Paljonko kello on?

Paljonko kello on?
Ilmoita

Millainen sää nyt on?
Ilmoita
Tässä vastaus, kaikkeen : https://youtu.be/EtMioYwakzE
Ilmoita
Bai bai Varkaus . Viikko etelässä tekee terää.
Ilmoita
Milloin kävit vessassa.?
Ilmoita
Aamulla.
1 VASTAUS:
Nythän on niin, että kellonaika ei ole aivan yksiselitteinen. Kellohan ei ole lainkaan yhtään mitään ja samalla se voi olla voi olla mitä tahansa. 1980- luvun alussa säädettiin asetus talvi- sekä kesäajasta. Kyseessä on kuitenkin sama aika, koska elämme 24 tunnin syklillä. Ei siis ole olemassa muuta kuin yksi aika. Sen jälkeen tähän aika -kysymykseen ei ole tullut mitään uusia lisäselvityksiä eikä lisämääräyksiä. Kysymykseen paljonko kello on, ei voi antaa siis tarkkaa vastausta. Nythän on niin ja näin ollen, että aika ei myöskään kulu vaan ihminen kuluu, aika on. Siispä näin ollen ei voida myöskään ajan kulumisesta puhua yhtään mitään. Nythän on niin, että meillä on tarkat tilastot tallessa siitä mitä kello kulloinkin oikein on. Olemme tilastoineet seinäkellot, rannekellot, käkikellot, digitaalikellot sekä myös uudet led-kellot. Kaikki on tilastoitu. Jos todellakin vertaamme keskenään esimerkiksi seinäkelloja ja rannekelloja, mikäli käytämme suhdelukuna vuoden 1932 olevia kelloja ja vastaavasti vuoden 1983 kelloja, jotka olivat jo huomattavasti kehittyneempiä ja jos huomiomme samalla nykyisin olemassa olevien kellojen määrän, saamme suhdeluvuksi 118, mikä on peräti 2 %- yksikköä enemmän kuin vuonna 1932.. Tämä tarkoittaa sitä, että usein seinäkello ja rannekello näyttävät hieman eriaikaa, vaikka kyseessä on sama vuorokauden aika. Ja tästä tulee nyt tämä että kysymykseen paljonko kello on, ei voida antaa tarkkkaa vastausta. Oliko muuta kysyttävää?
+Lisää kommentti
Kello on 25:67
Aika mennä nukkumaan
Ilmoita
Aamulla en muistanut että mikä päivä tänään on !

Kelloa on helppoa siirtää - mutta että jääkaappia !
Ilmoita
OI kello just sen vertaan,kun sä luet tätä niin kello on sen verran mitä se sillä hetkellä on.
Ilmoita
Paljon.
1 VASTAUS:
15.51. <>
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Se on illalla aika laittaa Demarin kulmassa ja myöhemmin Nekkarissa jalat pöydälle ja ottaa huurteinen
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Varmaan puolet vähemmän toisella puolen palloa.
Ilmoita
Antti Häkkänen Kaks Ruusua.Rajamäen Demareilta putoaa uskottavuus.Pistetään Varkauden asiat tapetille.Nyt ei rahalla hiljennä virkamiehiä ja toimittajia, vai mitä,katsotaan asiat suoraan.
2 VASTAUSTA:
Kello on 6.45 ja TÖISSÄ OLEN. KAHVIPAUSSILLA. EI OLE AIKAA EIKÄ HIMOJA RYYPÄTÄ JA YÖLLÄ YKSIN HÖPÖTTÄÄ SUOMI24.ään. OLE MIES JA MENE TÖIHIN!!
Uusi
Stora Enso laittaa kohta lapun luukulle Varkaudessa.Pääset sinäkin ryyppäämään
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Paljonko kello on?

Paljonko kello on?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta