Tietääkö kukaan?

etsinetsin

Mistä löytäisin yksinäisen ja lapsettoman miehen joka ei polta ja Alko ei ongelma. Olen itse liki 60 naisihminen, lapseton ja omaan nuo edellä mainitut asiat. Samaa ikäluokkaa olevan kun en käy kapakoissa niin hukassa on varsinkin kun haluaisin loppuelämän kumppanin. Onko heitä olemassa kun kirjeenvaihto palstalta ei ole löytynyt. Deitti palstat ei taas käy kun en halua omaa kuvaani sinne laittaa kaikkien nähtäville. Onko kellään hyviä vinkkejä? Oletteko muut saman ikäiset löytäneet sydänystävän jos niin kertokaa mitä kautta löysitte?

41

506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ö-Öö

      Kokeile hunkkia.

      =DW=

    • kaksin_aina_kaunihimpi

      Olen kiinnostunut, jos olet tunnelämpöinen ihminen.

      • 3-pyörä-rattaissa

        Minäkin olen kiinnostunut!


    • etsinetsin

      Minä olen herkkä ja tunteellinen ihminen.

    • Kokeneena.vain

      Minulla oli sellainen täydellisyys pitkään. Itsekäs ja muita halveksuva ihminen, kun oli mielestään paheeton älykkäine harrastuksineen. Piti minun harrastuksiani mitättöminä. On nyt dementikko, niin ettei paheettomuus ja aivojen käyttö ainakaan siltä suojannut. Minusta hän oli enemmänkin mustavalkoinen, jäykkä ja jyrkkä. Tietenkin sinun on vaikea hyväksyä ihmistä joka tupakoi tai käyttää alkoholia, jos olet niistä itse jotakin ikävää kokenut. Mutta oma on jokaisen elämä, omat ovat keuhkonsa ja maksansa. Ja nyt tietenkin puhun vain normaalijuoposta, en kaikki rahansa juovasta örveltäjästä. Ota sinä miehestä itsellesi ne ominaisuudet, joita itsellesi tahdot ja katso läpi sormien niitä mitä et hyväksy. Zemppiä kuitenkin etsimiseen.

    • etsinetsin

      Olen todellakin kasvanut alkoholisti perheessä joten tiedän mitä se pahimmillaan on kun viina näyttelee pääosaa. Tupakan savu saa minut aivastelemaan ja haiseekin pahalta. Mitä pahaa siinä on jos haluaa terveet elämäntavat omaavan ihmisen ystäväkseen ja ehkä enemmäksikin. Tietysti on jokaisen oma asia jos juo ja polttaa koska itseänsähän siitä voi syyttää kun tulee terveys ongelmia sen myötä. Itse en todellakaan ole täydellinen vaan kaukana siitä. Tiedän ettei koko maailmassa ole yhtään täydellistä ihmistä vaan kaikissa meissä on omat puutteet ja vikamme. Täydellistä en ole edes etsimässäkään. Vaan terveelliset elämäntavat omaavaa ihmistä.

    • Hallaahon.äänestäjä44

      Lienee loogisesti selvä, että 60 iän jälkeen ei juurikaan löydy vapaana hyviä miehiä

      17 vuotiaan tytön ympärillä pyörivät kaikki kuten miehet ja maailma
      71 vuotiaan miehen ympärillä pyörii koko maailmankaikkeus

      Numerot ovat vain suuntaa antavia ja valittu siten että ne voi kääntää jotenkin

      otsikoita, joiden tekstejä en ole lukenut

      "Minulle ei löytynyt älykästä miestä, eikä heitä riitä muillekaan haluaville Kokemukseni mukaan nykynaisille kelpaa todellisuudessa ”tyhmempikin” mies Sataa alle 30-vuotiaista helsinkiläisnaista kohden on vain 86 miestä Latautuneisuus on treffeillä suuri ja vakavuus kummittelee taustalla Uutena ilmiönä vähiten koulutetuilla naisilla on suuri riski jäädä yksin Miksi hyvin koulutetun, fiksun ja hyvännäköisen naisen on vaikea löytää kumppania? Naiset kertovat usein, että jos baaritiskillä miesseurassa lipsahtaa, että on lisensiaatti, tohtori, johtaja tai tutkija, ei aikaakaan, kun istuskelee yksin "

