Järkevät uhkatilannekoulutukset

Tietotaito

Selasin tuossa netistä järkeviä koulutuksia, miten saada yrityshenkilökunta tai yksityishenkilö koulutettua mm. ensiapuun, uhkatilanteisiin, palotilanteisiin. Ennen kaikkea tuo uhkatilannekoulutus kiinnostaa eniten. Kumpaan siis näistä kannattaa osallistua vai osallistuisiko molempiin, tulisi ainakin enemmän tietotaitoa (?): https://www.koulutus.fi/koulutukset/securitas-oy/uhkatilannekoulutus-491642 vai https://www.punainenristi.fi/yrityksille/ensiapukurssit/turvapassi ja lukekaa siis molempien koulutusten sisältö noiden sivuilta ennen kommentoitia.

20

294

  Vastaukset

  • Kannattaa valita se, kumpi vastaa enemmän omia tarkoitusperiä tai/ja on lähempänä ja halvempi. Tosin aina hinta ei kerro laatua, joten..

  • Punaisella ristillä koulutukset painottuvat enemmän noihin ensiaputaitoihin kun taas yksityiset vartiointiliikkeet tarjoavat enemmän itsepuolus- ja uhkatilannekoulutusta. Mutta uskoisin että oli sitten spr tai joku vartiointiliike, niin saat/saatte ainakin perustiedot- ja taidot miten toimia uhkatilanteissa. Mitä enemmän noita palveluja käyttää, sitä parempi molemmille osapuolille. Palveluiden tarjoajat rikastuu ja saa asiakkaita ja te opitte itsepuolustusta.

  • Itse saanut aikoinaan AVEKKI-koulutuksen työpaikan puolesta. Mutta jos noista aloittajan linkeistä pitäisi valita niin ehkä securitaksen järjestämä uhkatilannekoulutus olisi kattavampi paketti.

  • Jos työskentelee vapaaehtoisesti punaisella ristillä, suosittelen käymään tuon turvapassikoulutuksen. Jos oma ammatti vaatii (esim vartija tai muu asiakaspalvelutyö), siihen saa voimankäyttökoulutusta. Mutta jos ei toimi turvallisuusalalla, niin suosittelen ihan vai harrastukseksi Krav Magaa.

  • Rahastusta. Joo, onhan nuo lyhyet koulutukset parempia kuin ei mitään, mutta rahastuksen maku noissa kyllä on. Aloita oikea kamppailulaji.

  • Pitäkää työpaikallanne joku virkistyspäivä, jonka aikana osallistutte Krav Magaan painottuvaan itensiivikurssille.

  • Ja kuten aikaisemmin jotkut ovat kommentoineet, kannattaa ottaa palvelu ennemmin vartioimiseen perehtyneiltä tahoilta kuin ensiapuun, jso siis nimenomaan uhkatilanteita varten haluaa valmistautua.

  • Palkatkaa ennemmin vartiointiliike työpaikalle eläkääkä itte kouluttautuko. Jos tilanne tullee niin tehän siinä kusessa ootte. Ylleisen kiinniotto-oikeuden perusteella voitte toki napata häirikön kii mutta kuha ymmärrätte lukemaanne nii pärjäätte pitkälle jo silläki.

  • aikido

  • Pitäisi olla jokin järjestelmä, että työntekijät saisivat uhkatilannekoulutusta kuukausittain, ettei keneltäkään jäisi vahingossakaan unohtumaan opitut taidot.

  • Menkää Krav Magan peruskurssille, siellä saatte tarvittavat tiedot ja halvalla.

  • Krav Magan peruskurssin käyneenä sanoisin, että parhaimman hyödynhän siitä saisi, jos työpaikalla kävisi ensin tuo punaisen ristin turvapassikoulutuksen, jonka jälkeen olisi vaikka securitaksen järjestämä uhkatilannekoulutus ja vapaa-ajalla vielä kävisi sen KM peruskurssin ainakin. Ja jos tykästyy itse KM:aan niin ainahan se on plussaa. Ja työpaikkakoulutukset vuosittaisiksi, pysyy s eammattiosaaminen paremmin muistissa!

  • Parastahan olisi, jos kävisi molemmat ja harrastaisi jotain, mutta jos nyt puhutaan työpaikkakoulutuksesta, suosittelen securitaksen järjestämiä koulutuksia.

  • Helpoimmalla pääsee kun hommaa joko lupavapaan turvasumuttimen tai kaasusumuttimeen luvat.

  • tappelukoira ajaa saman asian!!

   • Voi olla vaikeaa pitää jotain kerberosta työpaikalla jossa sattuu olemaan koirille allerginen yksilö.


  • hommatkaa miespuolisten työntekijöiden vaimot sinne niin kyllä joka osapuoli on kunnolla

  • Hokutoryu Jujutsu kaapelitehtaalla ja Jyrki Saarion Classic KRav Maga+Securitaksen uhkatilannekoulutus antaa tarpeelliset työkalut uhkatilanteissa toimimiseen.

  • pippelimiekkailua

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   241
   7788
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3855
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3839
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2169