Suomessa ihmiset jätetään vuosikausiksi kärsimään

Suomessa nykyaikainen terveydenhoito on sitä, ettei ihmisten kärsimyksellä ole mitään väliä, että heidät voidaan jättää vuosikausiksi vaivoihinsa kärsimään elämän ollessa sen takia pelkkää kitumista, joka ei haittaa lääkäreiden moraalia ollenkaan.

Kärsittyäni yli neljännesvuosisadan synnytyksessä saadusta koko lantionpohjan laskeumasta rektoseeleä aletaan leikata vasta nyt sieltä, mistä se miehilläkin leikattaisiin. Helsingissä olisi jätetty kylmästi loppuelämäksi kärsimään, saa nähdä, tuleeko leikkauksesta mitään täällä tuon kirurgitiimin taitaessa olla parasta, mitä Taysissä on kovan työn ja kilvoittelun jälkeen. Mutten uskalla nuolaista ennen kuin tipahtaa leikkauksen siirryttyä vain. Piinallista ja uskomattoman raskasta on kituminen vaan ollut vuoden sisältäessä 365 päivää, joka tekee kymmenessä vuodessa yli 3650 päivää, josta vierähtää vielä toiset kymmenen vuotta ja enemmänkin.

Päällekkäisenä kärsimyksessä on mukavasti suonikohjut, joista on saanut kitua viimeiset parikymmentä vuotta toisen jalan suonikohjujen leikkauksen jälkeen. Kipu oli leikatussa jalassa pitkään niin kovaa, että se vei elämänhalut kokonaan eikä lääkerasvoista ollut mitään apua, vasta kalaöljyn alkaessa auttaa keväällä 1995, josta lähtien sitä olen käyttänytkin jalkatyynyn ja nyt jo lopetetun Trombosol Forten ohella, joutuessani jatkamaan hoitokuuriani edelleenkin saamatta leikkaamattomaan jalkaan sen parempaa tutkimusta kuin mittanauhalla mittaamista ultraäänen sijaan ongelman jatkuessa edelleen ja vasemman jalan paisuessa entisestään.

Samoin homesairaudesta on joutunut kärsimään jo kymmenen vuotta alkaen homeasuntoon muuttamisesta talvella 2008, jona aikana sairastui astmaan ja joutui käyttämään puolitoista vuotta astmalääkkeitä, kun päälle iski uudessa asunnossa vielä krooninen poskiontelontulehduskin sieni-infektion oireineen, jota on ollut vuodesta 2003 lähtien myös varpaanvälissä ja silmässä parantuen vasta syksyllä 2016 puolen vuoden terbinafiini- ja flukonatsolikuurin myötä, joita ei todellakaan saanut Suomesta.

Kaiken päälle kun tulee vielä aikuisiän punkinpuremat vuonna 2012 ja 2014, joista ei parantunutkaan, kipuja ja särkyjä on riittänyt vuosien ajan jo siitäkin, luusäryn ollessa pahinta mitä voi olla ilman, että loppua näkyisi punkkien ollessa niin virkeitä ja elinvoimaisia edelleen saatuani viime kesänä punkkiseudulla oikein kunnon erythema migransin, muttei tietenkään mitään borrelioositestiä täällä Tampereella, jossa on saanut kitua vain lisää. Nähtävyyksistä muistan ainoastaan, miten syksyllä 2016 nousin Näsinpuistoon katsomaan maisemia ja silloinkin pipo päässä.

2

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • darwinismi

      Eutanasia auttaa.

      • "darwinismi
        31.10.2018 4:26

        Eutanasia auttaa."

        - Eihän se mitään auta, vaan tappaa.

        Luulisi, ettei kituminen ja kärsiminen olisi ainoaa tarjolla olevaa "hoitoa" yhteiskunnassa, joka mainostaa "hyvinvointipalveluja" ja jossa tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat kirjattu lakiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      410
      4208
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      137
      2841
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      130
      1968
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1370
    5. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      75
      1302
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      174
      1268
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1262
    8. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1231
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      53
      1031
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      970
    Aihe