Kinnulan valtionjohto lain yläpuolella?

exKuntalainen

Näin tuntuu oleva, virallisissa asiakirjoissa nimet, pvm, muotovirheitä.. tahallisesti väärin. Tietojen salailu yleistä, kaikista virainomaistutkinta käynnissä mutta tuskin kinnulan valtionjohtoa lsuomen valtion lait koskevat.

Seuraava kunnanjohtaja minimivaatimus:lukutaito? Luetun ymmärtäminen myös tärkeää..

32

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikollisetKiinni

      Pekka on pekka.. osaa kieroilun hallituksen tuella. Taitaa hallituskin olla usean tutkinnan alla? Toivottavasti häkki heilahtaa ja saadaan edes joulurauha.

    • Joopajoo3

      Kinnula menossa pikavauhtia Pekan ja Markun johdolla konkurssiin ja Viitasaaren pikkukyläksi. Kaikki lopetetaan. Mitään eivät kunnan viranhaltijat viitsi tehdä. Odotellaan rauhassa palkkaa ja eläkettä. Kuntalaiset muuttaa pois. Jää vain joukko pepukenkiä ja ja heidän opettajapuolisonsa

    • Vanha.Aatami

      Katsoin Youtubesta Kinnulan valtuuston kokouksen. Huh, huh- kyllä suoraansanottuna hävetti yhden "Mielensäpahoittajan" puolesta. Miten yksi "Mielensäpahoittaja" herra voi puhua täyttä paskaa valtuuston kokouksessa kokonaisen illan? Tyypillistä punikki-sosialistien katkeruutta tätä yhteiskuntaa kohtaan.
      Eikö nyt pitäisi elää tätä päivää eikä tuotia vanhoja? Erästä seutukunnan merkittävän yrittäjäuran tehnyttä henkilöä siteeraten näkisin että "tuulilasin tulisi olla kirkkaampi kuin taustapeilin" Eikö valtuutetun pitäisi tehdä järkeviä esityksiä kunnan eteenpäin viemiseksi muutenkin kuin Helsingin reissuja kaipailemalla. Hmmm...olisihan se tietenkin mukavaa kun pääsisi reissuun leikkimään leviää ja polleeaa poikaa kunnan pankkikortti lompakossa.
      Eikö tuollainen häirikkö olisi pitänyt vastaisuudessa kantaa porukalla pihalle jäähtymään?

      • paskanpuhuja

        Nimi on enne.


    • kunnas.olee.nii.hoonosti

      Surkeaa, sivistystä vailla olevaa vuodattamista ja itkemistä tuossa valtuuston kokouksessa sossudemokraatilta. Hyvä ettei tietokoneeni kastunut sossuvaltuutetun kyynelistä kun tuli verkkoa myöten youtubesta niin kauheaa parkumista ja vuodatusta. Pitäiskö vielä sivistystoimesta leikata niin ettei pystyttäisi opettamaan edes käytöstapoja ja valtuustokin saisi jatkossa opetuksen puutteen mukana tuomaa lisämölinää valtuustoon? Käsittämätöntä!

    • dollar

      Valtuustossa on toistakymmentä kepulaista ja kokkaria haukkumassa paria demaria.Kunnan talous on menossa perseelleeen.Ketähän tästä niinkuin pitäs ripittää.

    • röötkönnötkokötkön

      Ei kannata koulupuolelta leikata ku "dollarin" laskutaitokin näyttää ruostuvan. Kirjotat että pari demaria? Onko sinne valtuuston kokkouspöytää hypänny ylleisön porukasta joku punaniska kun olin laskevinnaa että kolome niitä ol siellä. Pittää tutkia asiata ja tehä tarvittaessa valitus! Kukaha sen mulle kirijottas? Voisin laittoa puumerki alle.

      • dollar

        Jätin sulle jotain kirjoitettavaa.Tarkistin oletko hereillä.


    • poismuuttanu

      Muuten hupaisaa seurata mutta huono puoli oli että nykyisen kj.n puhe kuului mutinana. Entinen kj ja valtuutetut saivat kyllä äänensä kuulumaan myös Kinnulan ulkopuolelle.
      Samoissa asioissa tuntuu kuntapaini pyörivän kuin muuallakin.

    • paluuhistoriaan

      1918 asiat osattiin ratkaista.

    • Maailma-muuttuu

      Eilen saimme lukea Keskisuomalaiselta kinnulan taloustilannetta koskevan kirjoituksen. Kirjoitus lienee jonkun luottamushenkilön taholta toimittajalle menneen vuodatuksen seurausta ainakin osittain.

      Lehtiartikkelia lukiessani minulle, kuten varmaan monelle muullekin lukijalle heräsi mieleen monia kysymyksiä ja ajatuksia, joista päällimäisenä oli se, että riittääkö ko. työryhmän jäsenten ymmärrys ja älykkyysosamäärä tuottamaan sellaisia avaimia ja työkaluja, joilla Kinnulan talousasioita laitettaisiin parempaan reilaan. Tuossa "hätätyöryhmässä" kun ei mielestäni ole montakaan sellaista henkilöä, joilla olisi uskottavuutta, ymmärrystä, elämänkokemusta ja näyttöjä kyvykkyydestä laittaa edes omia talousasioita kuntoon. Ei kunnan asioita kohenneta märkäkorvaisten, kokemattomien, hujattomien tyttösten, eikä poikasten, saatikka sitten omia talousasioitaan hoitamaan kykenemättömien konstein-uskokaat huviksenne! Kinnulan taloustilanteen kohentamiseksi tässä kaikkia pieniä kuntia ravistelevan muuttuvan maailman myllerryksessä ja rakennemuutoksen kourissa on toki tärkeää pohtia asioita, joilla turvataan taloudelliset toimintaedellytykset itsenäisenä kuntana säilymiselle. Maailma muuttuu ja myös kunnan on pysyttävä mm. valtiovallan toimesta tulevien muutosten mukana. Miten sitten kykenemme tuottamaan juuri niitä edellä mainitsemiani työkaluja? Mielestäni asioita pohtimaan tarvitaan osaavia henkilöitä ja "leveitä hartioita".

      Joku kirjoittaja mainitsi edellä päättäjien Helsingin reissuista. Itsekkin olen samaa mieltä, että se tuskin on ratkaisu kunnan asioiden kuntoon saattamiselle, että sinne Helsinkiin lähdetään hauskaa pitämään kunnan pankkikortit lompsassa. Kylänraitilla kulkiessa ei ole vaikea havaita, kuinka usein kannan kustannuksilla ollaan lähdössä kohti isompia kirkonkyliä. Monesti siinä seuratessa herää kysymys, mitähän tuokin reissu mahtanee veronmaksajille kustantaa, onko tuo taas välttämättömyys, jne... Mielestäni jokaisen reissun jälkeen pitäisi tehdä rätinki siitä mitä veimme kunnan rajojen ulkopuolelle (matkat, ruoat, hotellit, drinkit, jne, jne...) ja mitä sieltä reissusta toimme tullessamme kuntaan. Yskinkertaisesti kiteytettynä kannattiko reissu kunnan etua ajatellen, vaiko ei. Hupi reissut eivät mielestäni kuulu kunnan kustannettavien listalle, vaan ne kustantakoot jokainen itse!

      Jos demarien valtuutettu Peuhalla on kykyä itkeä ja arvostella negatiiviseen sävyyn toisten toimintaa, niin miksi hän ei lyö pöytään niitä työkaluja joilla Kinnulan kunnan asiat oikenevat? Vanhoja muistelevia valitusvirsiä veisaten ei tuu mikään asia kuntoon, vaan pitää laittaa toimeksi. Ennen oli ennen ja nyt on nyt! Pitää viedä järkeviä esityksiä hallituksen- ja valtuustojen kokouksiin.

      Vanha sanonta kuuluu: "on oksan ottajia kun on kuusen kaatajia" ja se näyttää pitävnä paikkaansa. Jos jossain onnistutaan niin siitä näyttää itse kukin ottavan rinta rottingilla kunniaa ja kiitosta itselleen. Arvostelijoita ja paskanjauhajia kyllä riittää ja varmaan tulee riittämäänkin. Todellisuudessa kunnan kannalta kongreettisesti oikeisiin ja järkeviin päätöksentekoihin kykeneviä ja sitoutuneita luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita on hyvin suppea joukko. Jollakin katkeroituneella valtuutetulla näyttää olevan tärkein tavoite saada mahdollisimman paljon sekasortoa ja hämmennystä kunnassa aikaan.

    • baikkali

      Kyllä Urpilainen oikeassa on. Kinnula ajelehtii tukkipuun lailla. Valitettavasti muut valtuutetut ovat kyvyttömiä puhaltamaan yhteen hiileen. Keskitytään vaan torppaamaan Urpilaisen ehdotukset.Kyllä äänestäjät tiesivät totuuden ja tekivät Urpilaisesta äänikuninkaan.Valtuuston puheenjohtaja aikalailla on pihalla, mumisee kun ei ole oikein sanottavaa. Sergei takasin.

    • Rahat-ja-järki

      Viisaimmat ajatukset ja kehittämisideat tulee yleensä kokoomukselta. Ei koulutuksesta voida leikata, vaik Peuha kuinka vaahtoaa. Ei kuntaa kehitetä repien, vaan yhdessä rakentaen.

      • entine.kommunisti.ukko

        Tuo on kyllä harhaluuloa tuo. eihän ne kaikki Petterin kannattajatkaa rikkaita oo.


    • Ei.repien.vaan.rakentaen

      Luottamushenkilöiden päätöksenteon ja yhteistyön tulisi olla toimivaa, jotta voitaisiin yhdessä varmistaa mm. strategisten tavoitteiden ja hankkeiden toteutuminen. Kinnula on hyvä esimerkki siitä, miten yksi herra "Mielensäpahoittaja" vuosia kestänyttä kiusaa tehden voi sammuttaa ja tuhota kaiken orastavan kasvun, eri suuntaan repien ja kaikesta valittaen. Nopean ja syvän muutoksen oloissa jokaisen luottamushenkilön, viran ja toimen haltijan tulisi jatkuvasti tutkiskella, arvioida ja kehittää omia toimintatapojaan fiksusti ja järkevästi yhteistyötä tehden ja yhteen hiileen puhaltaen.

      • juuri_noin

        Hienosti kommentoitu!


      • Vasemmalta

        Tähän on pakko kommentoida!Jos olisikin niin että tämä ns.mielensäpahoittaja voisikin saada ajatuksiaan eteenpäin mutta kun ei!Kaikki ideat ja ehdotukset torpataan oikealta sen kummepia miettimättä !


