eli rohkeutta tarvitaan ja muuttaa tottumuksiaan (enemmän kontaktia ulkomaailmaan-) Mies löytynee seuranhakupalvelun kautta. Tulee esille sellaista kuvaa että viestitte paljon.


    • Babban

      Hei, minulle! Olen 38 vuotias brunette, naimissa mutta liitossa ollut tiettyä ongelmaa. Korjautuuko tilanne ja osaammeko tehdä oikeat ratkaisut ?

    • nainen5656

      mulle! katsotko työasiaan ja järjestyykö mun työasiani ja joudunko eläkkeelle taikka osaeläkkeelle? nainen56

      • Hei Nainen5656, tässä saisin sellaista tuntumaa, että tulet vielä kuntoutumaan ja saamaan osaeläkkeen myöhemmässä vaiheessa ja nyt lähiaikoina kevenetttyä työmäärääsi, eli en näe että kokonaan joutuisit pois työelämästä vielä. Eli, terveytesi lienee kohentumaan päin ja ilmeisesti tässä mennään jossain selän alueen ongelmissa, sille näyttää. Tsemppiä!


    • kiitosjoetukäteen

      Moi, saanko ison voiton veikkaukselta, kuinka on terveyteni laita, entä työ- ja opiskeluasiat?

    • Elämääässäeteenpäin

      Parisuhde tai tuleeko sitä.? Olen vasta eronnut pitkästä liitosta, jonka viimeiset vuodet olivat vaikeita. Lapset asuvat kanssani. Olen töissä hoitoalalla.Tietenkin työ ja raha kiinnostaa myös. Mutta rakkaus ensin.

      • Edellinen

        Yksi ihastus oli joka antoi ristiriitaista viestiä. Hänestä haluaisin tietä mitä pohjimmiltaan ajattelee. Ollaan tavattu ja soiteltu, joskus pitkiäkin puheluita. Kerro mitä näet minulle??


      • Rakkauteen näkyy olevan tulossa parisuhde kyllä tässä siis näkyy ristiverinen mies jolla itsellä ero takanaan joka on tulossa ja myös lapsia hänellä.., mutta tuo ristiriitainen tapaus ei vaikuta olevan vielä päättänyt että kenen kanssa haluaa olla, näkyy toinenkin kiinnostuksen kohde hänellä. En jotenkin saa auki tästä sellaista suhdetta mitä haet, vaikka ottanee vielä yhteyttä. Eli tämä nykyinen ihastus on ristiriitainen.

        Työsi suhteen näkyy jossain vaiheessa lisäopiskeluja hieman, rahan katsoisin riittävän, mutta tulot paranevat lisäopiskelun ja erikoistumisen jälkeen sinulla. Eli, omalla työllä tulet toimeen.


    • enkelinsiunaama

      Huomenta Kristallikello 11
      Seurustellut olen vuosia. Tämä mies onko hänellä työmahdollisuuksia vielä. Päästen töihin tässä omalla paikkakunnallaan. Kovasti on opiskellut, ja ammattitaitoinen mies. Näetkö muuton hänelle meille?
      Rakkaus minuun onko se sitä oikeaa häneltä, ja onko uskollinen minulle ollut ja olisi?
      Jatkuuko minun työ yli eläkeiän? Sitä ehdotettu

      • On mahdollisuuksia ja tuleekin eteen työssä tälle miehelle, saisin kuvaa siis työkokeilusta ja sitäkautta ns pätkätyöstä jota jatketaan pidempään, mutta kuitenkin saisin kuvaa että vielä työllistyy. On uskollinen, saan rehellisen miehen kuvaa tässä kyllä. Muutto luoksesi tulee kyseeseen,

        Sinun työsi jatkuu hieman yli eläkeiän, kokisin että päädyt taloudellisten syiden takia tähän ratkasuun.


    • Jont-tu

      Mulle jos vielä katsot! Mun parisuhteeseen, että jatkuuko se. Mies ja minä ollaan puhuttu erosta jo pitkään, toisaalta sitten välillä on hyviä aikoja, mutta tää sahaaminen on raskasta. Lähteä vai jäädä?

    • darleena

      Ahaa,täälä olikin joku katsomassa ja kun enää usko sivun tulkintapalveluihin ,käyn harvakseltaan täällä.Mutta jos Kristallikello näkisi minuun kohdistuvaa kiinnostusta vastaamaan niin hyvä niin.1-miltä ajanjakso näyttää? 2-muutanko vuoden,kahden sisällä ja miksi? Olen siis yksinäinen susi ,nainen ja vaalea,,,olen sosiaalinen erakko ,en laumasielu vaan itsenäinyyteen tottunut ja rauhasta nauttiva nainen,hyvän aikaa jo parhaat päivämäärät ohittanut...nautin paljon omasta tilastani ja sen vuoksi on vaikeaa tarttua parishuteseen koska en jaksa olla kauaa toisten seurassa,,,omassa rauhassa tunnen eläväni ja saan olla oma itseni,,,liian paljon väsyttäviä ihmisiä en jaksa,liikaa puhuvia,olen erityisherkkäkkin mikä hankaloittaa sopeutumista eri asioihin,saan voimaa luonnosta ,musiikista,kavereita hyvin vähäsen---

    • rahanvaltiaat

      Hävinnyt savuna ilmaan tämä ennustäti,,,kuten arvata aina saattaakin,,,ensin on katsomassa nimimerkillään,saatuaan nimeä alkaa rahastamaan,kuten palstalla on toimittu vuosia!

    • Tällä kertaa nämä olivat tässä, jossain vaiheessa katson asiallisiin pyyntöihin sitten lisää.

      • ikävätotuus

        Jos olisit oikeasti näkijä, et joutuisi valikoimaan kysymyksiä, joissa puolivastaukset on jo annettu valmiiksi. Ilmoitan viesitis asiattomaksi, koska se halventaa kysyjiä joille et uskalla vastata.


    • Ilmaisetkatsannot

      Älkää vaan maksako. Koska hän katsoo täällä ilmaiseksi se on ok

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe