Trumppi kaaoksen mestari

Tölvästi

Kun tarkastelee Trumpin toimia mihin ne johtaa ei voi kuin ihmetellä.
Obama onnistui purkamaan Iranin pakotteet syy koska iran lopetti ydinaseen kehityksen joka oli lähes valmis, nyt Trumpin pakotteet arvellaan johtavan ydinaseen valmistumiseen iranissa, aivan päinvastainen lopputulos.

Mihin tulee kauppasota johtamaan,
Ilmastosopimuksesta irtisanoutuminen.

Toivottovasti demokraatit voittavat välivaalit niin vähän hillitsisi Trumpin toilailua.

140

1755

Vastaukset

 • Turhaan arvostelet Trumpfia,
  hän on paljon parempi presidentti kuin suomessa annetaan ymmärtää,
  kaikki Trupin vaalilupaukset on jo toteutunu, ameriikan talous on moninkertaistunu, työttömyys on kokonaan melkein kadonnu, siis koko kansa työllistetty,
  valta osa ameriikkalaisista on h y v in tyytyväinen presidenttiinsä,
  täällä suomessa mollataan pelkästä suuresta kateudesta ja katkeruudesta Trumpfia koska Trumpfi pisti euroopan itse vastaamaan ememmän omista teoistaan,
  enään ei ameriikan hyväksikäyttö olekkaan itsestään selvyys,

  sinäki syyllistyt typerään valheeliseen panetteluun h ä p e ä,
  ota mallia kuinka omaa maata hallitaan,
  oma maa ensi, sitten vasta muuta jos rahaa jää,

  alotuksentekijä on harvinaisen tyhmä tyyppi,

  • Älä vaahtoa, asiaa voi käsitellä fiksumminkin!


 • Justiin luin usan talouskasvusta, siitä ei ole hyötynyt edes keskiluokka kaksivuotta sitten verrattuna ansaitsi keskituloinen keskimäärin nyt reilun satasen enemmän, onko isokenkäiset ne jotka ovat hyötyneet.
  Oikeesti ei minua hetkauta mutta sanompa vaan ja ennemin asun suomessa kuin kansojen sulatus uunissa jossa huvittava pressa äänessä.

  • Se on clinttonin porukan tekemä valheellinen uutinen,
   totuus on toinen,
   kuten on käyny ilmi cklintonin porukka on syylistyny suuriin valheitten levittämiseen
   ja manipulointiin, ( cklinton oli koruptoitunu myös )
   siksi suomiki mollaa Trumpia
   kun Trumpia ei voi ostaa,
   sun juttus ei mene kehenkään täydestä ,
   jotka oikeesti on perillä totuudesta,

   OMA MAA ENSIN,
   siitä on hyvä ottaa mallia suomessaki,


  • Hölö hölö suomessa ei Trumpin kaltainen pääsisi edes ehdokkaaksi, korkeintaan naurattamaan kansaa johonkin tv ohjelmaan.


  • Totean.vain kirjoitti:

   Hölö hölö suomessa ei Trumpin kaltainen pääsisi edes ehdokkaaksi, korkeintaan naurattamaan kansaa johonkin tv ohjelmaan.

   HÖLÖN HÖLÖ SINULLE

   älä viitti naurattaa,


  • Totean.vain kirjoitti:

   Hölö hölö suomessa ei Trumpin kaltainen pääsisi edes ehdokkaaksi, korkeintaan naurattamaan kansaa johonkin tv ohjelmaan.

   Siksi meillä onkin tekemistä saada trumpin kaltainen mies Suomen johtoon. Ikävääkö, jos mustal...ja mamut joutuisivat töitä tekemään.


  • Meillä on huomattavasti tärkeimpiä ongelmia pieni määrä matuja, matut eivät meidän taloutta kaada mutta yksi suomalainen voi se on Antti Rinne jos pääsee härpättämään.


  • lopeta-TYPERYYS kirjoitti:

   Se on clinttonin porukan tekemä valheellinen uutinen,
   totuus on toinen,
   kuten on käyny ilmi cklintonin porukka on syylistyny suuriin valheitten levittämiseen
   ja manipulointiin, ( cklinton oli koruptoitunu myös )
   siksi suomiki mollaa Trumpia
   kun Trumpia ei voi ostaa,
   sun juttus ei mene kehenkään täydestä ,
   jotka oikeesti on perillä totuudesta,

   OMA MAA ENSIN,
   siitä on hyvä ottaa mallia suomessaki,

   Juu, unohdat korostaa, että klinttonin joukkiot maksaa korruptioita kaikillen, jotka mollaa Trumpfia, mitä enempi mollaa ja keksii valeuutisia, sitä enempi tienaa, siis täällä Suomessakin, kyllähän sä sen tiedät. Trumpfin edusjoukot eivät pysty maksamaan niin paljon kuin Klinttoonin, ja siks varten täällä enempi haukutaan trumpffia kuin Klintonia. Ymmärrät kai.

   Trympfi on vaatimaton ihminen. Ei haluaa herättää kateellisuutta ja pahaa verta kenessäkään, ja siksi ei edes verojaan ilmoita. Joku voisi ruveta niitäkin kadehtimaan. Ihminen kun on niin raadollinen, ja senhän trumpfikin kyllä tietää.


 • Kyllä on trumpille kateellista porukkaa, kun mollataan, vaikka hoitanut maansa asioita kuntoon ja saanut yhteyden, jopa korean johtajaan ja välejä kuntoon, Obamaa porukka ylistää, joka jatkuvaan sodassa oli jonkin kanssa,sekä pommit harva minuutti tippui jonnekin hänen toimestaan

  • Viimeisimmän tiedon mukaan Korean Kim on hyvin tyytymätön ja uhkaa käynnistää ydinaseohjelman uudestaan ellei USA höllää pakotteita. Hän ei siis rakastunut Trumpiin, vaikka tämä niin julisti joku aika sitten. Tuskinpa esim. Kiinassa ja Venäjälläkään Trumpista kovin paljon oikeasti tykätään, vaikka neuvotteluissa on näytetty muikeita naamoja. Trumppi esittää olevansa loistava diplomaatti, mutta heittää kohta pakotteita ja herjoja perään.


 • STABIILILIUDEN HARHA

  Joskus - kuten sodan aikana - stabiilius on hyvä. Suomen sota jatkui ja päättyi 1991 kun sirppivasaravaltio lopetettiin ja pian YYA ja Pariisin rauhansopimus irtisanottiin. Stabiili Kekkonen ei siten ollut ihan huono

  Eli aloittaja on oikeassa osin kyllä mutta vähän vinolta kantilta
  (IRANISTA SEN VERRAN ETTÄ SE ON VALLOITTANUT SYYRIAA, KEHITTÄÄ OHJUSJÄRJESTELMIÄ ja kun nämä ovat valmiit liittää niihin ydinaseen ja Syyrian tukikohdistaan uhkaa EU:ta, Iranin mielipuolinen hallinto on ilman muuta tuhottava)

  Stabiili johto ei ole hyvä, sellainen oli Nliitossa Brezhnevin aikana, lenimismissä todellinen hallitus on puolueneuvosto, jonka sihteeri on Brezhnev eikä sitä kansa valise eikä KANSA PÄÄSE KEIKUTTAMAAN VENETTÄ ehdottomasti stabiili puolueneuvostosta EI EROTA ELÄKKEELLE vaan poistuteaan käytänössä vain kuolessa sihteeri Stalinin aikana useimmiten teloittamalla myöhemmiin dementiassa keuhkokuumeeseen enemmän

  Trump voi olla kaoottinen josta seuraa jotain mitä stabiili ei tee

  JOS Trump voittaa nyt välivaalit siis republikaanit voittavat
  silloin Trump on ehdottomasti vapautettu kaikista syyttämisistä ihan sama ketä hän on kopeloinut
  tai mitä sanonut tökeröä KOSKA on ilmeistä että hänet valitaan toiseksi kaudeksi ja sellaista poliitikkoa ei ole USA:ssa joka näin varmaa presidenttiä uskaltaa vastusta

  MUTTA

  Jos pidätte Trumpia markkinahäiriönä niin silloin sitä pitää maanantaina jne. käyttää hyväksi
  eli jos osakkeet laskevat Iran-pelkojen takia jne. niin sitten ostoon jotain joka nousee jos Trump voittaa välivaalit ja niin edelleen

  ÄLÄ JÄÄ LOUKKUUN SUOMESSA

  Aihe Trumpin voittoon: hiipuva amerikkalainen unelma
  https://www.youtube.com/watch?v=BzOixyl9jkQ
  Voutilan mukaan Yhdysvaltojen jakautumiseen liittyy näköalattomuus. Hän kertoi Usa Todayn julkaiseen eilen tutkimuksen, jossa todetaan, että 62 prosenttia amerikkalaisista ei enää yllä keskiluokan vuosituloihin. Tämä kertoo siitä, että vain 38 prosenttia elää amerikkalaista unelmaa. Voutila kiteytti: ”On helppoa sanoa, että jos olet IT-alan hipsteri, niin sinulla on enemmän mahdollisuuksia kuin ruostevyöhykkeen konservatiiveilla.”

  • Olihan taas epäjohdonmukaisuuden malliesimerkki! Mitä yritit kertoa?


 • Obama uudisti USA terveydenhuollon, Iran oli saamassa ydinaseen valmiiksi mutta Obaman johdolla saatiin sopimus jossa oli mukana kaikki johtavat valtiot sopimus jossa iran suostui lopettamaan ydinaseen valmistuksen. Nyt Trumpin iranin kauppasaarto astuu voimaan mutta länsimaat ei ole halukkaita tähän saartoon. Entä jos Iran päättääkin tässä tilanteessa valmistaa ydinaseen näin on veikkailtu.
  Siis Trumppi vihaa Obamaa ja haluaa mitätöidä kaikki sen saavutukset, nykyinen talouskasvu yhdysvalloissa alkoi jo Obaman kaudella nyt tämä veijari esittelee kasvu olisi ainoastaan hänen nerouttaan, kunhan näillä talousaaroillaan ei aiheuttaisi yleismaailmallisesti lamaa.

 • "tässä tilanteessa valmistaa ydinaseen näin on veikkailtu"

  Miten niin valmistamaan, sehän ei pysty käyttämään dollareita
  eikä ostamaan mitään

  Saartoon kuuluu, että jos joku ostaa Iranin öljyä - öljykauppa käydään dollareilla .

  siitä seuraa pankille ongelmia, esim. jos Nordea osallistuisi Suomi - Iran kauppaan

  se voi menettää dollarin käyttöoikeutensa Trumpin määräyksestä ja se sitten siitä pankista

  EU ALKAA VAATIA RANGAISTUKSIA IRANILLE
  Tanska vaatii boikottia Iranille sen terrorismin takia
  https://www.wsj.com/articles/europeans-eye-sanctions-on-iran-over-covert-activities-1541096347

  Plot in Denmark has sparked call for tougher action against Tehran, even as EU strains to salvage nuclear deal

  • Tässä tilanteessa olisi syytä nelinelosen miettiä, sattuuko maailmalla olemaan valtioita, jotka ovat valmiita auttamaan Irania ydinaseen kehittämisessä. Sodat ovat tuottoisia, ellei muille niin haudankaivajille!


 • " Reuters " tunti sitten, Gurds päälikkö sanoo Iran vastustaa, kukistaa yhdysvaltain pakotteet, mulle tulee jatkuvalla syötöllä uutisia maailmalta tabletti sovellutukseen ettei jaksa lukea, yle antaa valikoiden uutisia koska on tarpeetonta suoltaa ylenmäärin.
  Iran on häirikkö valtio muitten lähi-idän maitten tapaan, Trumppi israelin ystävänä tietystä syystä vihaa irania tekemällä pakotteet päinvastoin aiheuttaa konfliktia, kyllä iran saisi valmistettua ydinpommin aika helposti. Kun sopimus on Obaman niin väliäkö seurauksista kunhan Obaman aikaan saannokset kumotaan, ei sopimuksesta ole ollut haittaa päinvastoin.
  Trumppi voi lisätä kauppapakotteita kun hän on mieltynyt niihin siinä kärsii suomi ynnä muut maat ja lopuksi yhdysvallat itsekkin.

 • Pohjois-korea aikoo käynistää ydinaseohjelmansa uudestaan, jos USA ei höllennä pakotteita.

 • HALOOO,
  suomen propakanta Trumpia vastaan on täysin kiero,
  ei totuus ollenkaan,
  suomessa syötetään tahallaan Trumpin vastaista mollaus ja manipulointi politiikkaa,

  ainuttakaan suomen median tuottamaa uutista ei ole ollu mikä oikeesti olisi ollu totuus,
  suomen media tuottaa pelkää kielteistä,
  kuulijasta jo suorastaan vaikuttaa valheelta ,
  suomen media on menettäny täysin luottamuksen,
  se ei ole rehellinen
  suomen media suoltaa yhden silmän putkinäköistä uutista jatkuvasti,
  ei kerro koko totuutta,
  ei jaksa enään kuunelle
  tai ainakaan ei voi enään ottaa suomen mediaa todesta
  kaikkia mitä suomen media suoltaa kierosta näkökulmasta,
  vaikuttaa tahalliselta mollaukselta,
  ilmeisesti on määrätyn tahon suurella rahalla maksettua mollaus manipulointia,

  OMAN MAAN ASIAT ENSIN KUNTOON,
  sitten vasta muut jos rahaa jää,

  • Kun lukee yleisöpalstoja niin sinun kaltaisiasi kuurosokeita Trumpisteja ne ovat pullollaan. Monet uutiset näyttävät suoria videoita Trumpin tilaisuuksista. Eli ei tarvitse vääristellä, kun äijä itse suoltaa törkeyksiä, twitterissä myös kirjoittelee usein tosi lapsellisia juttuja. Entiset presidentit sentään osasivat yleensä käyttäytyä kuin aikuiset.


  • no_kukkuu kirjoitti:

   Kun lukee yleisöpalstoja niin sinun kaltaisiasi kuurosokeita Trumpisteja ne ovat pullollaan. Monet uutiset näyttävät suoria videoita Trumpin tilaisuuksista. Eli ei tarvitse vääristellä, kun äijä itse suoltaa törkeyksiä, twitterissä myös kirjoittelee usein tosi lapsellisia juttuja. Entiset presidentit sentään osasivat yleensä käyttäytyä kuin aikuiset.

   Trumpfin palvominen on uusin urheilulaji maailmassa. Harvassa maassa on henkilöpalvonta samalla tasolla, kuten P-Koreassa ja USAssa. Parin vuoden kuluttua maahan aletaan ajaa lakia, jolla Trumpeliini voidaan pitää virassa lopun ikäänsä ja seuraaja valitaan hänen pojistaan.


 • Minkä takia Trumppi yrittää vakuuttaa ylvertaisuuttaan kovaäänisesti, yleensä hyvän valtiomiehen ei tarvitse vakuuttaa mitenkään esimerkiksi Sauli Niinistö hänellä on valtava suosio, jos Sauli joutuisi Trumpin tavoin vakuutelemaan paremuuttaan kuulostaisi omituiselta.

  Jos Trumppi heittäytyisi rauhalliseksi sovittelevaksi ja vaatimattomaksi sekin vaikuttaisi omituiselta.

  Trumpin vaimo Melania vaikuttaa jotenkin vaivautuneelta ääliön seurassa.

  • ei.muuta

   se on yksin sinun näkemys,

   kukaan muu ei ole tommosta vaikutelmaa saanu, höh,

   otahan asioista oikeesti selvää REHELLISESTÄ näkökulmasta,


  • Kiitos Iranin vastaisista pakotteista presidentti Trump, Netanyahu kiittää

   "Thank you, President Trump for this historic step. The sanctions are indeed coming," Netanyahu stated ahead of the renewed, far-reaching sanctions that Washington is slated to slap on Tehran next week.

   SNiinistö ei kilpaile Trumpin kanssa
   vaan
   prinsessasarjassa Dianan kanssa perhe-elämänsä esittelyssä


  • Ei.muuta on ihan oikeassa Saulin suhteen. Käyttäytyy erittäin fiksusti ja rauhallisesti punaniska-Trumpiin verrattuna. Näyttääkin paljon paremmalta ja nuoremmalta, vaikka ukot ovat samoja ikiä.


 • Jos EU ei suostu olemaan Trumpin sätkynukkena on Trumppi uhannut tehdä pakotteita, 2015 tehty sopimusta ei haluta purkaa vaikka ääliö uhkailee, suomelle on arveltu koituvan pakotteista miljardin tappio, toivottovasti demokraatit voittavat välivaalit niin tilanne rauhoittuisi edes jonkun verran.

  • heh ääliö hah hah haaa,

   jaa tulihan se sieltä, ilmankos ääliö mollaa Trumpfia
   ku ei pysty enään huijaamaan
   samoin kuin cklintonin aikana ja Obaman aikana hah hah haaa,

   opettelehan REHELLISYYTTÄ sinäki, huijausten aika on ohi,
   elämä on paljon mielekkäämpää elää rehellistä elämää,

   AINA OMA MAA ENSIN , sitten vasta muut jos jää rahaa,

   Trumpf on älykäs
   osaa nostaa oman maan asiat emsimäiseksi tärkeysjärjestyksessä,


 • Tunnettu asiantuntia Nate Silver on varma että demokraatit voittaa välivaalit, kun Trumpin venäjä kytkös tutkimus saadaan päätökseen jos niinkuin epäilevät voivat demokraatit erottaa ääliön presitentin virasta.

  • "Tunnettu asiantuntia Nate Silver"

   Nevö höörd.
   Kirjoittaminenkin on näköjään syvältä.


 • Demokraatit häviää vaalit ja Briteissä järjestetään uusinta äänestys EU erosta, uusinta äännestys olisi reilu tähän tilanteeseen jossa kansakunta on epävarma niin ei tulisi epäselvyyksiä jälkikäteen olkoon tulos mikä tahansa, äännestys olisi oltava reilu eikä populistien huijaus.

  • Sinäki olet median sokaisema,
   et todellakaan tiedä mitä Britannian kansa oikeesti on mieltä,

   suomen media on selkeesti valheellinen, manipuloiva,
   maksettu kertomaan vain määrätynlaisia näkemyksiä,

   suomen median haastattelutki suoritetaan vain suppeasti median mieleisiltä ihmisiltä,

   suomen media ei pitkiin aikoihin ole oikeaa rehellistä totuutta kertonu Brianniasta eikä ameriikan politiikasta ja Trumpfista,
   avaa silmäsä,
   meiti ja kuuntele tarkkaan,
   näe totuus,
   se on täysin toinen mitä suomen media suoltaa ulos manipuloidessaan suomen kansalaisia määrättyyn mielipiteeseen seuraavia vaalia silmälläpitäen,


  • Aha yleensä luen myös ulkomaiset uutislähteet, suomen media toistaa mm. BBC uutisia jne.


  • Vakiintuneet uutislähteet eivät valehtele, mitä yle hyötyisi valehtelusta ei mitään jos jäisi kiinni tarkoitus hakuisesta valeuutisoinnista, siihen puuttuisi valtiovalta.
   Oikea tieto voi tuntua joillekkin vastenmieliseltä, esimerkiksi populistiset ääriliikkeet pyrkivät antamaan muunneltua totuutta, oikea totuus asettaa heidän sanomansa kyseenalaiseksi.


  • Valeella.lyhyet.jäljet kirjoitti:

   Vakiintuneet uutislähteet eivät valehtele, mitä yle hyötyisi valehtelusta ei mitään jos jäisi kiinni tarkoitus hakuisesta valeuutisoinnista, siihen puuttuisi valtiovalta.
   Oikea tieto voi tuntua joillekkin vastenmieliseltä, esimerkiksi populistiset ääriliikkeet pyrkivät antamaan muunneltua totuutta, oikea totuus asettaa heidän sanomansa kyseenalaiseksi.

   Heh-heh...
   Oleellista on mitä kerrotaan ja miten kerrotaan ja mitä jätetään kertomatta. Näin ei koskaan suoranaisesti valehdella.
   Sama koskee kaikkea koti- ja ulkomaista mediaa. Valtavia eroja on.


  • Harvoin näkee kissanristiäisiä uutisotsikoissa, ei suomi ole uutispimennossa valeuutisoinnistakin pidetään huolta MV-uutiset jos niitä kaipaa.


  • media-manipuloi-maksettu kirjoitti:

   Sinäki olet median sokaisema,
   et todellakaan tiedä mitä Britannian kansa oikeesti on mieltä,

   suomen media on selkeesti valheellinen, manipuloiva,
   maksettu kertomaan vain määrätynlaisia näkemyksiä,

   suomen median haastattelutki suoritetaan vain suppeasti median mieleisiltä ihmisiltä,

   suomen media ei pitkiin aikoihin ole oikeaa rehellistä totuutta kertonu Brianniasta eikä ameriikan politiikasta ja Trumpfista,
   avaa silmäsä,
   meiti ja kuuntele tarkkaan,
   näe totuus,
   se on täysin toinen mitä suomen media suoltaa ulos manipuloidessaan suomen kansalaisia määrättyyn mielipiteeseen seuraavia vaalia silmälläpitäen,

   Jos kuvitelmasi olisivat tosia, miksi May haluaa neuvotella joistain sopimuksen osista. Eikö irtautumisen voisi päättää ehdoitta, Käytännössä May haluaa tanssia oman suosikkisävelmän tahdissa ja nauttia EU- kakkua, Mayn mielestä Eu on nykyoloissa vain rasite.


 • Brexit äännestys uusiksi siinä tapauksessa jos kansa tosissaan sitä vaatii ja päättäjät taipuu.

 • Trump on kautta-aikain Yhdysvaltojen paras presidentti. Rohkea älykäs notkea nopea liikkeissään, mitä tilanteet milloinkin vaativat! 🇺🇸

  • Siinä tuli oikea näkemys Trumpista,


  • No olipa rankkaa sarkasmia.


 • Yleä ei kannata seurata ajankohtaisohjelmissa, suomifilmejä voi katsoa ja jos on jotain sarjoja kuten Neiti Marple. Yle pitäisi muuttaa pääosiin maksu-tv:ksi ja lopettaa sen epäpätevien verorahoilla höpöttävien laiskojen toimittajien puuhat. Hesari ja sen kaltaiset aamulehdet on helpompi tapaus ne voi jättää tilaamatta, en ole enää vuosiin tilannut kun tietoa saa nopeammin ja paremmin analysoituna muualta, sijoittajalle viherpunikkitoimittajat ovat oikeasti vaara, koska ne itse eivät omista mitään kuin suunsoittonsa - katsokaa joskus pentti saarikosken pojan älyttömyyksiä hesarissa - niin ne puhuvat taloudesta ja sijoittamisesta toisaalta toisaalta -pelottelua joka on vaarallista jos on alalla

  TRUMP, PÄIVÄ ON VÄRIKÄS
  Eräs skenaario viikolle

  Jos demokraatit johtavat edustajien Housea ja republikaanit Senaattia
  kurssit nousevat heti

  jos republikaanit molempia putoaa ensin ja sitten nousee

  tämän ajattelun takana on logiikka että
  Kiinalle ollaan suostuvaisempia tai sitten ei

  mutta kaikki ovat yhtä mieltä että Kiina on varas ja sitä on kuritettava
  Iran on todella vaarallinen ydinohjusvaltio joka yrittää vallata koko Lähi-Idän

  KAIKKI KADEHTIVAT Trumpin tilannetta, aika on hyvä ja

  USA:SSA MENEE VAIHTEEKSI TOSIHYVIN
  2.11. KOLMANNES DUUNAREISTA JOTKA ANSAITSEVAT YLI SATA TONNIA VUODESSA ILMOITTAA, ETTÄ OVAT VALMIIT LOPETTAMAAN DUUNIT ILMAN ETTÄ UUTTA ON TIEDOSSA JOS HOMMAT EI MIELLYTÄ koska työttömyyttä ei ole niin on vienti niin kovaa duunareilla

  Over 35% of workers making over $100,000 say they would quit a job without a new one

 • Älähän puhu paskaa, ilman yleä olisi tv ja radio tarpeettomia,
  Harvoin seuraan suoria lähetyksiä paitsi urheilu, nyt hiihtolajit siirtyivät mtv3 maksullisilta ylelle, aiempina vuosina tuli maksettua aika tavalla mut ei enään kiitos yle. Viimeyönä kunei nukuttanut katsoin areenasta muutaman pätkän erästä sarjaa, mainoskanavia harvoin katselen koska ylen tuotanto tv ja radio tuottaa hyvää ohjelmaa ja aina voi valikoida.

  • En sanonut että Yle pannaan pois vaan YLE-VERO POIS. Sittehän nähtäisiin haluaako joko Yleä kun pannaan maksu-TV:ksi

   Se maksaa joka haluaa yöllä katsella areenaa eli maksukortti

   Tavalliset kanavat pari kolme euroa kuukausi niitä voisi ostaa
   Voisin harkita Yle-kanavaa jossa esitetään suomifilmejä ja sen kaltaisia
   mutta missään nimessä EN TILAISI YLEN AJANKOHTAISKANAVAA myöhässä olevaa manipuoloitua roskaa tai vaiettua pimitystä ENKÄ ONNETTOMIA PAKKORUOTSIKANAVIA joita pieni osaamaton suomenruotsinjengi tekee täällä

   Minullakin on nyt vaihteeksi kolme Ruotsin kanavaa mainos-TV sieltä
   kaksi valtionkanavaa ja muita maita lisäksi mutta Yleä en tarvitse jatkuvasti ainakaan mutta näin useaa Ruotsi-kanavatarjontaa en pidä jatkuvasti

   Ja yöllä vasta ohjelmaa tuleekin, kun USA:ssa on päivä parhaimmillaan
   Trump on vasta heräämässä tätä kirjoittaessa

   aina voi valikoida, olet oikeassa
   Propaganda-demarit haluvat verottaa
   https://www.suomenuutiset.fi/meri-ehdotti-ylen-veron-poistoa-demarikansanedustaja-alahti/


  • Tavalliselle ihmiselle on vaihtoehtona yle ja mainoskanavat ja maksukanavat, areena on mielestäni erittäin hyvä radio että tv arkiston takia, radio on päällä useita tunteja päivässä tv:ä valikoiden.
   Kukin hakee mieleisensä tavan käyttää mediaa, politiikka on toisille vähemmän tärkeää, työelämässä ollessa ei jäänyt eikä ollut kiinostus sitä luokkaa kuin nyt joutilaana.


  • Tämä tavis maksaa Yle-veroa 163 euroa vuonna 2018 tuloistanin, joten onko se ilmaista.. HÄH ? Ja kaiken lisäksi en ole sokeuteni takia edes nähnyt mitään mistä maksan!

   Joten kannatan YLE:n siirron myös maksu-korttikanavaksi.
   Se maksaa joka sitä ilmastosaaste roskaa haluaa.


  • Tuskin kukaan haluaa maksaa, olisko parempi että se menisi valtion budjetista kun pääosin jokainen käyttää ylenpalveluja.
   Ammattiliitoille maksettava tuki pois niin sillä tulisi kuitattua tai on niitä muitakin keinoja.

   Kymppi kuussa onko se ylivoimainen maksu, itse en mieti kun maksu hoituu vaivattomasti kun aikoinaan saattoi luvan tarkastaja viedä tv menessään maksamattomasta katselusta.


  • Pertikki kirjoitti:

   Tuskin kukaan haluaa maksaa, olisko parempi että se menisi valtion budjetista kun pääosin jokainen käyttää ylenpalveluja.
   Ammattiliitoille maksettava tuki pois niin sillä tulisi kuitattua tai on niitä muitakin keinoja.

   Kymppi kuussa onko se ylivoimainen maksu, itse en mieti kun maksu hoituu vaivattomasti kun aikoinaan saattoi luvan tarkastaja viedä tv menessään maksamattomasta katselusta.

   "Kymppi kuussa onko se ylivoimainen maksu,"
   Kyllä on, jos ei siihen saa vastinetta, Se maksaa jolle se maistuu, on vanha sanonta.

   " aikoinaan saattoi luvan tarkastaja viedä tv menessään maksamattomasta katselusta. "

   Tuollaista huolta ei ole ollut, ku ei ole ollut tarvetta sille.


  • Hallaahon.äänestäjä44 kirjoitti:

   En sanonut että Yle pannaan pois vaan YLE-VERO POIS. Sittehän nähtäisiin haluaako joko Yleä kun pannaan maksu-TV:ksi

   Se maksaa joka haluaa yöllä katsella areenaa eli maksukortti

   Tavalliset kanavat pari kolme euroa kuukausi niitä voisi ostaa
   Voisin harkita Yle-kanavaa jossa esitetään suomifilmejä ja sen kaltaisia
   mutta missään nimessä EN TILAISI YLEN AJANKOHTAISKANAVAA myöhässä olevaa manipuoloitua roskaa tai vaiettua pimitystä ENKÄ ONNETTOMIA PAKKORUOTSIKANAVIA joita pieni osaamaton suomenruotsinjengi tekee täällä

   Minullakin on nyt vaihteeksi kolme Ruotsin kanavaa mainos-TV sieltä
   kaksi valtionkanavaa ja muita maita lisäksi mutta Yleä en tarvitse jatkuvasti ainakaan mutta näin useaa Ruotsi-kanavatarjontaa en pidä jatkuvasti

   Ja yöllä vasta ohjelmaa tuleekin, kun USA:ssa on päivä parhaimmillaan
   Trump on vasta heräämässä tätä kirjoittaessa

   aina voi valikoida, olet oikeassa
   Propaganda-demarit haluvat verottaa
   https://www.suomenuutiset.fi/meri-ehdotti-ylen-veron-poistoa-demarikansanedustaja-alahti/

   Teksteistäsi päätellen nelinelonen ei ole kriittisen ajattelun hallitsija. Millä perusteella hän väittää mainisemiensa tietolähteiden olevan muita luotettavampi, STT ja YLE ovat kansainvälisessä mediaseurannassa olleet luotettavuutensa vuoksi kärkisijoilla.


 • Kohta on euroopassaki kunnon sotku tulossa,
  EU joutuu suureen kaaokseen, suuri kaaos on jo lähellä,
  italiassa on valtava EU vastaisuus noussu pintaan,
  ku italia eroaa, niin suomellekki tulee SUURIA vaikeuksia,

  kyllä Lipposen naama venähtää piiiiiiiiiiiiiitkäksi
  ku EU kaatuu omaan mahdottomuuteensa,

  harmi, olisin tykänny olla EU;n jäsen, MUTTA EN tykänny eurovaluutasta,

  nyt suomi on sopeuttanu oman sisäisen talouspolitiikan EUROON sopivaksi,
  mutta kun ITALIA tekee pänät, suomi on taaaaaassssss helekutin suurissa vaikeuksissa,

  ameriikassa on on NYT VIISAS hyvä presidentti TRUMPF
  hän on älykäs, ÄLYNNY elämän tärkeimmän tehtävän
  OMAN MAAN ASIAT ENSIN KUNTOON,

  tätä ei suomen idiotismistä kärsivät ole tajunneet suuressa tyhmyydessään,
  ku lipponenki luuli pääsevänsä EU:n presidentiksi italian Berugoonin avulla, huh,

  sitten suomessa seurasiki FANTASIA AIKA,
  fanttastinen politiikka suomelle,
  sotkut sen ku lisääntyi,

  Sipilä on kyllä osannu panna suomen asioita järjestykseen,
  kohentanu huomattavasti suomen sisäistä taloutta, hyvä tavallaan,
  mutta kenen kustannuksella,
  suomen köyhien ja pienituloisten kustannuksella, ikävä kyllä,

  olisi hoitanu asia miljonääriden kustanuksella se olisi ollu enemmän vastuullista,
  mutta ei hokannu,
  ku iteltäki olisi muutama miljoona pitäny palauttaa valtion kassaan,

  amerikka saa olla ONNELLINEN
  niillä ON kautta-aikain vihdoin PARAS VIISAS presidentti
  TRUMPPIFIA tulee ikävä jos häviää seuraavat vaalit,
  todennäköisesti EI TULE HÄVIÄMÄÄN,
  Trumpilla on suuri suosio ameriikkalaisten keskuudessa,

  toisin kuin täällä suomessa ku täällä vihataan Trumpfia,
  mediaki on pantu vain mollaamaan kaikessa Trumpfin politiikkaa, media ei ilmeisesti saa kertoa totuutta, siis Trumpin onnistumista politiikassaan,

  suomelle on käyny selväksi
  Trumpf EI olekkaan ostettavissa, siksi mollataan,
  Trumpf hoitaa OMAN maansa asia ensin kuntoon,
  sitten suunittelee KOKO maailman rauhaa,
  joka onkin jo hyällä alulla,
  pohjoiskorean sotahulluki on rauhottunu kun Trumpf osasi ystävystyä sen kaaaaaa,

  kirj. virh. ei jaksa korjata. sori,

 • Mietin vaan mitä hyvää Trumppi on saanut aikaan ?
  Talous alkoi nousta Obaman aikaan vaikka Obama väittää omaksi edukseen.
  Obaman suurella vaivalla aikaan saatu terveydenhuollon yrittää Trumppi tuhota.
  Ilmastonsopimuksesta irti miksi, siksi kun ei kannata suojella.
  Maailmanlaajuiden kauppasota joka voi viedä pahaan lamaan.
  Iranin ydinsopimuksen irti sanominen ei ainakaan rauhoita maailmaa, suomellekkin miljardin tappio.

  Kaikki nämä Obaman takia, mitä iloa amerikkalaisille terveydenhuollon heikennyksestä tai ilmaston tuhoamisesta.

  Mitä Trumppi on saanut aikaan häh ?

  • Korjaus Trumppi väittää omaksi edukseen talouden kasvun.


  • heh,
   tommosta se on kun kuuntelee pelkästää suomen mediaa joka on maksettu vain hankkimaan mollaus aiheista materiaalia, haastattelutki tehdään v a i n Trumpin vastaisilta ihmisiltä heh heh hee, jooooo,

   pysyt tuetämttömänä jopa alat vaikuttaa tyhmältä, jos kuuntelet VAIN manipuloivaa, mollaavaa suomen mediaa,


 • Trumpille annetaan kuulemma valehtelukin anteeksi.

  • joo,, seki on median tuottama tieto, ja sinuun menee seki täydestä, hah


  • Trumppi on hiton hyvä pelle, hänen tyyliin ei moni pysty ainakaan nauramatta.


  • Kertoivat kirjoitti:

   Trumppi on hiton hyvä pelle, hänen tyyliin ei moni pysty ainakaan nauramatta.

   tuoki on median suoltama mielipide,
   eikö sinulla ole ollenkaa omia mielipiteitä,


  • Taisipa muuten olla eilen maikkarinkin uutisissa videota trumpin vaalitilaisuudesta, jossa joku hänen kiihkeä faninsa myönsi, ettei kaikki pressan jutut ole ihan totta, mutta antoi sen anteeksi, kun donald on niin ihku.


 • Trumpf on parempi presidentti kuin suomen media antaa ymmärtää,

  suomen media uutisointi on tahallista valheellista manipuloivaa moolausta,

  suomalaisena häpeän suuresti median maipuloivaa toimintaa,
  on ollu liian pitkään jo ala-arvoista uutisointia ameriikan politiikasta,

  • Mölinän perusteella Trumppi on ylivoimainen, mölinää huutoa parkumista.

   Mitä Trumppi on saanut aikaan ?
   Mitä haittaa Trumppi on saanut aikaa.


  • Voi.että kirjoitti:

   Mölinän perusteella Trumppi on ylivoimainen, mölinää huutoa parkumista.

   Mitä Trumppi on saanut aikaan ?
   Mitä haittaa Trumppi on saanut aikaa.

   Miksi turhia kyselet
   OTA ITSE SELVÄÄ,
   älä tyydy , älä luota median manipuloiviin valheisiin,
   etsi totuutta,
   lopeta typerä kysely, vai puuttuuko oma älykkys,


  • ÄLÄ_KYSELE_TYHMIÄ kirjoitti:

   Miksi turhia kyselet
   OTA ITSE SELVÄÄ,
   älä tyydy , älä luota median manipuloiviin valheisiin,
   etsi totuutta,
   lopeta typerä kysely, vai puuttuuko oma älykkys,

   Et siis osaa vastata. Lisäksi luulet, että kriittisesti trumppiin suhtautuvat eivät ymmärrä näkemiään videoita ja lukemiaan twiitteja ym. suoraa pressan ulosantia.


 • Uutisissa oli juttu demokraattien voittaessa aiotaan tutkia Trumpin venäjä kytköksiä myös hänen verotiedot nousee tutkimusten kohteeksi, saattaa johtaa Trumpin erottamiseen

  • Ei ole mahdollista
   silloin pitäisi tulla maavyöryvoitto koska 2/3 enemmistö tarvitaan senaatissa presidentin erottamiseen

   ei kannata lukea sumalaisia valhelehtiä eivät tunne asiaa


  • Trumpin touhuissa voi hyvinkin olla epäselvyyksiä, koska samoja epäilyksiä on esitettäneet arvostetut uutislähteet.

   Valelehti MV-uutisia en lue vahinkossakaan


 • obama oli hyva puhuja,,mutta heikko johtaja ja asioiden toteuttaja,,toisin ,kun trumppi..

 • Hyvä populisti on hyvä valehtelija, Trumppi saa puheensa anteeksi koska on hyvä pelle osaa viihdyttää kuulijoita.

 • Demokraatit voittmassa edustajahuoneseen kaksikolmasosaa, demokraateilla tietyssä tapauksessa mahdollisuus haastaa Trumppi valtakunnan oikeuteen.
  Tulostenlasku jatkuu

 • TRUMP VOITTI VAALIT ei ollut edes ehdokkaana
  Beto kesytettiin

  Vaalit eivät ole vielä päättyneet länsiosissa ja esim. Kalifornia on vielä kesken
  MUTTA TRUMP VOITTI VAALIT, näin hän tulee kertomaan?

  1. senaatti tulee olemaan vahvasti republikaanien
  2. Beto kesytettiin

  Trumpin kilpailija republikaaneissa oli aikanaan Cruz ja Trump mollasi häntä

  Nyt Trump teki hänestä senaattorin keskittymällä Teksasiin (Teksas on valtio, joka voisi olla itsenäinen, satamat, öljyteollisuus, suuri) jossa ralleissaan kehui Cruzin maasta taivaisiin,
  ilman tätä Cruz olisi hävinnyt?

  BETO KESYTETTIIN TRUMP VOITTI VAALIT
  NÄIN HÄN TULEE SANOMAAN (arvaus)

  Beto O'Rourke falls behind Ted Cruz as projections call Senate race for Republican

  Demokraatit tulevat kertomaan, että he saavat paljon enemmän ääniä kuin republikaanit
  kuten Trump sai vähemmistön äänistä
  mutta
  demokraattien voitto ei ole niin makea kuin oletettiin

 • TAPU TAPU suosion TAPUtukset
  TRUMPF VOITTI TÄRKEIMMÄN OSUUDEN VAALEISSA,

  Trumpin politiikka leviää koko maailmaan, myös EU alueelle,

  oman maan asiat ensin kuntoon,
  sitten vasta muitten jos rahaa jää.

 • Tänään US:lla on oikea johtaja edellinen söi vain banaania ja valehtelia joka asiasiassa.

  Suomi oli sodassa US:aata vastaan, Venäjä ja USA olivat yhdessä näin ja siitä ei kauan. Suomalaiset ovat nollia muistamaan, näin kaikissa sodissa.

  • Onko sulla demetia lääkkeitä, noin pahaksi päässy ei taida auttaa muukuin suljettu osasto.


  • Liitoutumat muodostuvat tilanteiden mukaan.E.lä.mä ei näy ymmärtävän tapahtumia, jotka yhdistivät tietyssä tilanteessa mainutut kaksi valtiota.


 • Suomi on satakertaa parempi maa verrattunana yhdysvaltoihin, Trumpin kaltaiset eivät nouse valtaan eikä muutkaan ääriliikkeet, ei Orbanin tai italian malliset populistit.
  Sauli Niinistö on herrasmies oikeudentajuiden valtion päämies, voiteko kuvitella jos Huhtasaari olis pressamme.

 • Mistä niitä tramppeja sikiää ? Johan niitä kohta joka maassa :(

 • Kuinka ihmiset USA:a sietävät Trumppia, oli haukkunut oikeusministerin painostanut irtisanoutumaan virastaan koska epäili tätä jostain.

 • Suomalaiset tänään 2018 ovat nollia kaikessa, historiassa ja yleensä pohja kansaa maailmassa.

  • Puhu vaan omasta puolestasi. Muuta pois, ellet jo ole sitä tehnyt.


 • Median aivopesemät sopulit haukkuvat Presidenti Trumppia vaikka tämä mahtuu jo nyt joukkoon jossa puhutaan usan parhaista Presidenteistä ikinä, koittakaa nyt ymmärtää että Suomen ns. valtamedia kirjoittelee ihan täyttä shaibaa Trumpista ja kehtaavat vielä nimittää itse itsensä vastuulliseksi mediaksi.
  Ihmiset, se valheiden määrä, harhaanjohtaminen, asioista kertomatta jättäminen, se miten asiat ovat oikeasti menneet versus miten ne median mielestä menivät on täysin jokapäiväistä toimintaa tälle "valtamedialle", vain imbesilli ei sitä ymmärrä.

  • Plus, plus, plus.


  • Kyllä jokainen tervejärkinen ihminen osaa muodostaa mielipiteensä sen perusteella, miten trump on esiintynyt televisiossa ja videoilla. Lisäksi hänen lapsekkaat tviittinsä ovat netissä kaikkien nähtävillä. Vanha narsisti, jolle ihmisten tasa-arvo ei ole tärkeää - ei edes oman maan kansalaisten.


  • Imbesiili onilmeisesti löytänyt jonkin älylaitteen ja sormeillut jotain nappia seurauksella, että tänne ilmestyi jokin alkusolun työstämä lause.


 • Massiivinen osakeralli USA:ssa Trumpin lehdistötilaisuuden jälkeen
  kaikki pörssit vähintään 2 pinnaa ylös
  tosin aina välivaalien jälkeen on myönteinen tunnelma

  Trump "Hopefully we can all work together next year to continue delivering for the American people, including on economic growth, infrastructure, trade, lowering the cost of prescription drugs," Trump said in a news conference. "The Democrats will come to us with a plan for infrastructure, a plan for healthcare, a plan for whatever they're looking at and we'll negotiate."

 • Maailma on rahaa, ei Venäjää mitä suomalaiset haluavat.

 • USA on ohittanut Venäjän ja Saudi-Arabian
  öljyntuotannossa

  Eli USA ei tässä mielessä ole riippuvainen öljystä
  Öljyntuottajajärjestö OPEC kokoontuu ja on varuillaa
  Venäjä ja esim. Meksiko ei kuulu OPECiin eikä tietenkään USA

  US now pumping more oil than Russia and Saudi Arabia

  TÄMÄ on osasyynä siihen että Trump painostaa Irania
  Sen öljynvienti ei ole enää niin ratkaisevaa

  TRUMP: ÖLJYN HINNANPUDOTUS VIIMEISEN KUUKAUDEN AIKANA ON MINUN ANSIOTANI President Trump on Wednesday claimed credit for a sharp pullback in oil prices over the last five weeks

  • Tottakai öljyn hinta putoaa kun tuotanto nousee, keskittyisi ilmastonsuojelusta, vielä mitä saastumisen ehkäisy maksaa ja väliäkö sillä jos maailma hukkuu paskaan koska olen paska mies Trumppi, tykkään haukkumisesta ja jos ministerin naamaa ei miellytä saa mennä.


  • Millä bensa-asemalla tuo hinnan pudotus näkyy? Perinteisesti talvella litrahinta pari kolme senttiä halvempi kuin kesällä. Konfliktit heijastuvat hinnoissa maissa, joissa perinteiset ei jenkkikentillä pumpatut öljyt. Pakotteet runtuvat Suomessakin.


 • Tiesin jo ensimetreillä että Trumpista tulee todella kovan luokan Presidentti ja syy siihen on se että tämä on tehnyt bisnestä pitkään menestyksekkäästi yhdellä suhdanneherkimmällä ja riskialttiimmalla saralla eli rakennusbisneksessä, siellä hitaammin ajattelevat syödään aamupalaksi ja rikkaista tulee yhdessä yössä köyhiä jos näillä on vähääkään naiiveja ajatuksia.

  Presidentteyden shakkipeli on siis aika luontevaa Trumpille joka on tottunut stressiin ja oikeastaan toimii paremmin sen alaisena, Trump on selkeästi älykäs alfa joka ei jätä asioita puolitiehen ja on tottunut luontevasti johtamaan ja mikä parasta tämä on valjastanut kykynsä lupaustensa mukaan oman maansa hyväksi ja saakin siitä jo nyt viisi tähteä. Vaikka usaa alas ajavat demokraatit panisivat kapuloita rattaisiin apinan raivolla on jo selvää että Trump on mies joka taistelee lupaustensa pitämiseksi ja tällä onkin jo pysyvä positiivinen maine sen suhteen.