    • yksin-helpompaa-

      Kyllä on olemassa, mutta jos liki 60:nen on tullut tähänkin asti toimeen yksinään, niin uskotko tosissaan, että hän enää antautuisi toisen mielipiteiden kuuntelijaksi omissa askareissaan. Se kun väistämättä rajoittaa sitä vapaata olemista, johon on tottunut yksin eläjänä. Ainut toivo on etsiä naisensa menettänyttä, mutta ne tahtoo olla niitä passattavia jormia, joista ei seuraa mitää hyvää vanhenemisen myötä.

    • kaksin_aina_kaunihimpi

      Jaa, subjektiivisesti sanottu. Löytyykö objektiivisia kannanottoja?

    • hevosvakuutustoimisto

      Jaa, tyhjentävästi sanottu, löytyykö täydentäviä sanontoja

    • etsinetsin

      Toivossa on kuitenkin hyvä elää ja pitää silmänsä ja korvansa auki. Koskaan ei tiedä jos joku vaikka kunnollinen leskimies löytyisi. Tietysti sellainen jota ei ole pois pilattu vaan joka olisi ns. omatoiminen ja oppinut vaikka ruokaa laittamaan;) itsekkin kun olen leskeksi jäänyt pitkästä liitosta (28vuotta) siitä on nyt yhdeksän vuotta aikaa. Ei ole mukava olla yksin, vaikkakin tietysti helpompi. Kuitenkin en hae helppoa elämää vaan elämäntoveria ja ”halinallea” jonka kanssa elää ja viettää aikaa yhdessä.

    • kaksin_aina_kaunihimpi

      Vai niin, että kunnollinen mies. Joutuuko kuntotestiin?

      • Kuntokunnonkohottaa

        Minä olen kunnollinen kuntotestattu mies. Juoksen cooperiakin ainakin sata metriä, ilman rollaattoria.


    • TasaarvoinenMies

      Rivien välistä lukee, että ootte ilmeisesti sellaisia ihmisiä jotka eivät ole kelvanneet mukaville terveellisen elämäntavan omaaville miehille joita ei kiinnosta tovelinne alla eläminen.

      Mielummin leivon, teen gurmee ruokaa, siivoan pyykkän yksikseni, niin ei tarvitse nöyristellä tohvelin alla ja palkkana olisi lahnan viereen kömyäminen ja tämän hyväily pimeässä peiton alla, EI KIITOS!

      Jos löytyisi älykäs naisellinen sosiaalinen ei FEMINISTINEN nainen jolla ei heti tavoitteena rengastaa orjaa yhteiseen pesään.

      • Hallaahon.äänestäjä44

        Feministi jakaa ensin siimaa sitten vetää sisään ja perään kalikalla päähän
        ja sanoo

        se mikä on minun on minun
        ja
        se mikä on sinun on meidän


    • etsinetsin

      Minä en vaan ole feministi enkä mikään muukaan nisti, holistista nyt puhumattakaan. En tarvitse enkä havittele kenenkään omaisuutta vaan tulen kyllä ihan omillani toimeen. Tuntuu olevan katkeruutta ilmassa muutamilla mies puolisilla henkilöillä. Tuosta joku oli kirjoittanut kunnollisuudesta johon voin vastata että ainakin kilometri on pystyttävä kävelemään ilman rollaattoria niin silloin on kunnollinen;)

    • Penaaetsimässä

      Kannattaa liittyä paikalliseen kalastuskerhoon :))

    • TasaArvoinenMies

      Joo verkot ja katiskat vesistöön, ja kalikalla päähän jos ui kohdille.

      Ei tässä katkeroituneita olla, vaan ei haluta sitoutua enää, ainoastaan rusinoita pullasta napsitaan.

      Vaikea on täällä netissä mitään löytää ja tuskin itsekkään valmis treffaamaan ennen pitkiä vuodatuksia, kuka semmosta jaksaa, ei kukaan enää tässä iässä.

      En ole juuri nyt pullaakaan vailla, rusinat kyllä voisi maistua 💕

    • etsinetsin

      No voi harmi jos kaikki kuusikymppiset on jo noin väsyneitä 😴 ettei vastakkainen sukupuoli enää kiinnosta. Vaan jospa niitä vielä jossakin löytyisi vähän virkeämpiä miehiä että kelpaisi muukin kuin rusinat pullasta. Kalakaverikin olisi mukava olla olemassa. 😍

      • TasaArvoinenMies

        Mikset sitten anna itsestäsi älyllisempää mielikuvaa ja markkinoi mielenkiintoisempana ihmisenä, jos jotain tavoittelet.

        Olet antanut itsestäsi kirjoituksillasi tietyn mielikuvan ja valitettavasti epäilen tilanteesi jatkuvan entisellään.

        Uskossa ja toivossa on sinun hyvä elää, onnea etsintään, ehkä kohtaat puuttuvan palasesi jo tänään sattumalta...

        Täällä virkeästi namustellaan rusinoita😘 Ja naatitaan elämästä ja pullakin tyytyväinen tietääkseni...


    • etsinetsin

      Kiitos palautteesta. En tosin tiedä kuinka minun pitäisi itseäni ”markkinoida” kun olen ensimmäistä kertaa tutustumassa näihin netin palstoihin. Minkälaisen kuvan olet sitten minusta saanut ? Voisitko kertoa hieman selväsanaisemmin? Oikein makoisia rusinan popsimishetkiä sinulle toivottelen.🥰 Ei muuta kuin etiä päin sano mummo lumessa. 👍 Ehkä se puuttuva pala jostakin löytyy tai sitten ei ja siihen on tyytyminen.

    • e.lä.mä

      Käy kapakoissa juo vettä.

    • LääkeYksinäisyyteen

      "Mistä löytäisin yksinäisen ja lapsettoman miehen joka ei polta ja Alko ei ongelma. Olen itse liki 60 naisihminen, lapseton ja omaan nuo edellä mainitut asiat"

      Eli etsit miestä jota ei taida olla olemassa. Yksinäisyys ja lapsettomuus kyllä kulkevat jotenkin käsi kädessä mutta yksinäiseen elämään tottunut harvoin soveltuu yhdenkään kumppaniksi. On liikaa tottunut pitämään itseään maailman tärkeimpänä henkilönä koska ei muiden ajatuksia ole tarvinnut edes huomioida.

      Kannattaisiko ensin etsiä vaikka satunnaista lenkkeilyseuraa pienemmillä vaatimuksilla?

    • voiollavaikealöytää

      "Mistä löytäisin yksinäisen ja lapsettoman miehen joka ei polta ja Alko ei ongelma. Olen itse liki 60 naisihminen, lapseton ja omaan nuo edellä mainitut asiat"

      Omaat edellä mainitut asiat, eli sinulla on lapsi, poltat ja sinulla on Alko ongelma?

      • etsinetsin

        Miksi haluatte tahallanne kääntää asiat päälaelleen. Ei ole alkoholi ongelmia, en polta eikä minulla ole lapsia. Lienenkö osannut ilmaista itseäni oikein mutta en todellakaan ole hakemassa mitään 60 vuotta vanhaa peräkamarin poikaa vaan ihmistä jolla myös elettyä elämää ehkä eronnut tai leski. Onhan itsellänikin elettyä elämää ja niin pitää ollakkin. Olisiko ollut parempi kriteeri kuin yksinäinen jos olisin laittanut että vapaa. En vaan aina osaa kaikkia sanavalintoja. Sorry.


      • jatkavaansamaa
        etsinetsin kirjoitti:

        Miksi haluatte tahallanne kääntää asiat päälaelleen. Ei ole alkoholi ongelmia, en polta eikä minulla ole lapsia. Lienenkö osannut ilmaista itseäni oikein mutta en todellakaan ole hakemassa mitään 60 vuotta vanhaa peräkamarin poikaa vaan ihmistä jolla myös elettyä elämää ehkä eronnut tai leski. Onhan itsellänikin elettyä elämää ja niin pitää ollakkin. Olisiko ollut parempi kriteeri kuin yksinäinen jos olisin laittanut että vapaa. En vaan aina osaa kaikkia sanavalintoja. Sorry.

