Suomessa ihmiset jätetään vuosikausiksi kärsimään

Suomessa nykyaikainen terveydenhoito on sitä, ettei ihmisten kärsimyksellä ole mitään väliä, että heidät voidaan jättää vuosikausiksi vaivoihinsa kärsimään elämän ollessa sen takia pelkkää kitumista, joka ei haittaa lääkäreiden moraalia ollenkaan.

Kärsittyäni yli neljännesvuosisadan synnytyksessä saadusta koko lantionpohjan laskeumasta rektoseeleä aletaan leikata vasta nyt sieltä, mistä se miehilläkin leikattaisiin. Helsingissä olisi jätetty kylmästi loppuelämäksi kärsimään, saa nähdä, tuleeko leikkauksesta mitään täällä tuon kirurgitiimin taitaessa olla parasta, mitä Taysissä on kovan työn ja kilvoittelun jälkeen. Mutten uskalla nuolaista ennen kuin tipahtaa leikkauksen siirryttyä vain. Piinallista ja uskomattoman raskasta on kituminen vaan ollut vuoden sisältäessä 365 päivää, joka tekee kymmenessä vuodessa yli 3650 päivää, josta vierähtää vielä toiset kymmenen vuotta ja enemmänkin.

Päällekkäisenä kärsimyksessä on mukavasti suonikohjut, joista on saanut kitua viimeiset parikymmentä vuotta toisen jalan suonikohjujen leikkauksen jälkeen. Kipu oli leikatussa jalassa pitkään niin kovaa, että se vei elämänhalut kokonaan eikä lääkerasvoista ollut mitään apua, vasta kalaöljyn alkaessa auttaa keväällä 1995, josta lähtien sitä olen käyttänytkin jalkatyynyn ja nyt jo lopetetun Trombosol Forten ohella, joutuessani jatkamaan hoitokuuriani edelleenkin saamatta leikkaamattomaan jalkaan sen parempaa tutkimusta kuin mittanauhalla mittaamista ultraäänen sijaan ongelman jatkuessa edelleen ja vasemman jalan paisuessa entisestään.

Samoin homesairaudesta on joutunut kärsimään jo kymmenen vuotta alkaen homeasuntoon muuttamisesta talvella 2008, jona aikana sairastui astmaan ja joutui käyttämään puolitoista vuotta astmalääkkeitä, kun päälle iski uudessa asunnossa vielä krooninen poskiontelontulehduskin sieni-infektion oireineen, jota on ollut vuodesta 2003 lähtien myös varpaanvälissä ja silmässä parantuen vasta syksyllä 2016 puolen vuoden terbinafiini- ja flukonatsolikuurin myötä, joita ei todellakaan saanut Suomesta.

Kaiken päälle kun tulee vielä aikuisiän punkinpuremat vuonna 2012 ja 2014, joista ei parantunutkaan, kipuja ja särkyjä on riittänyt vuosien ajan jo siitäkin, luusäryn ollessa pahinta mitä voi olla ilman, että loppua näkyisi punkkien ollessa niin virkeitä ja elinvoimaisia edelleen saatuani viime kesänä punkkiseudulla oikein kunnon erythema migransin, muttei tietenkään mitään borrelioositestiä täällä Tampereella, jossa on saanut kitua vain lisää. Nähtävyyksistä muistan ainoastaan, miten syksyllä 2016 nousin Näsinpuistoon katsomaan maisemia ja silloinkin pipo päässä.

2

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • darwinismi

      Eutanasia auttaa.

      • "darwinismi
        31.10.2018 4:26

        Eutanasia auttaa."

        - Eihän se mitään auta, vaan tappaa.

        Luulisi, ettei kituminen ja kärsiminen olisi ainoaa tarjolla olevaa "hoitoa" yhteiskunnassa, joka mainostaa "hyvinvointipalveluja" ja jossa tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat kirjattu lakiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe