Etätehtäviä

20...1

Olen 21v nainen ja etsinnässä miestä joka antaisi minulle erillaisia tehtäviä esimerkiksi kikissä. Tehtävät voivat olla nautinnollisia, kivuliaita, hieman nöyryyttäviä yms.

Jos kiinnostaa laita yhteystietosi ja kerro hieman millaisia tehtäviä teettäisit niin otan yhteyttä.

67

3610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiinnostunut98

      Hmm... kuvaisitko sit suoritukset ja näyttäisit kikissä? :D

      • 20...1

        Tottakai :)


    • lurpsista

      Voisin ehdottaa sulle julkisella paikoilla tapahtuvia pikkutuhmia tehtäviä

      • 20...1

        Kuulostaa mielenkiintoiselle!


      • lurpsista

        Tupeloin sun viestisi kikissä hukkaan laita uusi viesti


      • Anonyymi

        Kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että päätin myös vastata, vaikka ilmoituksestasi onkin jo yli vuosi. Mihin voin ottaa yhteyttä?


    • 32w

      Mää voisin pyytää sua hieromaan tissejä ja pillua?

      • 32w

        Onks sulla dildoa käytössä?


    • Kikkeliskok

      Aloittajalle, en laita yhteystietojani, mutta ehdottamasi leikki on kiehtova, leikitään sitä täällä. Rapotoi suorituksesi tänne kirjoittamalla.
      Ensimmäinen tehtävä: Sinulla on varmaan joku pikku dildo tai anaalitappi. Voitele se liukasteella, laita sisääsi ja pue vaatteet päällesi. Sitten käy ihan normaalisti ruokakaupassa tavanomaisilla ostoksilla. Kun olet kaupassa, mieti muista liikkeessä olevista henkilöistä (sekä miehet että naiset) haluaisitko harrastaa seksiä heidän kanssa. Jos vastaus on kyllä, niin hakeudu kontaktiin heidän kanssa ja katso heitä silmiin sekunti pari pidempään kuin olisi suotavaa.

      • Kikkeliskok

        Aloittaja, joko ensimmäinen tehtävä on suoritettu?


      • 20...1
        Kikkeliskok kirjoitti:

        Aloittaja, joko ensimmäinen tehtävä on suoritettu?

        On tehty :))


      • Kikkeliskok

        Hyvä! Raportoipa vähän tarkemmin. Miltä tuntui? Oliko sopivia kontaktoitavia muita asiakkaita kaupassa?


    • Minihameessa lenkkareiden nauhojen solminen rullaportaissa ilman pikkareita.

    • Oletko saanut tehtäviä?

    • kostikoo

      Kokeile kikata kostikoo , saat tehtävän.

      • kosti.koo

        Korjaan: kosti.koo


    • N20v

      Uuh.. Tääl yks nainen 20v joka innostu tästä ketjusta niin paljon, että lähti kauppaan dildon kanssa.. Tuli aika lyhyt reissu ku oli niin paljon tiirailtavaa, että ei meinannut pokka pitää.. Heittäkäähän seuraavaa tehtävää keihiin..

      • Kikkeliskok

        Hienoa! Tuntuko jännittävältä katsoa ihmisiä silmiin, kun pidit sisälläsi salaisuutta?

        Seuraava tehtävä: Mene leffaan parhaan tyttöpuolisen kaverisi kanssa ja yritä päästä istumaan sellaiselle paikalle, että siinä on istumassa miehiä ympärillä, mieluiten edessäsi. Sitten supata kaverillesi hieman eteen kumartuneena, että sinua on jostain omitusesta syystä panettanut ihan kamalasti viimeaikoina. Käytä kuiskausta, mutta sano kuitenkin niin kovaa, että joku sopiva mies edellä olevalla rivillä varmasti kuulee mitä sanoit. Sitten tarkkailet kauanko mies pystyy olla katsomatta kuka sanoi.. P.S. Lyhyt hame ja hieman avokaulainen paita olisi sopivin vaatetus.