        Hyvin olet ilmaissut itseäsi, vaikutat tervejärkiseltä naiselta, johon tutustuisin mielelläni. Jos siis olisin vapaa, ilmottautuisin välittömästi.


    • turhia_kyselet

      Ei sitä kukaan tiedä.

    • EiTiedä

      Itse olen lapseton leskimies vähän yli 60, vaimo kuoli 17 vuotta sitten, minkä jälkeen löysin naisystävän, joka sitten sairastui ja on nyt hoitokodissa. En ole polttanut sikareita 20 vuoteen, mutta alkoholia juon kohtuullisia määriä. Kävin naisystävän sairastumisen jälkeen suomi24-treffipalstalla, mutta yhteydenotot puolin ja toisin eivät sitten johtaneet pitemmälle. Eräs tuntemani (silloin vähän yli 60-vuotias eronnut) nainen kertoi kokemuksestaan, että kapakasta ei löydy muuta kuin juoppoja, homoja, hörhöjä ja varattuja miehiä.

    • sukulainen-huolissaan-

      Tiedän yhden sivistyneen erakko miehen,
      suurinpiirtein ikäisesi,
      pitkä hoikka, täysin raitis, hetero,
      hän on ilmeisesti jääny joskus ilman rakkutta kun ei pidä lähiomaisiin yhteyttä,
      jokin solmu suhteessa omaisiin,
      on jonkinverran omaisuuta,
      mistä sinut lölytää,

    • olis_kyllä_aikaa

      Tarvitaanko puhemiestä?

    • etsinetsin

      Nimimerkille sukulainen- huolissaan, haluaisin sanoa että emme tiedä haluaako tämä henkilö edes tutustua kehenkään vaan onko jo niin erakoitunut ja pettynyt ihmisiin että haluaakin olla yksin. Nimimerkille jatkavaansamaa lämmin kiitos palautteestasi. Jos joku haluaa minuun tutustua niin voi laittaa vaikka sähköposti osoitteensa johon voi kirjoittaa. Mieluiten tuonne kirjeenvaihto palstalle koska muualle laitetut poistetaan moderaattorin toimesta. Ilmoitukseen jotakin mistä voin tunnistaa sen koskevan minua.

      • hän-on-komee-

        Eihän koskaan tiedä,
        uskoisin erakko tyyppi olisi hyvillään jos joku miellyttävä tyyppi haluu tutustua häneen,
        hänellä on ihmiskontakteja paljonki
        yleensä entisiin opiskelu kavereihinsa
        myös maalla on hänen ystäviään,
        hänellä on mökki maalla,


    • Qustaf

      Seinäjoella olis.

    • oscarsson

      Monenlaista tarjontaa näkyy olevan,joko oikea on löytynyt?

    • Hyrinäää

      Jos meitsi etsisi jotain, niin ei ainakaan mitään miestä. Sen sijaan; ma mistä löytäisin sen laulun ...

    • siinä_se_ongelma

      Tiedän, mutta en tiedä sitä kelpaako.

    • kristitty

      Käänny Jeesuksen puoleen ja ota hänet ystäväksi elämääsi, sinulla on silloin kaikki mitä tarvitset maanpäällä ja turvattu tulevaisuus taivaan valtakunnassa!

    • kristitty

      Vain Jeesus voi olla aito sydäystävä, ilman hänen rauhaa ja armoa ei ole elämää eikä tulevaisutta.

    • Lemmenkäinen

      Mulla veljmiäs 65 v. (maajussi) istuu yksin itä-uuellamaalla maatalossa :(

    • Unohda_unesi

      Mene kirkkoon tai johonkin uskonnolliseen tapahtumaan. Sieltä on suurin mahdollisuus löytää kuvailemasi mies, mutta ei ole sekään varmaa.

    • Anonyymi

      Mulla om pärsseessä kaks finniä. Oom 61v poikuus tallella metsuri Kuhmosta. Kuka ottais mut nuorena? Soita ...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe