Merikarvian neulat!

maelantaal

Kaikkihan me tiedetään, että Merikarvialla on erikoista porukkaa, mutta tähän mennessä ei ole tullut esille meihin muihin viattomiin ihmisiin kohdistuvaan pahantahtoisuutta esiin.
Nyt täällä elää kaikessa rauhassa joku todella häiriintynyt yksilö joka tilaisuuden tullen tunkee neuloja ruokiin joita kaupasta ostamme.
Kun nyt kaupoilla käsittääkseni on valvontakamerat aina kehissä, niin eiköhän tekijä saada selville jos vain käytetään ammattitaitoista ihmistä joka pystyy videonauhoilta päättelemään kuka on se, joka näitä neuloja ruokiin tunkee.
Kun kerran näistä mitä ilmeisimmin on olemassa videovalvontatallenteita, niin ei luulisi olevan isokaan homma nykypäivänä napata kyseisenlaista rikosta suorittavaa.
Jos ei onnistu, niin kyse on mitä ilmeisimmin resurssikysymys. Tarttee tapahtua jotain todella pahaa ja isoa ennenkuin irtoaa poliisivoimia tätä tutkimaan.
No mutta ei hätää. Tämäntyyppisiä rikoksia tehtailee yleensä niin totaalisen sairas ihminen, ettei lopeta ennenkuin jää kiinni.

10 kommenttia

Vastaukset

 • Eihän Merikarvialla uskalla syödä kuin fakiirit kun siellä on ruoka neulapitoista. Luin kyllä että olisi saatu kiinni joku kuusvitonen äijä neulanpistoista, voisi tälläisen ukon istuttaa neulatyynyn päälle.

  • Ainedre anna linkki artikkeliin kiitos.


 • Kertokaa merikarvialaisille narkeille että neulat kuuluu pistää heihin itseensä eikä makkaroihin tai pulliin!

 • uutiset
  Neulasabotaasista epäilty tunnusti tekonsa
  7.11.2018 15.43 – Päivitetty 15.53

  Kristiina Dyer

  Neulasabotaasista epäilty on tunnustanut tekonsa.

  –Hän on tunnustanut laittaneensa kolme ompelukoneen neulaa elintarvikkeisiin merikarvialaisissa kaupoissa, tutkinnanjohtaja Jouni Uusitalo kertoo.

  1950-luvulla syntynyt merikarvialainen mieshenkilö vaikuttaa poliisin mukaan mielenterveydeltään normaalilta.

  –Meillä on mahdollisuus pitää hänet pidätettynä huomiseen puoleen päivään saakka. Parhaillaan pohdimme, mitä hänen kanssaan teemme. Hän ei vaikuta erityisen vaaralliselta. Tietysti kauppojen asiakkaiden on varmuuden vuoksi jatkossakin syytä olla tarkkana elintarvikkeita ostaessaan, Uusitalo pohtii.

  Kankaanpään poliisi pidätti kauppojen neulasabotaasista epäillyn henkilön maanantaina. Poliisi kuulusteli epäiltyä tiistaina ja keskiviikkona. Tapauksia tutkittiin törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

  (Hmmm....normaalilta vaikuttava merikarvialainen.....)

 • Kukas tää välkky jantteri on

 • Olisiko paree että jatkatte sitä perinnettä, elikkä keitätte pontikkaa ja makaatte ja piereskelette pirteissänne, ettekä mene ihmistenilmoille.

 • Viimeisimmän tiedon mukaan neulamestari on päästetty vapaaksi ja oli hän poliiseille kertonut olleensa pitkästynyt elämäänsä ja hakenut jännitystä arkeen tökkimällä neuloja elintarvikkeisiin.

 • Ostakaa sille ydinfyysikolle ompelukone..

 • Katse Satamaan päin, siellä ollaan nyt myrskynsilmässä...

 • Nämä tekijät ovat joutuneet todennäköisesti yhteiskunnan valtarakenteissa olevien häiriintyneitten henkilöiden uhreiksi. Ovat sitten itse muuttuneet häiriintyneiksi. Mites vaikka jos lääkäri on tappanut isän törkeällä hoitovirheellä ja päässyt kuin koira veräjästä tai sakoilla? Tai psykiatri on vetänyt hatusta diagnoosejaan ja et pääse mihinkään töihin? Kelat, verottajat ja ties ketkä karhunneet viimeisiä pennosia? Sukulainen karkotettu ja joutunut ammutuksi Irakissa ja itse saanut saman päätöksen? Lapsi otettu huostaan ties minkälaisin perustein?

  Näin se häiriintyneitten ihmisten tuottaminen jatkuu.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.