      • Kikkeliskok

        N20v, saatko tehtävän tehtyä? Vai tarvitsetko toisen?


    • Kikkeliskok

      Jahas, ruinaajat ja kutsuni innostuivat taas.

      Mutta laitetaanpa seuraavaa tehtävää jakoon: Urheilukauppahaaste!
      Etsi sopiva urheiluvaatteita myyvä liike, jossa on riittävästi miespuoleisia myyjiä paikalla. Etsi itsellesi sopivan näköiset seksikkäät sporttitrikoot, mutta valitse ensin sovitettavaksi omaa kokoasi yhtä tai kahta kokoa liian pieni vaate. Vaatteen on siis tarkoitus olla niin pieni, että kamelinvarvas tulee kunnolla näkyviin kun olet vetänyt trikoot jalkaasi. Toisin kuin naisten mielestä, kamelinvarpaan näkyminen on miehistä vain kiihottavaa, ei noloa, joten älä mietikään moisia. Kun olet saanut trikoot yllesi, niin huikkaa miesmyyjälle, että anteeksi, voisitko auttaa vähän. Kysy myyjän mielipidettä, että onko tämä hyvä ja sopivasti istuva, vai pitäisikö koko olla joku toinen.. Kysymystä voi tehostaa sipaisemalla kuin ohimennen kamelinvarpaan sivua. Sitten vain tarkkailemaan myyjän reaktiota.

    • Pissaa housuun ostarilla niin että mahdollisimman moni näkee ja siitä video youtubeen...

    • N20v

      Oh well... Menin leffaan, tosin yksin ja olin sitä ennen selittävinäni puhelimessa jollekin, kuinka on viime aikoina panettanut ihan kamalasti, kuinka tekis mieli saada kunnon kyydit isolta kyrvältä, mutta ah, siinä on niin puolensa kun ei sitten pysty pariin päivään kiihottavasti istumaan lainkaan ku tuntuu pillussa niin paljon jne. (Em. on kyl varsin totta...) Edessäni istui kolme jätkää, jotka supisivat varsin paljon keskenään ja vuorollaan yrittivät vaivihkaa katsoa kuka siel puhuu..

      • Anonyymi

        Annan sulle parhaat tehtävät ja voit toimittaa todisteet suoraan kuvana/videona. Lisää Kik euphoria_87 ;)


    • Kikkeliskok

      Loistavaa! Hienosti suoriuduttu! Voin vain kuvitella, kuinka niitä miehiä kuumotti. Tekisi mieli katsoa, mutta ei kehtaa. Ja parhaimmillaan/pahimmillaan istuminen on todella tukalaa, kun kulli alkaa heräillä, eikä kehtaisi kavereillekaan näyttää.

      Haluatko seuraavan tehtävän? Vinkkaapa vähän minkälaisessa ympäristössä (opiskelu/työ/harrasteet) pyörit, niin osaan antaa paremman tehtävän. Lisäksi tuosta vähän ylempää löytyy tuo urheiluliikehaaste, sillä voit myös helposti jatkaa.

    • N20v

      Opiskella pitäisi, kun tämän ikäinen olen, mutta teen lisäksi asiakaspalvelutyötä. Ja jep, pahimmillaan/parhaimmillaan on todella tukalaa, kun tuntee, että pillu alkaa kastua ja tietää, että farkuista näkyy todella helposti läpi..
      Urheiluliikkeen kanssa jouduin vähän odottamaan, kun tiesin että mulla on sinne oikeastikin asiaa, joten kävin ostamassa uudet urheiluliivit ja pyysin eka sitä myyjää katsomaan niitä ja sen jälkeen tein ton housujutun. Hän ei tainnut oikein huomata mitään, mutta itseäni kiihotti valtavasti ajatus siitä, että ne päällä pitäisi kulkea julkisesti esittelemässä muotojaan

      • Kikkeliskok

        Mainiota! No, jotkut vain ovat niin toopeja, että eivät huomaa tuollaisia juttuja.

        Seuraavaksi sitten farkkupepputehtävä. Oletettavasti sinä siis olet jossain liikkeessä töissä, jossa käy asiakkaita. Tehtävänä on pyllistää suoraan asiakasta kohti niin, että hän varmasti huomaa kivan muotoisen takapuolesi. Eli jossain vaiheessa kumarru jalat suorina poimimaan jotain jostain alakaapista/hyllystä lattialta tms. niin, että peppusi on suoraan kohti tätä asiakastasi. Valitse mielellään hieman vanhempi, noin 50-vuotias mies. Sellaiset yleensä osaavat arvostaa tuollaista kaunista elettä. Lopuksi vielä väläytä kaunis hymy päälle. Tässä ei ollenkaan haittaa, jos olisit vähän jo kostunut sopivaa asiakasuhria odotellessasi ja kostuminen näkyisi farkkujen läpi.


    • Kikkeliskok

      Kun tuo farkkupepputehtävä on noin helppo ja nopeasti tehty, niin laitanpa sitten seuraavan. Tämä on ajankäytöllisesti vähän vaativampi, eli tehtävä on ”Panttaamalla Paineet Paranee”: Homman idea on se, että kun 20-vuotiaan naisen hormoonit käyvät varmasti mukavasti kierroksilla ja mieli tekee todennäköisesti vähän joka päivä. Mutta odottamalla tekee mieli vielä PALJON enemmän. Nyt tulee sitten tauko masturboinnille tai kumppanin kanssa harjoitetulle seksille niin, että tauko alkaa kuukautistesi alkamisesta ja jatkuu 11 päivää siitä eteenpäin. Sinä aikana et saa sormettaa, leikkiä leluilla tai harrastaa seksiä kumppanin kanssa. Alapesu on ainoa sallittu kosketuksen muoto, mutta sitäkään ei saa jatkaa orgasmiin saakka. Sen sijaan varaa sänkysi viereen käsipeili. Aamuin illoin (ei tietenkään runsaimman vuodon aikaan) herätessäsi ja nukkumaan mennessäsi asetu ilman housuja selälleen makuulle, jalkapohjat yhteen ja katsele omaa pilluasi. Tarkkaile miltä se näyttää ja kehu sen kauneutta, hyväile toisella kädellä vähän rintojasi ja kerro pillullesi miten sinun niin tekisi mieli koskea, mutta ei saa, vasta XX päivän kuluttua. Ota itsellesi pieni muistilappu, johon kirjoitat numerot vaakaviivalle numerot 0-11 ja näiden päivää kuvaavan numeron kohdalle sitten merkitset asteikolla 0-10 kuinka kiimaiseksi itsesi tunnet. Sitten 12. päivänä saat vapaat kädet..

    • N20v

      Uuh... Huomasin tämän vasta tänään.. Luin molemmat töissä tauolla ja ei todellakaan tarvinnut odotella että on niin kostunut, että se näkyy farkkujen läpi.. Peppu on kroppani muhkein osa-alue ja kyllä tämä reilu kolmekymppinen mieskin taisi sen huomata varsin hyvin... Nyt alkaa siis piinallisen pitkä tauko (menkat meni just, halut olis juuri nyt korkeimmillaan...) Argh.... Pahan heitit

      • Kikkeliskok

        Loistavaa! Muista sitten pitää kirjaa tuntemuksistasi, mieluiten aamuin illoin. Äläkä sitten peilaillessasi vie sormia vaaksaa lähemmäksi pilluasi. Katsella täytyy, mutta koskeminen on kiellettyä!


      • Kikkeliskok

        N20v, miten meni? Pystyitkö pidättäytymään koko jakson vai ratkesitko?


    • N20v

      Köh köh.... Ekoilla kerroilla meni homma puihin aina parin päivän jälkeen. Nyt on takana 11 päivää ilman kosketusta. Kylässä kävi myös eräs vetävä miekkonen, mutta yritäpä siinä sitten selittää, että en mä, kun... Hän oli leikissä mukana oikein ansiokkaasti ja laittoi minut katsomaan kun tyydytti siinä itseään ja kuiski mitä kaikkea tekisi minulle jos en olisi itseäni tällaiseen jamaan saanut. Äärimmäisen kiihottavaa maata siinä pillu paljaana ja valuvana, mutta kun hän vielä vahtikin, että en koske... Nyt odotan innolla, että miten ja missä saan tämän piinani päättää..?

      • Kikkeliskok

        Erinomaista! Nyt voisit kutsua saman miekkosen sitten kylään päästämään sinut paineista. Riisu kaikki vaatteesi ja pyydä häntä sitomaan itsesi nilkoista ja käsistä. Jalat niin, että pillusi on aivan levällään. Sitten kun hän on riisuutunut ja valmis toimintaan, niin pyydä häntä vielä peittämään silmäsi. Kun olet noin pitkään joutunut vain katselemaan, niin nyt on vain tuntoaistin vuoro. Sano, että pilluun ei saa koskea ainakaan ensimmäiseen 15 minuuttiin, täytyy hyväillä ja kiihottaa kunnolla ensin muualta. Ja ennen yhtymistä täytyy antaa pehmeän vaativa kielikylpy pillullesi. Osaakohan hän..?


    • N20v

      Varmaan osaisi, mutta hän on tulossa käymään vasta reilun kuukauden päästä... Please, haluun jo aiemmin...

      • Kikkeliskok

        Hmmm... Onko sinulla tehtävään sopivaa muuta kaveria? Erityisesti naispuoleinen kaveri sopisi myös.. Dildohan sinulla oli jo valmiiksi..


      • N20v

        Hehee.. Hupsista.. Päädyin jälkimmäiseen ja kivaa oli!


      • Kikkeliskok

        Kerropa vähän tarkemmin.

        Sitten seuraava tehtävä. Opiskelijabileet ja tuoksu omasta takaa.
        Eli seuraavan kerran kun menet jonnekin bileisiin, missä tanssitaan tms., niin sipaisepa korvan taakse omaa tuoksuasi pillustasi. Mitä kiihoittuneemmasta pillusta, sen parempi. Miehet eivät välttämättä tietoisesti tunnista kiihoittuneen naisen tuoksua, mutta tiedostamattomana viestinä saattaa toimia todella hyvin. Nyt tehtävänäsi on tutkia miten hyvin oma herkullinen hajusteesi puree miehiin, saatko heidät tanssin aikana suutelemaan juuri samaa kohtaa minne olet tuoksuasi sipaissut.


      • N20v
        Kikkeliskok kirjoitti:

        Kerropa vähän tarkemmin.

        Sitten seuraava tehtävä. Opiskelijabileet ja tuoksu omasta takaa.
        Eli seuraavan kerran kun menet jonnekin bileisiin, missä tanssitaan tms., niin sipaisepa korvan taakse omaa tuoksuasi pillustasi. Mitä kiihoittuneemmasta pillusta, sen parempi. Miehet eivät välttämättä tietoisesti tunnista kiihoittuneen naisen tuoksua, mutta tiedostamattomana viestinä saattaa toimia todella hyvin. Nyt tehtävänäsi on tutkia miten hyvin oma herkullinen hajusteesi puree miehiin, saatko heidät tanssin aikana suutelemaan juuri samaa kohtaa minne olet tuoksuasi sipaissut.

        Jaa että tarkempaa kertomusta.... No sitä saa mitä tilaa...

        Dildon kanssa päädyin sellaiseen yleiseen vessaan. Sellaiseen, missä on koppeja rivissä, mutta täällä sama vessa on sekä miesten että naisten käytössä. Siellä sitten hoitelin hommaa ja minähän en tunnetusti osaa pysyä hiljaa.. Naapurikoppien asiakkailla oli varmaankin vähän erilainen vessareissu...

        Bailuja ei ole hetkeen tulossa, tai lähinnä en ole pääsemässä niihin töiden takia... :(


      • Kikkeliskok

        Hienosti hoidettu! Vai että kiirettä pukkaa töissä.. Sitten täytyykin antaa seuraavaksi tehtäväksi pikainen itsetyydytys työpaikan vessassa. Valitse ajankohdaksi joku muutaman tunnin päähän työvuorosi alkamisesta ajoittuva tauko. Ennen sitä mieti kaikkien asiakkaidesi kohdalla valinta "panisin - en panisi". Sitten mieti näiden "panisin" -henkilöiden kohdalla, että mikä ominaisuus heissä sinua erityisesti kiehtoo ja miten heidät hoitelisit. Kuvittele heitä kanssasi sinne työpaikan vessaan (tai taukotilaan tms. työpaikkasi parhaimpaan paikkaan hoitaa hommat). Parin tunnin kohdalla on varmasti sopiva hetki käydä vähän sormeilemassa..


      • Kikkeliskok

        N20v, Onnistuuko tehtävän suorittaminen?


      • N20v

        No onnistuihan tuo.. Tässä ei sinänsä mitään hirveästi ole raportoitavaa, kun tätä tulee tehtyä vähän muutenkin kuin vain ihan näin haasteena.. :)


    • Alffamaster

      Olet mahtavasti onnistunut noissa tehtävissäsi. Sopiiko tulla mukaan antaa tehtäviä?

      • N20v

        Saa toki ehdottomasti! :)


    • N20 mistäpäin olet? Voisin tulla poistamaan paineet.

      • K..u..t..s..u..n..i-.-.-

        Olen 56 v. ja haluvaisin myyjä vähän kätetyt aivonii. Möys vaito viaaliseen Ladon kamppiakselin onistuu. Maku oonistuu mös luonosa.


    • Wej

      Käviskös viiskymppinen hieroja kiusaamaan neitoa eroottisen hieronnan ja piiskauksen ja sitomisleikkien kera lopuksi ottaisin sinut ja paineesi olisivat poissa

    • Mikä oli sun kik? Voisin laittaa sulle tehtäviä ;) -29v mies

      • 20...1

        Voi kun kiva. Laittaisitko tulemaan.


      • Ouludjd


    • N20v

      Moikka, haluisko joku antaa tehtävän? Mielellään jotain julkisella paikalla tehtävää välillä... :)

      • Kikkeliskok

        Kylmä keli vähän haittaa hyvien tehtävien antamista. Minihame ilman pikkuhousuja terassilla -keli antaa vielä odottaa itseään. Olisi niin kiva, kun vilauttaisit ohikulkevalle kulkijalle mitä kivaa sinulla olisi minihameen alla.

        P.S. Raportointisi voisi olla hieman runsassanaisempaa. Eli vähän tarkempaa selostusta tapahtumista kaipaisin. Sellaista kuin tuo sinun leffateatteriselostus.


      • Kikkeliskok

        Kerropa vielä vähän lisää itsestäsi, niin saa annettua täsmällisemmin sopivan tehtävän. Harrastuksia, sinkku/suhteessa, asutko isossa/pienessä kaupungissa/ maaseudulla?


      • Anonyymi
        Kikkeliskok kirjoitti:

        Kylmä keli vähän haittaa hyvien tehtävien antamista. Minihame ilman pikkuhousuja terassilla -keli antaa vielä odottaa itseään. Olisi niin kiva, kun vilauttaisit ohikulkevalle kulkijalle mitä kivaa sinulla olisi minihameen alla.

        P.S. Raportointisi voisi olla hieman runsassanaisempaa. Eli vähän tarkempaa selostusta tapahtumista kaipaisin. Sellaista kuin tuo sinun leffateatteriselostus.

        ei taida N20v:tä kirjoittelu kiinnostaa - ennemminkin pervojen kirjottelemien juttujen lukeminen...


    • Kikkeliskok

      Uimahallitehtävä: Mene uimaan sellaiseen aikaan, että viereisellä radalla on paikallisen uimaseuran kilparyhmän harjoitukset. Mielellään ikäluokasta, joka vastaa omaa ikääsi. Laita päällesi hieman paljastava uima-asu. Kun menet radalle uimaan, niin sujauta alaosan reunat pylly/pilluvakoosi niin, että pakarasi ovat housujen ulkopuolella. Sitten ui korostetun rauhallista ja leveäliikkeistä sammakkouintia. Muista trimmata häpykarvoituksesi ennen tehtävää, ettei karvoitus turhaan tursua uima-asun ulkopuolelle. Sitten vain nauttimaan perääsi kertyvästä uimareiden jonosta. Voit olla lähes varma, että kenelläkään uimalaseja käyttävällä miehellä ei ole kiirettä ohittaa sinua.

    • 040

      Sellainen täysin läpinäkyvä uimapuku ....se on käsky ....

    • Kikkeliskok

      N20v, tässä vielä yksi tehtävä jonoon, Nuorten kuhertelua on kiva katsella:. Eli viestissäsi 11.2.2019 mainitsemasi kaveri on varmaankin kohta tulossa käymään luonasi. Menkää yhdessä kauppaan ruokaostoksille. Laita dildo sisääsi samalla tavalla kuin 1. tehtävässäkin, mutta nyt kaverisi kuuluu tietää siitä ja aina sopivan tilaisuuden tullen kosketella sinua eri puolilta, samoin sinun häntä. Ei haittaa, vaikka joku kaupassa havaitsisi pienen esileikkinne. Kaupassa keskittykää erityisesti valitsemaan eroottisesti virittäytyneitä ruokalajeja, kuten sopivan kokoisia kurkkuja yms. Varsinkin miettikää ääneen, että olisiko tämä varmasti riittävän iso, paksu, tms. Tiedät kyllä. Sitten vain kotiin kokkailemaan..

    • Mä voisin käskyttää etänä, tehtävien ja tuhmien tarinoiden säestämänä.

    • Anonyymi

      Mene kauppaan ostamaan banaani, rypsiöljyä, ja kortsuja.

    • Anonyymi

      Paskanna pipoosi ja tarjoa sitä mämminä naapurillesi. Sen jälkeen laita pari euron kolikkoa ahteriisi ja mene rappukäytävään kyykkypaskalle, kun kolikot putoavat lattialle, huuda täysillä: "Jee, mä voitin taas!"

    • Anonyymi

      Mene kauppakeskukseen pyörimään, mutta jätä takki autoon. Päälle ohut tiukka T-paita, ei rintsikoita. Välillä käyt vessassa kiusaamassa nännejä, että ne näkyvät selvästi :)
      Voit liittää asuun minihameen ilman pikkareita.

    • Anonyymi

      Haluatko tuhmia sidontaleikkejä ja orgasmeja. Voisit ottaa yhteyttä niin päästäis alkuu. Itte aattelen että sidontaleikit, useat orgasmit ja seksi sopisivat täydellisesti yhteen jopa fibtaattorin kera. Täytän 16vuotta keväällä mutta koen että olisin jo valmis tuhmiin sidontaleikkeihin. En tuomitse jos et halua mutta siittä tulisi ainakin nautinnollista.
      Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse
      [email protected]

    • Anonyymi

      Moi. Kik miesss123
      Annan tehtäviä,:)

      • Anonyymi

        Mene ja ui suolammen poikki. Alasti tietenkin.


    • Anonyymi

      Vieläkö olet kiinnostunu etä tehtävistä? Täällä olis tehtäviä sulle ja kuva/video aina tehdystä tehtävästä varmistukseksi. Tulet saamaan mielenkiintoisia tehtäviä ja niitten välissä on välillä pikku tehtäviä? Päätehtävään saat aikaa joka kerta viikon:)

    • Lisää tehtäviä, please

    Ketjusta on poistettu 78 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      80
      1595
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      70
      1278
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1218
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      178
      1008
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      148
      988
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      984
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      872
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      834
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      816
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      774
    Aihe