Eläinlääkäri Helsingistä lappalaiselle

Kiitosjoetukäteen

Hei!
Etsin hyvää eläinlääkäriä helsingistä lapinporokoiran ja suomenlapinkoiran risteytykselleni. Olisiko kellään suositella jotakuta, jolle ko rodut tuttuja?

4

170

  Vastaukset

  • Hei,
   Onko kyseessä minkä ikäinen koira? Minkälaisia vaivoja koiralla on?

  • Helssinkin herrat ei tajjua mitteen lappin ollosuhtteista, koskohoo erittyisesti elläinlääkkäreittä! Suosittelloo vaan semmossia koeria joilla on ohhut turkki ketkä ei lappin kylymyyteen sovvi ollenkahan! Äevät ne ettelän vetellätymmärrä notta pojosessa tarvitto kunnohon turukin tae sittehen kunnohon takin joesta saa intterveppistä!

  • Minkä takia pitää aina mainita rodut joita on sekarotuisessa piskissä? Olisit hakenut vaan eläinlääkäriä sekarotuiselle piskille. Lapinporokoira ja Lapinkoira ovat hienoja rotuja, sekarotuinen on piski. Piskin voi viedä halvimmalle eläinlääkärille ja syöttää syöttää sille vaikka K-menu koiran nappulaa.

  • Kerro mikä koiraa vaivaa niin tiiän suositella hyvää eläinlääkäriä, joka on perehtynyt kyseisiin vaivoihin.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   195
   5196
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2347