 • Talouden nousu alkoi jo Obaman kaudella, Trumpin kaudella siitä on hyötynyt ainoastaan varallisuutena rikkaimpi osa kansasta, keskiluokan tulot ei juuri ole nousut.
  Kauppasodan hyöty on ollut kyseenalaista jossa lopuksi voi hävitä jokainen.

  Politiikkona häikäilemätön, kohtelee alaisiaan sen mukaan, venäjä ja verotutkimuksia ei pysty estämään joka tulee demokraattien toimesta lisääntymään ja tuloksia on tulossa koska venäjän vaikutus vaalin lopputulokseen on ilmeiden myös jatkossa.

 • Todella häikäilemätön ja despoottinen miten hän rähjäsi ja nimitteli CNN-reportteria joka ei missään kohtaan ollut epäkunnioittava presidenttiä kohtaan; hän ei vain totellut, koska ei ollut hänen alamainen ja käyttäytyi kuten vapaan lehdistön edustajat aina tekevät.
  Reportterin lehdistökortti on nyt peruutettu.
  Lisää konflikteja on tulossa.

 • Ihan oikein mitä Trump tekee noille trollaaville toimittajille, inttävät samaa tuubaa lehdistötilaisuudesta toiseen ja näiden ainoa päämäärä on saada Presidentti näyttämään huonolta, siis ainoa päämäärä.
  Ihan vähän etoo tämä nykyinen uusliberalistinen ympäriinsäkävelijöiden joukko jotka kutsuvat itseään toimittajiksi, ei kannata unohtaa ketkä ovat näiden medioiden omistajia ja sieltä löytyy motiivi, tulisi aika hyvät naurut jos Trump sanoisi israelille että nyt olette yksin ja unohtakaa ase apu, kuinkakohan nopeasti ääni muuttuisi mediassa.

  • Oletko katsonut videon haastattelusta?
   Minä katsoin ja teen johtopäätökseni sen perusteella mitä siinä näkyi ja kuului enkä minkään poliittisen agendan värittämänä kuten esim. sinä.
   Muutama juttu tulee nyt nopeasti mieleen:
   1) Miten Acosta mielestäsi "trollasi" Trumpia? Hän on viisi vuotta raportoinut valkoisesta talosta CNN:lle nuhteettomasti ja ainoa mistä häntä voi syyttää on se että hän yritti saada Trumpilta vastausta kysymykseensä. Ei totellut kun käskettiin antamaan pois mikki.
   2) Hän ei missään vaiheessa koskettanut naispuolista avustajaa. Nainen yritti väkisin repiä mikin hänen kädestään ja otti häntä kiinni käsivarresta.
   2) Acostan ja Trumpin välillä ei ollut mitään sanaharkkaa. Trump käyttäytyi idioottimaisesti ja huusi kun Acosta ei suostunut antamaan pois mikkiä. Trump korotti äänensä, nimitteli ja kutsui toimittajaa kansan viholliseksi.
   3)Lehdistösihteeri twiittasi täysin keksityn valheen.
   4) Trump on anteeksipyynnön velkaa ja lehdistökortti heti palautettava toimittajalle. USA on demokratia ja sivistysvaltio. Ukko (Trump) saisi hävetä huonoja käytöstapojaan ja despoottista vallankäyttöään. Hyi hee------tti.
   5) Eläköön vapaa ja itsenäinen media!


  • Presidentti Trump sekä näyttää että kuulostaa huonolta ihan ilman lehdistöäkin. Kelmeä lörtsy ja itserakas äijä. Oli inhottava jo diili-ohjelmassaan. Ei mitään käytöstapoja.


  • Kyllä katsoin, tietenkin. Trump teki ihan oiken niille trolleille.


 • Trumpin kiusaaminen on menny liian pitkälle, toimittajat taitaa olla hulluja, tahallista pikkulasten kiusaustyylillä jankutetaan aina yhtä ja samaa kuin idiootit,
  Trumppi on oikeassa kun sanoo niille suoraan hävetkää, olette törkeitä,

  • Toimittajat-sanan tilalle voi hyvin vaihtaa Trumpin, kuvauksesi osuu hänen kohdallaan niin nappiin.


 • Eikö Trumppi tajua että justiin media nosti hänet presitentiksi, tosin venäjän trollit oli apuna ja Hillarin mustamaalaaminen oli töykeää jopa uhkasi Hillaria vankilalla, toivottovasti saadaan valtion oikeuteen ja viralta pois.

  • Trump vähän tuulettaa ja samalla tuulettuu eurooppa, katsotaan mitä Yhdysvalloissa tapahtuu ja otetaan opiksi, ojennukseksi sekä malliksi. Ne uskaltaa, luulen vaan en tiedä 🤔


  • Ei yhdysvalloista kannata ottaa oppia , tänäänkin yli 20 kuollut ammuskelussa kyllä suomi turvallinen jokasuhteessa paras maa asua, eikä meillä ole sirkuspelleä presitenttinä eikä tule.


  • jo-on

   miten niin venäjän trollit nosti Trumpin presidentiksi ,, höh,,, se on s u u r i valhe,,

   kertokaa jos joku tietää oikeesti asiasta jotain
   MITEN NE VENÄLÄISET PYSTYI manipuloimaan ameriikkalaisia
   niin että ne huomasi TRUMPIN PAREMMAKSI presidentiksi kuin Clintton,
   venäläiset EI ole mitenkään voineet sekaantua ameriikan vaaleihin,
   se on Clinttonin kanntattajien keksimä suuri vale,
   EI PIDÄ MITENKÄÄ PAIKKAANSA,

   kaikki tietää Clinton oli koruptoitunu maailman politiikassaan,

   kyllä Trumpf on parempi presidentti ameriikkalaisille, ymmärtää oma maa ensin,
   -
   vaikka Trumpf ei tunnekaan suomea, heh ,
   luuli olleensa venäjällä kun tapasi Puuttinen helsingissä,
   se pikkusen kyllä naurattaa,

   juuuu, siitä on kauan, on jo vuosia kun ekakerran huomasin ettei ameriikkalaiset tiedä suomesta yhtään mitään,
   ne automaattisesti pitää suomea venäläisenä maana,
   se on kyllä harmi,
   loukkaavaa ja ikävä juttu,

   loukkaannuin älyttömästi kun sen ekakerran kuulin,

   Trumpfin kiusaaminen pitää loppua,
   on mielisairasta kateellista älytöntä mollata ja levittää valheita hänestä,


  • Täytyy ääripopulisti anarkisti jos sanoo Trumppia.


  • Maailman.ilkein.pressa kirjoitti:

   Täytyy ääripopulisti anarkisti jos sanoo Trumppia.

   ite olet ilkein palstalainen, huh


 • Paloma: "Todella häikäilemätön ja despoottinen miten hän rähjäsi ja nimitteli CNN-reportteria
  Hän ei missään vaiheessa koskettanut naispuolista avustajaa"

  No depende de eso de ninguna manera, como en Casa Blanca, el hogar del Caballero Don Donald es su castillo

  Toimittaja oli kylässä valkoisessa talossa eikä enää pääse sinne
  Acostalta vietiin oikeus vierailla Valkoisessa talossa tappelun takia
  Secret Service informed Acosta that he cannot enter the White House grounds for his hit

  Don Donald ei hyväksy Valkoisessa talossa päällekäymistä siten, ettei vierailija tottele nuorta virkanaista vaan alkaa voimillaan vastustella virkailijaa, joka tekee työtään

  We will, however, never tolerate a reporter placing his hands on a young woman just trying to do her job as a White House intern. This conduct is absolutely unacceptable

  Kova passi (= suorapääsy) vietiin pois ja muuta sitten harkitaan
  As a result of today’s incident, the White House is suspending the hard pass of the reporter involved until further notice

 • Trumppi on kaaoksen mestari, populistit ovat erimieltä no vielä on kaksivuotta aikaa petrata.

  • pertikk

   haloooo, avaa silmäsi ota selvää totuudesta,
   valheet ja panettelut on enennkuulumattoman törkeitä,

   EI Trumppi ole kaaosta aiheuttanu
   vaan kaaoksen mestari on vastapuoli Cklinttonin porukka, tosi kieroa sakkia,
   joka tahallaan ilkeyttään kateuttaan aiheuttaa Trumpille vaikeuksia perättömillä valheillaan,

   kaikki sympatia Trumpfille, jaksamista,

   ilkeä valheellinen kiusaaminen pitää loppu,


  • avaa-silmäsi- kirjoitti:

   pertikk

   haloooo, avaa silmäsi ota selvää totuudesta,
   valheet ja panettelut on enennkuulumattoman törkeitä,

   EI Trumppi ole kaaosta aiheuttanu
   vaan kaaoksen mestari on vastapuoli Cklinttonin porukka, tosi kieroa sakkia,
   joka tahallaan ilkeyttään kateuttaan aiheuttaa Trumpille vaikeuksia perättömillä valheillaan,

   kaikki sympatia Trumpfille, jaksamista,

   ilkeä valheellinen kiusaaminen pitää loppu,

   Koitappa keksiä jotain uskottavia esimerkkejä siitä, että Clintonit aiheuttaisivat vaikeuksia. Faktoja kun et kuitenkaan pysty löytämään.


  • avaa-silmäsi- kirjoitti:

   pertikk

   haloooo, avaa silmäsi ota selvää totuudesta,
   valheet ja panettelut on enennkuulumattoman törkeitä,

   EI Trumppi ole kaaosta aiheuttanu
   vaan kaaoksen mestari on vastapuoli Cklinttonin porukka, tosi kieroa sakkia,
   joka tahallaan ilkeyttään kateuttaan aiheuttaa Trumpille vaikeuksia perättömillä valheillaan,

   kaikki sympatia Trumpfille, jaksamista,

   ilkeä valheellinen kiusaaminen pitää loppu,

   Satutko muistamaan, kuinka Trump vaalikiertueellaan suorastaan kehoitti venäläisiä tutkimaan Clintonin sähköpostin. Eikö hän luota oman maan virkakoneistoon? Toisaalta, oliko tuo kehoitus Amerikka ensin-virren sanoittajalta peräti isänmaallinen suoritus?


 • Trumpin sylttytehtaassa totuuden vääristely sen kun jatkuu, nyt on peukaloitu cnn-reportterin liikkeitä videolla, niin että hän näyttäisi läpsäisseen avustajaa. Epätoivoista touhua, onhan alkuperäinen video nähtävillä vertailun vuoksi.

  • Omituinen tyyli esittää jotain ja jättää dokumentit kertomatta/osoittamatta vaikka ne ovat juuri olleet nenän edessä kertomuksen perusteella.


 • hah, te kaikki olette median sokaisemia,
  surku,
  Trumpf on perempi kuin suomen media antaa ymmärtää,

  • Onko Trumpf suorastaan perempi, mutta iso osa jenkkilandialaisia uskoo hänen sanojaan: me emme halua olla koko maailman säästöpossu.


 • Trumppi, Jenkkilän Teuvo Hakkarainen.

 • ...Vaan miten käynee v.2020 kun on uudet USA-presidentin vaalit. vieläkö Trump-ihailijoita riittää nostamaan hänet toiselle kaudelle?

 • T R U M P on oooool

 • Trump pitää huolta terveydestään. Pitää kunnioittaa vanhaa miestä, joka on uhrautuvasti ottanut erään maailman raskaimman duunin hoitaakseen.
  Hän tarvitsee kaikki voimansa, ja siksi on turhaa moittia hänen varovaisuuttaan, kun hän peruutti käyntinsä ensim. maailmansodassa kaatuneitten amerikkalaissotilaiden haudoille. Olihan sääolosuhteet liikaa aikaerosta kärsivälle miesparalle.
  Sataa tihuutti ja lämpöä ei ollut kuin +14 C. Matkaa ei edes voitu tehdä helikopterilla, vaan olisi pitänyt istua kurjassa ranskalaisautossa. Ne kaatuneet soltut eivät Trumpista mitään edes tiedä, tuskin pahastuivat. Ja amerikkalaiset äänestäjät kotimaassa eivät varmastikaan edes tienneet, että oli ollut joku sota Euroopassa 100 v. sitten.
  Ei kukaan Trumpiakan muista 100 v. kuluttua.

  • Todellinen syyhän oli Macronin idea "eurooppalaisesta armeijasta", jolla puolustauduttaisiin mm. Venäjää, Kiinaa ja jopa Yhdysvaltoja vastaan. Viimeksi mainittuunkaan ei voi enää nykyään luottaa. Tästähän Trump tietysti närkästyi perin juurin ja veti melonin nenäänsä. Ehkä Macron on ylireagoinut Trumpin ailahtelevaisuuteen. Kuitenkin Valkoisessa talossa olisi voitu ajatella hiukan tarkemmin mitä perumisen syyksi laittaa.... Tästä nyt tietysti seurasi riemastunutta kuittailua somessa, aiheestakin. Ehkäpä joku muu Trumpin sijassa olisi keskustellut Ranskan presidentin kanssa asiasta.


  • sulking_in_the_rain kirjoitti:

   Todellinen syyhän oli Macronin idea "eurooppalaisesta armeijasta", jolla puolustauduttaisiin mm. Venäjää, Kiinaa ja jopa Yhdysvaltoja vastaan. Viimeksi mainittuunkaan ei voi enää nykyään luottaa. Tästähän Trump tietysti närkästyi perin juurin ja veti melonin nenäänsä. Ehkä Macron on ylireagoinut Trumpin ailahtelevaisuuteen. Kuitenkin Valkoisessa talossa olisi voitu ajatella hiukan tarkemmin mitä perumisen syyksi laittaa.... Tästä nyt tietysti seurasi riemastunutta kuittailua somessa, aiheestakin. Ehkäpä joku muu Trumpin sijassa olisi keskustellut Ranskan presidentin kanssa asiasta.

   Historia osoittaa, että sosialistit aiheuttavat suursodat - ei Trumpin kaltaiset.


  • sivuhuomautus kirjoitti:

   Historia osoittaa, että sosialistit aiheuttavat suursodat - ei Trumpin kaltaiset.

   No eihän Trumppi nyt sen kummempaa kuin soittaa isoa suutaan, uhkailee "tulella ja raivolla" sekä vetäytyy kansainvälisestä yhteistyöstä, kun sille päälle sattuu.

   En oikein tiedä tuosta yleistyksestä koskien suursotien aiheuttamista - mitä suursotia tarkoitat? Toki sosialistiset maat ovat olleet mukana monissa sodissa - syynä vaan ei aina ole ollut sosialismi vaan maan päämiehen mielisairaus...


  • sulking_in_the_rain kirjoitti:

   No eihän Trumppi nyt sen kummempaa kuin soittaa isoa suutaan, uhkailee "tulella ja raivolla" sekä vetäytyy kansainvälisestä yhteistyöstä, kun sille päälle sattuu.

   En oikein tiedä tuosta yleistyksestä koskien suursotien aiheuttamista - mitä suursotia tarkoitat? Toki sosialistiset maat ovat olleet mukana monissa sodissa - syynä vaan ei aina ole ollut sosialismi vaan maan päämiehen mielisairaus...

   Sosialistinen Natsi-Saksa yhdessä sosialistisen Neuvostoliiton kanssa sopi, suunnitteli, aiheutti ja aloitti 2. maailmansodan.
   NL:lle oli kiusallista tämän paljastuminen heti sodan jälkeen, niin NL aloitti kampanjan, jossa Natsi-Saksa kuvaillaan maailman medioissa oikeistokapitalistiseksi valtioksi, jonka kanssa NL ei edes voisi olla mitään yhteistä sopimusta, suunnitelmaa. Sosialismiin ”rauhanuskontona” tuli paha särö.
   Vasta -89 Gorba myönsi NL aiheuttaneen yhdessä Natsi-Saksan kanssa 2. MS.

   Suurin osa suomalaisista edelleen kuvittelee Natsi-Saksan olleen oikeistokapitalistinen valtio kuten USA oli. Ja yhdistää natsit USA:han. YYA osaltaan pakotti tähän uutisointiin ja NL vielä tehosti sitä tukemalla T:reen toimittajakoulutusta.

   ***

   ”””syynä vaan ei aina ole ollut sosialismi vaan maan päämiehen mielisairaus...”””

   Jos viittaat tällä Adolfiin ja/tai Josefiin, niin selitys ontuu. Miksi maailman sosialistivaltioihin valikoituu tällaisia mielisairaita johtajia enemmänkin? Lähes jokaisessa sosialistivaltiossa on tai on ollut kahjo hallinto. Ovatko siis heidän kannattajansakin mielisairaita, kun parempia ei löydy?

   Sosialistisissa valtioissa viimeisen sadan vuoden aikana on #valtio murhannut kansalaisiaan poliittisista syistä# n. 70 miljoonaa. Luvusta puuttuvat valtion tekemät poliittiset murhat Kiinasta ja Pohjois-Koreasta, koska niitä on mahdoton saada. Voi vain todeta, että paljon molemmissa. Miljoonia, kymmeniä miljoonia?
   Saman sadan vuoden aikana oikeistovaltioissa on valtio murhannut poliittisia vastustajiaan 1,2 – 1,5 miljoonaa.
   Yllätys? Media on kertonut/antanut ymmärtää ihan muuta. YYA ja sen jälkeen vasemmistomedia on herkutellut vain oikeistovaltioiden tapauksilla.

   Trumpin valinnan jälkeen kauhisteltiin näilläkin palstoilla uutta maailmansotaa ja ohjusnappeja. Ehei...
   Oikeistokapitalistinen USA on viimeisen sadan vuoden aikana panostuksellaan #lopettanut# kaksi maailmansotaa. Ensimmäinen vaati 50.000 kuollutta amerikkalaista, jälkimmäinen 500.000.

   Tulevaisuutta vaikea sanoa.
   Nykyisen USAn sosiaalidemokraattien siirtyminen viimeisen 10 – 20 v aikana vahvasti sosialismin suuntaan ja heidän rankka oikeistokapitalistisen Venäjän vastustus saattaa merkitä mitä vain.


  • sivuhuomautus kirjoitti:

   Sosialistinen Natsi-Saksa yhdessä sosialistisen Neuvostoliiton kanssa sopi, suunnitteli, aiheutti ja aloitti 2. maailmansodan.
   NL:lle oli kiusallista tämän paljastuminen heti sodan jälkeen, niin NL aloitti kampanjan, jossa Natsi-Saksa kuvaillaan maailman medioissa oikeistokapitalistiseksi valtioksi, jonka kanssa NL ei edes voisi olla mitään yhteistä sopimusta, suunnitelmaa. Sosialismiin ”rauhanuskontona” tuli paha särö.
   Vasta -89 Gorba myönsi NL aiheuttaneen yhdessä Natsi-Saksan kanssa 2. MS.

   Suurin osa suomalaisista edelleen kuvittelee Natsi-Saksan olleen oikeistokapitalistinen valtio kuten USA oli. Ja yhdistää natsit USA:han. YYA osaltaan pakotti tähän uutisointiin ja NL vielä tehosti sitä tukemalla T:reen toimittajakoulutusta.

   ***

   ”””syynä vaan ei aina ole ollut sosialismi vaan maan päämiehen mielisairaus...”””

   Jos viittaat tällä Adolfiin ja/tai Josefiin, niin selitys ontuu. Miksi maailman sosialistivaltioihin valikoituu tällaisia mielisairaita johtajia enemmänkin? Lähes jokaisessa sosialistivaltiossa on tai on ollut kahjo hallinto. Ovatko siis heidän kannattajansakin mielisairaita, kun parempia ei löydy?

   Sosialistisissa valtioissa viimeisen sadan vuoden aikana on #valtio murhannut kansalaisiaan poliittisista syistä# n. 70 miljoonaa. Luvusta puuttuvat valtion tekemät poliittiset murhat Kiinasta ja Pohjois-Koreasta, koska niitä on mahdoton saada. Voi vain todeta, että paljon molemmissa. Miljoonia, kymmeniä miljoonia?
   Saman sadan vuoden aikana oikeistovaltioissa on valtio murhannut poliittisia vastustajiaan 1,2 – 1,5 miljoonaa.
   Yllätys? Media on kertonut/antanut ymmärtää ihan muuta. YYA ja sen jälkeen vasemmistomedia on herkutellut vain oikeistovaltioiden tapauksilla.

   Trumpin valinnan jälkeen kauhisteltiin näilläkin palstoilla uutta maailmansotaa ja ohjusnappeja. Ehei...
   Oikeistokapitalistinen USA on viimeisen sadan vuoden aikana panostuksellaan #lopettanut# kaksi maailmansotaa. Ensimmäinen vaati 50.000 kuollutta amerikkalaista, jälkimmäinen 500.000.

   Tulevaisuutta vaikea sanoa.
   Nykyisen USAn sosiaalidemokraattien siirtyminen viimeisen 10 – 20 v aikana vahvasti sosialismin suuntaan ja heidän rankka oikeistokapitalistisen Venäjän vastustus saattaa merkitä mitä vain.

   Kyllä nuo omia kansalaisia hirmu määriä tapattaneet sosialistimaiden päämiehet ovat olleet niitä pipipäitä.

   Aatun kansallissosialismi eli natsismi oli sekava sekoitus eri aatteita ja hänen omaa hulluuttaan. Yksi osa natsismia oli antikommunismi.

   Vai sellainen näkemys toisen maailmansodan syntymisestä sinulla on...

   "Toisen maailmansodan syttymiseen vaikutti ensimmäisen maailmansodan jälkeen solmittu Versailles’n rauhansopimus, joka ei ratkaissut Euroopan ongelmia. Historioitsijoiden mukaan toisen maailmansodan siemen kylvettiin kyseisen rauhansopimuksen solmimisessa. Rauhansopimuksen negatiivisena seurauksena olivat saksalaisten kokema epäreilu kohtelu ja Saksan ajautuminen talousahdinkoon, joka antoi Saksan kansallissosialistiselle työväenpuolueelle ja sen johtajalle Adolf Hitlerille kansansuosion. Hitler varustautui sotaan, liitti naapurimaita Saksaan ja toinen maailmansota käynnistyi Saksan hyökätessä Puolaan vuonna 1939. Britannia ja Ranska julistivat sodan Saksalle 3. syyskuuta 1939. " (Wikipedia)

   Toki tiedetään USAn avun lopettaneen maailmansodat. Tosin toisessa maailmansodassa heiltä "lipsahti pari pikku atomipommia" Japaniin.

   Hitlerin ja Stalinin päässä vippasi pahasti, mikä johti heidät hirmutekoihin. Julmia ja mielisairaita hallitsijoita on ollut kautta aikain monissa erilaisissa maissa. ARVASIN, että rupeat irvailemaan vain sosialistimaiden johtajista ja vielä näiden maiden kansalaisista. Ei ole tainnut olla kansalla kovin paljoa valinnan varaa silloin kun hirmuhallitsijat ovat tunkeneet valtaan tai perineet sen. Kansa varmasti haluaisi eroon hulluista hallitsijoista siinä vaiheessa, kun näitten todellinen luonne paljastuu, mutta eivät uskalla rangaistusten pelossa.

   Yhdysvaltojen demokraattinen puolue asettuisi Suomen politiikassa melko keskelle ja kuten muissakin puolueissa - ja republikaaneissa - siinä on tietysti poikkeamaa niin vasemmalle kuin oikealle. Tulevaisuuden suhteen ei kannattaisi maalata piruja seinille (ainakaan Trumpin populistisella tyylillä), eiköhän ihmisten enemmistö ole rauhaa rakastavia puoluekannasta riippumatta.


  • sulking_in_the_rain kirjoitti:

   Kyllä nuo omia kansalaisia hirmu määriä tapattaneet sosialistimaiden päämiehet ovat olleet niitä pipipäitä.

   Aatun kansallissosialismi eli natsismi oli sekava sekoitus eri aatteita ja hänen omaa hulluuttaan. Yksi osa natsismia oli antikommunismi.

   Vai sellainen näkemys toisen maailmansodan syntymisestä sinulla on...

   "Toisen maailmansodan syttymiseen vaikutti ensimmäisen maailmansodan jälkeen solmittu Versailles’n rauhansopimus, joka ei ratkaissut Euroopan ongelmia. Historioitsijoiden mukaan toisen maailmansodan siemen kylvettiin kyseisen rauhansopimuksen solmimisessa. Rauhansopimuksen negatiivisena seurauksena olivat saksalaisten kokema epäreilu kohtelu ja Saksan ajautuminen talousahdinkoon, joka antoi Saksan kansallissosialistiselle työväenpuolueelle ja sen johtajalle Adolf Hitlerille kansansuosion. Hitler varustautui sotaan, liitti naapurimaita Saksaan ja toinen maailmansota käynnistyi Saksan hyökätessä Puolaan vuonna 1939. Britannia ja Ranska julistivat sodan Saksalle 3. syyskuuta 1939. " (Wikipedia)

   Toki tiedetään USAn avun lopettaneen maailmansodat. Tosin toisessa maailmansodassa heiltä "lipsahti pari pikku atomipommia" Japaniin.

   Hitlerin ja Stalinin päässä vippasi pahasti, mikä johti heidät hirmutekoihin. Julmia ja mielisairaita hallitsijoita on ollut kautta aikain monissa erilaisissa maissa. ARVASIN, että rupeat irvailemaan vain sosialistimaiden johtajista ja vielä näiden maiden kansalaisista. Ei ole tainnut olla kansalla kovin paljoa valinnan varaa silloin kun hirmuhallitsijat ovat tunkeneet valtaan tai perineet sen. Kansa varmasti haluaisi eroon hulluista hallitsijoista siinä vaiheessa, kun näitten todellinen luonne paljastuu, mutta eivät uskalla rangaistusten pelossa.

   Yhdysvaltojen demokraattinen puolue asettuisi Suomen politiikassa melko keskelle ja kuten muissakin puolueissa - ja republikaaneissa - siinä on tietysti poikkeamaa niin vasemmalle kuin oikealle. Tulevaisuuden suhteen ei kannattaisi maalata piruja seinille (ainakaan Trumpin populistisella tyylillä), eiköhän ihmisten enemmistö ole rauhaa rakastavia puoluekannasta riippumatta.

   Kaikki ihmiset tuntevat joskus vihaa tai katkeruutta jostain kohtaamastaan vääryydestä. Useimmille ihmisille riittää, kun puristaa taskussa käden nyrkkiin. Jos hakee kaverin ja alkavat yhdessä käyttämään nyrkkejään, niin aiheuttajat siihen konfliktiin ovat nyrkin käyttäjät.

   Wikin peruste sotaan on eri asia kuin sodasta sopiminen, suunnittelu ja toteuttaminen/aloittaminen/aiheuttaminen. Versaillesin rauhansopimuspaperi ei ollut ylittämässä Puolan rajaa -39.

   ***

   Kommunismi oli kilpaileva uskonto Hitlerin sosialismille ja sosiaalidemokraatit kilpaileva puolue, jonka H. nuijikin pois.

   ***

   Atomipommilla piti näyttää poweria. Erityisesti NL suuntaan.
   Sodan lopussa USAssa oli laajoja ja vaikutusvaltaisia piirejä, jotka olisivat halunneet jatkaa sotaa jo valmiina Euroopassa olevilla joukoilla, yhdistää ne saksalaisten rippeisiin + muihin ja pyyhkiä NL pois kartalta.

   Miksi Japaniin? Keskelle Eurooppaa Saksaan pudotettu atomipommi olisi aiheuttanut iljettävää sanomista.

   ***

   USAn sosiaalidemokraateissa on tapahtunut muutos. Tuosta keskustamäärityksestä olen yhtä mieltä koko viime vuosisadan ja tämän alkuun, mutta sitten tuli muutos.
   Varmaan paljolti siihen oli vaikuttamassa kommunismin ja NL katoaminen, joka aiheutti tyhjiön sosialistiseen liikkeeseen.

   90-luvulla NL romahduksen myötä kuvittelin oikeistokapitalistisen Venäjän ja lännen huomattavasti lähentyvän toisiaan ja yhdistävän kapasiteettinsa nimeltä mainitsemattoman maailmanvalloittajan suhteen ja suuntaan. Putin ehdottikin tätä joitakin vuosia sitten.

   Toisin kävi. USAssa aikaisemmin vähäiset NL:a tukeneet voimat vaihtuivat Venäjää vastustaviksi ja vahvistuivat demarien piirissä, josta syystä nyt onkin lähes samanlainen vastakkainasettelu kuin aikaisemminkin. Ainakin Obaman aikaan.

   Tämä ei olisi ollut USAssa mahdollista 80-90-luvulla
   ”””elokuussa Gallup-tutkimuslaitoksen kyselyssä enemmistö demokraattien tukijoista sanoi kannattavansa sosialismia tai näkevänsä sen myönteisenä asiana, kapitalismin suosion jäädessä alle 50 prosenttiin. Suurinta suosio oli odotetusti nuoressa, 18–29-vuotiaiden ikäryhmässä.”””
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005865003.html


  • sivuhuomautus kirjoitti:

   Kaikki ihmiset tuntevat joskus vihaa tai katkeruutta jostain kohtaamastaan vääryydestä. Useimmille ihmisille riittää, kun puristaa taskussa käden nyrkkiin. Jos hakee kaverin ja alkavat yhdessä käyttämään nyrkkejään, niin aiheuttajat siihen konfliktiin ovat nyrkin käyttäjät.

   Wikin peruste sotaan on eri asia kuin sodasta sopiminen, suunnittelu ja toteuttaminen/aloittaminen/aiheuttaminen. Versaillesin rauhansopimuspaperi ei ollut ylittämässä Puolan rajaa -39.

   ***

   Kommunismi oli kilpaileva uskonto Hitlerin sosialismille ja sosiaalidemokraatit kilpaileva puolue, jonka H. nuijikin pois.

   ***

   Atomipommilla piti näyttää poweria. Erityisesti NL suuntaan.
   Sodan lopussa USAssa oli laajoja ja vaikutusvaltaisia piirejä, jotka olisivat halunneet jatkaa sotaa jo valmiina Euroopassa olevilla joukoilla, yhdistää ne saksalaisten rippeisiin + muihin ja pyyhkiä NL pois kartalta.

   Miksi Japaniin? Keskelle Eurooppaa Saksaan pudotettu atomipommi olisi aiheuttanut iljettävää sanomista.

   ***

   USAn sosiaalidemokraateissa on tapahtunut muutos. Tuosta keskustamäärityksestä olen yhtä mieltä koko viime vuosisadan ja tämän alkuun, mutta sitten tuli muutos.
   Varmaan paljolti siihen oli vaikuttamassa kommunismin ja NL katoaminen, joka aiheutti tyhjiön sosialistiseen liikkeeseen.

   90-luvulla NL romahduksen myötä kuvittelin oikeistokapitalistisen Venäjän ja lännen huomattavasti lähentyvän toisiaan ja yhdistävän kapasiteettinsa nimeltä mainitsemattoman maailmanvalloittajan suhteen ja suuntaan. Putin ehdottikin tätä joitakin vuosia sitten.

   Toisin kävi. USAssa aikaisemmin vähäiset NL:a tukeneet voimat vaihtuivat Venäjää vastustaviksi ja vahvistuivat demarien piirissä, josta syystä nyt onkin lähes samanlainen vastakkainasettelu kuin aikaisemminkin. Ainakin Obaman aikaan.

   Tämä ei olisi ollut USAssa mahdollista 80-90-luvulla
   ”””elokuussa Gallup-tutkimuslaitoksen kyselyssä enemmistö demokraattien tukijoista sanoi kannattavansa sosialismia tai näkevänsä sen myönteisenä asiana, kapitalismin suosion jäädessä alle 50 prosenttiin. Suurinta suosio oli odotetusti nuoressa, 18–29-vuotiaiden ikäryhmässä.”””
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005865003.html

   Mitähän pelottavaa tuossa demokraattien sosialismin kannatuksessa sitten on, ihmisten tasa-arvoisempi kohtelu ja köyhien olojen parantaminen?


  • sivuhuomautus kirjoitti:

   Kaikki ihmiset tuntevat joskus vihaa tai katkeruutta jostain kohtaamastaan vääryydestä. Useimmille ihmisille riittää, kun puristaa taskussa käden nyrkkiin. Jos hakee kaverin ja alkavat yhdessä käyttämään nyrkkejään, niin aiheuttajat siihen konfliktiin ovat nyrkin käyttäjät.

   Wikin peruste sotaan on eri asia kuin sodasta sopiminen, suunnittelu ja toteuttaminen/aloittaminen/aiheuttaminen. Versaillesin rauhansopimuspaperi ei ollut ylittämässä Puolan rajaa -39.

   ***

   Kommunismi oli kilpaileva uskonto Hitlerin sosialismille ja sosiaalidemokraatit kilpaileva puolue, jonka H. nuijikin pois.

   ***

   Atomipommilla piti näyttää poweria. Erityisesti NL suuntaan.
   Sodan lopussa USAssa oli laajoja ja vaikutusvaltaisia piirejä, jotka olisivat halunneet jatkaa sotaa jo valmiina Euroopassa olevilla joukoilla, yhdistää ne saksalaisten rippeisiin + muihin ja pyyhkiä NL pois kartalta.

   Miksi Japaniin? Keskelle Eurooppaa Saksaan pudotettu atomipommi olisi aiheuttanut iljettävää sanomista.

   ***

   USAn sosiaalidemokraateissa on tapahtunut muutos. Tuosta keskustamäärityksestä olen yhtä mieltä koko viime vuosisadan ja tämän alkuun, mutta sitten tuli muutos.
   Varmaan paljolti siihen oli vaikuttamassa kommunismin ja NL katoaminen, joka aiheutti tyhjiön sosialistiseen liikkeeseen.

   90-luvulla NL romahduksen myötä kuvittelin oikeistokapitalistisen Venäjän ja lännen huomattavasti lähentyvän toisiaan ja yhdistävän kapasiteettinsa nimeltä mainitsemattoman maailmanvalloittajan suhteen ja suuntaan. Putin ehdottikin tätä joitakin vuosia sitten.

   Toisin kävi. USAssa aikaisemmin vähäiset NL:a tukeneet voimat vaihtuivat Venäjää vastustaviksi ja vahvistuivat demarien piirissä, josta syystä nyt onkin lähes samanlainen vastakkainasettelu kuin aikaisemminkin. Ainakin Obaman aikaan.

   Tämä ei olisi ollut USAssa mahdollista 80-90-luvulla
   ”””elokuussa Gallup-tutkimuslaitoksen kyselyssä enemmistö demokraattien tukijoista sanoi kannattavansa sosialismia tai näkevänsä sen myönteisenä asiana, kapitalismin suosion jäädessä alle 50 prosenttiin. Suurinta suosio oli odotetusti nuoressa, 18–29-vuotiaiden ikäryhmässä.”””
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005865003.html

   Enpä ole edelleenkään vakuuttunut alkuperäisestä väitteestäsi, että sosialistit aiheuttavat SUURSODAT. Toisen maailmansodan alkaminen oli monen asian summa, pääsuharina naapureihin valloitusretkiä tehnyt Aatu. Entä mitenkäs selität ensimmäisen maailmansodan sosialistien syyksi?


 • LOPETTAKAA TRUMPIN MOLLAAMINEN,

  TRUMP ON AMERIKKALAISILLE HYVÄ PRESIDENTTI,

 • Omalaatuinen ääliö.
  Huijasi populismilla presitentiksi.
  Todellisuudessa saanut enemmän vahinkoa kuin hyötyä.

  • HAH olet ITSE HIRVIÖ PALSTALAINEN huh.


  • ota-lääkkesi-poistu kirjoitti:

   HAH olet ITSE HIRVIÖ PALSTALAINEN huh.

   Sinun majassasi ei ole totuudenpuhujille sijaa.
   Kannattaa tarkistaa se omakin lääkityksesi pikimmiten.


 • Trumpin ongelma on että hän on demokraattisen maan presidentti
  joten hänellä on enintään 6 vuotta aikaa voittaa diktatuurit Kiina ja Venäjä
  joiden diktatuurijohto istuu ikuisesti

  Nliitossa todellisesta hallituksesta - polittisesta toimikunnasta - pääsi eroon vain kun kuoli - useimmiten teloitettuna tai itsemurhaan pakotettuna tai keskitysleirissa keuhkotautiin kuolleena

  Macron - ranskanapelle - aveli päätään Trumpille joka vastasi

  mites kävi Macron toisessa maailmansodassa Saksan kanssa (Ranska oli koko ajan miehitettynä)
  tehän aloittelit jo saksan kielen opiskelua Pariisissa ennen kuin USA auttoi teidät pulasta

  Trump: But it was Germany in World Wars One & Two - How did that work out for France? They were starting to learn German in Paris before the U.S. came along

 • Hirviö presitentti eroitti taas ministerin, kuinka mones ministeri tai virkamies kaikki erottamiset johtuu Trumpin hämäristä touhuista ja tutkimuksista jotka johtaisi ääliön huonoon valoon jopa valtakunnan oikeuteen.

  • Trumpin komerossa luurangot kolisevat kovaa. Ukko "eliminoi" kaikki, jotka yrittävät aukaista tuota komeroa. Toimii edelleen Diilin tyyliin: you are fired!!!


 • "Miksi Japaniin? Keskelle Eurooppaa Saksaan pudotettu atomipommi olisi aiheuttanut iljettävää sanomista"

  Ydinase oli tietenkin tarkoitettu Berliiniin
  Mutta se ehti kaatua jo venäläisten hyökkäykseen

  Truman teki järjettömän virheen pudottamalla ydinaseen Japaniin ja SE TEHTIIN SEN TAKIA ETTEI STALIIN EHDI SIIRTÄÄ JOUKKOJA SIPERIAAN JA HYÖKÄTÄ JAPANIIN JA MIEHITTÄÄ SITÄ, japanilaiset ovat salaa siis äärettömän kiitolisia pommista mutta tätä ei siellä saa sanoa ääneen

  TRUMANIN OLISI PITÄNYT TUHOTA LENINISMI
  Ydinaseella olisi pitänyt tuhota Leningrad ja Moskova ja jakaa Neuvostoliitto osavaltioihin
  sen kokoisiin että se ei koskaan pysty käymään sotaa

  Mutta USA ON ERITTÄIN SEKAVA ULKOPOLITIIKASSAAN ja siten epäluotettava
  joten
  Suomii tarvitsee SELLAISEN ARMEIJAN joka pysäyttää venäläisten siviilien tai armeijan
  tai palomiesten tai mitä ne nyt lähettävät
  jouko Lappeenrannan alueelle

  jonne sitten USA uskaltaa ampua Norjan mereltä täyslaidallisen risteilyohjuksia venäläisten tuhoamiseksi Suomen sisällä

  TRUMP HERÄSI JA TOTESI HETI
  Trump: Ongelma on se että ranskanpellen kannatus on pieni ja työttömyys suuri ja hän mölisi armeijasta jotta ei tarvitsisi käsitellä hänen johtamisongelmiaan Muuten RANSKA ON MAAILMAN NATIONALISTISIN KANSA ON RANSKALAISET JA YLPEÄ KANSA, HYVÄ NIIN
  ja Ranska nostettavaksi jälleen suuruuteensa (Trump)

  The problem is that Emmanuel suffers from a very low Approval Rating in France, 26%, and an unemployment rate of almost 10%. He was just trying to get onto another subject. By the way, there is no country more Nationalist than France, very proud people-and rightfully so!..............MAKE FRANCE GREAT AGAIN!

  • Halla-ahon äänestäjä 44, käytätkö lääkkeitä ja viinaa sekaisin? Tämä on jopa sinulta pikkasen liian paksua:

   "Suomii tarvitsee SELLAISEN ARMEIJAN joka pysäyttää venäläisten siviilien tai armeijan
   tai palomiesten tai mitä ne nyt lähettävät jouko Lappeenrannan alueelle jonne sitten USA uskaltaa ampua Norjan mereltä täyslaidallisen risteilyohjuksia venäläisten tuhoamiseksi Suomen sisällä".

   Voisko pyytää, että maltat vähän ajatella ennen kuin rykäiset nettiin ajatusten virtaasi...


  • Ettämitähäh kirjoitti:

   Halla-ahon äänestäjä 44, käytätkö lääkkeitä ja viinaa sekaisin? Tämä on jopa sinulta pikkasen liian paksua:

   "Suomii tarvitsee SELLAISEN ARMEIJAN joka pysäyttää venäläisten siviilien tai armeijan
   tai palomiesten tai mitä ne nyt lähettävät jouko Lappeenrannan alueelle jonne sitten USA uskaltaa ampua Norjan mereltä täyslaidallisen risteilyohjuksia venäläisten tuhoamiseksi Suomen sisällä".

   Voisko pyytää, että maltat vähän ajatella ennen kuin rykäiset nettiin ajatusten virtaasi...

   Ei tuo ohjusasia ole mikään huuhaa. USAlla on jo ainakin 60-luvulta lähtien ja todnäk edelleenkin n. 20 valmista ydinohjusten kohdetta Suomessa. Kaikki ovat lentokenttiä ympäri Suomen.

   Tarkoituksena hidastaa maahanlaskujoukkojen siirtämistä maan miehitykseen ja asumattomat lentokentät ovat siihen oiva ja tehokas kohde.


  • Ettämitähäh kirjoitti:

   Halla-ahon äänestäjä 44, käytätkö lääkkeitä ja viinaa sekaisin? Tämä on jopa sinulta pikkasen liian paksua:

   "Suomii tarvitsee SELLAISEN ARMEIJAN joka pysäyttää venäläisten siviilien tai armeijan
   tai palomiesten tai mitä ne nyt lähettävät jouko Lappeenrannan alueelle jonne sitten USA uskaltaa ampua Norjan mereltä täyslaidallisen risteilyohjuksia venäläisten tuhoamiseksi Suomen sisällä".

   Voisko pyytää, että maltat vähän ajatella ennen kuin rykäiset nettiin ajatusten virtaasi...

   Tuo äänestäjä 44 ja milloin vuoroin 45, elää omaa poliittista päänsisäistä pelikenttäfantasiaansa. On ilmeisesti ollut pikkupojasta lähtien nettipelien suurkuluttaja, ja suoltaa niitä nyt punottuina lehdistätiedotteisiin todellisina ajankohtaisuuksina.
   Sääli ettei ole lahjakkuuttaan valjastanut dekkarikirjailijana, toisaalta julkaisukelpoisuus on muutakin kuin lentävää mielikuvitusta.


 • Ei Venäjä ensiksi aloita hyökkäystä Helsinkiin vaan reuna-alueille toivoen, että käy kuin Krimillä,
  Venäjä sytyttää metsäpaloja lähettää siviilejä ja perään palokuntia Suomen puolelle avustamaan

  USA todeetaan että mitä te nyt yhdestä Ahvenanmaan saaresta tai Lappeenrannan kaupungista valitatte, antakaa ne venäläisille niissähän on venäläinen intressi

  ja me annamme teille kaksi miljardia taalaa tukirahaa uusien saarien ja kaupunkien perustamiseen

  Mutta kun suomalaiset panevat vastaan ja pysäyttävät venäläisjoukot paine kasvaa sellaiseksi että vastauksen on tultava, tästähän se lähtee doktriini

  SE EI LÄHDE SIITÄ ETTÄ ON HYVÄT JA YSTÄVÄLLISET SUHTEET PUTIN-DIKTATUURIN KANSSA ja tämän tyhjän lauseen toistamisesta, jota voi tehdä mutta joka ei merkitse mitään

  Venäjän pitää poissa Suomesta vain risteilyohjus viime kädessä

  Tästä Venäjän menetelmästä käytetään kansainvälisesti nimeä salami-menetelmä jolla venäjä ikään kuin leikkaa chorizon siivuja vähitellen aina lisää

  Termi on keksitty UNKARISSA jossa mentelmän keksi kommunistijohtaja Rakosi vähitellen kommunistisena menetelmänä vallan kaappaamiseksi kohteessa http://lexikon.katolikus.hu/S/szalámitaktika.html
  szalámitaktika: kommunista politikai

 • Turhaan te Trumpia mollaatte, hän on hyvä presidentti ameriikkalaisille,

 • https://www.suomenuutiset.fi/trump-ei-aio-allekirjoittaa-gcm-sopimusta-julistautuu-nationalistiksi-vastapainona-omasta-maastaan-piittaamattomille-globalisteille/

  Matujen maahantuontisopimus ei ole sitova mutta siihen on sitouduttava

  Halla-aho 14.11. "Global Compact for Migration (GCM) oli eilen tiistaina keskusteltavana Euroopan parlamentin täysistunnossa. On merkillepantavaa, että vaikka GCM "ei ole sitova", tekstissä kerrotaan 86 kertaa, mihin kaikkeen sopimusosapuolet "sitoutuvat""

  https://www.facebook.com/perussuomalaiset/videos/2199588743587577/
  https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-eurooppaan-suuntautuva-muuttopaine-uhka-yhteiskuntiemme-olemassaololle-gcm-siirtolaissopimus-sisaltonsa-puolesta-harhaanjohtava-vaarallinen/

 • Harjoittaako joku mamujen maahaantuontia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.