      • ommaasommaavaan

        samaa mieltä! kyllä saa hävetä välillä tätä kinnulan päättäjien kokoustamista. mediaa myöten nauretaan minkälaista sirkusta kokoukset on olleet ja käytöskouluja joudutaan laittamaan toteen. kh-puheenjohtalla ei ole rohkeutta paukuttaa kokouksesta pihalle sitä, joka kokouksessa ei osaa käyttääntyä. kyllä pokkurointi loppuu kun joutuu häntä koipien välissä poistumaan kokouksesta huonon kokouskäytöksen vuoksi. ja kyllä minä niin mieleni pahoitin tästä rehtorinvalinnasta. kj valmistellu hallitukselle asian, perustellut sen hyvin ja järkevästi. selvästi oli nähtävissä miksi hän kyseistä ihmistä toimeen esitti. mitä tekee kunnanhallitus. kääntyy kjta vastaan ja valitsee vailla työkokemusta olevan henkilön vain niillä perusteillä, että hän on Kinnulasta kotoisin. ehkä olisi ollut hyvä saada tänne muitakin kuin vain paluumuuttajia, ettei kaikki olisi sukua keskenään. kh ei valitettavasti löydy enää yhtään oman mielipiteen omavaa henkilöä, vaan jollain ihmeen konsteilla kaikki palvovat peuhaavaa.. enää pitkään aikaan ei ole Kinnulan etua ajettu vaan eräällä kunnanhallituksen jäsenellä koston kiilto silmissä ja joukko henkilöitä joilta puuttuu oma mielipide, seisovat kieliruskeana seläntakana. ei ihme että kj:lle riitti. onneksi valtuustossa on vielä muutama järkevä, oman mielipiteen omaava henkilö, toivo on nyt heissä. ja luojan kiitos rajat on auki, että Kinnulasta pääsee sentään pois.


      • Baikkali
        Vasemmalta kirjoitti:

        Tähän on pakko kommentoida!Jos olisikin niin että tämä ns.mielensäpahoittaja voisikin saada ajatuksiaan eteenpäin mutta kun ei!Kaikki ideat ja ehdotukset torpataan oikealta sen kummepia miettimättä !

        Hienosti kommentoitu.Juuri näin.


    • Ymmärtämätöntä.Syyttelyä

      Täältä netistä uutisia katsellessani huomasin että Kinnulan kunta ole ainoa vaikeuksissa oleva kunta, vaan yli 200 kuntaa painii samojen ongelmien kanssa. Kulut ovat lisääntyneet, valtion avut kunnille ovat pienentyneet ja verotulot vähentyneet. Tässä ovat syyt siihen että kuntamme talous on huonommassa jamassa kuin joskus ennen. Turha on syytellä ketään Urpilaisen tavoin. Verotulojen vähenemiseen on syynä varsinkin maaseutukunnissa Euroopan unioniin liittymisen myötä se että viljelijöiden tulot ovat romahtaneet. Maaseutukunnissa kun ei ole ostovoimaa, joka heijastuu suoraan kaikille aloille kuntatalous mukaanlukien. Asiasta mitään ymmärtämättömän sdp:n valtuutetun Juha Urpilaisen on suotta alkaa kehumaan itseään ja syyttämään valtuustossa kunnan johtoa ja luottamushenkilöitä siitä että Kinnulan kunnan taloudella menee huonommin kuin joskus aikaisempina vuosina.
      Pienten maaseutukuntien talousahdingot juontuvat pitkälti siitä että viime eduskuntakaudella hallitusvastuussa olleet Sosiaalidemokraatit ajoivat tämän maan asioita kohti konkurssia. Miten käy seuraavalla eduskuntakaudella jää nähtäväksi.

    • Dollar

      Kepu on pääpuolue ja tässä on tulos.Kunnat ahdingossa ja kaikesta supistetaan. Vanhusten huolto.... ei viiti edes sanoa. Luullaan että kun kaikki yksityistetään niin rahaa säästyy, miten on käynyt?Yhtiöt haluaa voittoa että osakkeen omistajat saavat osinkoa. Mistä arvioitte että se voitto otetaan? Onkotämä asia jotenkin päässyt päättäjiltä unohtumaan???

      • ketä.syytetään.seuraavax

        Kappas vaan...Nyttekö se on kepun vika että kunnilla menee huonommin kuin aikaisemmin? Valtuustossa katkeroitunut "Mielensäpahoittaja Peuha" syyttää ainakin Youtubesta katsottuna Kinnulan kunnan valtuutettuja ja ilmeisesti myös tohtoriväitöskirja tehnyttä kunnanjohtajajaamme huonosta taloudenhoidosta? Eiköhä ne Peuhankin silmät avaudu jos kansa tulee olemaan niin typerä että päästää änkkä Rinteen pääministeriksi.

        Kepun jäsenkirjaahan se Puha itsekkin kantoi aaikoinaan takataskussaan....


    • lantaa

      Peuha heräs todellisuuteen ja vaihto puoluetta. Peuhan tekemiset on tutkittu moneen kertaan tuntkintopyynneillä ym. Ei väärinkäytöksiä, kepulaiset työnti rahaa joutaviin tutkimuksiin kymmeniä tuhansia. Ei ollut rahasta pulaa silloin. Saas nähdä miten syvällä kepu kyntää vaaleissa.

      • tulevaisuusHuolettaa

        Ettökö työ ymmärrä!!! Eihä myö voija mittää tälle tilanteelle ku Riinne ol aikonaa valtion varosta peättävänä ministerinä nii siitä lähti alamäk ja tuo eu ol vika tikki josta soahaa syytteä Lipposta. Sais pyyteä muiltaki anteeks ku Pekkariselta niistä tupe asioista ja nahkuriors puhheista. Tämon sosialistien syytä ku kunnilla olako männä huonommi ku enne!!!Teältä porukkoa muutta kyllä muuvalle jos sosialistit ahistaa moaseuvun kovi ahtaaseen nurkkaa!


      • ei.vaikutusvaltoa

        Jos ne keput ei huolinu Peuhoa porukkaasa? Eikös se ois voinu männä vaikka Persuihin jos ei keput huolinu?


      • ol.hyvä.puolue
        ei.vaikutusvaltoa kirjoitti:

        Jos ne keput ei huolinu Peuhoa porukkaasa? Eikös se ois voinu männä vaikka Persuihin jos ei keput huolinu?

        Peuhaha on Vennamon tyylinen mies muutenki. Se sannoo mitä aatteloo ja taitaa puhua rötösherroista niinku Veikko aikonaa. Eikö se vois laittoa vanahan SMP puolueen pystyy uuvellee?


    • Sipilä.nousoo.nousoo

      Sostemeilla on etuskuntavaalie jäläkee verhot lasissa ku Rinne on vasta neljänneks suosittu peäministeriehokas. Se on mukava kahtoa ku yötä päiveä kesät talavet ovat piilosilla.

    • Lantaa

      Näin Kepu roskat saa kyytiä. Upposivat omaan näppäryyteensä.Työttömien kosto on armoton seuraavissa vaaleissa,oppii Sipilä tekemään parempia kaavoja.Kyntää syvältä kepu!

    • sossut.kyykyttää

      Nyt kun Rinteen änkyrä köhö alkaa lunastamaan lupauksia, niin huomaamme että ne jäävät vain toisesta päästä avoimeksi. Kansa huomaakin että äänestäjiä on kyykytetty jaa sitte pahemman kerran. Sossut ovat sivystystason nousun myötä menettäneet viime vuosina kannatuksen lähes kaikissa euroopan maissa...Jännä nähdä milloin tämä järjen valo syttyy Suomalaisten päihin. Viimeisen kuukauden aikana olemme nähneet, kuinka Viron vaaleissa kävi Sossuille....hahahahahaha.

    • diuku

      Sossut,vihreät,vasemmisto,rkp,ehkä kokoomus.Siinähän kärsitte sitten mutta rehelliset vaalit käydään ensin.Paljo joutuvat ensin korjaamaan valehtelevan insinöörin jälkiä.

      • oikeisto.tulloo

        nuo on niitä kuraperse sosialistien puhheita jotka ei oo enneä yhtään tijollaan tämän moaliman menosta. sosialisti ja kommunisti aatteet hävijöö pikkuhilijoa koko euroopasta jos ootto vähäsenkää vaaleja seuranneet


    • diuku

      Eihä tässä kommunimia meinatakkaan vaan vasemmistoa ja kokoomusta ja vihreitä.Kepu pettää edelleenkin ja nyt ne vaihetaan pois lehmänkauppoja tekemästä ja köyhiä pilkkaamasta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1750
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      5
      1040
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe