Ilmoita sääntöjen vastainen sisältö, se on helppoa

Tarkkasilmäiset ovat ehkä jo huomanneet, että viime viikolla tehtiin uudistuksia ilmiantolomakkeeseen. Ongelmana oli, että lomake oli hankala ja työläs täyttää, ja ilmoituksen tekeminen jäikin monelta kesken. Uusi, entistä selkeämpi ja yksinkertaisempi toteutus on lisännyt loppuun vietyjen ilmoitusten määrää kommenttien osalta keskimäärin 33% ja aloitusviestien osalta yli 100%. Iso parannus ja kiitos siitä kuuluu kaikille ilmoittajille!

Jotta olisi helpompi hahmottaa, millainen työmaa Suomi24 moderoinnille on, kokosimme teille vähän lukuja. Suomi24 Keskusteluihin tulee noin 360 000 kirjoitusta kuukaudessa, joista keinoäly poistaa keskimäärin 20 000 ja moderoijat 10 000. Ilmoituksia asiattomista sisällöistä tulee lähes 10 000 kuukaudessa, ja niistä 55% johtaa poistoon.

Suomi24:ssä on jälkimoderointi. Se tarkoittaa, että kirjoitukset tulevat palstoille sellaisenaan kenenkään niitä ennalta tarkistamatta. Keinoäly seuraa tuoreita kirjoituksia kellon ympäri ja poistaa sellaiset, jotka ovat suurella todennäköisyydellä sääntöjen vastaisia. Kirjoitukset, joista keinoäly on epävarma, ohjataan moderointijonoon. Suomi24:ssä on käytössä myös perinteinen sisällön suodatus, jolla saadaan kiinni erikseen määritellyt sanat ja ilmaisut. Ammattimoderoijien työjonoon kirjoitukset päätyvät siis käyttäjien ilmoitusten, seurantaan laitettujen ilmaisujen ja keinoälyn kautta.

Ilmoituksia ei tule tasaiseen tahtiin, vaan määrä voi vaihdella. Kaikki ilmoitukset pyritään kuitenkin käsittelemään vuorokauden kuluessa. Ruuhkahuipuissa jono ja sen myötä käsittelyaika saattavat venyä.

Suomi24 on meidän kaikkien yhteinen keskustelualusta, ja on koko yhteisön asia pitää huolta sen siisteydestä. Ilmoitathan siis, jos törmäät asiattomaan tai muutoin sääntöjen vastaiseen kirjoitteluun. Yhdenkin ilmoituksen avulla voimme päästä häirikön tai massapostittajan jäljille ja parhaassa tapauksessa poistaa satoja sääntöjen vastaisia viestejä. Tiesithän, että käsittelystä ei mene tietoa viestin kirjoittajalle, eikä kirjottaja koskaan saa tietää, kuka ilmoituksen on tehnyt. Voit siis olla turvallisin mielin.

Tässä blogissa oli tarkoitus avata sitä, kuinka moderointi Suomi24 Keskusteluissa yleisellä tasolla toimii. Jatkossa blogissa käsitellään tarkemmin mm. moderointilinjaa ja keinoälyn tekemiä virheellisiä poistoja. Pysy siis kuulolla ja kerro meille, mikä sinua mietityttää moderointiin liittyen?

P.S. Muista ilmoittaa 💩-sisällöstä, vedämme sen vessasta alas.

518

8889

 • Kiinnitetty viesti

  Hei, kiitos kaikille palautteesta koskien bottihyökkäystä. Koska kyseessä on botti, hyökkäyksen kuriin saaminen ei käy hetkessä. Työskentelemme kuitenkin koko ajan sen eteen, että saamme botin/botit estettyä.

  Tämä ymmärrettävästi häiritsee keskustelua, mutta uskomme, että hyökkäys saadaan torjuttua lähiaikoina. Siihen asti toivomme teiltä kärsivällisyyttä, vaikkei se varmasti helppoa olekaan.

  Mukavaa heinäkuuta ja lämpimiä säitä kaikesta huolimatta.

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
5000
 • Helpoo.ku.heinänteko

  Hyvä että vihapuheeseen ja 💩 puututaan! 👍

  • Hanskieitajuu
   suomi24insestifoorumi kirjoitti:

   Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

   Ja aivan turhaa suurin osa, en kaikkia linkkejä avannut mutta mitä katoin oli kyllä k18 kamaa mutta siinä esiintyvät ovat täysi ikäisiä ja osa nimen omaan julkaistu seksi osiossa, MITÄ VÄÄRÄÄ??
   Taidat itse pyöriä ihan väärässä paikassa, siellä on myös pyhäkoulu osio ja eri ryhmissä suvaitaan eri uskontoja. Mene sinne kyttäämään miten toimii, ja hanki elämä.


  • koskapuututaan

   Raision kaupungin harjoittamaan lapsen tarkoitushakuiseen "viranomais-" vieraannuttamiseen-,
   manipulaatioon-, vainomainseen omasta isästään-, isovanhemmistaan ym. isänpuoleisesta suvustaan; perätömin selvityksin, lausumin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista "viranomais-" menettelyssä. Hyvää Isäpäivää !!!
   Hyvää Isänpäivää rakkaille lapsilleni- Raision kaupungin "viranomais-" menettelyssä
   tarkoitushakuisesti vieraannutettuna- uuteen, vanhaan ja huonompaan suomeen-
   onnea vieraannuttaja "äidille- ja viranomaisille"; lapset isättömänä !!!


  • Nakkikoju

   Trump valeuutinen on myös vihapuhetta joten nämä ilmoitetaan myös.


  • fapfapfapfapfap
   suomi24insestifoorumi kirjoitti:

   Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

   Postauksissa ei ole mitään laitonta, sillä ne on postattu 'Seksi' -palstalle, eikä ko. sivustolla esiinny alaikäisiä. Kyse on vain insestifantasioinnista, johon kaikilla on oikeus, niin kauan kun ajatuksia ei ole kriminalisoitu... vaikkakin ko. fantasiointi on kyseenalaista ja kuvottavaa.  • Kivapuhekommentti

   "Hyvä että vihapuheeseen ja 💩 puututaan! 👍 "
   Ja vihapuhehan tarkoittaa tosiasioitten, faktojen, julkistamista. Kuin myös valtaapitävän rikollismafian tekojen ja väittämien kyseenalaistamista. Ja on se myös kiihottamista kansanryhmää vastaan, koska PolPo, Demla ja niitä ohjaava poliittinen rikolliseliitti muodostavat kansanryhmän, joka välittömästi kiihottuu tuollaisesta.


  • time.of.tribulation

   Nyt haluaisin tietää, millä perusteella poistatte aloituksia. Olen tehnyt täysin asiallisen aloituksen luterilaisuus-palstalle Raamatusta, ja se poistettiin. Ajattelin että kyseessä on pakko olla virhepoisto ja laitoin sen uudestaan, mutta taas se poistettiin.

   Aloitukseni oli ytimekäs, asiallinen ja koski sitä, että kun Raamatun mukaan aviomies on vaimonsa pää ja miehen pää on Kristus, niin miten on laita sellaisen vaimon, joka on uskossa mutta jonka aviomies ei ole. Kysyin, miten luterilaisuudessa tästä opetetaan. Mitään muuta aloituksessani ei ollut, mutta silti se poistettiin.

   Ymmärrän että ylläpidossa ja palstoilla pyörii feministejä, mutta kyllä asiasta keskustella tulee saada niille kuuluvilla palstoilla.

   Tarkistakaa siis palstojen ylläpitäjien ideologinen puolueettomuus sekä tekstit ennen poistamista!


 • Liikaonliikaa

  Ilmiantajat jotka haluaa ihmiset vain muuten pois, niin koittaa lupposet päivät. Yksikin väärä puheenaihe, niin johan lähtee.
  Ei tarvisi niin pilkun tarkkaa olla.

  • minun.näkökulmani

   Jep, ja edelleen pahimmat trollit ovat ylläpidon omat tyypit, jotka kirjoittelevat pallihikiviestejään jäljittäen vieläpä muiden kirjoittajien henkilöllisyyttäkin. Koskahan se ilmiö saadaan kuriin?

   Onhan tässä myös se aivan väistämätön ristiriita, että tänne pitäisi saada porukkaa, joka retkahtaa noihin tyhmiin, ja suurelta osin aika arveluttaviin mainoksiin, ja toisaalta pitäisi saada väkeä, joka on kiinnostunutta ja kykenevää keskusteluun.

   Ehkä olisi parasta vain suosiolla palata takaisin siihen, että ylläpidon apinat trollaa ja kiusaa täällä toisiaan ja muita, jolloin täällä viihtyvät vain ne, joille potenssipillerit, laihdutuslääkkeet ja pikavipit menevät kaupaksi. Eli se kaikkein tyhmin ja surkein osa kansasta, jolle se suurin ongelma elämässään on, että heitä ei arvosteta tarpeeksi missään muualla kuin S24:n kaltaisilla henkisillä kaatopaikoilla.

   Hyvä keskustelu ja mainosrahoitteisuus, sen jos saatte toimimaan, niin melkoisia kiinalaisia kyllä olette. Onhan tätä toisaalta mielenkiintoista seurata, mitä tpaahtuu. Yritys ja into on ainakin kova, melkein jo toivoo ettei se päättyisi pettymykseen.


  • Näin se sensuuri etenee, nyt ilmiantokoneisto käynnistetty. Siitä on hyvä laajentaa se koko yhteiskunnan kaikkia toimintoja kattavaksi.
   Mutta onhan ministereillä hyvä opas ja neuvonantaja saksassa, itä-saksan totalitäärisen kasvatuksen saanut angela-mummu, joka varmasti osaa opastaa.


  • suunta
   however kirjoitti:

   Näin se sensuuri etenee, nyt ilmiantokoneisto käynnistetty. Siitä on hyvä laajentaa se koko yhteiskunnan kaikkia toimintoja kattavaksi.
   Mutta onhan ministereillä hyvä opas ja neuvonantaja saksassa, itä-saksan totalitäärisen kasvatuksen saanut angela-mummu, joka varmasti osaa opastaa.

   Periaatteessa noinkin, mutta tuo "angela-mummu" ei ole se isoin ongelma vaikka EU:ssa kovasti on ollutkin haluja ja pyrkyä rajoittaa nettikikeskusteluja ja varsinkin anonyymikekusteluja, niin kyllä se homma alkoi jo tuolta ison veden toiselta puolen erilaisilla "patriot act"-laeilla yms. niitä käytänteitä vain tuodaan hiljalleen tännekin pohjoiseen Eurooppaan. Saksakin tekee mitä "miehitysjokot" tai niiden johto käskee, "miehitysjoukot" maininta vain siksi, että monien politiikkaakin tuntevien mielestä Saksa on edelleen miehitetty maa.


  • Anonyymi

   Onko totta, että kuka tahansa voi ilkeyttään ilmiantaa toisen aiheettomasti? "Et saa koskaan tietää, kuka ilmiantoi". Onpa reilu peli teillä. Ette ota selvää, miksi joku haluaa sinut pois chatista. Ylläpito vastasi minulle, että kukaan ei ole halunnut minua estää, mutta miksi sitten pääsy chattiin loppui aivan yhtäkkiä?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onko totta, että kuka tahansa voi ilkeyttään ilmiantaa toisen aiheettomasti? "Et saa koskaan tietää, kuka ilmiantoi". Onpa reilu peli teillä. Ette ota selvää, miksi joku haluaa sinut pois chatista. Ylläpito vastasi minulle, että kukaan ei ole halunnut minua estää, mutta miksi sitten pääsy chattiin loppui aivan yhtäkkiä?

   Moi! Chatissa on tällä hetkellä ongelma, jonka vuoksi se ei toimi normaalisti. Asiaa selvitetään parhaillaan.

   Ilmoituksen sääntöjen vastaisesta toiminnasta Chatissa voi tehdä kuka tahansa mistä tahansa syystä, mutta ylläpito selvittää aina ennen toimenpiteitä, mitä on tapahtunut. Emme estä ketään chatista ilman kuvakaappausta tapahtuneesta, ellei syy ole esim. sääntöjen vastainen nimimerkki. Voit tutustua sääntöihin täällä: https://www.suomi24.fi/opastus/saannot Estot perustuvat paitsi sääntöihin, myös käyttöehtoihin.


  • Anonyymi
   minun.näkökulmani kirjoitti:

   Jep, ja edelleen pahimmat trollit ovat ylläpidon omat tyypit, jotka kirjoittelevat pallihikiviestejään jäljittäen vieläpä muiden kirjoittajien henkilöllisyyttäkin. Koskahan se ilmiö saadaan kuriin?

   Onhan tässä myös se aivan väistämätön ristiriita, että tänne pitäisi saada porukkaa, joka retkahtaa noihin tyhmiin, ja suurelta osin aika arveluttaviin mainoksiin, ja toisaalta pitäisi saada väkeä, joka on kiinnostunutta ja kykenevää keskusteluun.

   Ehkä olisi parasta vain suosiolla palata takaisin siihen, että ylläpidon apinat trollaa ja kiusaa täällä toisiaan ja muita, jolloin täällä viihtyvät vain ne, joille potenssipillerit, laihdutuslääkkeet ja pikavipit menevät kaupaksi. Eli se kaikkein tyhmin ja surkein osa kansasta, jolle se suurin ongelma elämässään on, että heitä ei arvosteta tarpeeksi missään muualla kuin S24:n kaltaisilla henkisillä kaatopaikoilla.

   Hyvä keskustelu ja mainosrahoitteisuus, sen jos saatte toimimaan, niin melkoisia kiinalaisia kyllä olette. Onhan tätä toisaalta mielenkiintoista seurata, mitä tpaahtuu. Yritys ja into on ainakin kova, melkein jo toivoo ettei se päättyisi pettymykseen.

   Oikein hyvä ja totuudenmukainen kirjoitus!
   Arvosana 10+ !


  • Anonyymi
   Anonyymi kirjoitti:

   Oikein hyvä ja totuudenmukainen kirjoitus!
   Arvosana 10+ !

   Se oli Luterilainen evankelista joka pallihikiviestejään kirjoitteli. Korjataan. Kun hänet bannattiin evankeloimasta Jeesusta, loppuivat myös nuokin viestit


 • Hallaahon.äänestäjä44

  Onhan tämä nyt tekopyhyyden huippu VAI "SATTUU TEILLEKIN VIRHEITÄ" -höpötystä
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15440945/suomi24-keskustelu-palstojen-tekoaly#comment-95395347
  "Tulevaisuudessa pyrimme parantamaan läpinäkyvyyttä myös moderoinnin suhteen, jotta tietäisitte paremmin, miten sen suhteen toimimme. Koska keskustelu on hyvin vilkasta, MEILLEKIN SATTUU VIRHEITÄ - jos sellaista epäilet, kannattaa olla yhteydessä palautelomakkeella suoraan ylläpitoon"

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15458017/ilmoita-saantojen-vastainen-sisalto-se-on-helppoa
  "Ilmoitathan siis, jos törmäät asiattomaan tai muutoin sääntöjen vastaiseen kirjoitteluun"

  OLETTE JO NELJÄ

  KERTAA POISTANEET ALLAOLEVAN VIESTIN, ei virheestä vaan tarkoituksella, ettekä osaa alkeellisestikaan selittää, miten se on sääntöjen vastainen

  edellisiä poistoja on TÄSSÄ
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15440945/suomi24-keskustelu-palstojen-tekoaly#comment-95533719
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15440945/suomi24-keskustelu-palstojen-tekoaly#comment-95534019

  JA TÄMÄ ON SEURAAVA TARJOILU, ja kysymys, mitä vikaa on allaolevassa viestissä siten, että se on sääntöjen vastainen, mutta sen edeltävä viesti samasta aiheesta, johon tämä vastaa, ei ole sääntöjen vastainen

  0000000

  Millä perusteella SEURAAVA VIESTI ON POISTETTU
  SIINÄ ON VASTATTU Ruotsissa asuvan latinonaisen Paloma edeltävään viestiin
  joka on annettu olla
  mutta siis tämä VASTAUS ON SENSUROITU

  MITÄ SIINÄ ON SÄÄNTÖJEN VASTAISTA

  ALLAOLEVA VASTAUS ON ANNETTU TÄHÄN VIESTIIN
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15452936/trumppi-kaaoksen-mestari#comment-95525466

  0101010 allaoleva vastaus on Suomi24 -valvojan poistama yllämainitusta ketjusta 0101010
  KYSYMYS MIKÄ VIKA ON ALLAOLEVASSA VASTAUKSESSA ETTÄ SE MUKA ON
  SÄÄNTÖJEN VASTAINEN:

  Paloma: "Todella häikäilemätön ja despoottinen miten hän rähjäsi ja nimitteli CNN-reportteria
  Hän ei missään vaiheessa koskettanut naispuolista avustajaa"

  No depende de eso de ninguna manera, como en Casa Blanca, el hogar del Caballero Don Donald es su castillo

  Toimittaja oli kylässä valkoisessa talossa eikä enää pääse sinne
  Acostalta vietiin oikeus vierailla Valkoisessa talossa tappelun takia
  Secret Service informed Acosta that he cannot enter the White House grounds for his hit

  Don Donald ei hyväksy Valkoisessa talossa päällekäymistä siten, ettei vierailija tottele nuorta virkanaista vaan alkaa voimillaan vastustella virkailijaa, joka tekee työtään

  We will, however, never tolerate a reporter placing his hands on a young woman just trying to do her job as a White House intern. This conduct is absolutely unacceptable

  Kova passi (= suorapääsy) vietiin pois ja muuta sitten harkitaan
  As a result of today’s incident, the White House is suspending the hard pass of the reporter involved until further notice

  • kertaalleen.poistettuja

   Jos pitäisi arvata niin ilmianto tapahtui vedoten viestissä olevaan vieraskieliseen tekstiin (säännöissä sanotaan että viestit suomen- tai ruotsinkielisiä). Kun keinoäly on viestin tuolla perusteella ihmisen tarkistamatta poistanut niin seuraava ilmianto tehtiin kertaalleen poistetun viestin uudelleenlähetyksestä. Sekin poisto menee läpi ihmisen sitä erikseen tarkistamatta.


  • Hallaahon.äänestäjä44
   kertaalleen.poistettuja kirjoitti:

   Jos pitäisi arvata niin ilmianto tapahtui vedoten viestissä olevaan vieraskieliseen tekstiin (säännöissä sanotaan että viestit suomen- tai ruotsinkielisiä). Kun keinoäly on viestin tuolla perusteella ihmisen tarkistamatta poistanut niin seuraava ilmianto tehtiin kertaalleen poistetun viestin uudelleenlähetyksestä. Sekin poisto menee läpi ihmisen sitä erikseen tarkistamatta.

   niin tietysti ON KYSE TÄSTÄ
   VIERASKIELISESTÄ

   mutta mitä järkeä on tänään pitää MINKÄÄNLAISIA KESKUSTELUSIVUJA
   joissa EI VOI VEDOTA JUNCKERIN ALKUPERÄISPUHEISIIN RANSKAKSI
   TAI MERKELIN SAKSAKSI

   vaan pitää kirjoittaa

   mun mielest kun iltiksessä jari torvi sano et näin on niin näin on sel oli kuullu asian vantaan torilla

   sehän on sen Suomi24 keskustelun vika, siellä on RUOTSI - suomalaisille vieras kieli sallittu poliittisin perustein - ja siten keskustelu kielletty ellei viitaa johonkin suomalaiseen lehteen
   jossa toimittaja kääntelee oikein tai väärin ulkomaista tekstiä

   MITEN VOI KESKUSTELLA MARXIN TYÖNARVOTEORIASTA JOS EI VIITTAA SAKSAKSI (Marx kirjoitti saksaksi)

   Miten voi keskustella latinoasioista tai trumpista vetoamalla espanjaan tai englantiin


  • Ei kannata odotella että ns. ylläpito poistaisi sääntöjen vastaisen viestin, varsinkaan jos siinä on ylläpidon hyväksymä oikea mielipide, eikä paljon muutenkaan. Ylläpidon tulisikin pian julkistaa kaikki väärät ja oikeat mielipiteet käyttäjille tiedoksi.

   Kun ylläpito on poistanut sääntöjen mukaisen viestisi, kirjuoita se uudelleen, sillä sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei vielä ole kielletty edes tällä sivustolla.

   Katsom Sääntömafian /1/ olevan erottamaton osa ns. ylläpitoa, jo noin vuodesta 2010 alkaen, etenkin nyt, kun se on automatisoitu nopeammaksi ja tehokkaammaksi väärien mielipiteiden poistattajaksi.

   Tiedoksi @Aller

   /1/ googlatkaa:

   sääntömafia site:suomi24.fi


  • kertaalleen.poistettuja kirjoitti:

   Jos pitäisi arvata niin ilmianto tapahtui vedoten viestissä olevaan vieraskieliseen tekstiin (säännöissä sanotaan että viestit suomen- tai ruotsinkielisiä). Kun keinoäly on viestin tuolla perusteella ihmisen tarkistamatta poistanut niin seuraava ilmianto tehtiin kertaalleen poistetun viestin uudelleenlähetyksestä. Sekin poisto menee läpi ihmisen sitä erikseen tarkistamatta.

   Varustan omat viestini tarvittaessa linkillä vieraskielisen lähteen konekäännökseen, eikä yhtään sellaista viestiä ole (muistaakseni) poistettu.


  • ihan.oikeasti.nyt.VITTU
   kertaalleen.poistettuja kirjoitti:

   Jos pitäisi arvata niin ilmianto tapahtui vedoten viestissä olevaan vieraskieliseen tekstiin (säännöissä sanotaan että viestit suomen- tai ruotsinkielisiä). Kun keinoäly on viestin tuolla perusteella ihmisen tarkistamatta poistanut niin seuraava ilmianto tehtiin kertaalleen poistetun viestin uudelleenlähetyksestä. Sekin poisto menee läpi ihmisen sitä erikseen tarkistamatta.

   Jahas. Kun ottaa huomioon nykyisten "ammattilaisten" älykkyysosamäärän niin ehkä olisi parempi alkaa kehittää tekoälyä, joka osaa suunnitella sen, miten tekoälyä täällä käytetään.

   Vaikuttaa nimittäin taas kerran niin erinoamisen "toimivalle" tuokin jrjestely.


  • Tästä-havaintoa
   kertaalleen.poistettuja kirjoitti:

   Jos pitäisi arvata niin ilmianto tapahtui vedoten viestissä olevaan vieraskieliseen tekstiin (säännöissä sanotaan että viestit suomen- tai ruotsinkielisiä). Kun keinoäly on viestin tuolla perusteella ihmisen tarkistamatta poistanut niin seuraava ilmianto tehtiin kertaalleen poistetun viestin uudelleenlähetyksestä. Sekin poisto menee läpi ihmisen sitä erikseen tarkistamatta.

   "niin ilmianto tapahtui vedoten viestissä olevaan vieraskieliseen tekstiin (säännöissä sanotaan että viestit suomen- tai ruotsinkielisiä"

   Tuo on todellinen moka ja se olikin aiemmin erilailla, oli niin, että aiemmin sentään englanninkieliset tekstit hyvksyttiin vuosikausien ajan, onhan se ns. netin kieli ja globalisaation kieli ja jo käytännössä kolmas kotimainen (toki olihan täällä latinan kuuluisia lauseita-ja sanontojakin aikanaan ((hiukka tasoa oli siis olemassa)). Joku häirikkö sitten luki ja alkoi itkeä siitä ja tuhosi tuhansia asiakeskusteluja ulkomaisten linkkien takia toki ylläpidon osaltaan osallituen asiaan avittamalla, surullinen tapaus. Aiemmin hyväksyttiin ja sitten ei enää hyväksytty ja asiaaa paljon sislätneet jutut katoilivat.

   Se kun nyt vaan on niin, että netti nimenomaan toimii linkittämällä ja tietoa välittämällä ja jopa käännöskoneilden avulla, lähdeviitteet ja lähteet olisi tärkeä olla helposti satavilla ja linkki niihin on toimivin vaihtoehto, asiallisilal palstoilla ja foorumeilla niitä lähteitä tiedoille kysellään ja vaaditaan jos ei ole näkyvissä ja usein linkkejä lähteisiin pidetään itsestäänselvyyksinä. Suomeksi kun netissä on edelleen hyvin vähän tietoa, jopa suomenkieleinen Wikipedia on pahasti puutteellinen ja vajaa.


 • TaistoJumula

  Suomi 24 vain kivapuhe sallittu. jeee...

  • Ruiskukkalandiaan

   Mm. työttömien syrjiminen ja leimaaminen siis sosiaalirasistinen vihapuhe edelleen sallittua, sitä ei ruiskukan Sininen suklaabottikaan algoritmeissaan tunnista. Mistähän syystä?


  • Niin.helppoa
   Ruiskukkalandiaan kirjoitti:

   Mm. työttömien syrjiminen ja leimaaminen siis sosiaalirasistinen vihapuhe edelleen sallittua, sitä ei ruiskukan Sininen suklaabottikaan algoritmeissaan tunnista. Mistähän syystä?

   Kun menee työhön, ei ole enään työtön.


  • Tästä_aiheesta
   Niin.helppoa kirjoitti:

   Kun menee työhön, ei ole enään työtön.

   Monet työttömät käyvät työssä, mutta eivät saa siitä palkkaa, vaaan ovat jollain tekaistulla huuhaanimikkellä toissä ilman että saisivat edes työeläke-etuja yms. Kannattaa katsoa myös tuon linkin alun uutinen...sitä kun ei voi laittaa tänne, kun alusta ei osaa linkittää sitä oikein suoralinkiksi.

   Miksi maksaa palkkaa kun ilmankin saa työntekijöitä? Tuollaista kertoo uutiset.

   https://www.uusisuomi.fi/comment/454795#comment-454795


  • f22
   Niin.helppoa kirjoitti:

   Kun menee työhön, ei ole enään työtön.

   EI ole työtön, vaan aktivoitu.


 • päläpäläplää

  Ilmoitan tämän aloituksen p*ska puheeksi. Vetäkää pytystä alas!

  • mjoo

   IIIHHH...TYRSK.....


  • VittuKato

   DDR on herännyt, muurin muuraajia tarvitaan !!


 • Monella palstalla keinoälyä käytetään säännöllisesti poistamaan "väärät" mielipiteet. Joillakin palstoilla on kaksi keskenään tappelevaa porukkaa, jotka vuoron perään poistattavat toisiensa viestejä keinoälyä apunaan käyttäen. Tällöin poistopyyntöjen ja poistojen määrän lisääntyminen kertoo tilanteen huononemisesta eikä ole mikään positiivinen merkki.

  Tehkää selvemmin esille viestien poistopyyntölomakkeessa se, miten perusteettomasta viestin poistosta tulee ilmoittaa. Perusteettomasti poistatettujen keskusteluiden palauttaminen takaisin on jo eräillä palstoilla hillinnyt asiattomien poistopyyntöjen esittämistä.

  Englanninkielisen tekstin ja linkkien ottaminen poistojen perusteeksi on esimerkiksi tekniikaan ja tieteeseen liittyvillä palstoilla varsin älytöntä. Käytännössä jokainen keskustelussa viitattu tiedejulkaisu ja teknisen tiedon lähde on englanninkielinen. Jos siis annat vastauksen josta oikeasti on jollekin hyötyä ja joka on muutakin kuin pelkkä anonyymin kirjoittajan mielipide niin tuo viesti on todella helppo poistattaa. Ja kun tiedevastaisuus on nousussa niin juuri tätä ominaisuutta käytetään perusteltujen vastausten poistamiseen keskusteluista. Voittajana ovat ne, jotka yrittävät nostaa mielipiteet tieteellisten tutkimusten kanssa samanarvoisiksi argumenteiksi.

  • nää_on_näitä

   suomenkieli ei saa olla samanarvoinen niinkö
   Kaikki viisaus on muissa kielissä


  • Kielirajat
   nää_on_näitä kirjoitti:

   suomenkieli ei saa olla samanarvoinen niinkö
   Kaikki viisaus on muissa kielissä

   Suomeksi kun ei ole olemassakaan monesta asiasta netissä tai muussa helposti löydettävässä paikassa tietoa, Netin tietosanakirja Wikipediakin on suomen kielisenä versiona kovin suppeja ja puuttellelinen monessa kohtaa, kyllä tuo nyt pitäisi tajuta. Tietysti jos on tarkoitus pitää suomalaiset tietämättöminä monista asioista niin silloin kielirajoitus on ymmärrettävissä...


  • tieteenkiistäjät
   Kielirajat kirjoitti:

   Suomeksi kun ei ole olemassakaan monesta asiasta netissä tai muussa helposti löydettävässä paikassa tietoa, Netin tietosanakirja Wikipediakin on suomen kielisenä versiona kovin suppeja ja puuttellelinen monessa kohtaa, kyllä tuo nyt pitäisi tajuta. Tietysti jos on tarkoitus pitää suomalaiset tietämättöminä monista asioista niin silloin kielirajoitus on ymmärrettävissä...

   Tarkoitus on estää esimerkiksi tiedekeskusteluissa käyttämästä keskustelun argumentteina alkuperäistä tutkimusta aiheesta. Kun tieteenkiistäjät yrittävät (turhaan) "demokratisoida" omat mielipiteensä tutkimusten rinnalle samanarvoiksiksi perusteluiksi niin kyseisten tieteellisten tutkimusten saaminen pois näkyvistä on heille tärkeää. Ajatuksena on siis se, että tieteellinen tutkimus olisi vain yksi mielipide muiden mielipiteiden joukossa ja että sen tuominen esille olisi mahdollisimman hankalaa.

   Tässä Suomi24:n moderointi auttaa tieteenkiistäjiä. Tuo tutkimusten piilottaminen valitettavasti onnistuu automaattimoderoinnin avulla vetoamalla väärään kieleen.


  • Kielirajat
   tieteenkiistäjät kirjoitti:

   Tarkoitus on estää esimerkiksi tiedekeskusteluissa käyttämästä keskustelun argumentteina alkuperäistä tutkimusta aiheesta. Kun tieteenkiistäjät yrittävät (turhaan) "demokratisoida" omat mielipiteensä tutkimusten rinnalle samanarvoiksiksi perusteluiksi niin kyseisten tieteellisten tutkimusten saaminen pois näkyvistä on heille tärkeää. Ajatuksena on siis se, että tieteellinen tutkimus olisi vain yksi mielipide muiden mielipiteiden joukossa ja että sen tuominen esille olisi mahdollisimman hankalaa.

   Tässä Suomi24:n moderointi auttaa tieteenkiistäjiä. Tuo tutkimusten piilottaminen valitettavasti onnistuu automaattimoderoinnin avulla vetoamalla väärään kieleen.

   "Tarkoitus on estää esimerkiksi tiedekeskusteluissa käyttämästä keskustelun argumentteina alkuperäistä tutkimusta aiheesta. "

   Valitettavasti tuo toimii aivan vastaavalla tavalla politiikassakin. Tyhmennetäänkö suomalaisia tällä tavalla?


  • nää_on_näitä kirjoitti:

   suomenkieli ei saa olla samanarvoinen niinkö
   Kaikki viisaus on muissa kielissä

   Kun tieteen kieli on englanti ja ehdottomasti suurin osa tieteeseen ja tekniikkaan liittyvästä materiaalista on englanninkielisiä niin tiede- ja tekniikkapalstoilla pitäisi voida viitata englanninkieliseen tekstii ja jopa kirjoittaa omaan viestiinsä lyhyt englanninkielinen lainaus.

   Nykyisellään tuo on mahdollista vain käyttämällä lyhytlinkkipalveluita tai antamalla ovelasti muotoiltuja hakusanoja joissa ei esiinny vieraskielisiä sanoja. Kiusanteko estää asiallista keskustelua tieteestä ja paikkansapitämättömien väitteiden esittäjät käyttävät toimintoa poistattaakseen tarkistettavaan tietoon osoittavat viestit.


 • Eli toisinajattelijoiden viestit lähtee entistä nopeammin ja vain enemmistön kanssa samaa mieltä olevat viestit saa jäädä, kunnon kupla-ajattelua ja toimintaa siis tännekin.

  • Ensimmäistä kertaa oli pakko artoa peukuttaa.

   Hyvä, vihdoinkin järkevä mielipide!


  • ennustelija

   Kirjoitin viestin sisältäen huumeasiaa ,jonka YLE oli uutisoinut ,sekin laitettiin , vessasta alas,vaan asia koski turvapaikkaturisteja, olisiko se syy.


 • "P.S. Muista ilmoittaa 💩-sisällöstä, vedämme sen vessasta alas."

  Tuo osa aloituksesta on kammottavan pelottava.
  On se kuvottavakin, mutta kuvotus menee ajan mittaan ohitse.
  Tällä en tarkoita kakkaa.
  Tuo osa antaa kakka-kuvion jokaiselle kirjoittajalle.
  Kirjoittaa hän hyvin, tai hyvin huonosti.
  Yksi ilmoitus ei saa riittää mihinkään.
  Vaikka olisi kuinkakin paska-mainen kirjoitus, kyllä sitä mieltä pitää olla ainakin 10 eri nimi-merkkiä.
  Nimi-merkkejä jotka on selvästi tunnistettu tulleen eri osoitteista, eri mailta, mannuilta.
  (poistaakohan Robotti sanan paska-mainen, vaikka se on yllä-pidon kuvaelma?)
  Esim. Minä otan mielelläni päin naamaani kaikenlaista.
  Enkä poistata, saati halua poistaa yhtäkään niistä.
  Minua saa vapaasti kutsua muta-naamaksi tahi rasistiksi.
  Kaiken-laista muutakin hapanta saa antaa.
  Saa tietenkin antaa sykkiviä Sydämiä.

  H.

  • Hyvähyvä

   Hyvä idea tuo, että ilmoantoja pitää tulla useammalta ihmiseltä. Ei niin, että yksi ilmianto saa poistamaan kaiken.


  • Hyvähyvä kirjoitti:

   Hyvä idea tuo, että ilmoantoja pitää tulla useammalta ihmiseltä. Ei niin, että yksi ilmianto saa poistamaan kaiken.

   Sääntömafian tehokas sääntöjen mukaisten viestien poistatusmenetelmä mahdollistaakin sivuston idioottimainen "älyratkaisu": robotti laskee ilmiantoilmoitusten lähettäjien eri IP-osoitteet, ja kun niitä on riittäävä määrä tullut, viesti poistetaan.

   ihan pöpiä touhua,


 • Kansallissosialismi ja PVLpropaganda eli natsien valhepropaganda ei ole sananvapautta vaan murhanhimoista kansankiihotusta a la Goebbels. Rotuvihapuhe joutaa roskiin. Siitä ei oikea sananvapaus kärsi.

  Hyvä kun korkein Oikeus kieltää natsit Suomessa. Periaatteessa hyvä, vaikkei rikollisuus lähdekään lailla kieltämällä.

  Huumori ja satiiri on asia erikseen. Valitettavasti suomalaiset eivät juurikaan ymmärtäne ironiaa, sarkasmia ja satiiria. Edesmennyt kirjailija Erno Paasilinnakin totesi aikanaan tämän masentavan asiaintilan...

  • EnnakkosensuuriKielletty

   Sananvapauteen kuuluu se, että myös väärät mielipiteet saa ilmaista. Tämä koskee myös niitä mielipiteitä, joita itse pitää vastenmielisinä. Sananvapauden kannalta katsottuna mielipide ei voi olla väärä. Mielipiteen ilmaiseminen voi itsessään olla lainvastaista, mutta sananvapauteen kuuluu oikeus tuo mielipide silti ilmaista vailla ENNAKKOSENSUURIA. Seuraamukset kantaa se, joka lakia rikkoo.

   Suomi24:n palstalla ei ole velvoitetta toteuttaa sananvapautta missään määrin. Tämä on yksityisen omistama palsta joten yksityinen saa itse valita millaisia viestejä täällä julkaistaan ja millä perusteilla. Sananvapaus ei aseta yksityiselle velvoitetta olla poliittisesti tai ideologisesti tasapuolinen julkaisupolitiikassaan.

   Suomi24:ssä ei siis ole omistajalla velvoitetta julkaista mitään nimenomaista viestiä. Kun viestien poistot lisäksi tapahtuvat vasta julkaisun jälkeen niin kysymyksessä ei siksikään ole laissa kielletty ennakkosensuuri.

   Tutustukaa Finlexistä siihen, mitä sananvapaus oikeasti tarkoittaa. Suomi24:ää rajoittaa toiminnassaan rikoslain lisäksi "Laki sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä" joka asettaa lisämääräyksiä ja velvoitteita. Siinä kerrotaan julkaisijalle (Suomi24) tulevista velvotteista viestien julkaisun yhteydessä.


  • EnnakkosensuuriKielletty kirjoitti:

   Sananvapauteen kuuluu se, että myös väärät mielipiteet saa ilmaista. Tämä koskee myös niitä mielipiteitä, joita itse pitää vastenmielisinä. Sananvapauden kannalta katsottuna mielipide ei voi olla väärä. Mielipiteen ilmaiseminen voi itsessään olla lainvastaista, mutta sananvapauteen kuuluu oikeus tuo mielipide silti ilmaista vailla ENNAKKOSENSUURIA. Seuraamukset kantaa se, joka lakia rikkoo.

   Suomi24:n palstalla ei ole velvoitetta toteuttaa sananvapautta missään määrin. Tämä on yksityisen omistama palsta joten yksityinen saa itse valita millaisia viestejä täällä julkaistaan ja millä perusteilla. Sananvapaus ei aseta yksityiselle velvoitetta olla poliittisesti tai ideologisesti tasapuolinen julkaisupolitiikassaan.

   Suomi24:ssä ei siis ole omistajalla velvoitetta julkaista mitään nimenomaista viestiä. Kun viestien poistot lisäksi tapahtuvat vasta julkaisun jälkeen niin kysymyksessä ei siksikään ole laissa kielletty ennakkosensuuri.

   Tutustukaa Finlexistä siihen, mitä sananvapaus oikeasti tarkoittaa. Suomi24:ää rajoittaa toiminnassaan rikoslain lisäksi "Laki sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä" joka asettaa lisämääräyksiä ja velvoitteita. Siinä kerrotaan julkaisijalle (Suomi24) tulevista velvotteista viestien julkaisun yhteydessä.

   Ylläpidon toiminta on nykyisin mielipidevainoa. Miksi he eivät julkaise sallittuja ja kiellettyjä mielipiteitä?

   Tiedoksi @Aller


  • PersuSepe
   stuxnet kirjoitti:

   Ylläpidon toiminta on nykyisin mielipidevainoa. Miksi he eivät julkaise sallittuja ja kiellettyjä mielipiteitä?

   Tiedoksi @Aller

   Siksi koska aatemaailma on vahvasti vihreällä ja vasemmalla... Loppujen lopuksi aika paska palsta ja turhaa jeesustelua muka sanan vapaudesta tasa-arvosta ja tasavertaisuudesta.... Aloituksessa lukee, että "keskustele vapaasti"...


  • Se-aito-sanavapaus

   "oikea sananvapaus kärsi"

   Aikoinaan länsimaissa sanavapauden puolustajien ja muidenkin länsimaisten arvojen puolustajien keskuudessa ja medioissa suuresti tukea saanut ja sympatiaa herättänyt edelleen suojeluksessa vuosia ollut Salman Rushdie jota on vainottu kirjoituksiensa takia totesi jo 2015 että hänet nykyään rinnastetaan länsimaissa rasistiksi ja jopa vihapuhjaksi...

   Hän myös toteaa että: " Sinä hetkenä, kun joku sanoo: ”Uskon kyllä vapaaseen sanaan, mutta”, minä lakkaan kuuntelemasta," Rushdie on kovasti eri mieltä kanssasi ja toki monen muunkin sanavapautta rajoittamaan pyrkivän kanssa.

   Rushdie myös ihmettelee, miksi sananvapautta puolustavan lauseen jälkeen tulee usein _mutta-sana_ ja näkemys siitä, miten sananvapautta tulee rajoittaa. Hän muistuttaa, että sananvapauden käsitteen ydin on, että sana on vapaa. Kun sanomista rajoitetaan, kyse ei ole enää sananvapaudesta."


  • qåaäzm

   Mitä on oikea sananvapaus? Kerro niin hyvin että kaikki se tajuavat. Voiko olla eri mieltä asioista. Täytyykö olla hallitsemattoman maahantulon kannattaja? Täytyykö olla erään uskonnon kannattaja? Entä eu:n kannattaja ennenkuin kirjoitus pysyy sananvapauden piirissä? Kertokaa nyt kun kerran tiedätte.

   Minä väitän, että vaikka ihminen puhuisi enkelien kielellä, mutta on eri mieltä maahanmuutostakin kuin on ns. suvaitsijat, hänet armotta leimataan vihapuhujaksi ja natsiksi. Pelkistettynä; jos ihminen on toisinajattelija suhteessa globalisteihin, sitä ei suvaita. Piste. Näin se käytäntö on ollut vaikka mitä väitätte.


  • qåaäzm
   qåaäzm kirjoitti:

   Mitä on oikea sananvapaus? Kerro niin hyvin että kaikki se tajuavat. Voiko olla eri mieltä asioista. Täytyykö olla hallitsemattoman maahantulon kannattaja? Täytyykö olla erään uskonnon kannattaja? Entä eu:n kannattaja ennenkuin kirjoitus pysyy sananvapauden piirissä? Kertokaa nyt kun kerran tiedätte.

   Minä väitän, että vaikka ihminen puhuisi enkelien kielellä, mutta on eri mieltä maahanmuutostakin kuin on ns. suvaitsijat, hänet armotta leimataan vihapuhujaksi ja natsiksi. Pelkistettynä; jos ihminen on toisinajattelija suhteessa globalisteihin, sitä ei suvaita. Piste. Näin se käytäntö on ollut vaikka mitä väitätte.

   Hintikalta kysyin tämän. Siitä mistä puhuin, siitä todistaa esimerkiksi Oikean median ja sen uutisointia kohtaama tuomio. Vaikka se media puhuu äärimmäisen asiallisesti, mutta joka puhuu sellaisia totuuksia (eli on toisinajattelija), joista valtamedia vaikenee, silti se tuomitaan rasistiseksi vihasivustoksi. Asia todellakin ratkaisee, ei se kuinka se esitetään.


  • qåaäzm
   qåaäzm kirjoitti:

   Mitä on oikea sananvapaus? Kerro niin hyvin että kaikki se tajuavat. Voiko olla eri mieltä asioista. Täytyykö olla hallitsemattoman maahantulon kannattaja? Täytyykö olla erään uskonnon kannattaja? Entä eu:n kannattaja ennenkuin kirjoitus pysyy sananvapauden piirissä? Kertokaa nyt kun kerran tiedätte.

   Minä väitän, että vaikka ihminen puhuisi enkelien kielellä, mutta on eri mieltä maahanmuutostakin kuin on ns. suvaitsijat, hänet armotta leimataan vihapuhujaksi ja natsiksi. Pelkistettynä; jos ihminen on toisinajattelija suhteessa globalisteihin, sitä ei suvaita. Piste. Näin se käytäntö on ollut vaikka mitä väitätte.

   Jatkan kysymyksiä tarkentaen hieman. Pitääkö ihmisen olla siis eu:n, monikulttuurisuuden sekä globalismin, erään Eurooppaan leviävän uskonnon kannattaja, ennenkuin saa hyväksynnän teksteilleen? Eikö ihminen saa ajatella toisin omilla aivoillaan, vaan täytyykö hänen olla kuin robottimaisesti ohjelmoituna ajattelemaan täsmälleen samoin kuin ns. suvaitsevaiset sekä eliitti? Onko se ihmisyyttä jos ollaan kuin samasta muotista valettuja myös ajatuksen tasolla? Eikö se ole rikos ihmisyyttä vastaan jos kielletään toisinajattelu, siis oma ajattelu? Eikö ihminen ole luotu ajattelevaksi olennoksi? Miksi käytte tämän ihmisen perustavaa laatuna olevan ominaisuuden eli ajattelun kimppuun? Muistakaa tämä te niinsanotut suvaitsevaiset; te toimitte samalla tavalla kuin Saksan natsit sekä kommunistit neukkulassa. Kiellätte toisinajattelun. Tehkää parannus siinä, ja antakaa ihmisten ajatella omilla aivoillaan ilman ylhäältä johdettua vaikutusta. Eikö omatunto kolkuta?


  • Et-väärässäkään-ole
   qåaäzm kirjoitti:

   Jatkan kysymyksiä tarkentaen hieman. Pitääkö ihmisen olla siis eu:n, monikulttuurisuuden sekä globalismin, erään Eurooppaan leviävän uskonnon kannattaja, ennenkuin saa hyväksynnän teksteilleen? Eikö ihminen saa ajatella toisin omilla aivoillaan, vaan täytyykö hänen olla kuin robottimaisesti ohjelmoituna ajattelemaan täsmälleen samoin kuin ns. suvaitsevaiset sekä eliitti? Onko se ihmisyyttä jos ollaan kuin samasta muotista valettuja myös ajatuksen tasolla? Eikö se ole rikos ihmisyyttä vastaan jos kielletään toisinajattelu, siis oma ajattelu? Eikö ihminen ole luotu ajattelevaksi olennoksi? Miksi käytte tämän ihmisen perustavaa laatuna olevan ominaisuuden eli ajattelun kimppuun? Muistakaa tämä te niinsanotut suvaitsevaiset; te toimitte samalla tavalla kuin Saksan natsit sekä kommunistit neukkulassa. Kiellätte toisinajattelun. Tehkää parannus siinä, ja antakaa ihmisten ajatella omilla aivoillaan ilman ylhäältä johdettua vaikutusta. Eikö omatunto kolkuta?

   Alat olla asian ytimessä, pidä siitä kiinni ;-)


 • Niinistö12345780

  Ollaanko herjauskirjoittelun vähentämiseksi tekemässä mitään?

  • Ylläpito tekee paljonkin: he poistavat viestejä, joissa kehoitetaan tekemään ilmiantoilmoituksia tollotteluviestistä (tollottelu = toisen käyttäjän haukkumista tolloksi), Ydinvoimapalstalla nimimerkkini haukkuminen tolloksi on jo melkein vaatimus. Itse olen sitä mieltä, että kaikki tollottelijat ovat keskustelukyvyttömiä rääpäleitä.

   Tiedoksi @Aller


  • Esiti väärän mielipiteen,

   Ydinvoimapalstalla ylläpito tekee paljonkin. He poistavat nopeasti kaikki nimimerkkiini kohdistetuista tollotteluviesteistä (tolloksi haukkumista) tekemäni kehoitukset ilmiantoon. He siis hyväksyvät sääntöjen vastaisen toisen käyttäjän loukkaamisen,

   Tiedoksi @Aller


  • sellainen.juttu.vaan
   stuxnet kirjoitti:

   Esiti väärän mielipiteen,

   Ydinvoimapalstalla ylläpito tekee paljonkin. He poistavat nopeasti kaikki nimimerkkiini kohdistetuista tollotteluviesteistä (tolloksi haukkumista) tekemäni kehoitukset ilmiantoon. He siis hyväksyvät sääntöjen vastaisen toisen käyttäjän loukkaamisen,

   Tiedoksi @Aller

   Ylilautateinien lisäksi on se pillereillä pyörivä maailmanpelastusjengi, jotka kokevat elämäntehtäväsnsä niin suureksi, että sen puolesta pitää uhrata ikaikki muut, tai ainakin keskustelun alkeellisetkin tavat.

   Kumpaakaan ei tulisi suuresti ikävä, jos vetäisivät itsensä joj... jonnekin muualle täältä.


  • sellainen.juttu.vaan kirjoitti:

   Ylilautateinien lisäksi on se pillereillä pyörivä maailmanpelastusjengi, jotka kokevat elämäntehtäväsnsä niin suureksi, että sen puolesta pitää uhrata ikaikki muut, tai ainakin keskustelun alkeellisetkin tavat.

   Kumpaakaan ei tulisi suuresti ikävä, jos vetäisivät itsensä joj... jonnekin muualle täältä.

   Täällä puhutaan sananvapudesta ymmärtämättä mitä se tarkoittaa yksityisellä keskustelufoorumilla. Vähemmän puhutaan tasapuolisuudesta, jota ylläpito pitää pilkkanaan. Ylläpidolla on jokin virheellinen kuvitelma siitä, että tarpeeksi törkeä puolueellisuus viestien moderoinnissa karkottaa heille hankalat käyttäjät. Niinhän siinä ei käy, vaan hankalasta tulee vielä hankalampi. Ydinvoimapalstalla todellakin on kaksi sääntökirjaa, joista toista (Sääntömafian) ei ole julkaistu käyttäjille, mutta ylläpidon toimintaa seuraamalla voi todeta, että Sääntömafian sääntökirjaa noudatetaan - yleissääntönä on, että ydinvoiman vastaiset viestit ovat sääntöjen vastaisia.


 • EtimespaceYoutubesta8888

  Trolli siis saa usealla nickillä pois minkä aloituksen vain haluaa?!?

  Ihme että kukaan tänne enää mitään kirjoittaa?!?

  😃

  • nää_on_näitä

   Aivan niin onhan täysin typerää ja tarpeetonta kirjoittaa muutoin kuin herjaamalla. Asia kuin asia henkilöä pitää ensin mollata ja siten pilkata henkilöä ja sinä se vasta viisas kirjoitus onkin


  • keletyttää
   nää_on_näitä kirjoitti:

   Aivan niin onhan täysin typerää ja tarpeetonta kirjoittaa muutoin kuin herjaamalla. Asia kuin asia henkilöä pitää ensin mollata ja siten pilkata henkilöä ja sinä se vasta viisas kirjoitus onkin

   Siitä se tulee tämä S24:n 'mainio' keskksuteluilmapiiri, joka on kuin ammattikoulun tupakkapaikalla tai vankilan kävelykierroksella. Kaikki on tyhmintä paskaa, mitä vain löytyy. Lukemalla kilometrin ketjun tyhmiä herjoja, joista yksikään ei ole edes hauska, voi löytää kaksi ihan järkevää ja hyvinkirjoitettua, ehkä mielenkiintoistakin.

   Jos noissa mainoksissa edes myytäisiin aivoja kasvattavia pillereitä. Noilla tänne kirjoittelevilla persepäillä ratkeaisi muutkin ongekmat sellaisen tropin avulla: loppuisi velkaantuminen, lähtisi läskit, alkaisi näyttää ihmiselle, ei tarvitsisi vetää päihteitä ihan vaan harrastustoimintana, eikä ahdistua joka vitun asiasta niin, että tarvitsee jotain vitun kusta sinne aivosolukkoihinsa jatkuvasti. Ja munakion alkaisi taas seisoa ilman pillereitä. MIKÄ SIINÄ ON NIIN VAIKEAA?


  • Persu.Sepe
   keletyttää kirjoitti:

   Siitä se tulee tämä S24:n 'mainio' keskksuteluilmapiiri, joka on kuin ammattikoulun tupakkapaikalla tai vankilan kävelykierroksella. Kaikki on tyhmintä paskaa, mitä vain löytyy. Lukemalla kilometrin ketjun tyhmiä herjoja, joista yksikään ei ole edes hauska, voi löytää kaksi ihan järkevää ja hyvinkirjoitettua, ehkä mielenkiintoistakin.

   Jos noissa mainoksissa edes myytäisiin aivoja kasvattavia pillereitä. Noilla tänne kirjoittelevilla persepäillä ratkeaisi muutkin ongekmat sellaisen tropin avulla: loppuisi velkaantuminen, lähtisi läskit, alkaisi näyttää ihmiselle, ei tarvitsisi vetää päihteitä ihan vaan harrastustoimintana, eikä ahdistua joka vitun asiasta niin, että tarvitsee jotain vitun kusta sinne aivosolukkoihinsa jatkuvasti. Ja munakion alkaisi taas seisoa ilman pillereitä. MIKÄ SIINÄ ON NIIN VAIKEAA?

   Oliko tämä kirjoituksesi esimerkki kilometrin pitkästä herjauskirjoituksesta joka ei ole edes hauska? Vai onko "persepää" nykyään kohteliaisuus,? Vai oletko kenties urologi, kun impotentitkin saa munansakin neuvoillasi taas seisomaan... :)


  • keletyttää
   Persu.Sepe kirjoitti:

   Oliko tämä kirjoituksesi esimerkki kilometrin pitkästä herjauskirjoituksesta joka ei ole edes hauska? Vai onko "persepää" nykyään kohteliaisuus,? Vai oletko kenties urologi, kun impotentitkin saa munansakin neuvoillasi taas seisomaan... :)

   Kerroin vain tietyille ihmisille heidän itsekäyttämällään kielellä muutaman asian, jonka he tietäisivät muutenkin, jos katsoisivat edes joskus peiliin.

   En edes epäile, että sitä luki kukaan, kenelle se oli tarkoitettu, tai jos lukikin, ymmärsi sen koskevan itseään tai ymmärsi ylipäätään, mitä siinä sanottiin.

   Soinilaisten ammattipersepäiden lähdettyä persuista minulla ei ole mitään syytä kutsua erityisesti persuja persepäiksi, joskin heidänkin joukossaan edelleen muutama polttopullosankari majalee, ja sellaisten kutsuminen persepäiksi ei kai nyt ole sinunkaan mielestäsi kenenkään kunniaa loukkaa?

   Keropas muuten sinä minulle, millä erityisellä nimitykellä meidän tulisi kutsua niitä henkilöitä, jotka luettuaan Halla-ahon tai Janitskinin kirjoituksen alkavat lähetellä tappouhkausia ja muuta "humoristista" herjaviestiä joillekin ihmisille? Kunniakansalaisiksi? Kyllä minun on ainakin aika vaikea erottaa sellaisen tyypin ylä- ja alapäätä toisistaan, mutta ehkä minulla vain on nuo elämänkoulun opinnot vielä niin pahasti kesken, että se ei sen takia onnistu.


  • keletyttää
   keletyttää kirjoitti:

   Kerroin vain tietyille ihmisille heidän itsekäyttämällään kielellä muutaman asian, jonka he tietäisivät muutenkin, jos katsoisivat edes joskus peiliin.

   En edes epäile, että sitä luki kukaan, kenelle se oli tarkoitettu, tai jos lukikin, ymmärsi sen koskevan itseään tai ymmärsi ylipäätään, mitä siinä sanottiin.

   Soinilaisten ammattipersepäiden lähdettyä persuista minulla ei ole mitään syytä kutsua erityisesti persuja persepäiksi, joskin heidänkin joukossaan edelleen muutama polttopullosankari majalee, ja sellaisten kutsuminen persepäiksi ei kai nyt ole sinunkaan mielestäsi kenenkään kunniaa loukkaa?

   Keropas muuten sinä minulle, millä erityisellä nimitykellä meidän tulisi kutsua niitä henkilöitä, jotka luettuaan Halla-ahon tai Janitskinin kirjoituksen alkavat lähetellä tappouhkausia ja muuta "humoristista" herjaviestiä joillekin ihmisille? Kunniakansalaisiksi? Kyllä minun on ainakin aika vaikea erottaa sellaisen tyypin ylä- ja alapäätä toisistaan, mutta ehkä minulla vain on nuo elämänkoulun opinnot vielä niin pahasti kesken, että se ei sen takia onnistu.

   Ja noin tarkemmin siitä tärkeimmästä pointista. Ylivoimaiseti suurin syy, voi sanoa melkein ainoa, miksi se muna ei seiso, on verenkierron heikkeneminen. Aika harva urheilija mainostaa potenssilääkkeitä, arvaatko miksi? Kun pitää itsensä kunnossa, se pumppukin pelaa ja neste kiertää.

   Jos on jokin perussairaus, joka heikentää verenkiertoa, niin sitä on syytä hoitaa ihan virallisen lääketieteen kautta ja keinoin, kun potenssipillereillä se ei parane.

   Suurin syy ylipainoisuuteen ovat elämäntavat, seuraavaksi suurin syy nesteen kertyminen kehoon. Jälkimmäinen voi johtua vakavastakin sairaudesta, mutta kumpaankin vaivaan auttaa aina myös jonkin verran terveellinen ruokavalio ja liikunta.

   Terveellinen ruokavalio ja liikunta voi auttaa myös velkaantumiseen. Kun lopetta tupakoinnin, tissuttelun ja löhöämisen sekä nettipokerin ja muut rahapelit ja lakkaa ostamasta kaikkea täysin tarpeetonta, kuten potenssi- ja laihdutuspillereitä, jää jotain käteen jopa työttömyyskorvauksesta. Tietysti jos katsoo miljonääriäidit-ohjelmaa sillä silmällä, että itse haluaa sellaiseksi, niin sitten eivät nämä neuvot auta, eikä mitkään muutkaan. Sitten on vain pakko velkaantua, mikä tapahtuukin väistämättä ihmisen siinä henkisessä tilassa.

   Ja sitten tuosta toimenkuvasta. Urologinkin vastaanotolla on jo tällä iällä tullut käytyä, mutta ei siellä potenssia tutkittu, eikä siihen kyllä ollut tarvettakaan. Vaikka yläpää on jo mitä on, sinunkin mielestäsi ilmeisesti, niin alapä kyllä reagoi, kun vaan muistaa harjoittaa sitä säännöllisesti pornosivuilla käymällä. Kuka sitä nyt eukon kanssa saa enää tojottamaan, mutta kun katsoo parikymmpisen pyllistelyä ja keikistelyä, niin johan on ihan seipäänä. Minä en pidä naisia seksiobjekteina, vaan olen sitä mieltä, että heidän kanssaan voi vallan hyvin myös keskustella älyllisesti. Yli 45-vuotiaiden naisten kanssa en muuta teekään. Tosin nuorempienkaan kanssa ei hyväkään seisokki auta, jos siinä kesken kaiken alkaa selittämään vaikkapa Heideggerin filosofian syvempää olemusta. Tai ei tuota ole kyllä tullut kokeiltua, kun ei Heideggerin filosofia oikein ole kiinnostanut...

   Tämä oli nyt ihan ilmaista, tällä kertaa. Jos ei mennyt perille, niin seuraava kertaa maksaa tai sitten suunnistat kiltisti ihan itse oma-aloitteisesti Duodecimin sivuille ja luet saman sieltä.


  • Boring
   keletyttää kirjoitti:

   Ja noin tarkemmin siitä tärkeimmästä pointista. Ylivoimaiseti suurin syy, voi sanoa melkein ainoa, miksi se muna ei seiso, on verenkierron heikkeneminen. Aika harva urheilija mainostaa potenssilääkkeitä, arvaatko miksi? Kun pitää itsensä kunnossa, se pumppukin pelaa ja neste kiertää.

   Jos on jokin perussairaus, joka heikentää verenkiertoa, niin sitä on syytä hoitaa ihan virallisen lääketieteen kautta ja keinoin, kun potenssipillereillä se ei parane.

   Suurin syy ylipainoisuuteen ovat elämäntavat, seuraavaksi suurin syy nesteen kertyminen kehoon. Jälkimmäinen voi johtua vakavastakin sairaudesta, mutta kumpaankin vaivaan auttaa aina myös jonkin verran terveellinen ruokavalio ja liikunta.

   Terveellinen ruokavalio ja liikunta voi auttaa myös velkaantumiseen. Kun lopetta tupakoinnin, tissuttelun ja löhöämisen sekä nettipokerin ja muut rahapelit ja lakkaa ostamasta kaikkea täysin tarpeetonta, kuten potenssi- ja laihdutuspillereitä, jää jotain käteen jopa työttömyyskorvauksesta. Tietysti jos katsoo miljonääriäidit-ohjelmaa sillä silmällä, että itse haluaa sellaiseksi, niin sitten eivät nämä neuvot auta, eikä mitkään muutkaan. Sitten on vain pakko velkaantua, mikä tapahtuukin väistämättä ihmisen siinä henkisessä tilassa.

   Ja sitten tuosta toimenkuvasta. Urologinkin vastaanotolla on jo tällä iällä tullut käytyä, mutta ei siellä potenssia tutkittu, eikä siihen kyllä ollut tarvettakaan. Vaikka yläpää on jo mitä on, sinunkin mielestäsi ilmeisesti, niin alapä kyllä reagoi, kun vaan muistaa harjoittaa sitä säännöllisesti pornosivuilla käymällä. Kuka sitä nyt eukon kanssa saa enää tojottamaan, mutta kun katsoo parikymmpisen pyllistelyä ja keikistelyä, niin johan on ihan seipäänä. Minä en pidä naisia seksiobjekteina, vaan olen sitä mieltä, että heidän kanssaan voi vallan hyvin myös keskustella älyllisesti. Yli 45-vuotiaiden naisten kanssa en muuta teekään. Tosin nuorempienkaan kanssa ei hyväkään seisokki auta, jos siinä kesken kaiken alkaa selittämään vaikkapa Heideggerin filosofian syvempää olemusta. Tai ei tuota ole kyllä tullut kokeiltua, kun ei Heideggerin filosofia oikein ole kiinnostanut...

   Tämä oli nyt ihan ilmaista, tällä kertaa. Jos ei mennyt perille, niin seuraava kertaa maksaa tai sitten suunnistat kiltisti ihan itse oma-aloitteisesti Duodecimin sivuille ja luet saman sieltä.

   Tuo kommentti vaikutti kyllä jokseenkin asiattomalta ja aivottomalta asian ohi puhumiselta ja tyhmältä trollaukselta.


  • keletyttää
   Boring kirjoitti:

   Tuo kommentti vaikutti kyllä jokseenkin asiattomalta ja aivottomalta asian ohi puhumiselta ja tyhmältä trollaukselta.

   Hanki itsellesi aivot, niin ymmärrät, mistä kirjoitetaan, ettei tarvitse raportoida, miltä jotkut tekstit tuntuvat.

   Valitan jos vastauksessani oli edelleen liian monta sanaa aivokapasiteetillesi, mutta eiköhn tässäkin ollut tärkeintä se, miltä se sinusta tuntui.

   Nauti impotenssistasi, myös tuosta henkisestäsi.


 • yhtgujikfrold

  Hyvä, että asiat ovat näin.

  Heh, joitakin vuosia sitten (kun elettiin sheriffien aikakautta) yritin aktiivisesti ilmoittaa varmasti sääntöjen vastaisia viestejä, mutta sainkin siitä jonkin pitemmän aikamääräisen käyttökiellon keskusteluihin. Tiedä sitten miksi. Sen jälkeen en ole kuin kerran tai kaksi ilmoittanut vääränlaisesta viestistä, vaikka monia onkin tullut vastaan. Ehkä sitä uskaltaisi taas ilmoitella niitä aktiivisemminkin.

  • Joillakin keskustelusivustoilla on ylläpidonm osallistuminen keskusteluun kielletty muuten kuin ylläpidolle kuuluvissa asioissa. Täällä valvojat osallistuvat ydinvoimakeskusteluun omine lyömättämine aseineen. Sääntöjen mukainen viesti, jossa on väärä mielipide, lähtee joskus niin äkkiä, että mikään ilmiantoilmoitus ei ole voinut vielä edes lähteä.

   Tiedoksi @Aller


  • todellinen.ongelma.on
   stuxnet kirjoitti:

   Joillakin keskustelusivustoilla on ylläpidonm osallistuminen keskusteluun kielletty muuten kuin ylläpidolle kuuluvissa asioissa. Täällä valvojat osallistuvat ydinvoimakeskusteluun omine lyömättämine aseineen. Sääntöjen mukainen viesti, jossa on väärä mielipide, lähtee joskus niin äkkiä, että mikään ilmiantoilmoitus ei ole voinut vielä edes lähteä.

   Tiedoksi @Aller

   Samoin osallistuvat uskonnolisiin keskusteluihin ateisteina. Epäilemättä ovat niin tyhmistä porukoista lähtöisin, että he tai sukulaisensa ovat tulleet jonkun huijarilahkon kusettamaksi ja katkeruutta riittää. Ylläpito helvettiin keskusteluista (tämä oli ihan sananmukainen toivotus ateisteille modeille, jotka osallistuvat keskusteluihin)


 • Oppiaikäkaikkig

  Ihmiset ymmärrävät tuon sananvapauden nykyään niin väärin. Oletetaan, että kaikki herjaus ja jopa väkivaltauhkaukset on ok, koska sananvapaus. Sitten itketään kun näin ei ole, kun koko käsite on ymmärretty aivan väärin.

  Ihmiset tarviis nettikortin, ilman sitä ei internetsin ihmeellinen maailma aukenisi.

  • Polkupyöräkorttikin

   Netissä pyörii todella monta jotka eivät korttia tulisi ikinä saamaan jo siksi että IQ-luku olisi aivan liian matala ja käytöstavatkin täysin hukassa jo pienestä pitäen. lisäksi tulisivat avohoitopotilaat jotka täälläkin harhojaan massapostittavat vuodesta toiseen eri palstoille (gangstalk jne.) Sitten on osa joka ei ikinä ole kuullutkaan netti-etiketistä, netiketistä yms. eikä sitä ymmärtäisi vaikka osaisi sen lukeakin... sitten on vielä muutenmieeltään vialliset häiriköt jotka saavat mielihyvää sairaanloiseszta häiriköinnistään ja sen massapostittamisesta yms. Oikeasti väki ja kirjoitukset netissä vähensivät aika lailla kortin vaatimisen jälkeen :-)

   Eikä tämä edes ole yksin suomalainen ilmiö. Yhdysvalloissa aikoinaan yliopistoissa ensimmästä vuottaan opiskelevat pääsivät nettiin, vanhempien opiskelijoiden piti lopulta opettaaa heidät käytöstavoille ja se toimi, mutta kun AOL alkoi tarjoamaan halpoja nettiliittymiä homma levisi koko maahan ja pois yliopistoista, käytöstavat repesivät aika lailla käsistä, ilmiötä kutusuttiin Yhdysvalloissa nimellä "Ikuinen syyskuu" tai "Syyskuu joka ei koskaan päättynyt".


 • dsfgsdfg

  Kaikki perkeleen Uunot, Kuunot ja Kaislat kuvittelee olevansa maailman viisaimpia ja nenäkkääst vittuilevat kaikille. Sitten kun tulee takaisin, onkin itku kurkussa ja syvä haava feministisessä sielussa.
  Haistakaa kaikki vaan tasapuolisesti pasta, ei voisi parempien ihmisten idioottimaiset vihapuheitkut vittu vähempää kiinnostaa!

  • siis_vittu_ja_perkele

   Ihan samaa mieltä! Sellaiset tylppäpäät voisivat nyt vaan imeä itsensä kuiviin, nimittäin minä olen maailman viisain ja tiedän kyllä tarvittaessa ihan kaiken, jos vain viitsin.

   Mutta älkää nyt kuitenkaan tyhmemmät masentuko, mä tartten säännöllisesti tyhmempiä möyhennettäviksi, että tulkaa vaan sieltä ja kirjottakaa!


 • Mikä noita täysin asiallisiakin viestejä poistaa? Se ei ole muuta kuin kirjoittajille vittuilua!
  Nytkin on maailmanmenoa palstalta poistettu juttu jossa arvosteltiin Suomi politikon vastuunkantoa! Onko nuo Arkadianmäelle tuppaantuneet kusitolpat jotenkin rauhoitettuja ääliöitä ??

  Late Lapista

  • kotionviellä

   Mikä se on että järjestetään keräys nimellä nenäpäivä jolla kerätään miljoonia? Minne ne miljoonat oikeasti menee?Kukaan ei tiedä ja jotka tietää eivät kerro?????Osallistuisin jos kohde olisi Suomalainen nälkäinen perhe tai köyhä eläkelläinen.


  • Sanavalinnat

   "Onko nuo Arkadianmäelle tuppaantuneet "

   Eivät ole lain mukaan rauhoitettuja, vaan jukisuuden henkilöitä joiden pitää kestää kovempaakin arvostelua kuin muiden ei jukkistyrkkyjen siviilien joita nykyään on alettu suojelemaan pahalta mieleltä....


 • Vasikoidenpalsta

  Tällämenolla saadaan palstahiljaiseksi ja toivottavasti lähtee loputkin keskusteliat vasikkamaista touhua sanoisin .

 • Samahan se on miten helposti ilmiannon voi tehdä, kun Sääntömafia /1/ saa paljon nopeammin poistatettua ns. "valvojilla" täysin sääntöjen mukaisia viestejä, ja jopa automaattisesti! Automaattinen viestien poistaja oli Taivaan Lahja Sääntömafialle.

  Tiedoksi @Aller

  /1/ googlatkaa:

  sääntömafia site: suomi24.fi

 • gfhgjhgj

  Sen sijaan, että teette hölmöistä tottelijoista 'ilmiantajia' ddr:läiseen tyyliin, voisitte automatisoida sensuurin. Kun yrittää lähettää viestiä, jossa on (teidän mielestänne) sopimattomia sanoja, viesti blokkaantuisi lähetysvaiheessa ja kirjoittaja saisi heti selityksen, miksi hänen kirjoituksensa ei kelpaa botillenne. Sitten voisi muokata tekstiään tai, jos on jo saanut höyrynsä purettua, luopumaan tekstin lähettämisestä.

  • kirjoittaessa

   Sopimattomat sanat voisivat näkyä vaikka punaisena tai vihreänä.


  • KANNATAN

   Kannatan ehdottomasti. Ainoa asia joka tuossa vituttaa, eikä sekään oikeasti ollenkaan, on se, etten keksinyt tuota itse.

   Jopa tekoälyn pystyisi kehittämään tuollaiseksi.

   Ihmismodet vetää aina omiin ideologioihinsa päin. Siihen hommaan pystyy oikeasti vain hyvin poikkeukselliset ihmiset.

   Regexillä nuo saa ottamaan kiinni myös sanavääntelyt, sitä en tiedä saako S24 ohjelmoijat, mutta hommansa osaavat kyllä saavat.


  • väärä.mielipide
   KANNATAN kirjoitti:

   Kannatan ehdottomasti. Ainoa asia joka tuossa vituttaa, eikä sekään oikeasti ollenkaan, on se, etten keksinyt tuota itse.

   Jopa tekoälyn pystyisi kehittämään tuollaiseksi.

   Ihmismodet vetää aina omiin ideologioihinsa päin. Siihen hommaan pystyy oikeasti vain hyvin poikkeukselliset ihmiset.

   Regexillä nuo saa ottamaan kiinni myös sanavääntelyt, sitä en tiedä saako S24 ohjelmoijat, mutta hommansa osaavat kyllä saavat.

   On jo käytössä esimerkiksi Vauvapalstalla. Ei toimi. Johtaa vain siihen, että sanoja väännellään.

   Kielletyn mielipiteen ilmaisemista ei voi estää sanoja kieltämällä.


  • KANNATAN
   väärä.mielipide kirjoitti:

   On jo käytössä esimerkiksi Vauvapalstalla. Ei toimi. Johtaa vain siihen, että sanoja väännellään.

   Kielletyn mielipiteen ilmaisemista ei voi estää sanoja kieltämällä.

   Toimii aika pitkälle, jos vain ohjelmoija osaa hommansa.

   Mutta jos ohjelmoijat ovat sitä tasoa kuin tällä foorumilla tuon linkkien liittämis"automatiikan" tehneet turvepeukalot, niin ei takuulla onnistu mikään muukaan. Lienevät peräisin jostain koodaribussista.

   Herjaamisen, homottelun ja juntittelun poistamisessa ei ole kyse mielipiteiden kieltämisestä, vaan juuri siitä, että niiden esiintuomista ei tukahduteta epäasiallisin keinoin.

   Ihmismode on aina huonoin vaihtoehto, koska sillä on ne omat mielipiteet ja se oma nenä, jonne kiskoa herneitä niistä mielipiteistä, jotka ovat poikkiteloin niiden kanssa.


  • PyrkiäAsialliseen
   KANNATAN kirjoitti:

   Toimii aika pitkälle, jos vain ohjelmoija osaa hommansa.

   Mutta jos ohjelmoijat ovat sitä tasoa kuin tällä foorumilla tuon linkkien liittämis"automatiikan" tehneet turvepeukalot, niin ei takuulla onnistu mikään muukaan. Lienevät peräisin jostain koodaribussista.

   Herjaamisen, homottelun ja juntittelun poistamisessa ei ole kyse mielipiteiden kieltämisestä, vaan juuri siitä, että niiden esiintuomista ei tukahduteta epäasiallisin keinoin.

   Ihmismode on aina huonoin vaihtoehto, koska sillä on ne omat mielipiteet ja se oma nenä, jonne kiskoa herneitä niistä mielipiteistä, jotka ovat poikkiteloin niiden kanssa.

   Voisin laittaa tähän it-alan asiantuntijan mielipiteen ja linkin aiheesta muistaaksedni Uuden Suomen blogipalstoilta, jossa tuo tekoälymoderointi todetaan aika säälittäväksi ja loputtomiin huijattavaksi jos niin tahtoo. Ei vaan jaksa pöyhiä ja eiköhän se tämäkin kommmentti kohtapuoleen poistu sisältönsä takia...niin ei viitsi nähdä turhaan vaivaa...


  • viimeinen.tuomio.2
   PyrkiäAsialliseen kirjoitti:

   Voisin laittaa tähän it-alan asiantuntijan mielipiteen ja linkin aiheesta muistaaksedni Uuden Suomen blogipalstoilta, jossa tuo tekoälymoderointi todetaan aika säälittäväksi ja loputtomiin huijattavaksi jos niin tahtoo. Ei vaan jaksa pöyhiä ja eiköhän se tämäkin kommmentti kohtapuoleen poistu sisältönsä takia...niin ei viitsi nähdä turhaan vaivaa...

   Kaikella kunnioituksella sanottuna; kaikki koodarit, hakkerit, nörtit ja skripteillä pätijät, jotka osaavat tehdä kaikki asiat paremmin, voivat mennä myös miettimään, miten täällä saatu sosiaalinen palaute toisen ihmisen kanssa eroaa siitä, miten skripti tekee just ja vain ja ainoastaan ne asiat, joita siihen koodaat ja miten ihminen puolestaan vastaa sinulle arvaamattomasti, humoristisesti, haastavasti, tyhmästi tai inhottavasti.

   Osa "riitelystä" täällä tapahtuu vain siksi, että huonosta itsetunnosta kärsivä hikinen pikku nörtti haluaa olla palstan kunkku tai mode. Sitä logiikkaa en ainakaan minä ymmärrä, miksi joku tietää tämän henkiseksi paskapaikaksi ja silti haluaa olla kukkona tunkiolla, kaikkien luuserien kuninkaana. Kun voisi vaikka itse koodata toiset sivut, joilla saa toteuttaa valta-asemaansa sivuston modena ihan vapaasti niin monella multinikillä kuin vain haluaa ja varmasti saisi ihan 101% haluamaansa keskustelua.

   SILTI pitää kaikki tarmo putkiaivoisesti keskittää johonkin lillukanvarsista riitelyyn täällä ja intoilla, että nyt kohta on rekattuna valtaa pistää ne hankalat ihmiset pois "puhtaan" koodin tieltä.

   Jos tunnistit tästä itsesi ja ärsyynnyit minulle, koska olet "it-asiantuntija", niin kerron sinulle tässä vain, että olet joululoman tarpeessa. Ollut jo useamman vuoden.

   Hei oikeasti. Elämässä on oikeasti muutakin kuin 24/7 -päivystys ja -kyttääminen - kuten tuossa joku jo rivienvälistä mainitsee päätyneensä koko S24;n reaaliaikaiseen kopiointiin ja todennäköisesti laittoman käyttäjätietokannan keruuseen omalle koneelle :D


 • joodååå

  Suurin vika näyttää olevan että palstoille tulee paljon avauksia, jotka ei liity mitenkään juuri sen palstan aiheeseen.

  • uyjtgikfrolp

   Ja syynä varmaan siihen on, että ihmiset tykästyneet johonkin tiettyyn palstaan ja siellä keskusteleviin, eivätkä sitten haluaisi mennä eri palstalle keskustelemaan mieleen tulleesta asiasta. Eli jonnekin alapalstalle on voinut muodostua jonkinlainen oma me-henkinen yhteisö.

   Ehkä täällä, tai sitten jossain muualla joskus, voitaisiin luoda jonkinlainen keskustelualusta, joka pohjautuu enemmän näihin sosiaalisiin yhteisöihin, joiden sisällä voi keskustella mistä halutaan, vaikka pääkiinnostus olisikin se jokin tietty asia.


  • uyjtgikfrolp kirjoitti:

   Ja syynä varmaan siihen on, että ihmiset tykästyneet johonkin tiettyyn palstaan ja siellä keskusteleviin, eivätkä sitten haluaisi mennä eri palstalle keskustelemaan mieleen tulleesta asiasta. Eli jonnekin alapalstalle on voinut muodostua jonkinlainen oma me-henkinen yhteisö.

   Ehkä täällä, tai sitten jossain muualla joskus, voitaisiin luoda jonkinlainen keskustelualusta, joka pohjautuu enemmän näihin sosiaalisiin yhteisöihin, joiden sisällä voi keskustella mistä halutaan, vaikka pääkiinnostus olisikin se jokin tietty asia.

   Kohtuullinen rupattelu (esim. viesti tai kaksi) palstan ja keskustelun ulkopuolisesta aiheesta olkoon edelleenkin sallittu. Siitä ei kuitenkaan saisi nousta oma keskustelu.


  • mitähäh
   uyjtgikfrolp kirjoitti:

   Ja syynä varmaan siihen on, että ihmiset tykästyneet johonkin tiettyyn palstaan ja siellä keskusteleviin, eivätkä sitten haluaisi mennä eri palstalle keskustelemaan mieleen tulleesta asiasta. Eli jonnekin alapalstalle on voinut muodostua jonkinlainen oma me-henkinen yhteisö.

   Ehkä täällä, tai sitten jossain muualla joskus, voitaisiin luoda jonkinlainen keskustelualusta, joka pohjautuu enemmän näihin sosiaalisiin yhteisöihin, joiden sisällä voi keskustella mistä halutaan, vaikka pääkiinnostus olisikin se jokin tietty asia.

   " tai sitten jossain muualla joskus, voitaisiin luoda jonkinlainen keskustelualusta, joka pohjautuu enemmän näihin sosiaalisiin yhteisöihin, joiden sisällä voi keskustella mistä halutaan, vaikka pääkiinnostus olisikin se jokin tietty asia. "

   Semmoisia on netissä paljon, etkö muka ole löytänyt?.

   Täällä on asiallista pyrkiä pysymään tietyssä aiheessa joka kuvataan palstan nimen alla olevassa palstakuvauksessa (tosin monen äly ei näytä riittävän lukemaan sitä palstakuvausta, tai sitten ei tajua sitä lukemaansa).


 • tavallinentallaaja40

  eikö nuo Yläosan mainokset voisi laittaa toimimaan niin ettei ne vedä koko ajan sivua yläosaan. se on todella ärsyttävää. kun klikkaat jotakin ryhmää ja samalla mainosbanneri vetää sivun näkymän yläosaan. tehkää mainokset niin että ne voi täpästä sulkea. kiitos

 • Sääntöuudistuksiin liittyen ehdotus:

  eI-rekisteröitynyt käyttäjä voi tehdä ilmiantoilmoituksen vain perustelulla "Lain vastainen". Ilmoituksen oikeellisuus on helppo tarkistaa, eikä häiriköistä voi muodostua Sääntömafian kaltaista viestienpoistattajatrollisakkia.

  • vastuuu

   Joku textaa asiaa tuolla ylhäällä; Suomi24:lla ei ole velvollista julkaista täällä yhtään mitään, jos ei halua, aivan turhaa itkeä jostain sananvapaudesta, tämä on yksityisen firman foorumi, jolla yrittävät saada firmalle tuloa.
   Näyttää siltä taas kerran, et ne jotka vähiten sananvapautta noudattavat ja siitä tietävät, ovat eniten äänessä huutamassa sen nimeä. Tähänkin ketjuun joku laittanut monta maanista jankutustaan.


  • Miksi viestien poistaminen on niin kipeä asia? Olettaisin että valtaosa poistoon menevistä, kuuluukin poistoon. Eivät kuulu palstan aihepiiriin, ovat loukkaavia - tarkoittaen sillä lähinnä muita kommentoijia ja heidän mielipiteitään kohtaan. On tosiaankin niin, että ne joilla "moppeli" on eniten karannut palstoilla, myös enitien itkevät poistojen vääryydestä ja sananavapauden puutteesta. Sanavapauden puolesta "taistelevien" kommenteissa ei juurikaan näy sitä oleellisinta osaa . . . VASTUUSTA kirjoituksiinsa, itkua ja parkua kokemastaan suuresta "vääryydestä" kylläkin.


  • Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Miksi viestien poistaminen on niin kipeä asia? Olettaisin että valtaosa poistoon menevistä, kuuluukin poistoon. Eivät kuulu palstan aihepiiriin, ovat loukkaavia - tarkoittaen sillä lähinnä muita kommentoijia ja heidän mielipiteitään kohtaan. On tosiaankin niin, että ne joilla "moppeli" on eniten karannut palstoilla, myös enitien itkevät poistojen vääryydestä ja sananavapauden puutteesta. Sanavapauden puolesta "taistelevien" kommenteissa ei juurikaan näy sitä oleellisinta osaa . . . VASTUUSTA kirjoituksiinsa, itkua ja parkua kokemastaan suuresta "vääryydestä" kylläkin.

   Mun puolsesta voit olettaa ihan mitä tahansa. Olettamaan joutuu nekin, joiden viestejä on poistettu ilman perustelua.

   Tiedoksi @Aller


  • stuxnet kirjoitti:

   Mun puolsesta voit olettaa ihan mitä tahansa. Olettamaan joutuu nekin, joiden viestejä on poistettu ilman perustelua.

   Tiedoksi @Aller

   Allerin palsta, Allerin säännöt. Sääntöjen mukaiset harvemmin poistoon menevät. Katse peiliin jos kirjoitukset toistuvasti poistuvat. Aivan liian vähän poistuu asiattomia ja asiaan kuulumattomia kommentteja.


  • Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Allerin palsta, Allerin säännöt. Sääntöjen mukaiset harvemmin poistoon menevät. Katse peiliin jos kirjoitukset toistuvasti poistuvat. Aivan liian vähän poistuu asiattomia ja asiaan kuulumattomia kommentteja.

   Luen Suomi24-Keskustelun säännöistä millaiset viestit ovat sääntöjen vastaisia. Aivan ilmeisesti ne ovat asiasta mitään tietämättömille ulkopuolisia kävijöitä varten tehdyt.

   Tiedoksi @Aller


  • kuinka.kehtaat
   Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Miksi viestien poistaminen on niin kipeä asia? Olettaisin että valtaosa poistoon menevistä, kuuluukin poistoon. Eivät kuulu palstan aihepiiriin, ovat loukkaavia - tarkoittaen sillä lähinnä muita kommentoijia ja heidän mielipiteitään kohtaan. On tosiaankin niin, että ne joilla "moppeli" on eniten karannut palstoilla, myös enitien itkevät poistojen vääryydestä ja sananavapauden puutteesta. Sanavapauden puolesta "taistelevien" kommenteissa ei juurikaan näy sitä oleellisinta osaa . . . VASTUUSTA kirjoituksiinsa, itkua ja parkua kokemastaan suuresta "vääryydestä" kylläkin.

   Kas, ylläpitokin osallistuu keskusteluun. Tiedät oikein hyvin vaikkapa juuri asumasi kepupalstan tilan. Ei sinne kukaan normaali-ihminen ole vuosikausiin kirjoittanut mitään, sinun ja aika tyhmien kaveriesi kepuvihaista ulostusta se on ollut täynnä aina. Asiaa ei kirjoituksista löydä hakemallakaan, sinun kirjoituksistasi kaikkein vähiten. Ensimmäinen keino parantaa keskustelua olisi heivata sinut ja kaverisi täältä vittuun.

   Menepä nyt kyyläämään, mistä IP:stä tuli. On helppo jäljittää, en käytä proxyja. Saa miestissi ruinaamakin taas potenssin tunnetta arkeensa.


  • kuinka.kehtaat
   Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Allerin palsta, Allerin säännöt. Sääntöjen mukaiset harvemmin poistoon menevät. Katse peiliin jos kirjoitukset toistuvasti poistuvat. Aivan liian vähän poistuu asiattomia ja asiaan kuulumattomia kommentteja.

   Jaa, että Allerin. Minä kuule pyyhin perseeni Allerilla ja sen säännöillä, koska minä olen asiakas. Ja minä olen tämänkin puljun maksava asiakas vaikka en koskaan kävisi täällä. Te Neuvostoliitossa vuorovaikutustaitonne opiskelleet "markkinointiammattilaiset" ette taida juuri tajuta, että jokainen, joka asioi jossain täällä mainostetussa firmassa, elättää teitä tyhmäntoimittajia.

   Ja se on kyllä niin, että siinä vaiheessa kun midian tavoittavuus alkaa saavuttaa tietyn tason, ei minkään persettään raaapivan omistajaporukan ja aivottoman managerijohtajan vallassa tule olla päättää siitä mitä julkaistaan tai ei. Silloin nimittäin liikutaan yhteiskunnallisen keskustelun alueella ja sinne eivät minkään bisnestollojen pullisteluleikit kuulu. Voitte statustella toisillenne vaikka siellä kahvihuoneesanne.

   Jos Aller kuvittelee asiakkaidensa olevan nuo käärmeöljyä kauppaavat roskafirmat, joiden epätoivoisia mainoksia täällä roikkuu, niin ei ole bisnestaidot kovin korkealla tasolla.

   Mutta sinä tietenkin puhut vaikutusagentin suulla. Varsinainen palkka tulee puoluetoimistolta tai eturyhmältä ja istut firmassa vain saadaksesi statusta vaikuttaa "yleiseen mielipiteeseen". Olet huolella rakentanut asemasi sen mukaan, saat siitä mukavan elintason ja tiedät, että jos homma kusee, mitään parempaa ei sinun kykyvilläsi ole saavutettavissasi. Korkeintaan julkisen pellen paikka jossain realityulosteessa.

   Jos netistä tai mistään löytää sian sontiman paskan, tietää aina, että se on kokoomuksen puoluetoimistosta rahoitettu.


  • Erimieltä
   Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Miksi viestien poistaminen on niin kipeä asia? Olettaisin että valtaosa poistoon menevistä, kuuluukin poistoon. Eivät kuulu palstan aihepiiriin, ovat loukkaavia - tarkoittaen sillä lähinnä muita kommentoijia ja heidän mielipiteitään kohtaan. On tosiaankin niin, että ne joilla "moppeli" on eniten karannut palstoilla, myös enitien itkevät poistojen vääryydestä ja sananavapauden puutteesta. Sanavapauden puolesta "taistelevien" kommenteissa ei juurikaan näy sitä oleellisinta osaa . . . VASTUUSTA kirjoituksiinsa, itkua ja parkua kokemastaan suuresta "vääryydestä" kylläkin.

   No oletuksesi ei ole ihan totta, sillä kokemusta on eräällä palstalla vuosikausia olleesta "keskustelijasta", joka poistattaa muiden kirjoituksia ihan vaan piruuttaan, täysin häikäilemättömästi - Suomi24:sen moderoinnin suosiollisella avustuksella. 90 % hänen omista kirjoituksistaan on epäasiallisia, haukkuu muita ja kirjoittaa halveksuvaan sävyyn muiden mielipiteistä. Hänen kirjoituksiaan pyydetään poistettavaksi ihan oikeista syistä, joita ei sulata, joten kostoksi poistattelee sitten kaikkien muiden eri mieltä olevien kirjoituksia.

   Itse en siksi ole enää vuosiin juurikaan kirjoitellut mitään kyseiselle palstalle. Miksi kirjoittaisin, jos yksi tyyppi voi poistatella muiden kirjoitukset vain siksi, että hän on eri mieltä ja muilla ei saa olla hänestä eriäviä mielipiteitä.


  • Hyvin_Wanha_täällä
   Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Allerin palsta, Allerin säännöt. Sääntöjen mukaiset harvemmin poistoon menevät. Katse peiliin jos kirjoitukset toistuvasti poistuvat. Aivan liian vähän poistuu asiattomia ja asiaan kuulumattomia kommentteja.

   "Sääntöjen mukaiset harvemmin poistoon menevät. "

   Ei ole aivan niin kuin luulet ja kerrot, valitettavasti. Aikanaan täällä jonkin verran tullut pyörittyä, mutta jo reilu toistakymmentä vuotta pääosin aivan muilla foorumeilla, syitä oli ja on monia, tänään satuin eksymään jotain vanhaa juttua ja linkkiä hakukoneella hakiessani, ja päädyin lopulta tänne "opastuslinkkien" johdolla.


  • Todellisuus
   kuinka.kehtaat kirjoitti:

   Jaa, että Allerin. Minä kuule pyyhin perseeni Allerilla ja sen säännöillä, koska minä olen asiakas. Ja minä olen tämänkin puljun maksava asiakas vaikka en koskaan kävisi täällä. Te Neuvostoliitossa vuorovaikutustaitonne opiskelleet "markkinointiammattilaiset" ette taida juuri tajuta, että jokainen, joka asioi jossain täällä mainostetussa firmassa, elättää teitä tyhmäntoimittajia.

   Ja se on kyllä niin, että siinä vaiheessa kun midian tavoittavuus alkaa saavuttaa tietyn tason, ei minkään persettään raaapivan omistajaporukan ja aivottoman managerijohtajan vallassa tule olla päättää siitä mitä julkaistaan tai ei. Silloin nimittäin liikutaan yhteiskunnallisen keskustelun alueella ja sinne eivät minkään bisnestollojen pullisteluleikit kuulu. Voitte statustella toisillenne vaikka siellä kahvihuoneesanne.

   Jos Aller kuvittelee asiakkaidensa olevan nuo käärmeöljyä kauppaavat roskafirmat, joiden epätoivoisia mainoksia täällä roikkuu, niin ei ole bisnestaidot kovin korkealla tasolla.

   Mutta sinä tietenkin puhut vaikutusagentin suulla. Varsinainen palkka tulee puoluetoimistolta tai eturyhmältä ja istut firmassa vain saadaksesi statusta vaikuttaa "yleiseen mielipiteeseen". Olet huolella rakentanut asemasi sen mukaan, saat siitä mukavan elintason ja tiedät, että jos homma kusee, mitään parempaa ei sinun kykyvilläsi ole saavutettavissasi. Korkeintaan julkisen pellen paikka jossain realityulosteessa.

   Jos netistä tai mistään löytää sian sontiman paskan, tietää aina, että se on kokoomuksen puoluetoimistosta rahoitettu.

   "Jaa, että Allerin. Minä kuule pyyhin perseeni Allerilla ja sen säännöillä, koska minä olen asiakas. Ja minä olen tämänkin puljun maksava asiakas vaikka en koskaan kävisi täällä."

   Asiakkaita ovat ne firmat jotka täällä mainostavat, sinua ei lasketa asiakkaaksi missään mielessä, olet enintään ilmainen sisällöntuottaja ja sisällön laadustakaan et kyllä saa pisteitä..


  • Eimuutaelämää
   Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Miksi viestien poistaminen on niin kipeä asia? Olettaisin että valtaosa poistoon menevistä, kuuluukin poistoon. Eivät kuulu palstan aihepiiriin, ovat loukkaavia - tarkoittaen sillä lähinnä muita kommentoijia ja heidän mielipiteitään kohtaan. On tosiaankin niin, että ne joilla "moppeli" on eniten karannut palstoilla, myös enitien itkevät poistojen vääryydestä ja sananavapauden puutteesta. Sanavapauden puolesta "taistelevien" kommenteissa ei juurikaan näy sitä oleellisinta osaa . . . VASTUUSTA kirjoituksiinsa, itkua ja parkua kokemastaan suuresta "vääryydestä" kylläkin.

   Tuo "stuxnet"-nimimerkki on ottanut "Ydinvoima" -palstan henkilökohtaiseksi temmellyskentäkseen. Silloin tällöin hänen pahimpia jankutuksiaan poistetaan hyvin vähäisissä määrin, josta hän ottaa suunnattomasti nokkiinsa.


  • ilmiantoharrastajat
   Eimuutaelämää kirjoitti:

   Tuo "stuxnet"-nimimerkki on ottanut "Ydinvoima" -palstan henkilökohtaiseksi temmellyskentäkseen. Silloin tällöin hänen pahimpia jankutuksiaan poistetaan hyvin vähäisissä määrin, josta hän ottaa suunnattomasti nokkiinsa.

   Olen seurannut tilannetta. Mainittu henkilö uudelleenlähettelee joka päivä keskimäärin kymmenen aiemmin poistettua viestiä, joita sitten ilmiannetaan. On seksipalstojen ulkopuolelta katsottuna Suomi24:n varmaan tuotteliain uudelleenlähettäjiä.

   Ilmiantajien harrasteisiin kuuluu ilmiantaa jokainen tuon henkilön lähettämä uusi aloitus riippumatta siitä rikkooko se sääntöjä vai ei. Kun henkilöltä on jo aiemmin ilmiannettu niin monta viestiä mätsää jokainen uusikin viesti jollakin tavalla johonkin aiempaan viestiin, jolloin tekoälylle ilmianto kelpaa. Kun siten viesti on kertaalleen poistatettu ei sitä enää voi lähettää uudelleen. Tähän päälle tietenkin se, että henkilö valehtelee suut ja silmät täyteen ja aloittaa samasta aiheesta uuden keskustelun ikäänkuin ei 24h aiemmin olisi saanut vastauksia samasta aiheesta jotka vastaukset siis osoittivat nyt uudelleen esitetyn väitteen paikkansapitämättömäksi,

   Spämmeri on rasittava mutta niin ovat rasittavia kiusantekoa harrastavatkin.


  • ilmiantoharrastajat kirjoitti:

   Olen seurannut tilannetta. Mainittu henkilö uudelleenlähettelee joka päivä keskimäärin kymmenen aiemmin poistettua viestiä, joita sitten ilmiannetaan. On seksipalstojen ulkopuolelta katsottuna Suomi24:n varmaan tuotteliain uudelleenlähettäjiä.

   Ilmiantajien harrasteisiin kuuluu ilmiantaa jokainen tuon henkilön lähettämä uusi aloitus riippumatta siitä rikkooko se sääntöjä vai ei. Kun henkilöltä on jo aiemmin ilmiannettu niin monta viestiä mätsää jokainen uusikin viesti jollakin tavalla johonkin aiempaan viestiin, jolloin tekoälylle ilmianto kelpaa. Kun siten viesti on kertaalleen poistatettu ei sitä enää voi lähettää uudelleen. Tähän päälle tietenkin se, että henkilö valehtelee suut ja silmät täyteen ja aloittaa samasta aiheesta uuden keskustelun ikäänkuin ei 24h aiemmin olisi saanut vastauksia samasta aiheesta jotka vastaukset siis osoittivat nyt uudelleen esitetyn väitteen paikkansapitämättömäksi,

   Spämmeri on rasittava mutta niin ovat rasittavia kiusantekoa harrastavatkin.

   Spämmeri on edelleenkin Sääntömafia, joka poistattaa sääntöjen mukaisia viestejä valvojilla. Sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty,

   Tiedoksi @Suomi24 @Aller


  • Eimuutaelämää kirjoitti:

   Tuo "stuxnet"-nimimerkki on ottanut "Ydinvoima" -palstan henkilökohtaiseksi temmellyskentäkseen. Silloin tällöin hänen pahimpia jankutuksiaan poistetaan hyvin vähäisissä määrin, josta hän ottaa suunnattomasti nokkiinsa.

   Rekisteröitynyt käyttäjä Eimuutaelämää ei varmasti olisi voinut esittää noin suurta valhetta.  • Eimuutaelämää kirjoitti:

   Tuo "stuxnet"-nimimerkki on ottanut "Ydinvoima" -palstan henkilökohtaiseksi temmellyskentäkseen. Silloin tällöin hänen pahimpia jankutuksiaan poistetaan hyvin vähäisissä määrin, josta hän ottaa suunnattomasti nokkiinsa.

   stuxnet
   13.11.2018 7:44

   Mikäli nimimerkki Eimuutaelämää olisi rekisteröidyn käyttäjän, hän tuskin olisi esittänyt noin suurta emävaletta.

   Tiedoksi @Suomi24 @Aller  • Eimuutaelämää kirjoitti:

   Tuo "stuxnet"-nimimerkki on ottanut "Ydinvoima" -palstan henkilökohtaiseksi temmellyskentäkseen. Silloin tällöin hänen pahimpia jankutuksiaan poistetaan hyvin vähäisissä määrin, josta hän ottaa suunnattomasti nokkiinsa.

   Mutinan sijasta faktaa:

   stuxnet
   27.11.2018 11:20

   "K.late
   26.11.2018 18:33

   "Ikävää, että valitsit ryhtyä asiallisen keskustelun sijaan trollaamaan kuten stuxnet. "

   Jos nyt tässä joku trolli pitäisi valita, niin sinä multinikkinä olisit kyllä vahvoilla. Minä heitin vain sarkasmia, ottaen toki sen riskin, että kaikilla ei ole kellotabulissa riittäviä aineksia käsitellä sitä.

   Edelleenkin, aiheettomat syytökset ja moukkien huuto niskassani, aion jatkaa asiallisella linjalla. Joten älä huoli."
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15468785/sateily-romuttaa-kansanterveyden#comment-95715946

   Minun ei sallittu kommentoida miljoonanikin ruoki.älä.trollia trollisyytöstä, koska hänen mielipiteensä oli valvojien mielestä oikea ja minun mielipiteeni väärä. Niitä, joiden muumilaaksossa ei kaikki muumilapset ole paikalla, täällä riittää, ja ylläpito huolehtii heidän äänensä kuuluvuudesta - kohta jo 10 vuoden ajan!

   Tiedoksi @Suomi24 @Aller "
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15468785/sateily-romuttaa-kansanterveyden#comment-95718221


 • mistä

  Nyt kaivataan Suomi24 modelta tietoa sanoista joita ei saa sanoa?Eihän sitä maalainen ymmärrä mistä sitä joku loukkaantuu ja joskus ei!Nyt on feispuuk iskenyt tännekkin ja se vihapuhe on päivän huippu sana.Mistä se oikeesti tuli tuo ihmisten mielipiteiden sensurointi?Suomessa ?

  • Edellä on jo kai käynytkin ilmi, että minä kaipaan listaa sallituista ja kielletyistä mielipiteistä. Mielipidevaino on nyt POP ylläpidon puuhissa.


  • olet-niin-oikeassa
   stuxnet kirjoitti:

   Edellä on jo kai käynytkin ilmi, että minä kaipaan listaa sallituista ja kielletyistä mielipiteistä. Mielipidevaino on nyt POP ylläpidon puuhissa.

   Osa ylläpidosta harrastaa myös henkilövainoa. Ihan tavallisia amisporukan harrasteita, tupakoinnin ja itsensä lihottamisen lisäksi. Mikä päästä puuttuu, se kasvaa jonnekin muualle, toisilla jopa nettiin.


  • olet-niin-oikeassa kirjoitti:

   Osa ylläpidosta harrastaa myös henkilövainoa. Ihan tavallisia amisporukan harrasteita, tupakoinnin ja itsensä lihottamisen lisäksi. Mikä päästä puuttuu, se kasvaa jonnekin muualle, toisilla jopa nettiin.

   Varmaan on niin, että suurta ja mahtavaa Ylläpitoa ei ole hyvä arvostella, jos haluaa menestyä keskusteluissa. Ylläpidon arvostelun Ylläpito kokee vihamieliseksi teoksi, ja kostaa sen. Eihän se Ylläpito ole yhtään meitä tavallisia käyttäjiä fiksumpi, mutta heillä on jotain mitä meillä ole: valtaa osoittaa mikä on oikea mielipide ja mikä väärä. Miksi Ylläpito ei kirjoita käyttäjien nähtäväksi niitä vääriä ja oikeita mielipiteitä?

   Tiedoksi @Aller


 • Sivakoisuvakki

  Suomi 24 on pikku hiljaa pilattu, no kohta sivusto loppuu kun suomi allekirjoittaa gcm sopimuksen, saadaan sananvapaudelle loppu ja yk siunaus tällä suvakismille. Se vaan on kumma jos sulla on oma mielipide, olet vihapuhuja, jos kirjoitat tietystä kansan ryhmästä olet rasisti.

  • Hommafoorumikin toimisi vielä. Eikö se riitä?


  • mietipä.tätä
   stuxnet kirjoitti:

   Hommafoorumikin toimisi vielä. Eikö se riitä?

   Ei sekään mitään keskustelua ole, että samasta aiheesta eri mielipiteet pitä hajottaa eri foorumeille. Mistähän ne kuplat sitten syntyy?


 • Valitettavasti vaan, ilmoitusten käsittelyt kestävät useasti niin pitkään, että palsta on päiviä sekaisin ja "ulkona asiasta", kun häirikkö - kyllä, yksi häirikkö kykenee pilaamaan koko palstan, useita palstoja asiattomilla kommenteillaan - sekoilee ja häiriköi palstaa ilman että siihen kukaan puuttuu. Siinä myös syy, miksi olisi rekisteröityminen ehdottoman tärkeätä - jotta jatkuvasti ja toistuvasti häiriköivä saadaan pysyvästi pois.

  • Kirjautumisvelvollisuus takuuvarmasti vähentäisi häiriköintiä. Yhtä varmasti se vähentäisi rahavirtaa Allerille, mutta pidemmän päälle se voisi ylittää nykyisen sekametelisopan tuoman rahavirran.


  • stuxnet kirjoitti:

   Kirjautumisvelvollisuus takuuvarmasti vähentäisi häiriköintiä. Yhtä varmasti se vähentäisi rahavirtaa Allerille, mutta pidemmän päälle se voisi ylittää nykyisen sekametelisopan tuoman rahavirran.

   Tuskin käy kyllä "rahavirtaan", mainostajat ovat kiinnostuneempia edes kohtalaisesti kartalla olevasta kuluttajakunnasta, sekoilevat häiriköt eivät juurikaan kuulu siihen ostovoimaiseen osaan palstalla. Voitoksi kääntyisi todellakin nopeasti, niin palstojen kuin Allerin tulojenkin kannalta.


  • Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Tuskin käy kyllä "rahavirtaan", mainostajat ovat kiinnostuneempia edes kohtalaisesti kartalla olevasta kuluttajakunnasta, sekoilevat häiriköt eivät juurikaan kuulu siihen ostovoimaiseen osaan palstalla. Voitoksi kääntyisi todellakin nopeasti, niin palstojen kuin Allerin tulojenkin kannalta.

   Hmmm.... sait minut uskomaan että olin väärässä. Toivon niin.


  • mietipä.asiaa
   Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Tuskin käy kyllä "rahavirtaan", mainostajat ovat kiinnostuneempia edes kohtalaisesti kartalla olevasta kuluttajakunnasta, sekoilevat häiriköt eivät juurikaan kuulu siihen ostovoimaiseen osaan palstalla. Voitoksi kääntyisi todellakin nopeasti, niin palstojen kuin Allerin tulojenkin kannalta.

   Niinkö tosiaan luulet. Oletko koskaan katsonut, mitä täällä mainostetaan? Itse tietenkin käytän manoksenestoa, niin kuin vamraan melkein kaikki täällä liikkuvat, mutta vain siksi, että se nopeutta selailua. Ei noissa tuotteissa, mitä täällä on tarjolla, ole yhtään mitään sellaista, jota kuunaan ostaisin. Eikä kukaan vähänkään normaalilla järjellä varustettu ihminen.

   Ja se on se totuus, että ne jotka pystyvät tuottamaan sen kiinnostavan sisällän, eivät ole niitä, jotka huijautuvat mainoksilla. Toisaalta jos sisältö laitetaan ammattikirjoittajien tuottamaksi, lavastamalla se muka ihmisten väliseksi keskusteluksi, ei sitäkään kauan kukaan usko. Mielipiteet ja esitystavat paljastavat.

   Ne, joihin mainokset, varsinkin ne tyhmät typeriä asioita kauppaavat mainokset tehoavat, ovat niitä, jotka vain passiivisesti lukevat ja joiden taso ilmaista itseään on änkkäränkässään riehuvan leikkikoululaisen tasolla. Luultavasti koko tässä saitissa vain julkkisjuorut ja treffiosiot ovat ne, joissa mainos tavoittaa paikalla kävijän. Muualla porukka on yksinkertaisesti liian älykästä siihen, vaikka ei tänne kirjoittajia voi kyllä muillakaan palstoilla kovin suurina järjen jättiläisinä pitää, lukuunottamatta muutamia harvoja, jotka voivat kirjoittaa ihan normaalisti ja järkevästi, jopa hauskasti, jos vain viitsivät sen tehdä tavanomaisen perseilynsä sijasta.


  • viimeinen.tuomio.2
   mietipä.asiaa kirjoitti:

   Niinkö tosiaan luulet. Oletko koskaan katsonut, mitä täällä mainostetaan? Itse tietenkin käytän manoksenestoa, niin kuin vamraan melkein kaikki täällä liikkuvat, mutta vain siksi, että se nopeutta selailua. Ei noissa tuotteissa, mitä täällä on tarjolla, ole yhtään mitään sellaista, jota kuunaan ostaisin. Eikä kukaan vähänkään normaalilla järjellä varustettu ihminen.

   Ja se on se totuus, että ne jotka pystyvät tuottamaan sen kiinnostavan sisällän, eivät ole niitä, jotka huijautuvat mainoksilla. Toisaalta jos sisältö laitetaan ammattikirjoittajien tuottamaksi, lavastamalla se muka ihmisten väliseksi keskusteluksi, ei sitäkään kauan kukaan usko. Mielipiteet ja esitystavat paljastavat.

   Ne, joihin mainokset, varsinkin ne tyhmät typeriä asioita kauppaavat mainokset tehoavat, ovat niitä, jotka vain passiivisesti lukevat ja joiden taso ilmaista itseään on änkkäränkässään riehuvan leikkikoululaisen tasolla. Luultavasti koko tässä saitissa vain julkkisjuorut ja treffiosiot ovat ne, joissa mainos tavoittaa paikalla kävijän. Muualla porukka on yksinkertaisesti liian älykästä siihen, vaikka ei tänne kirjoittajia voi kyllä muillakaan palstoilla kovin suurina järjen jättiläisinä pitää, lukuunottamatta muutamia harvoja, jotka voivat kirjoittaa ihan normaalisti ja järkevästi, jopa hauskasti, jos vain viitsivät sen tehdä tavanomaisen perseilynsä sijasta.

   Tavanomainen perseily kuulostaa näin homokirjoittajan mielestä tosi hyvältä keskustelunaiheelta. Sitä vaan ei poistattajien mielestä saa täällä olla edes gay-palstalla :(


 • Esimerkkinä yksi, miedoimmasta päästä oleva häirikön viesti, joka ei vaan tunnu Keskustan palstalta poistuvat, vaan kuten häirikköiden viestit yleensäkin, "imevät" lisää häiriköintiä ja sairaita "tviittiviestejä" ketjuun, ja myös palstalle.

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15458307/kenet--tappaisit--ensin


  • asiaahan.tuo.on

   Miksi tuo on mielestäsi häiriköivää? Asiallinen kysymyshän tuo on, joka itse viestissä esitetään. Miksi sitten lie Keskustan palstalla.

   Sinukka tietysti kaikki menee politiikka edellä ja varsinkaan jenkkiterroristi ei ole käsite, joka sulaisi sisälläsi. Meitä muita sekään nyt e paljon hetkauta eikä meillä ole hirveää halua muuttua sinun kaltaiseksesi sinun suorittamasi manipuloinnin kautta.


  • Tuttu_palsta
   asiaahan.tuo.on kirjoitti:

   Miksi tuo on mielestäsi häiriköivää? Asiallinen kysymyshän tuo on, joka itse viestissä esitetään. Miksi sitten lie Keskustan palstalla.

   Sinukka tietysti kaikki menee politiikka edellä ja varsinkaan jenkkiterroristi ei ole käsite, joka sulaisi sisälläsi. Meitä muita sekään nyt e paljon hetkauta eikä meillä ole hirveää halua muuttua sinun kaltaiseksesi sinun suorittamasi manipuloinnin kautta.

   "? Asiallinen kysymyshän tuo on, joka itse viestissä esitetään. "

   Totta noinkin ja ihan selkosuomea.

   "Miksi sitten lie Keskustan palstalla."

   Siellä on käsitelty kaikenlaista politiikaan liityvää aivan loogista siis. onhan ko. puolue politiikan vaikuttaja. Itse asiassa palsta oli aikanaan viimeisiä asiallisia palstoja täällä ja sekoilevat häiriköt ilmaantuivat sinne vasta joskus 2006 palstaa pilaamaan, useimmat muut palstat olivat sitä ihteään täynnä jo aiemmin..


  • Tuttu_palsta
   Tuttu_palsta kirjoitti:

   "? Asiallinen kysymyshän tuo on, joka itse viestissä esitetään. "

   Totta noinkin ja ihan selkosuomea.

   "Miksi sitten lie Keskustan palstalla."

   Siellä on käsitelty kaikenlaista politiikaan liityvää aivan loogista siis. onhan ko. puolue politiikan vaikuttaja. Itse asiassa palsta oli aikanaan viimeisiä asiallisia palstoja täällä ja sekoilevat häiriköt ilmaantuivat sinne vasta joskus 2006 palstaa pilaamaan, useimmat muut palstat olivat sitä ihteään täynnä jo aiemmin..

   Mutta oli se sieltä kuitenkin poistettu, tuollaiset asiat täytyy kysellä kierommin ja toisella tapaa, rehellisesti ei enää saa puhua ja suoraan suomeksi, pitää ola ovela ja kiero. Toki vastaavia keskusteluta käydään aivan selkosuomella netin eri sota-ja historiapalstoilla, terrostismipalstoista puhumattakaan, mutta täällä sana on jostain syystä kovin rajattua joåpa politiikkapalstoilla, paitsi tietysti törky ja herja, ne pysyvät palstoila kuin tauti..


  • Pankkomajuri..palstalla
   Tuttu_palsta kirjoitti:

   Mutta oli se sieltä kuitenkin poistettu, tuollaiset asiat täytyy kysellä kierommin ja toisella tapaa, rehellisesti ei enää saa puhua ja suoraan suomeksi, pitää ola ovela ja kiero. Toki vastaavia keskusteluta käydään aivan selkosuomella netin eri sota-ja historiapalstoilla, terrostismipalstoista puhumattakaan, mutta täällä sana on jostain syystä kovin rajattua joåpa politiikkapalstoilla, paitsi tietysti törky ja herja, ne pysyvät palstoila kuin tauti..

   No miten se sinusta liittyi Suomen Keskustaan ja sen harjoittamaan politiikkaan?


  • Tuttu_palsta
   Pankkomajuri..palstalla kirjoitti:

   No miten se sinusta liittyi Suomen Keskustaan ja sen harjoittamaan politiikkaan?

   Lainaten edeltä, niin ei tarvitse toistaa.:

   "Siellä on käsitelty kaikenlaista politiikkaan liityvää aivan loogista siis. onhan ko. puolue politiikan vaikuttaja"

   Ja kuten muutamat kenraalit& joukko muita upsereita ja Virolaiset politikotkin ovat jo senoneet, Suomi on sodassa, parasta aikaa, löytyy kyllä joistan uutisistakin ko.aihe. Moni toki vielä luulee, että Suomi on puolueeeton ja/tai liittoutumaton, mikä tietysti on harhaluulo, joka johtuu heikohkosta tiedottamisesta...ai niin, sodassa ammutaan ja sen sellaista mitä siellä linkissä nyt sitten kyseltiinkään.


  • Pankkomajuri.palstalla
   Tuttu_palsta kirjoitti:

   Lainaten edeltä, niin ei tarvitse toistaa.:

   "Siellä on käsitelty kaikenlaista politiikkaan liityvää aivan loogista siis. onhan ko. puolue politiikan vaikuttaja"

   Ja kuten muutamat kenraalit& joukko muita upsereita ja Virolaiset politikotkin ovat jo senoneet, Suomi on sodassa, parasta aikaa, löytyy kyllä joistan uutisistakin ko.aihe. Moni toki vielä luulee, että Suomi on puolueeeton ja/tai liittoutumaton, mikä tietysti on harhaluulo, joka johtuu heikohkosta tiedottamisesta...ai niin, sodassa ammutaan ja sen sellaista mitä siellä linkissä nyt sitten kyseltiinkään.

   Lainaten edeltä; No miten se sinusta liittyi Suomen Keskustaan ja sen harjoittamaan politiikkaan?

   Kun tuo palsta nyt kuitenkin on yksilöity aiheeseen "Keskustale Suomen Keskustasta ja sen harjoittamsta politiikasta".


  • laajenna-tajuntaasi
   Pankkomajuri.palstalla kirjoitti:

   Lainaten edeltä; No miten se sinusta liittyi Suomen Keskustaan ja sen harjoittamaan politiikkaan?

   Kun tuo palsta nyt kuitenkin on yksilöity aiheeseen "Keskustale Suomen Keskustasta ja sen harjoittamsta politiikasta".

   Meinaatko että kepulaiset ei ole muukana suomen puolustus ja sotapolitiikassa? Aoivan varmasti ovat. Kaikki puolueet eduskunnassa ovat ainakin jotenkin, jopa vasurit.


  • Pankkomajuri.palstalla
   laajenna-tajuntaasi kirjoitti:

   Meinaatko että kepulaiset ei ole muukana suomen puolustus ja sotapolitiikassa? Aoivan varmasti ovat. Kaikki puolueet eduskunnassa ovat ainakin jotenkin, jopa vasurit.

   Laajentele sinä vaan "tajuntaasi", tai koita edes löytää sellainen kommenteistasi.


 • vfihimsf

  ilman pelkoa ja vainon tunteita oisi varmaan vähän kevyempi elää , uutisoinniin kertomaa luotettavaa tietoaa suomalaismaanteiltä liikenteessä ett joka yolle ja paivallekin riittää päihde ja huumekuskeja . ei varman oiis maailimaalla niin runsasta tarjontaa elllei olisi runsasta käyttäjäkuntaa - kirjoitin yhteen viesfiketjuun jahvelaisten verikostosta ja varojen kyninnästä kansalaisilta maailman laaiúislle porukoille . samassa soosissa myös perhe- ja lähisuhdeväkivallan aineksia koska eksmiehen jajsuvun taholta vuosikymmenistä piinaa ja elämänvaikeuksia------ ei iimeisesti ole koskaan keskustelun arvoisia asioita missään suomalaisyhteiskunnan toimialueilla.

  • Joku on taas esittänyt väärän mielipiteen tuossa alla.

   Tiedokis @Aller


 • Hallaahon.äänestäjä44
 • viimeinen.tuomio.2

  Kun kaikenmaailman botit ja ylläpito poistavat viestejä ja selkeää syytä tai selitystä ei ole, syntyy kiltistäkin ihmisestä pian katkera ja epäluuloinen, koska selkeää vastapuolta ei edes ole.

  Jos haluaa olla mukana tässä psykologisessa pelissä, jonka tarkoitus on luoda ihmisten välille eripuraa pelkästään vain koska kukaan ei tiedä, miksi jokin poisto tapahtuu, mutta sen poiston tarkoitus on hermostuttaa sinut niin, että varmasti kirjoitat lisää palautetta tai jopa rekisteröidyt saadaksesi jotenkin lisää "oikeuksia" tai "tasapuolisuutta", niin onnea vaan sille tielle.

  Suomi24 on konkreettinen esimerkki massiivisesta mielipidemuokkauksesta, manipulaatiosta ja hybridisodankäynnistä. On kirjoittajan "minä" vastaan "he", "ne", "ylläpito", "illuminaatti", "eliitti", "suvakit", "vajakit", "viherpiipertäjät", "kulttuurimarxistit", "persut", "kommarit" jne, jne. KAIKKI KUVITTEELLISIA, ANONYYMEJÄ RYHMIÄ, joiden "vika" kaikki paska maailmassa on ja jotka kontrolloivat kirjoittajan "minää" näillä järjettömillä poistoilla ja sensuurilla sekä triggeröimällä sinut vaahtoamaan jostain asiasta tai jo pelkästä jonkun nimen tai nimimerkin maininnasta keskustelussa.

  Olennaista ei ole se, oletko jossain kommentissasi "oikeassa" tai "väärässä" tai onko sinulla se jatkuvasti mainostettu "totuus". Olennaista on se, että sinut koukutetaan kommentoimaan ja ajan myötä sinut ohjelmoidaan henkisesti negatiivisuuteen, koska mikään sivustolla ei näytä toimivan loogisesti, mutta silti aina joku poistaa sun kommenttisi. SIKSI sensuuri, poistot, säännöt, joille mukamas löytyy perustelu. EI niitä perusteluja oikeasti jokaiseen poistoon löydy, mutta tärkeintä on luoda kirjoittajalle mielikuva, että aina joku sen poiston tekee. Se näkymätön vihollinen. Se näkymätön uhka, Se näkymätön kontrolli. Se näkymätön IsoVeli.

  Kirjoittaessani tätä, aivan tahallani suoraan viestiruutuun, jotta sitä voi reaaliaikaisesti tarkkailla, sivustobotti ilmoittaa, ettei viestiä voi lähettää, koska tietokoneeni "saattaa lähettää automatisoituja viestejä."

  Heti halutaan ärsyttää minut, kun ilmeisesti kerron totuuksia :D

  • tässä.lääke

   Älä anna tämän muodostua niin pirun tärkeäksi itsellesi, et pitää itkeä ja valittaa jatkuvasti. Sama ohje parille muullekin. Elämä on muualla.


  • tässä.lääke kirjoitti:

   Älä anna tämän muodostua niin pirun tärkeäksi itsellesi, et pitää itkeä ja valittaa jatkuvasti. Sama ohje parille muullekin. Elämä on muualla.

   Viestisi sisältö ei vastaa keskustelun aihetta.


  • "saattaa lähettää automatisoituja viestejä."

   On käynyt joskus mielessä kehittää poistetun viestin automaattinen uudelleenkirjoittaja :D

   Eräs mahdollisuus sellaiseen löytyy osoitteesta https://aignes.com/

   Juuri Sääntömafian viestienpoistatusterrorin vuoksi tutustuin sivustoon ja lopuksi hankin tuolta pari softaa, Toinen kyttää muutoksia websivulla, toinen arkistoi websivuja.

   Tiedoksi @Aller


  • viimeinen.tuomio.2
   tässä.lääke kirjoitti:

   Älä anna tämän muodostua niin pirun tärkeäksi itsellesi, et pitää itkeä ja valittaa jatkuvasti. Sama ohje parille muullekin. Elämä on muualla.

   "itkeä ja valittaa" ei nyt ihan kuulu sanavarastoon, jossa esiintyy paljon useammin ;D

   Ja toisaalta, vaikka kuuluisikin, ihan sananvapauden nimissä, ne itkut ja valitukset pitäisi voida sanoa. Ei niitä ehkä ole kivaa lukea näin henkilöä tuntematta, mutta sille kirjoittajalle niiden asioiden purkaminen ja purnaaminen saattaa tuoda edes hetkeksi katharsiksen, Kun siis oikeasti on ihmisiä, joilla on oikeasti vaikeaa siinä elämässä joka on "muualla."

   Käytän S24 verrokkina oman mielenterveyden, virkeyden, älykkyyden ja jalat maassa -asenteen suhteen ja jo tämä keskustelu paljastaa ihan rekisteröityjä nimimerkkejä, joilla on minua PALJON isompia ongelmia sivuston ja itsensä kanssa. Poikkeuksetta kaikissa käymissäni keskusteluissa olen huomannut olevani se järkevämpi kirjoittaja. Siksi tuleva pakkorekisteröinti on kaltaisilleni fiksuille kirjoittajille helpotus, koska fiksu ihminen tietää rekisteröinnin tarkoituksen ja eihän tänne Uljas Uusi Suomi24:ään jää kuin vallanhaluisetm triggeröidyt syntymäkatkerat ja botit keskustelemaan ja innolla poistelemaan jokaisen viestin :D

   Kivaahan tuo on ollut aikansa härkkiä tätä muurahaispesää, mutta ei sitäkään tosiaan aina jaksa, kun se on liian helppoa.


  • tai.toisinpäin
   stuxnet kirjoitti:

   Viestisi sisältö ei vastaa keskustelun aihetta.

   Tai sitten keskustelun aihe ei vastaa viestin sisältöä.

   Kumpaa haluaisit muuttaa vai haluaisitko, että äänestäisimme siitä?


  • hyviä.kysymyksiä
   viimeinen.tuomio.2 kirjoitti:

   "itkeä ja valittaa" ei nyt ihan kuulu sanavarastoon, jossa esiintyy paljon useammin ;D

   Ja toisaalta, vaikka kuuluisikin, ihan sananvapauden nimissä, ne itkut ja valitukset pitäisi voida sanoa. Ei niitä ehkä ole kivaa lukea näin henkilöä tuntematta, mutta sille kirjoittajalle niiden asioiden purkaminen ja purnaaminen saattaa tuoda edes hetkeksi katharsiksen, Kun siis oikeasti on ihmisiä, joilla on oikeasti vaikeaa siinä elämässä joka on "muualla."

   Käytän S24 verrokkina oman mielenterveyden, virkeyden, älykkyyden ja jalat maassa -asenteen suhteen ja jo tämä keskustelu paljastaa ihan rekisteröityjä nimimerkkejä, joilla on minua PALJON isompia ongelmia sivuston ja itsensä kanssa. Poikkeuksetta kaikissa käymissäni keskusteluissa olen huomannut olevani se järkevämpi kirjoittaja. Siksi tuleva pakkorekisteröinti on kaltaisilleni fiksuille kirjoittajille helpotus, koska fiksu ihminen tietää rekisteröinnin tarkoituksen ja eihän tänne Uljas Uusi Suomi24:ään jää kuin vallanhaluisetm triggeröidyt syntymäkatkerat ja botit keskustelemaan ja innolla poistelemaan jokaisen viestin :D

   Kivaahan tuo on ollut aikansa härkkiä tätä muurahaispesää, mutta ei sitäkään tosiaan aina jaksa, kun se on liian helppoa.

   "Ja toisaalta, vaikka kuuluisikin, ihan sananvapauden nimissä, ne itkut ja valitukset pitäisi voida sanoa. Ei niitä ehkä ole kivaa lukea näin henkilöä tuntematta, mutta sille kirjoittajalle niiden asioiden purkaminen ja purnaaminen saattaa tuoda edes hetkeksi katharsiksen, Kun siis oikeasti on ihmisiä, joilla on oikeasti vaikeaa siinä elämässä joka on "muualla."

   Niin, juutalaisllla on itkumuuri, suomalaisilla S24. Onko meillä(kään) siis syytä itkeä ja valittaa?

   Tai entäpä tämä:

   Olisiko meillä vielä enemmän syytä itekä ja vlittaa, jos emme olisi itkeneet ja valittaneet niin, että asioita on ajan myötä jopa korjattu (ja siinä sivussa aina väillä tietenkin munattu ja sitten korjattu uudelleen, toisella, toimivammalla keinolla)


  • Muistelen
   hyviä.kysymyksiä kirjoitti:

   "Ja toisaalta, vaikka kuuluisikin, ihan sananvapauden nimissä, ne itkut ja valitukset pitäisi voida sanoa. Ei niitä ehkä ole kivaa lukea näin henkilöä tuntematta, mutta sille kirjoittajalle niiden asioiden purkaminen ja purnaaminen saattaa tuoda edes hetkeksi katharsiksen, Kun siis oikeasti on ihmisiä, joilla on oikeasti vaikeaa siinä elämässä joka on "muualla."

   Niin, juutalaisllla on itkumuuri, suomalaisilla S24. Onko meillä(kään) siis syytä itkeä ja valittaa?

   Tai entäpä tämä:

   Olisiko meillä vielä enemmän syytä itekä ja vlittaa, jos emme olisi itkeneet ja valittaneet niin, että asioita on ajan myötä jopa korjattu (ja siinä sivussa aina väillä tietenkin munattu ja sitten korjattu uudelleen, toisella, toimivammalla keinolla)

   " ....on itkumuuri, suomalaisilla S24. "

   Netissä taitaa tämä => 24 löytyä urbaanista sanakirjasta kohdasta "kansakunnan v es s a n s e i n ä".


  • viimeinen.tuomio.2
   hyviä.kysymyksiä kirjoitti:

   "Ja toisaalta, vaikka kuuluisikin, ihan sananvapauden nimissä, ne itkut ja valitukset pitäisi voida sanoa. Ei niitä ehkä ole kivaa lukea näin henkilöä tuntematta, mutta sille kirjoittajalle niiden asioiden purkaminen ja purnaaminen saattaa tuoda edes hetkeksi katharsiksen, Kun siis oikeasti on ihmisiä, joilla on oikeasti vaikeaa siinä elämässä joka on "muualla."

   Niin, juutalaisllla on itkumuuri, suomalaisilla S24. Onko meillä(kään) siis syytä itkeä ja valittaa?

   Tai entäpä tämä:

   Olisiko meillä vielä enemmän syytä itekä ja vlittaa, jos emme olisi itkeneet ja valittaneet niin, että asioita on ajan myötä jopa korjattu (ja siinä sivussa aina väillä tietenkin munattu ja sitten korjattu uudelleen, toisella, toimivammalla keinolla)

   Tarkoitan tässä myös sitä, että pitää tajuta olevansa etuoikeutettu kansalainen, kun saa valittaa tällä palstalla. Miljardien muiden valitukset eivät koskaan tavoita edes sitä vähäistä lukija/kirjoittajamäärää mitä S24.

   Heidän elämänsä kun on siellä "muualla" ja itku päättyy lyhyeen, eikä sitä kukaan kuule. Suuri osa ei edes ole koskaan kuullutkaan internetistä.

   Mutta etuoikeutetuilla on kaikki niin hyvin, että on varaa kiistellä agendoista ja mädätyksestä tai kukkoilla palstalla päivät pitkät.


  • Muistelen kirjoitti:

   " ....on itkumuuri, suomalaisilla S24. "

   Netissä taitaa tämä => 24 löytyä urbaanista sanakirjasta kohdasta "kansakunnan v es s a n s e i n ä".

   Pistetään nyt sitten tähän paras näkemäni vessanseinäkirjoitus:

   käsi kädessä
   käsi siellä
   se kädessä
   se siellä


  • Tiedotusoppia
   viimeinen.tuomio.2 kirjoitti:

   Tarkoitan tässä myös sitä, että pitää tajuta olevansa etuoikeutettu kansalainen, kun saa valittaa tällä palstalla. Miljardien muiden valitukset eivät koskaan tavoita edes sitä vähäistä lukija/kirjoittajamäärää mitä S24.

   Heidän elämänsä kun on siellä "muualla" ja itku päättyy lyhyeen, eikä sitä kukaan kuule. Suuri osa ei edes ole koskaan kuullutkaan internetistä.

   Mutta etuoikeutetuilla on kaikki niin hyvin, että on varaa kiistellä agendoista ja mädätyksestä tai kukkoilla palstalla päivät pitkät.

   Afrikan Somalimaassa on ollut laadukas langaton netti jo 90-luvulta lähtien, Eli kaikki ei ole sitä mitä mielikuvutukset kertovat, kyllä netti on jo monin paikoin, joskin se on tullu hallitsijoille monissa paikassa ja maassa kiusallisena yllätyksenä, ja sitä on alettu rajoittaa monin eri tavoin ympäri maailmaa, vapaa sensuroimaton tiedonkulku on ollut hallitsijoille ihan liikaa ja liian vaikea ongelma, myös länsimaissa.


  • stuxnet kirjoitti:

   "saattaa lähettää automatisoituja viestejä."

   On käynyt joskus mielessä kehittää poistetun viestin automaattinen uudelleenkirjoittaja :D

   Eräs mahdollisuus sellaiseen löytyy osoitteesta https://aignes.com/

   Juuri Sääntömafian viestienpoistatusterrorin vuoksi tutustuin sivustoon ja lopuksi hankin tuolta pari softaa, Toinen kyttää muutoksia websivulla, toinen arkistoi websivuja.

   Tiedoksi @Aller

   "Eräs mahdollisuus sellaiseen löytyy osoitteesta https://aignes.com/"

   Tämän sivuston epälooginen moderointi ei siis ole ainutkertaista, kun tuollainen ohjelmakin on kehitetty.


 • huonostitoimii

  On huomattu, ettei toimi, kuin toiseen suuntaan isänmaallisia saa vihapuhua uhkailla mollata, ja kaikkea sontaa kirjoittaa niskaan, ja asioille ei tehdä mitään, vaikka samallaista ja ei läheskään, niin törkeää tekstiä toiseen suuntaan, heti poistetaan ja jopa rangaistaan, samat säännöt ja laki myös, näille itseään hyvinä ihmisinä pitäville, jotka ei suvaitse ketään muita, kuin tavallisesta suomalaisesta poikkeavaa väkeä ja omiaan.

  • Säännöt tulisi olla kaikille samat. Ydinvoimapalstalla on kuitenkin kaksi eri sääntökirjaa: Suomi24:n ja Sääntömafian. Jälkimmäistä ei ole julkaistu käyttäjille, vain joitain epämääräisiä mutinoita Suomi24:n sääntöjen "tarkennuksista", jotka todennäköisesti kuitenkin perustuivat Sääntömafian tekemien perättömien ilmiantoilmoitusten toteumaan.

   Tiedoksi @Aller


 • mielivaltaa

  Nato-palstalla saa nimitellä kusipääksi ja isoilla kirjaimilla, laitin kolme neljä huomautusta asiattomasta kielenkäytöstä, ei mitään tehoa.

  • krmn

   Mikä on Nato_palsta??


  • Kusipääksi nimittäminen nyt kyllä ei ole mikään syy, itkeä kommenttia poistoon. Jos ei perse kestä merivettä, on turha seiloriksi hakeutua, eli ei kannata anonyymille keskustalupalstalle hakeutua, jos on kovinkin herkka "nimittelylle".


  • mielivaltaa

   Joo, mutta KUSIPÄÄ isoilla kirjaimilla, kuuluuko se normaaliin keskusteluun hyväksyttävänä, onhan täällä kuitenkin säännöt?
   Pointti olikin nyt siinä, mitä ylläpito todella tekee ja mitä se sanoo tekevänsä.
   Tällainen pitää sitten hyväksyä kaikilla palstoilla?  • osta.elämä
   stuxnet kirjoitti:

   Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

   Tee jotain muuta välillä, kuin olet palstalla valittamassa. Levitä sanaa.


  • osta.elämä kirjoitti:

   Tee jotain muuta välillä, kuin olet palstalla valittamassa. Levitä sanaa.

   Levitän sanaa - siis hoida vain omat tekemisesi ja ota muiden tekemisistä selvää ennenkuin alat jauhamaan paskaa. Ehkä olet yksi ydinvoimapalstan häirikköpaapero.


  • käpypää.käppänälle
   Turmiola.Tommi kirjoitti:

   Kusipääksi nimittäminen nyt kyllä ei ole mikään syy, itkeä kommenttia poistoon. Jos ei perse kestä merivettä, on turha seiloriksi hakeutua, eli ei kannata anonyymille keskustalupalstalle hakeutua, jos on kovinkin herkka "nimittelylle".

   "Kusipääksi nimittäminen nyt kyllä ei ole mikään syy, itkeä kommenttia poistoon. Jos ei perse kestä merivettä, on turha seiloriksi hakeutua, eli ei kannata anonyymille keskustalupalstalle hakeutua, jos on kovinkin herkka "nimittelylle"."

   No näin sitä mielipiteiden vaihtoa edistetään. Mitäs jos nimittää keuliksi tai paskankokkareeksi?

   Hienoksi tämä menee, jos laajasti julkisesti luettavissa olevaa keskustelua saa käydä vain lähinnä vankilaslangia käyttämään tottunut "huippuälymystö".

   Kuten sanottua, sinä ja kaltaisesi täältä ensimmäisenä pitäisi pistää mäkeen.


  • Se-Palsta
   krmn kirjoitti:

   Mikä on Nato_palsta??

   Siellä keskustellaan NATO:sta ja että pitäsikö siihen liittyä, on keskustelu jo vuosia, mukana ulkomaankielisiä huonoa suomea kirjoittavia trolleja jota puolustavat Natoa ka siihen liittymistä ovat siis natotrolleja, heitä on palstalla ollut jo vuosia.

   Malliksi, toki niitä on paljon koomisempiakin ja vielä paljon hoonommalla soomella kirjoitettuja, niitä on siellä useita satoja monet lähes kopioita tosistaan, eli natotrollien hybridisotaa ja propagandaa jo kymmen vuoden takaa ja sitä on tosiaan paljon, aivan kuin spämmirobotin sinne lähettämää takavuosina ;-)


  • Tästä.ohimennen
   mielivaltaa kirjoitti:

   Joo, mutta KUSIPÄÄ isoilla kirjaimilla, kuuluuko se normaaliin keskusteluun hyväksyttävänä, onhan täällä kuitenkin säännöt?
   Pointti olikin nyt siinä, mitä ylläpito todella tekee ja mitä se sanoo tekevänsä.
   Tällainen pitää sitten hyväksyä kaikilla palstoilla?

   "isoilla kirjaimilla"

   Isoilla kirjamilla huutaminen ei kulu netin etikettiin ja useilla foorumeilla sellainen "raapustelu" tietää poistoa, mm. sanomalehdissä, tuo niille kirjoittajille tiedoksi jotka ovat Caps Lock päällä spämmineet eri mediatalojen lehtiin.


  • natootan
   Se-Palsta kirjoitti:

   Siellä keskustellaan NATO:sta ja että pitäsikö siihen liittyä, on keskustelu jo vuosia, mukana ulkomaankielisiä huonoa suomea kirjoittavia trolleja jota puolustavat Natoa ka siihen liittymistä ovat siis natotrolleja, heitä on palstalla ollut jo vuosia.

   Malliksi, toki niitä on paljon koomisempiakin ja vielä paljon hoonommalla soomella kirjoitettuja, niitä on siellä useita satoja monet lähes kopioita tosistaan, eli natotrollien hybridisotaa ja propagandaa jo kymmen vuoden takaa ja sitä on tosiaan paljon, aivan kuin spämmirobotin sinne lähettämää takavuosina ;-)

   "Malliksi, toki niitä on paljon koomisempiakin ja vielä paljon hoonommalla soomella kirjoitettuja,"

   Tästä se malli jonka linkki jäi pois...

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/6008745/natoon-vaan-ja-akkia


  • Aihetta_sivuten
   natootan kirjoitti:

   "Malliksi, toki niitä on paljon koomisempiakin ja vielä paljon hoonommalla soomella kirjoitettuja,"

   Tästä se malli jonka linkki jäi pois...

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/6008745/natoon-vaan-ja-akkia

   Hiukka lisää, keskustelusta:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15460392/venajan-trollitehdas#comment-95563908

   "Tuolla suomi24:n Natopalstalla näyttää olevan pääosin vain huonosti suomea kirjoittavia Natotrolleja, naton kannattajaia ulkomailta siis, eli ... No malliksi, noita hoono soome cia spammirobotin tuotteita ja spämmejä on vähintään useita satoja ellei jopa tuhansia tuolla palstalla. Osa jopa hyvin rasistisia."

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/6017744/nato-hyva-on-itsestaanselvyys


  • seonloppunyt

   Nato palstalla häiriköi yksi persoona ja sille sallitaan KUSIPÄÄ-termi, kun se jotenkin kommentoi muille.
   Onhan tällä kaikki mielipuolen sanavarastot, mutta tuo KUSIPÄÄ pitäisi olla sentään jokin RAJA?
   Mutta ei, siellä je jököttää edelleen, kuka ottaa vakavasti ylläpidon joka puhuu kauniisti ja toteuttaa toisenlaista käytäntöä?


 • Tzsapuolisuuden nimissä ylläpidon tulisi erotella viestinpoistoilmoituksessaan (niissä keskustelun raiskaus-ilmoituksissaan) poiston todellinen syy, mikä ei suinkaan ole aina "sääntöjen vastaisena", vaan yhä useammin "väärän mielipiteen vuoksi".

  Simppeli esimerkki;

  Käyttäjä1 sanoo jostain asiasta: "Näin se on,"
  Käyttäjä2 sanoo samasta asiasta: "Eikun se on näin"

  Käyttäjä2;n viesti poistetaan "sääntöjen vastaisena"!

  Tiedoksi @Aller

 • JumalanRuoskaTulee

  ja mitä hyödyttää ilmoittaa SÄÄNTÖJEN vastainen viesti!

  Itse kirjoitin tttähän ketjuun, ja VARMASTI EI RIKKONUT mitään sääntöjä!
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15456546/raamatun-profetia-pedon-merkista

  Miksi viesti poistettiin!

  Joten te ette edes noudata omaa linjaanne vaan poistatte vaikka ette lue niitä!

  joten, turhaa te ulkokultaiset, ylläpidossa vikisette!

  Ilm18_4
  9.11.2018 14:45
  Tähän viestiin kirjoitin vastineen, ja kas' kummaa se poistetiin!

  JJotetn paluttttakaa se heti takaisin!

  • Ylläpito on oikeassa: ilmiantoilmoituksen tekeminen on helppoa. Ylläpidon toimenpiteetkin on helppoja: ei tarvitse tehdä yhtään mitään, ehkä vain naureskella tyhmille käyttäjille!

   Vinkki: ota tekstikopio viestistäsi, tai kirjoita sen ensin muistiolla koneellesi, Jos viesti poistuu, voit kirjoittaa sen uudelleen, sillä sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty, Keskustelun aiheesta "Tshernobyl-lapset ja tuulimylly" olen kirjoittanut uudelleen noin yhdeksän vuoden ajan, ehkä parisataa kertaa tai enemmänkin. Toivon, että Sääntömafia, jonka ansioksi sen aiheen ensimmäinen poisto on luettava, ymmärtää minkä vahingon se teki - itselleen! Se keskustelu on nimittäin ydinvoimapalstan tapetilla lähes kaiken aikaa :D

   Tiedoksi @Aller


  • JumalanRuoskaTulee

   Olen joskus ottanut jopa. "peilejä" linuksin avulla koko foorumista ja sitten tuonnut sen ja ylläpitoJEN tietoon, mutta ,se keltainen neste päässä, estää toimimasta ja uskomasta edes omiin kirjoituksiin.

   Tässä on samaa "ideaa" kuin sotarikolliset ulisevat oikeudessa...
   Teimme vain sen mitä käskettiin!

   Tapoimme lapset ja raiskasimme naiset ja sitten tapoimme heidät, sillä "työnantaja" käski ttehdää niin.

   ei tämä poista henkilökohtaista vastuuta!

   laitttomien ja vääryyksien käskijät jja niiden täyttäjät eivät voi puolustautua kun tulee heidään aikansa...

   Itse olen täällä ja tämä onkin ainoa paikka jossa voin edes suutani avata, mutta tiedän, että aikani on lähellä!

   ja voi silloin väärintekijöitä!

   Itselläni oli suunnitelma, joka veisi noin kaksi kuukkautta, mutta Jumala esti sen!
   Joten, itkekäää ja valitkaa kaikki pahan ja väärin tekijät!


  • JumalanRuoskaTTulee
   JumalanRuoskaTulee kirjoitti:

   Olen joskus ottanut jopa. "peilejä" linuksin avulla koko foorumista ja sitten tuonnut sen ja ylläpitoJEN tietoon, mutta ,se keltainen neste päässä, estää toimimasta ja uskomasta edes omiin kirjoituksiin.

   Tässä on samaa "ideaa" kuin sotarikolliset ulisevat oikeudessa...
   Teimme vain sen mitä käskettiin!

   Tapoimme lapset ja raiskasimme naiset ja sitten tapoimme heidät, sillä "työnantaja" käski ttehdää niin.

   ei tämä poista henkilökohtaista vastuuta!

   laitttomien ja vääryyksien käskijät jja niiden täyttäjät eivät voi puolustautua kun tulee heidään aikansa...

   Itse olen täällä ja tämä onkin ainoa paikka jossa voin edes suutani avata, mutta tiedän, että aikani on lähellä!

   ja voi silloin väärintekijöitä!

   Itselläni oli suunnitelma, joka veisi noin kaksi kuukkautta, mutta Jumala esti sen!
   Joten, itkekäää ja valitkaa kaikki pahan ja väärin tekijät!

   Itselläni oli suunnitelma, joka veisi noin kaksi kuukkautta, mutta Jumala esti sen!

   eli eräs hanke mitä aioin tehdä, olisi kestäyt, noin kaksi kuukautta, joten Jumala tekee nyt jotain, mikä ei olisi ollut mahdollista jos olisin tehnyt tahi saanutt tehdä oman suunnitttelmani.

   Joten, mikä hetki yöstä on!


  • tosinoloo
   stuxnet kirjoitti:

   Ylläpito on oikeassa: ilmiantoilmoituksen tekeminen on helppoa. Ylläpidon toimenpiteetkin on helppoja: ei tarvitse tehdä yhtään mitään, ehkä vain naureskella tyhmille käyttäjille!

   Vinkki: ota tekstikopio viestistäsi, tai kirjoita sen ensin muistiolla koneellesi, Jos viesti poistuu, voit kirjoittaa sen uudelleen, sillä sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty, Keskustelun aiheesta "Tshernobyl-lapset ja tuulimylly" olen kirjoittanut uudelleen noin yhdeksän vuoden ajan, ehkä parisataa kertaa tai enemmänkin. Toivon, että Sääntömafia, jonka ansioksi sen aiheen ensimmäinen poisto on luettava, ymmärtää minkä vahingon se teki - itselleen! Se keskustelu on nimittäin ydinvoimapalstan tapetilla lähes kaiken aikaa :D

   Tiedoksi @Aller

   Toistetaan; osta elämä.
   Aikuiset ihmiset käyttäytyy keskenkasvuisesti, ilkeillen ja nimitellen toisia hiekkalaatikollaan. Noloa.


  • JumalanRuoskaTulee

   hah hah ha ja haha

   laittoin ylläpidolle palautus pyynnön, mitä siitä tuli?

   ketju eli viesti poistettiin!

   Pahus. Sivua ei löytynyt.

   Tarkista kirjoittamasi osoite ja yritä uudelleen. Mikäli arvelet että kyseessä on meidän virheemme, hae apua opastussivuiltamme.

   hah hah mahdatte olla siellä ylläpidossa, kauhissanne sillä tiedätte että tulette saamaan täyden palkan teoistanne!

   ja pakoon ette pääse. ei ole maanpäällä eikä taivaassa kiveä minkä alle voisitte ryömiä!


  • No.ainakin

   "ja VARMASTI EI RIKKONUT mitään sääntöjä!"

   Siellä on paljon pyritty tyrkyttämään ulkomaankieleistä tavaraa ja asiaa...


 • mielivaltaa

  Elikkä KUSIPÄÄ -termi on sallittua kaikilla palstoilla, näin ylläpidon vastine antaa ymmärtää.

  • mielivaltaa

   Elikkä nyt haemme suuntaa keskustelujen tasolle, miettikää sitä.


 • ihmetys.Kummastus

  Niinpä niin !

  Ei näy poistuvan aivan kaikki se mitä vuodatetaan tänne. Toistuu joillakin palstoilla tuo "Persuttelu, Natsittelu, Lestattelu" ja muu tuon tapainen. Se lienee joissakin piireissä yleinen kielenkäytöön liittyvä käytäntö. Myös vihjaukset jonkun ryhmän "mielenvajavuuksiin" on aika yleistä.

  Tosin tuon "anteeksiantaminen" on varsinkin jos "hei eivät tiedä mitä tekevät" pykälän nojalla helpohkoa. Jos taas ovat siitä tietoisia ei mitään anteeksiantoa tulisi antaa.

  • viimeinen.tuomio.2

   "hei eivät tiedä mitä tekevät" sisältää yhden ylimääräisen i-kirjaimen, mutta ei viitsi nipottaa siitä, koska oivaltavasti osasit nimetä heti kolme ryhmää "Persut, Natsit, Lestat" jotka todellakin tulevat mieleen heti kun pitää nimetä porukoita, jotka eivät tosiaankaan tiedä mitä tekevät.

   Tämä on sitten kirjoitettu ihan tietoisesti, eikä käsittääkseni täytä mitään vihapuheen kriteerejä, jos siinä rehellisesti kerrotaan vain jonkun ryhmän ominaisuus. Yhtä vähän kuin kenenkään nettiin kirjoittelevan mt-ongelmaisen "mielenvajavuus" ja sen avoin hyväksyntä kirjoittajan ominaisuutena on vihapuhetta häntä kohtaan.

   Reality check. 99,9% tänne kirjoittajista kuitenkin kirjoittaa vain ja ainoastaan negatiivisista lähtökohdista - koska vaipat on laitettu väärinpäin jalkaan, ei siksi, että aurinko paistaa ja elämä on harvinaisen ihanaa ja Suomi24 on maailman suvaitsevaisin ja lutuisin keskustelualusta.


  • urgent
   viimeinen.tuomio.2 kirjoitti:

   "hei eivät tiedä mitä tekevät" sisältää yhden ylimääräisen i-kirjaimen, mutta ei viitsi nipottaa siitä, koska oivaltavasti osasit nimetä heti kolme ryhmää "Persut, Natsit, Lestat" jotka todellakin tulevat mieleen heti kun pitää nimetä porukoita, jotka eivät tosiaankaan tiedä mitä tekevät.

   Tämä on sitten kirjoitettu ihan tietoisesti, eikä käsittääkseni täytä mitään vihapuheen kriteerejä, jos siinä rehellisesti kerrotaan vain jonkun ryhmän ominaisuus. Yhtä vähän kuin kenenkään nettiin kirjoittelevan mt-ongelmaisen "mielenvajavuus" ja sen avoin hyväksyntä kirjoittajan ominaisuutena on vihapuhetta häntä kohtaan.

   Reality check. 99,9% tänne kirjoittajista kuitenkin kirjoittaa vain ja ainoastaan negatiivisista lähtökohdista - koska vaipat on laitettu väärinpäin jalkaan, ei siksi, että aurinko paistaa ja elämä on harvinaisen ihanaa ja Suomi24 on maailman suvaitsevaisin ja lutuisin keskustelualusta.

   Hei sinä jalat maassa-tyyppi!

   En kirjoita sinulle ensimmäistä kertaa, vaikka et olekaan aiemmillakaan kerroilla tunnistanut minua.

   Miten syvällä maassa ne sinun jalkasi olivatkaan? Rajoittanee (henkistä) liikkumiskykyä, mikäli on upoksissa polviaan myöten. Mikäli vajoat edelleen syvemmälle, soita hätänumeroon. Mutta älä odota, että ne tulevat sieltä kaivinkoneen kanssa.

   "koska vaipat on laitettu väärinpäin jalkaan"

   Kyllä tässä on se se varsinainen ongelma, että moni kokee jonkuin muun laittaneen ne vaipat heille ja sen jälken vielä lukinneen ne kuin siveysvyön ja vieneen avaimet mennessään. He ovat täällä itkemässä niitä avaimia itselleen. Niin olisin itsekin vastaavassa tilanteessa. Ja joskus olenkin.


  • Avointa-tiedostusta

   "palstoilla tuo "Persuttelu, Natsittelu, Lestattelu" ja muu tuon tapainen. Se lienee joissakin piireissä yleinen kielenkäytöön liittyvä käytäntö. Myös vihjaukset jonkun ryhmän "mielenvajavuuksiin" on aika yleistä."

   Heh, ihan tavallista suomalaisiten puhekieltä, sitä kuulee kaikialla, jopa valtakunnan politiikot ovat käyttänet kyseisen kaltaista kieltä aika useinkin, joskin niistä nykyään on alettu hieman huoamttelemaan, eli että sanavaputta ts. mielipiteitään ei saisi rehellisesti sanoa.

   Omasta mielestäni on ollut hienoa kun politiikot ovat murjailleet ja mokailleet ihmisryhmienkin kohdalla, jolloin tietää heidän oikean mielipiteensä eikä sitä ole piilotettu ja voi päätellä onko ko. politiikko ollenkana kelvollinen äänestettäväksi. Useiimiten ovat mokaneet aika pahasti, mutt aainakin se oikea mielipide on tullut esille.


  • viimeinen.tuomio.2
   urgent kirjoitti:

   Hei sinä jalat maassa-tyyppi!

   En kirjoita sinulle ensimmäistä kertaa, vaikka et olekaan aiemmillakaan kerroilla tunnistanut minua.

   Miten syvällä maassa ne sinun jalkasi olivatkaan? Rajoittanee (henkistä) liikkumiskykyä, mikäli on upoksissa polviaan myöten. Mikäli vajoat edelleen syvemmälle, soita hätänumeroon. Mutta älä odota, että ne tulevat sieltä kaivinkoneen kanssa.

   "koska vaipat on laitettu väärinpäin jalkaan"

   Kyllä tässä on se se varsinainen ongelma, että moni kokee jonkuin muun laittaneen ne vaipat heille ja sen jälken vielä lukinneen ne kuin siveysvyön ja vieneen avaimet mennessään. He ovat täällä itkemässä niitä avaimia itselleen. Niin olisin itsekin vastaavassa tilanteessa. Ja joskus olenkin.

   Ei pidä provosoitua :D

   "En kirjoita sinulle ensimmäistä kertaa, vaikka et olekaan aiemmillakaan kerroilla tunnistanut minua."

   Etkä varmaankaan viimeistäkään kertaa. Kyse ei aina ole edes siitä tunnistaako toisen, vaan siitä haluaako tunnistaa. Tai haluatko minun tunnistavan sinut.

   Kun kerran olet seurannut kirjoitteluani täällä niin tiedät, että joka kerta kun olen "tunnistanut" jonkun kirjoittajan ja sanonut sen täällä tai muualla ääneen, häneltä on palanut pinna ja mittavat kostotoimenpiteet ovat käynnistyneet ja monesta keskustelusta on tullut "tästä on poistettu viesti" -ketjuja.

   Kuten sanottuna käytän S24 verrokkina omalle bullshit-viestinnän tasolleni. Lukuisiin muihin kirjoittajiin verrattuna voin sanoa olevani jalat maassa ja tasapainoinen. Se ei nosta rimaani silti kovin korkealle, mutta se on minulle ihan ok, koska jollekin toiselle sekin rima on ylipääsemätön, vaikka kuinka monella multinikillä yrittäisi :D


 • Vastavoima888

  Ylläpito, se että ette vastaa "omalla" palutus palstalla, niin kysyn etten riko sääänttöjä tahi tee vääryyttä niin:

  voiko täällä kunnia ja arvovaltaisen keskustelufoorumin ketjuissa mainita ja lainata ja keskustella:
  Suomalaisen,
  Tatu Vanhanen politiikantutkijan ja professorin, tutkimuksista ja käsityksistä?

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tatu_Vanhanen

  Tieteellisellä urallaan hän toimi valtio-opin apulaisprofessorina Jyväskylän yliopistossa vuosina 1969–1972 ja Tampereen yliopistossa vuosina 1974–1992.[5] Hän oli myös Helsingin yliopiston yleisen valtio-opin dosentti vuosina 1972–1995.[6]

  Tatu Vanhasen poika on Suomen entinen pääministeri, kansanedustaja Matti Vanhanen.

  ja ottaen huomioon että kunniakas ja korkeasti arvotetetun, hhmmm, (kurkku röhitty auki) Suomen pääministerin isä.

  En, mahdollisesti, tule lainaamaan pojan suuria viisauksia, mutta isällä on paljon annettavaa sekä ennen ettää varsinkin nyt..

  Siis
  Emeritusprofessori Tatu Vanhasen kirjoitukset ja aivoitukset, OVATKO NE sääntöjen mukaisia?

  vai tuleeko ylläpito poistamaan ne?

  Oikea ja alkuperäinen Vastavoima

 • Hallaahon.äänestäjä44

  TATU VANHANEN ON KOVAN TASON TIEDEMIES
  Tatu Vanhanen on kovan tason tiedemies evoluutiososiologi
  vähän samaan tapaan kuin Ykä Ahmavaara

  Tietysti Vanhanen ja Ahmavaara ovat jälkitaistolaisten sosiologien hampaissa
  vaikka Antti Eskolla grand old sosiologi kääntyi körtiksi luovuttuaan kommunismista

  https://www.amazon.com/Intelligence-Unifying-Construct-Social-Sciences/dp/0956881181

  Edward Westermarck on sosiobiologian isä Suomessa
  https://www.amazon.com/gp/product/1161377158/

  HÄN ON TAVANNUT NUORENA ENGELSIN JA OSOITTI EMPIIRISISSÄ TUTKIMUKSISSAAN
  että Vanhanen-Ahmavaara-Westermarck
  -menetelmä selittää perheen synnyn ja siten kumoaa Engelsin ja Marxin teorian perheestä

  • Vastavoima888

   Jordan Peterson
   https://en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Peterson

   Jordan Bernt Peterson (born June 12, 1962[2]) is a Canadian clinical psychologist and a professor of psychology at the University of Toronto. His main areas of study are in abnormal, social, and personality psychology,[1] with a particular interest in the psychology of religious and ideological belief,[3] and the assessment and improvement of personality and performance.[4]

   Tää on englannin kieltä joten en voi paljoa sanoa, mutta koulutus näyttää olevan korkea :)

   https://jordanbpeterson.com/

   ja jos osaa lontootta, niin:
   https://www.youtube.com/c/jordanpetersonvideos

   Se itseäni, ilahduttaa että saattaa olla Kristitty kutettn suuri osa suomalaisista...

   Ja se väähä mitä olen englannin kieltä tavannutt, niin maailmalla arvostettu..

   Jos olen oikein ymmärtänyt, niin suomessa varsinkin viherpunafeministit rakastavat totuutta ja tieetelistä tutkimusta :)

   No sama se.


  • SuomiKunniaa888
   Vastavoima888 kirjoitti:

   Jordan Peterson
   https://en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Peterson

   Jordan Bernt Peterson (born June 12, 1962[2]) is a Canadian clinical psychologist and a professor of psychology at the University of Toronto. His main areas of study are in abnormal, social, and personality psychology,[1] with a particular interest in the psychology of religious and ideological belief,[3] and the assessment and improvement of personality and performance.[4]

   Tää on englannin kieltä joten en voi paljoa sanoa, mutta koulutus näyttää olevan korkea :)

   https://jordanbpeterson.com/

   ja jos osaa lontootta, niin:
   https://www.youtube.com/c/jordanpetersonvideos

   Se itseäni, ilahduttaa että saattaa olla Kristitty kutettn suuri osa suomalaisista...

   Ja se väähä mitä olen englannin kieltä tavannutt, niin maailmalla arvostettu..

   Jos olen oikein ymmärtänyt, niin suomessa varsinkin viherpunafeministit rakastavat totuutta ja tieetelistä tutkimusta :)

   No sama se.

   Joten oletan ettää ylläpito on ylpeä suomalaisuudesta ja korkeasti kouluttetttujen aivoittuksien esille tuomisesta ja niittä lainaten voi sitten muutkin päästä ttiedosta ja tutkimuksista osallisiksi :)


  • Vastavoima888

   Okei, toi englannin kieli on vähän niin ja näin :)

   -menetelmä selittää perheen synnyn ja siten kumoaa Engelsin ja Marxin teorian perheestä

   Perus, YDIN perhe kunniaa ja miesten ja naisten kunniaksi terveet ja hyvin kasvatetut ja koulutetut suomalais lapset kiitoksena koko suomen kansalle!

   Suomi NOUSEE, Kunnia Jumalalle ja Isälle ja Pojalle.


  • huhhuh-

   Pakkomielteiset pöntöt riehuu anonyyminä, on Suomi24:lla tekemistä näiden kanssa.


  • semmonen.jäbikkä
   Vastavoima888 kirjoitti:

   Jordan Peterson
   https://en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Peterson

   Jordan Bernt Peterson (born June 12, 1962[2]) is a Canadian clinical psychologist and a professor of psychology at the University of Toronto. His main areas of study are in abnormal, social, and personality psychology,[1] with a particular interest in the psychology of religious and ideological belief,[3] and the assessment and improvement of personality and performance.[4]

   Tää on englannin kieltä joten en voi paljoa sanoa, mutta koulutus näyttää olevan korkea :)

   https://jordanbpeterson.com/

   ja jos osaa lontootta, niin:
   https://www.youtube.com/c/jordanpetersonvideos

   Se itseäni, ilahduttaa että saattaa olla Kristitty kutettn suuri osa suomalaisista...

   Ja se väähä mitä olen englannin kieltä tavannutt, niin maailmalla arvostettu..

   Jos olen oikein ymmärtänyt, niin suomessa varsinkin viherpunafeministit rakastavat totuutta ja tieetelistä tutkimusta :)

   No sama se.

   "Se itseäni, ilahduttaa että saattaa olla Kristitty kutettn suuri osa suomalaisista.."

   Vielä parempaa, on kulttuurikristitty, kuten suurin osa suomalaisista luterilaisistalin. Puhuu kulttuurimarximista, joka kauhistuttaa kaikkia kulttuurimarxisteja ja suurin osa suomalaisista ei tajua miksi. En minäkään. Minä ainakin olen kumpaakin, sekä kulttuurikristitty että kulttuurimarxisti. Ja vieläpä ihan julkisesti, että se niistä salaliitoista.


 • joonpaksua

  Että oikein kannustetaan ilmiantokulttuuriin?? DDR meni jo, Neuvostoliitto loppui!

  Ei uskoisi että ollaan Suomessa 2018?? Ilmianna kohta vanhempasi ja itsesi saat valtion kunniamerkin esimerkillisenä Ilmiantajana!

  • kyssärii

   Tykkäätkö häiriköinnistä siis?


  • Dr.Doom
   kyssärii kirjoitti:

   Tykkäätkö häiriköinnistä siis?

   Tykkään että joku saa turpaansa, jos ryhtyy minun lasta aivopesemään mielipidepoliisiksi tai "ilmiantajaksi"... Syy ja seuraus...


  • f4g5
   Dr.Doom kirjoitti:

   Tykkään että joku saa turpaansa, jos ryhtyy minun lasta aivopesemään mielipidepoliisiksi tai "ilmiantajaksi"... Syy ja seuraus...

   Onko noin paha asia, jos täällä kirjoitettaisiin asiallisesti, eikä esim. uhkailtaisi ketään? Mitä aivopesua se on, jos törkeydet yms. poistuu nopeammin?
   Valeuutiset on hyvä saada pois, eikä antaa trollitehtaiden levittää roskaansa vapaasti sillä NE ovat niitä aivopesijöitä.


  • Orwelli_oli-Optimisti

   "Että oikein kannustetaan ilmiantokulttuuriin?? DDR meni jo, Neuvostoliitto loppui!
   Ei uskoisi että ollaan Suomessa 2018??"

   Ei se ole niin paiakllista, sama kehitys on menossa globaalisti, snovat että "Orwell oli optimisti", se hakukoneesen ja löytyy paljon asiaa.


 • Probleema

  Jos ilmiantaa Uskonnot ja uskomukset > Islam, Juutalaisuus, Jehovan todistajat, Kristinusko ja Vapaakirkko osiot sillä perusteella, että ne käyttävät ylimpänä ohjeenaan kirjaa, joka pitää homoseksuaalien, tottelemattomien lapsien, vanhempiensa kiroamisen, sapattikäskyn rikkomisen, ennustajanaisen, Jumalan kieltäjien, avioliiton ulkopuolisen seksin jne. tekemisistä kuolemanrangaistukseen johtavana tekona, vaikka Suomen lainsäädännössä ei mistää noista rangaista kuolemantuomiolla, ja kun lisäksi noiden poliittis-uskonnollisten yhdistysten jäsenet, jälleen oppikirjaansa vedoten, uhkaavat toiseen yhdistyksen tai mihinkään yhdistykseen kuulumatonta ihmistä kidutuksella, jonka heidän ylijohtajansa kuulemma toteuttaa, niin kysymys kuuluu:

  Onko Suomi24:n ylläpito velvollinen ryhtymään ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin Suomen lain vastaisen materiaalin levittämisestä ja laittoman uhkauksen esittämisestä kyseisiä poliittis-uskomnnollisia yhdistyksiä kohtaan?

  Toivottavasti joku ylläpidosta kerkeää paneutumaań esiin nostamaani kysymykseen, sillä esimerkiksi kidutuksella uhkaaminen ei ole mikään vähäpätöinen rikos.

  Vai onko niin, että kidutuksella uhkaaminen on Suomessa yleensä lain mukaan rangaistava teko, mutta jos sinulla on tiettyjen poliittis-uskonnolisten yhdistysten jäsenkirja, niin siinä tapauksessa tuo rangaistavuus kumoutuu?

  Kiitos jo etukäteen vastauksestanne.

  • ateisti-pioneerille

   Menepäs nyt sinne gulagillesi miettimään sitä joutumistasi sinne helvetin iuisiin iekkeihin.


  • Raamattu-talebanille
   ateisti-pioneerille kirjoitti:

   Menepäs nyt sinne gulagillesi miettimään sitä joutumistasi sinne helvetin iuisiin iekkeihin.

   Sekö ottaa hurskasta Raamattu-talebania pieneen päänuppiin ettei enää eletä kirkkovaltiossa, vaan demokratiassa ; P


  • Etkö.ole.huomannut
   Raamattu-talebanille kirjoitti:

   Sekö ottaa hurskasta Raamattu-talebania pieneen päänuppiin ettei enää eletä kirkkovaltiossa, vaan demokratiassa ; P

   Oikeasti demokratia on koko ajan häviämässä ja heikentymässä, siksi valvonnat ja sensuurit ja tiedustelulait jne. Koskee koko läntistä maailmaa.


  • grtvb
   Etkö.ole.huomannut kirjoitti:

   Oikeasti demokratia on koko ajan häviämässä ja heikentymässä, siksi valvonnat ja sensuurit ja tiedustelulait jne. Koskee koko läntistä maailmaa.

   Valvonnalla ja tiedustelulla demokratiaa puolustetaan ja ihmiselämää suojellaan, koska sairaat terroristit käyttävät hyväkseen sitä.


  • paska-paratiisi
   grtvb kirjoitti:

   Valvonnalla ja tiedustelulla demokratiaa puolustetaan ja ihmiselämää suojellaan, koska sairaat terroristit käyttävät hyväkseen sitä.

   Aivan niin, niinhän se Stalinkin puolusti, ainakin omien sanojensa mukaan, vieläpä kaikkien aikojen demokraattisinta demokratiaa.

   Jos joku on vielä tällä vuosituhannella niin tyhmä, että kuvittelee USA:n olevan vapaa yhteiskunta, hänen on syytä tutkituttaa päänsä. Vaikka kyllä se jo on tutkittu, vaikka hän ei sitä itse tajua. Jonkin sortin jenkkisurvey on suoritettu hänenkin kohdallaan jo aikoja sitten.

   Terroristit ovat oieni uhka verrattuan siihen, mikä meitä uhkaa "pelastajien" taholta.


  • asialinja
   paska-paratiisi kirjoitti:

   Aivan niin, niinhän se Stalinkin puolusti, ainakin omien sanojensa mukaan, vieläpä kaikkien aikojen demokraattisinta demokratiaa.

   Jos joku on vielä tällä vuosituhannella niin tyhmä, että kuvittelee USA:n olevan vapaa yhteiskunta, hänen on syytä tutkituttaa päänsä. Vaikka kyllä se jo on tutkittu, vaikka hän ei sitä itse tajua. Jonkin sortin jenkkisurvey on suoritettu hänenkin kohdallaan jo aikoja sitten.

   Terroristit ovat oieni uhka verrattuan siihen, mikä meitä uhkaa "pelastajien" taholta.

   Stalinilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, et sanomisistaan tälläkin palstalla pitäisi kirjoittajan osata kantaa vastuunsa. Ylläpito on pakotettu poistoihin, koska SILLÄ on selkeä vastuu olemassa juridisesti.
   Ja myös on paljon kaikenkarvaisia trollitehtaita valeuutisineen, ja moni unohtaa suhtautua ns. mediakriittisesti lukemiinsa, senkin vuoksi on jonkin asteinen sensuuri ihan paikallaan.


  • Kerroppa_lisää
   asialinja kirjoitti:

   Stalinilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, et sanomisistaan tälläkin palstalla pitäisi kirjoittajan osata kantaa vastuunsa. Ylläpito on pakotettu poistoihin, koska SILLÄ on selkeä vastuu olemassa juridisesti.
   Ja myös on paljon kaikenkarvaisia trollitehtaita valeuutisineen, ja moni unohtaa suhtautua ns. mediakriittisesti lukemiinsa, senkin vuoksi on jonkin asteinen sensuuri ihan paikallaan.

   "on paljon kaikenkarvaisia trollitehtaita valeuutisineen,"

   Niin on, kuten mm. Ilta-Sanomat jo aikaa sitten kertoi, että Yhdysvalloissa on 20 amerikkalaisten veronmaksajien rahoilla pyyöritettävää valtion trollivirastoa valeuutisia tuottamassa niin tv-kanaville kuin lehdistöllekin ja suuri osa niistä uutisista päätyy meidänkin valtamedioihin jotka melko kritiikittä toistavt niitä. Sen lisäksi on olemassa vielä yksityisillä rahoilla aika pitkälle pyöritettyjä trollijärjestöjä jota myös tuottavat mainittuja valeuutisia ja jopa manipuloituja viedoita/valokuvia.

   Miten mahdat olla suhtautunut edellä mainittuihin niihin valeuutisiin, tai miten ylläpito voi tietää niistä, kun valtamediatkin levittää niitä?


  • Faktajuttu
   asialinja kirjoitti:

   Stalinilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, et sanomisistaan tälläkin palstalla pitäisi kirjoittajan osata kantaa vastuunsa. Ylläpito on pakotettu poistoihin, koska SILLÄ on selkeä vastuu olemassa juridisesti.
   Ja myös on paljon kaikenkarvaisia trollitehtaita valeuutisineen, ja moni unohtaa suhtautua ns. mediakriittisesti lukemiinsa, senkin vuoksi on jonkin asteinen sensuuri ihan paikallaan.

   Nimimerkki "asialinja" on kyllä aika kaukana oikeasta asialinjasta, mutta se ilmeisesti johtuu huonosta ja puutteellisesta tiedonväliyksestä...Tietysti myös valtio (kuten uutiset kertoivat) koulutti ns. virkamiestrolleja 100 kpl. manipuloimaan nettipalstojen keskusteluita, mutta sellaistamanipulaatiota ei voi asialinjana pitää.


  • asialinja
   Kerroppa_lisää kirjoitti:

   "on paljon kaikenkarvaisia trollitehtaita valeuutisineen,"

   Niin on, kuten mm. Ilta-Sanomat jo aikaa sitten kertoi, että Yhdysvalloissa on 20 amerikkalaisten veronmaksajien rahoilla pyyöritettävää valtion trollivirastoa valeuutisia tuottamassa niin tv-kanaville kuin lehdistöllekin ja suuri osa niistä uutisista päätyy meidänkin valtamedioihin jotka melko kritiikittä toistavt niitä. Sen lisäksi on olemassa vielä yksityisillä rahoilla aika pitkälle pyöritettyjä trollijärjestöjä jota myös tuottavat mainittuja valeuutisia ja jopa manipuloituja viedoita/valokuvia.

   Miten mahdat olla suhtautunut edellä mainittuihin niihin valeuutisiin, tai miten ylläpito voi tietää niistä, kun valtamediatkin levittää niitä?

   Toistan suhtautumisesta; ole skeptinen ja mediakriittinen kaikkeen, mutta älä kyynisty silti. Valeuutisia tulee tosiaankin monesta suunnasta, ei pelkästään pietarin trolleilta.


 • PersuSepe

  Aller harrastaa samaa mielipiteiden ja "oikeanlaisten totuuksien" lobbaamista kuin muukin valtamedia Suomessa. Samalla pyritään tukahduttamaan kaikki muunlaiset mielipiteet ja totuudet vihapuheena tai "sääntöjen vastaisena". On niin sanotusti "Fake news"...

  • JosephGoebbels

   Aller mediasta on hyvin pieni askel -Allah-mediaan ja sen mukanaantuomiin vihatekoihin!


 • korjattavaa.piisaa

  No ainakin suomi24kehitystiimi on tullut avoimemmaksi tiedotuksessaan, siitä pisteet. Myös poistolomakkeen uudistus on hyvä parannus. Ennen tuntui, ettei siellä ole ketään tai joskus joku harvinainen liipa-laapa lissu, joka lirkutteli tyhjänpäiväisiä ihmisten kysymyksiin.

  Moderointi toimii edelleen perin kehnosti. Asiallisia ketjuja lähtee, mutta törkyketjut ja -viestit jää poistopyynnöistä huolimatta. Laitoin ylläpidolle viestiä, kun eräs ilmoitti ketjussa, että on sen ilmoittanut poistoon, ettei ylläpito sitä poistaisi, koska aloitus on ihan asiallinen. Vastauksena tuli, ettei he pääsääntöisesti poista pitkiksi venähtäneitä ketjuja (kokemukseni on kyllä ihan toinen, niitä lähtee). En myöskään yhdy ylläpidon vastaukseen, että kukaan ei pysty poistattamaan viestejä pelkkää ilkeyttään. Miksi sitten asiallisia viestejä ja ketjuja poistetaan, kun palstalle kuulumattomia aloituksia ja solvausviestejä ei poisteta?

  Teidän pitäisi herätä näkemään pitkien ketjujen poistopyynnöt kiusantekona. Jos kerran aloitus on sääntöjen vastainen, miksi poistattaja ei pyydä poistoa jo heti eikä vasta sitten, kun keskustelua on käyty päivä- tai viikkokausia? Olen huomannut, että kyse on ketjuun tulevasta mielipiteestä, jota joku ei siedä ja poistattaa koko ketjun, koska ei kykene poistattamaan sitä yksittäistä asiallista viestiä. Itselleni on käynyt monesti niin, että olen kirjoittanut pitkään ketjuun, jossa on jo viestejäni, että jonkun uuden viestini jälkeen ketju lähtee vikkelään. Itse olen asiakirjoittaja eikä tulisi mieleenikään törkyä suoltaa. Totuuden sanominen ei miellytä joitakin, olen huomannut.

  Ilmoittakaa ne sanat, joista automaatti poistaa. Ja myös vieraskielisen tekstin määrä, joka on sallittua. Se vähentäisi ihmisten ärsyyntymistä poistoista. Muun kielen käyttäminen kuin suomen on huono poistoperuste, sillä joskus on järkeä lainata vieraskielistä tekstiä. Jos viesti on kokonaan vieraskielinen, se tietenkin on aiheellista poistaa, mutta tietty määrä kirjaimia vieraskieliselle tekstille tulisi sallia. Näillä keinoin pahimmat poisto-ongelmat hoituisi yksinkertaisesti. Esim. kun käsittelee Raamatun alkukielistä merkitystä, on tarkoituksenmukaista näyttää alkukielinen sana/tekstinpätkä alkukielellä.

  • Probleema

   " Esim. kun käsittelee Raamatun alkukielistä merkitystä, on tarkoituksenmukaista näyttää alkukielinen sana/tekstinpätkä alkukielellä."

   Ja eikö esimerkiksi suomeksi sellaisia jakeita, jotka yllyttävät joukkomurhaan?

   "2. Moos. 32:27 ”Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.”"

   Tai se kohta Mooseksen kirjoissa, jossa kerrotaan, että ellei raiskauksen uhri ole huutanut riittävän kovaa teon tapahtuessa, hänet on kivitettävä kuoliaaksi.
   Pitäisikö tuo ottaa mukaan Suomen lainsäädäntöön, vai miksi kristittyjen annetaan propagoida mitä raainta väkivaltaa mainostamalla Raamattua varteenotettavana "hyvän elämän" mallina?

   Kuka se sanoikaan, että väkivallan lietsominen on kielletty Suomi24:n sivuilla?

   No ei ole, jos kysymys on juutalais-kristillisen poliittis-uskonnollisen aatteen oppikirjan esittelystä, tai vaihtoehtoisesti myös islamin opin levittämisestä, jolla on yhteinen perusta juutalaisuuden ja kristinuskon kanssa.


  • korjattavaa.piisaa
   Probleema kirjoitti:

   " Esim. kun käsittelee Raamatun alkukielistä merkitystä, on tarkoituksenmukaista näyttää alkukielinen sana/tekstinpätkä alkukielellä."

   Ja eikö esimerkiksi suomeksi sellaisia jakeita, jotka yllyttävät joukkomurhaan?

   "2. Moos. 32:27 ”Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.”"

   Tai se kohta Mooseksen kirjoissa, jossa kerrotaan, että ellei raiskauksen uhri ole huutanut riittävän kovaa teon tapahtuessa, hänet on kivitettävä kuoliaaksi.
   Pitäisikö tuo ottaa mukaan Suomen lainsäädäntöön, vai miksi kristittyjen annetaan propagoida mitä raainta väkivaltaa mainostamalla Raamattua varteenotettavana "hyvän elämän" mallina?

   Kuka se sanoikaan, että väkivallan lietsominen on kielletty Suomi24:n sivuilla?

   No ei ole, jos kysymys on juutalais-kristillisen poliittis-uskonnollisen aatteen oppikirjan esittelystä, tai vaihtoehtoisesti myös islamin opin levittämisestä, jolla on yhteinen perusta juutalaisuuden ja kristinuskon kanssa.

   Ne ei koske Uuden liiton ihmisiä, joten lopettakaa VT:n väkivaltakohdilla mässäily.


  • palautuspyyntöjä

   Jos mielestäsi on tehty perusteeton aloituksen poisto niin anna asiasta palautetta Suomi24:n palautelomakkeella. Itse olen sitä kautta saanut palautettua useita kiusantekomielessä poistettuja aloituksiani. Laittakaa linkki viestiinne muistiin kun niitä kirjoittelette. Ilman linkkiä on vaikea pyytää palauttamaan mitään.


  • Probleema
   korjattavaa.piisaa kirjoitti:

   Ne ei koske Uuden liiton ihmisiä, joten lopettakaa VT:n väkivaltakohdilla mässäily.

   No sehän muuttaa asian?

   "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut."
   Matteus 15: 17-19

   Useamman kerran siellä kirjahyllyissä ja piirongin laatikoissa on myös Ut:n ohella myös Mooseksen kirjat, jotka käskevät raiskatun kivittämisen, ellei hän ole huutanut riittävän lujaa teon aikana.
   Semmosta Jahven rakkautta se.


  • Vastavoima888
   Probleema kirjoitti:

   " Esim. kun käsittelee Raamatun alkukielistä merkitystä, on tarkoituksenmukaista näyttää alkukielinen sana/tekstinpätkä alkukielellä."

   Ja eikö esimerkiksi suomeksi sellaisia jakeita, jotka yllyttävät joukkomurhaan?

   "2. Moos. 32:27 ”Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.”"

   Tai se kohta Mooseksen kirjoissa, jossa kerrotaan, että ellei raiskauksen uhri ole huutanut riittävän kovaa teon tapahtuessa, hänet on kivitettävä kuoliaaksi.
   Pitäisikö tuo ottaa mukaan Suomen lainsäädäntöön, vai miksi kristittyjen annetaan propagoida mitä raainta väkivaltaa mainostamalla Raamattua varteenotettavana "hyvän elämän" mallina?

   Kuka se sanoikaan, että väkivallan lietsominen on kielletty Suomi24:n sivuilla?

   No ei ole, jos kysymys on juutalais-kristillisen poliittis-uskonnollisen aatteen oppikirjan esittelystä, tai vaihtoehtoisesti myös islamin opin levittämisestä, jolla on yhteinen perusta juutalaisuuden ja kristinuskon kanssa.

   Voitko ystävällisesti sanoa, mitä esille ottamista kahdesta, tapauksesta on KOKONAISUUDESSA tapahttunut?

   oletko nytt rehellinen?
   on kyseessä,, naisen raiskaus tapauksessa, ettää kyseessä oli haurellinen teko, eli vaimo joka on toisen miehen kanssa naimisissa!

   ja se että ttuli kulkkea miekka käädessä leirin läpi, mistä SYYSTÄ piti näin tehdä?

   Joten, ole REHELLINEN

   2. Moos. 32
   Kultainen vasikka eli EPÄJUMALA!

   eli pahin synti mitä voi tehdä, ja juuri kun Jumala oli antamassa LAKIA jonka kautta saa sitten mahdollisuuden pelastua!

   "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut."
   Matteus 15: 17-19

   5. Moos. 22:
   Mihin tapaukseen viittaat?


  • Täyttä asiaa. Ylläpito on joka tapuksessa vastuussa poistetuista viesteistä ja keskusteluista. Kaiken valtakunnan älyttömyydet (automamaattinen viestien poistaja, Sääntömafia ja sen kaltaiset viestienpoistattajat) on tällä sivustolla erottamaton osa ylläpitoa.


  • Probleema
   Vastavoima888 kirjoitti:

   Voitko ystävällisesti sanoa, mitä esille ottamista kahdesta, tapauksesta on KOKONAISUUDESSA tapahttunut?

   oletko nytt rehellinen?
   on kyseessä,, naisen raiskaus tapauksessa, ettää kyseessä oli haurellinen teko, eli vaimo joka on toisen miehen kanssa naimisissa!

   ja se että ttuli kulkkea miekka käädessä leirin läpi, mistä SYYSTÄ piti näin tehdä?

   Joten, ole REHELLINEN

   2. Moos. 32
   Kultainen vasikka eli EPÄJUMALA!

   eli pahin synti mitä voi tehdä, ja juuri kun Jumala oli antamassa LAKIA jonka kautta saa sitten mahdollisuuden pelastua!

   "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut."
   Matteus 15: 17-19

   5. Moos. 22:
   Mihin tapaukseen viittaat?

   Ymmärrätkö sinä sen, että jos sosialidemokraateilla, kasvissyöjillä tai Rauman pitsinnypläyskerholla olisi auktoriteettinaan oppikirja, jota nämä tahot sanoisivat "Pyhäksi", ja jossa vaadittaisiin toisella tavalla ajattelevien tai aviorikoksiin syyllistyvien surmaamista kivittämällä, olisi pöyristyminen ja noiden tahojen julkinen järjestäytymisen kielto välitön, mutta kun kyseesä on tuhansia vuosia sitten perustettu poliittis-uskonnollinen yhdistys, sitä samaa pidetäänkin aivan asianmukaisena ja Suomen lainsäädännössä on vieläpä erikseen säädetty sanktiot tuon määrääjän auktoriteetin pilkkaamisesta, vaikka Suomi ei ole ollut kirkkovaltio enää viimeisen 150-200 vuoteen.

   Se, että tehdäänkö noita homoseksuaalien, avioliiton ulkopuolisessa suhteessa olevien tai vaikkapa raiskatuksi tulleen liian hentoäänisen henkilön kivityksiä nykypäivänä on toinen asia sen rinnalla, että on olemassa rekisteröityjä yhdistyksiä, siis seurakuntia ja kirkkoja, joiden mielestä nuo asiat ovat pyhiä ja loukkaamattomia totuuksia.

   Kysytäänpä sitten suoraan:

   Ovatko nuo Raamatussa olevat Jumalan ilmoittamaksi sanotut kivitystuomiomääräykset Vastavoima888:n mielestä vääriä ja epäinhimillisiä tuomioita?


  • Vastavoima888
   Probleema kirjoitti:

   Ymmärrätkö sinä sen, että jos sosialidemokraateilla, kasvissyöjillä tai Rauman pitsinnypläyskerholla olisi auktoriteettinaan oppikirja, jota nämä tahot sanoisivat "Pyhäksi", ja jossa vaadittaisiin toisella tavalla ajattelevien tai aviorikoksiin syyllistyvien surmaamista kivittämällä, olisi pöyristyminen ja noiden tahojen julkinen järjestäytymisen kielto välitön, mutta kun kyseesä on tuhansia vuosia sitten perustettu poliittis-uskonnollinen yhdistys, sitä samaa pidetäänkin aivan asianmukaisena ja Suomen lainsäädännössä on vieläpä erikseen säädetty sanktiot tuon määrääjän auktoriteetin pilkkaamisesta, vaikka Suomi ei ole ollut kirkkovaltio enää viimeisen 150-200 vuoteen.

   Se, että tehdäänkö noita homoseksuaalien, avioliiton ulkopuolisessa suhteessa olevien tai vaikkapa raiskatuksi tulleen liian hentoäänisen henkilön kivityksiä nykypäivänä on toinen asia sen rinnalla, että on olemassa rekisteröityjä yhdistyksiä, siis seurakuntia ja kirkkoja, joiden mielestä nuo asiat ovat pyhiä ja loukkaamattomia totuuksia.

   Kysytäänpä sitten suoraan:

   Ovatko nuo Raamatussa olevat Jumalan ilmoittamaksi sanotut kivitystuomiomääräykset Vastavoima888:n mielestä vääriä ja epäinhimillisiä tuomioita?

   Ovatko nuo Raamatussa olevat Jumalan ilmoittamaksi sanotut kivitystuomiomääräykset Vastavoima888:n mielestä vääriä ja epäinhimillisiä tuomioita?

   Olen jo kuollut, kuten Paavali kirjoittaa, ja sen takia minulla ei ole enää mielipidettä, mutta olen samaa mielti ja asenne, mitä Jumala.

   Kaikki ja kaikista rikoksista, Jumalaa ja lähimmäistä vastaan tulee ensiksi Tuomio, ja sen jälkeen Rangaistus.

   Se ettemme tiedä, miten ja mitä asiat ovat loppupeleissä, on tosi.
   Me KAIKKI olemme syönneet hyvän ja pahan tiedon puusta joten me emme voi tietää, mikä on pahaa ja mikä hyvää.

   se mikä saattaa näyttää nyt hyvältä, voi huomenna olla paha.

   Monet, ovat sitä mieltä, että jos toisen maailman sodan alussa tahi ennen, olisi valtakunnan kansleti pääsetetty henkiltä, niin se olisi ollut hyvä.

   Armeijan "tutkijoiden" arvio jos tämä mies olisi tapettu, olisi kenraalit ja muut sota-asiantuntijat ottaneet vallan ja sotineet toisin.
   eli valtakunnan pää oli tymhä sotilas, eikä ymmärtänyt miten tulee sotia.
   joten se oli hyvä, sinä päivänä kun yrittivät tappaa hänet.

   Nyt, se mitä kysyin, et vastanut, joten Kultainen Vasikka oli pahin synti, Jumalaa vastaan.

   Se tosi-asia ettei meidän teot, vaikuta Jumalaan millään tavalla on totta.
   kukaan ei voi heitää kivellä Jumalaa.

   Joten, asia kokonaisuutta kun katselee, niin se on ihmisen kannalta hyvä.

   Jos Jumala ei olisi heti lopettanut kapinaa, olisi suuri määrä kansaa palannut takaisin ORJUUTEEN.
   ja ottaen huomioon että koko egypti oli tuhottu, niin se olisi ollut KAIKILLE palanneille varma kuolema.

   Nyt kansasta osa kuoli.

   Joten Jos veli-venäläinen, hyökkää suomeen, onko hyvä että osa suomalaisia kuolee ja loput saavat elää?

   Kuten viime sodissa, oli kymmeniö tuhansia, jotka kuolivat, joten heidän kuolemansa oli muiden pelastus ja koko suomen.

   eli sama tilanne.

   nyt raiskaus on, siihen aikaan, eli Mooseksen aikaa ja vielä suomessakin, 1800. luvulla ja mahdolliesti vielä 1900 luvulla, se että NAINEN ei pärjännyt yksin, jos oli pakko elää yksin.
   Joten Jos naisen joka on kihlattu on sama kuin "jo" naimisissa, niin ei ole mitään mahdollisuutta pääsestä mennä naimisiin.

   joten ainoa keino on että mies kuolee, ja sitten nainen on taas vapaa menemään naimisiin.

   eli jos nainen on raiskattu ja mies elää, on nainen sen miehen, raiskaajan OMA!

   nyt sitten jos naimisissa oleva, tekee haureutta, on taas kuolema eli kivitys edessä.
   se miksi näin, ei ole täysin selvää, mutta näin, poistetaan se mikä on paha.

   Mies ja nainen joka on tehnyt haureutta.

   jos suomessa olisi samat lait, kuin Mooseksen aikana, niin, harva, uskaltaisi pilkata tahi tehdä epäjumalia tahi raiskata ketään.

   se että silloin Jumala itse paljasti "usein ei aina", pahan tekijät niin ei ollut pakopaikkaa minne paeta.

   joten, kovat lait ovat sekä hyviä että huonoja, MEIDÄN mielestämme, sillä me emme tiedä, mitä ne tekee.

   esim
   Jos Suuri osa suomalaisista tekee eja palvoo epäjumalia, niin siitä tulee rangaistus, koko kansalle.

   eli suomeksi, mahdollisesti venäjä tulee ja rangaisee meitä.

   jos suuri osa suomalaisia raiskaa niin taas tulee rangaistus, eli veli venäläinen.

   Jos suomalaiset tappavat, suuria määriä omiaa, niin taas tulee sitten rangaistus.
   eli abortit..

   Joten, NYT EI OLE IHME, että me saamme KOHTA KOVASTI kärsiä!

   eli syntiemme mitta on täynnä.

   joten jos tietäisit että tuhansien kivittäminen pelastaisi, loput suomalaiset, kivittäisitkö heidät?

   eli 30 000 kuolee ja noin 5 000 000 saa elää "normaalia" elämää.
   eli Oikeuden jakaminen on vaikeaa, joten meidän ei sitä tule tehdä.

   KOSTO ON MINUN sanoo Jumala.

   Joten, tämä on Jumalan hyväksi näkemä tapa, ja olen Jumalan Kanssa samaa mieltä.


  • korjattavaa.piisaa
   Probleema kirjoitti:

   No sehän muuttaa asian?

   "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut."
   Matteus 15: 17-19

   Useamman kerran siellä kirjahyllyissä ja piirongin laatikoissa on myös Ut:n ohella myös Mooseksen kirjat, jotka käskevät raiskatun kivittämisen, ellei hän ole huutanut riittävän lujaa teon aikana.
   Semmosta Jahven rakkautta se.

   >"Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut." <

   Jeesus täytti lain eli teki sen, mihin ihminen ei kykene. Mooseksen laki ei ole enää voimassa kristityille, koska Jeesus toi oman lakinsa. Jos alamme noudattaa Mooseksen lakia, teemme turhaksi Jeesuksen pelastustyön. Gal. 5:4 "Te olette joutuneet pois Kristuksesta, te, jotka tahdotte lain kautta tulla vanhurskaiksi; te olette langenneet pois armosta."

   Mooseksen lakia noudattamalla ei pelastuta vaan sen tehtävä oli opettaa tuntemaan, mitä synti on.

   Kun vanha liitto (pappi välittäjä Jumalan ja ihmisten välillä) vaihtui uuteen iittoon, vaihtui myös pappeus: Jeesus tuli välittäjäksi sovittamaan kansan rikkomukset. "Yksi on välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Jeesus Kristus" 1. Tim. 2:5. Jeesuksen täydellisen viattoman uhrin takia ei tarvita enää temppeliuhreja.

   Hepr. 7:11-12 "Jos siis täydellisyys olisi saavutettu leeviläisen pappeuden kautta, sillä tähän on kansa laissa sidottu, miksi sitten oli tarpeen, että nousi toinen pappi Melkisedekin järjestyksen mukaan eikä tullut nimitetyksi Aaronin järjestyksen mukaan?
   Sillä pappeuden muuttuessa tapahtuu välttämättä myös lain muutos."

   On tiedettävä, mitkä kohdat koskevat kristittyjä ja se selviää Uudesta Testamentista, ei niitä kristityt päätä oman mielensä mukaan. Kristyille on voimassa moraalilaki eli kymmenen käskyn laki, haureussäädökset, epäjumalille uhratun lihan syöminen, rakkauden kaksoiskäskyn laki. Apt. 15:1-29 kertoo tästä "valikoinnista". Mooseksen laki kieltää esim. sianlihan ja simpukoiden syönnin. Jeesuksen mukaan kaikki ruuat ovat puhtaita. Mark. 7:15 Jeesus sanoo: "ei mikään, mikä ihmisen ulkopuolelta menee hänen sisäänsä, voi häntä saastuttaa, vaan mikä ihmisestä lähtee ulos, se saastuttaa ihmisen."

   Josko tämä avaisi asiaa:
   https://www.bibletoolbox.net/fi/raamattu/mooseksen-laki-ja-kristityt


  • Saarnat
   korjattavaa.piisaa kirjoitti:

   >"Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut." <

   Jeesus täytti lain eli teki sen, mihin ihminen ei kykene. Mooseksen laki ei ole enää voimassa kristityille, koska Jeesus toi oman lakinsa. Jos alamme noudattaa Mooseksen lakia, teemme turhaksi Jeesuksen pelastustyön. Gal. 5:4 "Te olette joutuneet pois Kristuksesta, te, jotka tahdotte lain kautta tulla vanhurskaiksi; te olette langenneet pois armosta."

   Mooseksen lakia noudattamalla ei pelastuta vaan sen tehtävä oli opettaa tuntemaan, mitä synti on.

   Kun vanha liitto (pappi välittäjä Jumalan ja ihmisten välillä) vaihtui uuteen iittoon, vaihtui myös pappeus: Jeesus tuli välittäjäksi sovittamaan kansan rikkomukset. "Yksi on välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Jeesus Kristus" 1. Tim. 2:5. Jeesuksen täydellisen viattoman uhrin takia ei tarvita enää temppeliuhreja.

   Hepr. 7:11-12 "Jos siis täydellisyys olisi saavutettu leeviläisen pappeuden kautta, sillä tähän on kansa laissa sidottu, miksi sitten oli tarpeen, että nousi toinen pappi Melkisedekin järjestyksen mukaan eikä tullut nimitetyksi Aaronin järjestyksen mukaan?
   Sillä pappeuden muuttuessa tapahtuu välttämättä myös lain muutos."

   On tiedettävä, mitkä kohdat koskevat kristittyjä ja se selviää Uudesta Testamentista, ei niitä kristityt päätä oman mielensä mukaan. Kristyille on voimassa moraalilaki eli kymmenen käskyn laki, haureussäädökset, epäjumalille uhratun lihan syöminen, rakkauden kaksoiskäskyn laki. Apt. 15:1-29 kertoo tästä "valikoinnista". Mooseksen laki kieltää esim. sianlihan ja simpukoiden syönnin. Jeesuksen mukaan kaikki ruuat ovat puhtaita. Mark. 7:15 Jeesus sanoo: "ei mikään, mikä ihmisen ulkopuolelta menee hänen sisäänsä, voi häntä saastuttaa, vaan mikä ihmisestä lähtee ulos, se saastuttaa ihmisen."

   Josko tämä avaisi asiaa:
   https://www.bibletoolbox.net/fi/raamattu/mooseksen-laki-ja-kristityt

   Tämmöiset viestit ovat tietysti sopevia.
   Vaan ei mulle.
   Lukekoot Raamattua jos kiinnostaa.
   Keskustelut on eri asia!!!


  • korjattavaa.piisaa
   Saarnat kirjoitti:

   Tämmöiset viestit ovat tietysti sopevia.
   Vaan ei mulle.
   Lukekoot Raamattua jos kiinnostaa.
   Keskustelut on eri asia!!!

   Miksi ateistien vääristelyt Raamatusta olisi sopivia? Eikö tämä juuri ole keskustelua. Jos se ei kiinnosta, silloin siirtyy muille palstoille.

   Tässä ketjussa on aiheena poistot, josta esimerkin laitoin Raamatun alkukielisen sitaatin sallimisesta. Siihen nyt ihmiset tarttui ja veivät asiaa sivuraiteelle.


 • Vastavoima888

  YLLÄPITO!

  eli joku oli havaitsevinaa, sääntöjen vastaisen viestin joten laitoin Taas palaute lomakkeen kautta, viestin, katsotaan toimiiko se vai tulee muuttaa tekstin jokin sanan muoto että se kelpaa..

  JOS viestissäni on säänttöjen vastaista, niin tee siitä selvitys, esim

  copy/paste se kohta ja paha, mikä on sääntöjen vastaista!

  Kiitos

  • Vastavoima888

  • Pisteet.tuosta

   "copy/paste se kohta ja paha, mikä on sääntöjen vastaista!"

   Tuo on se hyvä idea, valitettavasti ilmoitusosuus aikanaan lyhennettiin aivan liian lyhyeksi, vain muutamia rivejä sallittiin.


  • viimeinen.tuomio.2
   Pisteet.tuosta kirjoitti:

   "copy/paste se kohta ja paha, mikä on sääntöjen vastaista!"

   Tuo on se hyvä idea, valitettavasti ilmoitusosuus aikanaan lyhennettiin aivan liian lyhyeksi, vain muutamia rivejä sallittiin.

   Nykyihminen ei tajua kuin tekstarikentän pituisia viestejä eli jonkun 160 merkkiä. Botti vielä vähemmän.

   Täysin väärinymmärretty S24:ssä se perustotuus, että kun ilmoitusosuutta käytetään sivustolla, jonka pääperiaate on jostakin asiasta valittaminen, niin tottakai siinäkin täytyisi olla 5000 merkkiä tilaa nimenomaan VALITTAA.

   Se aika menisi ihmisillä tohkeissaan sitten siihen valitusviestin kirjoitukseen, eikä hänelle jäisi niin paljoa aikaa ilmiantaa ja poistattaa toisia viestejä. Win-win.


  • Sma
   viimeinen.tuomio.2 kirjoitti:

   Nykyihminen ei tajua kuin tekstarikentän pituisia viestejä eli jonkun 160 merkkiä. Botti vielä vähemmän.

   Täysin väärinymmärretty S24:ssä se perustotuus, että kun ilmoitusosuutta käytetään sivustolla, jonka pääperiaate on jostakin asiasta valittaminen, niin tottakai siinäkin täytyisi olla 5000 merkkiä tilaa nimenomaan VALITTAA.

   Se aika menisi ihmisillä tohkeissaan sitten siihen valitusviestin kirjoitukseen, eikä hänelle jäisi niin paljoa aikaa ilmiantaa ja poistattaa toisia viestejä. Win-win.

   Tulisi asiallisesti perusteltuja ilmoituksia asiattomista viesteistä, ei se huono asia ole. Toki jos moderoinnille pitkät jutut ja paljon sanoja tuottaa ongelmia...

   jaha, taas tuli tolkuton läjä kuva-arvoituksia, sitä varmistujuttua, se tökkii ja kertoo, että on aika lopettaa taas.


 • totuus-

  Maailma olis paljon parempi paikka elää, ilman kiihkouskovaisia.

 • Kunhan_kysyn
 • eiolehyvä

  Suomi 24 joutas lopettaa. Kyllä ihmisten pitäs saada kirjoittaa ajatuksiaan. Täällä poistetaan nykyään ihan asiallisia viestejä paljon.

  • Tosiasioita

   "Suomi 24 joutas lopettaa. Kyllä ihmisten pitäs saada kirjoittaa ajatuksiaan. Täällä poistetaan nykyään ihan asiallisia viestejä paljon."

   Kommentoija ei näytä ymmärtävän sitä asiaa, että Suomi24 on yksityisten tahojen omistama verkkoalusta, jossa "eiolehyvä" kuten kaikki muutkin tänne kirjoittavat ovat omistajien vieraita, eikä omistajien velvollisuus ole sallia mitään mitä he itse eivät koe hyväksi.

   Jos joku haluaa kirjoittaa mitä haluaa, on syytä perustaa oma blogi tai muu vastaava, jollloin kukaan ei ole sensuroimassa niin pitkään kuin pysyy Suomen lainsäädännön rajaamissa puitteissa.
   Niitäkin voi tietysti rikkoa, mutta sitten on syytä varautua vastaaviin syytteisiin kuin Johan Bäckman ja Ilja Janitskin.


  • viimesenpäälle
   Tosiasioita kirjoitti:

   "Suomi 24 joutas lopettaa. Kyllä ihmisten pitäs saada kirjoittaa ajatuksiaan. Täällä poistetaan nykyään ihan asiallisia viestejä paljon."

   Kommentoija ei näytä ymmärtävän sitä asiaa, että Suomi24 on yksityisten tahojen omistama verkkoalusta, jossa "eiolehyvä" kuten kaikki muutkin tänne kirjoittavat ovat omistajien vieraita, eikä omistajien velvollisuus ole sallia mitään mitä he itse eivät koe hyväksi.

   Jos joku haluaa kirjoittaa mitä haluaa, on syytä perustaa oma blogi tai muu vastaava, jollloin kukaan ei ole sensuroimassa niin pitkään kuin pysyy Suomen lainsäädännön rajaamissa puitteissa.
   Niitäkin voi tietysti rikkoa, mutta sitten on syytä varautua vastaaviin syytteisiin kuin Johan Bäckman ja Ilja Janitskin.

   Juuri noin, ei esim. sanomalehdelläkään ole velvollisuutta julkaista mitään, ei vaikka maksettais, jos ei halua. Tuntuukin ettei nämä valittajat elä muualla ollenkaan, Suomi24 on muodostunut aivan liian tärkeäksi ja suureksi asiaksi? Itketään ja paasataan urakalla.


  • en_vitsaile

   Onko tosiaan kirjoittaminen kiellettyä niiltä joiden kirjoitus on poistettu Suomi24 palstalta


  • viimeinen.tuomio.2
   Tosiasioita kirjoitti:

   "Suomi 24 joutas lopettaa. Kyllä ihmisten pitäs saada kirjoittaa ajatuksiaan. Täällä poistetaan nykyään ihan asiallisia viestejä paljon."

   Kommentoija ei näytä ymmärtävän sitä asiaa, että Suomi24 on yksityisten tahojen omistama verkkoalusta, jossa "eiolehyvä" kuten kaikki muutkin tänne kirjoittavat ovat omistajien vieraita, eikä omistajien velvollisuus ole sallia mitään mitä he itse eivät koe hyväksi.

   Jos joku haluaa kirjoittaa mitä haluaa, on syytä perustaa oma blogi tai muu vastaava, jollloin kukaan ei ole sensuroimassa niin pitkään kuin pysyy Suomen lainsäädännön rajaamissa puitteissa.
   Niitäkin voi tietysti rikkoa, mutta sitten on syytä varautua vastaaviin syytteisiin kuin Johan Bäckman ja Ilja Janitskin.

   "Niitäkin voi tietysti rikkoa, mutta sitten on syytä varautua vastaaviin syytteisiin kuin Johan Bäckman ja Ilja Janitskin."

   Eipä estä Bäckmania menemästä tekemään vaalipropagandaa Donetskiin.

   OIKEA, S24:n ulkopuolinen moderointi tai ihan kuka vaan vihakirjoittelun vastustaja poistaisi täältä aivan varmasti päivän palstalla ollessaan paljon enemmän viestejä ja paljon enemmän sääntöjä noudattaen kuin mitä S24:n moderointi tekee. Ilmeisesti katsovat, että eivät joudu ylläpitäjinä vastuuseen tai ennakkotapaus Janitskin ei tuota niin suurta tuomiota, että kannattaisi oikaista nykyistä linjaa... Allerille 100.000 euroa ei tunnu missään ja sivujen serverikin taisi olla jossain Irlannissa tai Isossa Britanniassa eli kaukana vastuualueesta.

   Itse olisin kyllä ihan sitä mieltä, että kirjoitusalustan tarjoaja on täysin vastuussa siitä mitä antaa julkaista. Jos ei kaikkia viestejä ennakkotarkisteta, niin silloin voi roiskua kun rapataan.


  • Tosiasioita
   viimeinen.tuomio.2 kirjoitti:

   "Niitäkin voi tietysti rikkoa, mutta sitten on syytä varautua vastaaviin syytteisiin kuin Johan Bäckman ja Ilja Janitskin."

   Eipä estä Bäckmania menemästä tekemään vaalipropagandaa Donetskiin.

   OIKEA, S24:n ulkopuolinen moderointi tai ihan kuka vaan vihakirjoittelun vastustaja poistaisi täältä aivan varmasti päivän palstalla ollessaan paljon enemmän viestejä ja paljon enemmän sääntöjä noudattaen kuin mitä S24:n moderointi tekee. Ilmeisesti katsovat, että eivät joudu ylläpitäjinä vastuuseen tai ennakkotapaus Janitskin ei tuota niin suurta tuomiota, että kannattaisi oikaista nykyistä linjaa... Allerille 100.000 euroa ei tunnu missään ja sivujen serverikin taisi olla jossain Irlannissa tai Isossa Britanniassa eli kaukana vastuualueesta.

   Itse olisin kyllä ihan sitä mieltä, että kirjoitusalustan tarjoaja on täysin vastuussa siitä mitä antaa julkaista. Jos ei kaikkia viestejä ennakkotarkisteta, niin silloin voi roiskua kun rapataan.

   "Eipä estä Bäckmania menemästä tekemään vaalipropagandaa Donetskiin."

   Eipä niin, mutta ei Bäckmanin saama tuomiokaan, joka ei ole vielä lainvoimainen, kattanut hänen kaikkea mahdollista toimintaansa vaan tiettyä osaa, eli törkeästä kunnianloukkauksesta, yllytyksestä törkeään kunnianloukkaukseen sekä vainoamisesta.

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005868375.html


  • viimeinen.tuomio.2
   Tosiasioita kirjoitti:

   "Eipä estä Bäckmania menemästä tekemään vaalipropagandaa Donetskiin."

   Eipä niin, mutta ei Bäckmanin saama tuomiokaan, joka ei ole vielä lainvoimainen, kattanut hänen kaikkea mahdollista toimintaansa vaan tiettyä osaa, eli törkeästä kunnianloukkauksesta, yllytyksestä törkeään kunnianloukkaukseen sekä vainoamisesta.

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005868375.html

   Luonnollisesti Mr. Bäckman on tämän Venäjän mediassa tyystin vaietun asian ja tulevan tuomionsa osannut sitten kertoa avoimesti siellä paikan päällä, ettei tule epäluotettavana ja rikollisena menneeksi valvomaan ihan juuri tuomion saaneena SUOMEN edustajana, eikä Venäjän nöyränä juoksupoikana... Mielellään lukuisilla fasisti ja kulttuurimarxisti -sanoilla kuorrutettuna, ettei vaan kanta jää epäselväksi... Ihmettelen ainoastaan sitä, etteivät isänmaastaan ylpeät isänmaalliset ole vielä tehneet mitään muilutusta hänelle, koska tyyppihän pyyhkii Suomen lipulla leveää ahteriaan koko ajan.

   Ja tästä edellisestä kommentista on ihan turha Mr. Bäckmanin pillastua tai asianajajilleen soitella. Ei sellaisen kunniaa voi loukata, jolla ei ole kunniaa.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005897030.html


 • aseliutks

  Suomi 24 säännöt on liian tiukat. Joka ainoa viesti voidaan poistaa niitten sääntöjen mukaan. Säännöt on selvät kuin konttauskunnossa oleva humalainen.
  Sääntöjen tarkoitus on vaikeuttaa kirjoittamista.

  • entleotton

   Ei todellakaan ole liian tiukat, vaan palsta-aiheita ei osata lukea., joten kirjoitetaan täyttä alapääsävellystä joka kolkkaan. Suurin osa ketjujen kirjoituksista kuuluisi HUUHAA-palstalle, näin se vaan on ollut vuosien ajan.


  • Käyttäjille kirjoitetut säännöt ovat ulkopuolisia varten. Oikeasti säännöt ovat kirjaamattomia ylläpidon mielipiteitä. Jos kuitenkin koet, että poistettu viestisi on käyttäjille osoitettujen sääntöjen mukainen, voit ilman muuta kirjoittaa sen uudelleen. Sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty,


 • Tietääkseni jos annan sähköpostiosoitteeni suomi24.fi.
  se ei ole minusta syy piilottaa nikkiäni koska pystytte varmistamaan että se olen minä kun sillä väärien yhteystietojen antaminen on syy kun ette pysty varmistaan kuin säänöissä kirjoititte” ette pysty varmistamaan oikeiksi.

  Mutta korjasin sen pois kunhan hoidatte myös osanne,toi ikävyys poistaa.
  https://aijaa.com/cKiARh

 • Rajatkuntoon

  Kiitoksia ylläpidolle, kyse on todella merkittävästä asiasta rajoittaa törkypuheita!

 • Vastavoima888

  Joku täällä kysyi, mitä on se viha puhe.

  Jos osaat englantia, niin tästä saat viitteitä.
  https://www.youtube.com/watch?v=EuNeqawPuuY
  ja muutkin sanan ja ilmaisun aiheet puhujalta.

  ja taas toisaalta suomen kiellä, tekstitetty, lyötyy tästä:

  Dok: The Cleaners
  https://areena.yle.fi/1-4315556

  Kun sosiaaliseen mediaan lataa tekstejä ja kuvia, ne eivät välttämättä saa jäädä sinne. Nykyään internetissä toimii kokonainen puhtaanapitäjien ammattikunta, joka siivoaa näkymättömiin väkivaltaa, pornoa ja poliittista sisältöä. Keitä ovat nämä ihmiset, jotka päättävät puolestamme, mitä saamme nähdä ja mitä meidän pitäisi ajatella? Ohjaajat: Hans Block ja Moritz Riesewick, Saksa, 2018.

  Joten, tämä suomi24, on samassa tilenteessa kuin nämä isoiset.

  se mikä itselleni jäi, muutamista youtubeista mieleen oli kun hyvin monilla aloilla korkeasti koulutettu, todisti, mihin tämä sensuuri ja sanan vapauden rajoittamiseen johtaa.

  eli loppu peliessä, tuho ja hävitys.

  se että kyseillä puhulla on, vaatimaton kuulijakunta ei ole mennyt vihapuhetta kuutavat ja sana vapauden riistoa tekevillä ohi.
  76 144 019 näyttökertaa

  eli kyseinen herra ja hänen asiansa ei ole salassa!
  Paitsi suomessa tietysti!

  • Melko_varmasti

   Heh, jos linkittäisin tänne kirjan "Oikeeta Suomee. Suomen Puhekielen Sanakirja". ylläpidon pitäsi ilmeisesti moderoida se pois se koska siellä on paljon sanoja ja niiden selityksiä, ja monelaisia sanayhdistelmiä.

   Se vapaasta sanasta tällä kertaa ;-)


  • Vastavoima888
   Melko_varmasti kirjoitti:

   Heh, jos linkittäisin tänne kirjan "Oikeeta Suomee. Suomen Puhekielen Sanakirja". ylläpidon pitäsi ilmeisesti moderoida se pois se koska siellä on paljon sanoja ja niiden selityksiä, ja monelaisia sanayhdistelmiä.

   Se vapaasta sanasta tällä kertaa ;-)

   76 144 019 näyttökertaa

   Mitä tämä kertoo sinulle?


  • Vastavoima888
   Vastavoima888 kirjoitti:

   76 144 019 näyttökertaa

   Mitä tämä kertoo sinulle?

   Suomen parhaat bloggaajat tienaavat kuin lääkärit
   Bloggaamisesta on tullut muutamassa vuodessa ammatti, jolla voi tienata jopa 6 000 euroa kuussa. Se on miltei lääkäreiden keskipalkka.

   Vilma Peltonen, kuva blogista

   https://www.youtube.com/channel/UCXZmC3hl8EzjRYh0TQ-rNfw/about
   1 985 450 näyttökertaa

   eli MAINOSKONE!

   ja jos tutkisin tuotteita olisi se, naisille KAUHISTUS.
   Tosin eräs suomalainen nainen, oppinut ja korkeasti koulutettu on tehnyt OIKEA ohjelman, joka paljastaa mitä eri kauneus tuotteet sislätää.

   Kyseinen nainen ei käytä itse niitä!

   Bloggaajasta voi parhaimmillaan tulla ammattilainen, joka tienaa jopa 6 000 euroa kuussa. Miten se tehdään? "Pitäisikö sinun suorittaa opinnot loppuun ja hankkia oikea ammatti?" Vanhempien ihmisten viisaat uraneuvot huvittavat Vilma Peltosta. Peltonen on 24-vuotias ja unelma-ammatissaan.

   Oma tulkintani:
   Pitäsikö kouluja käydä, mitä turhaa sillä tienaa mainostamalla haitallisia tuotteita ihan tarpeeksi

   eni wei, tavasin englannin kielen sivuja, mistä voi löytää kemiallisten aineiden tutkimuksia.
   ja kas kummaa, ei yllättänyt: hyaluronihappoa
   tämä tekee ja vaikuttaa, ihmisen oman immuunisuojan kanssa!

   kuten alumiini jota on lähes jokaisessa kauneus tuottessa koodilla eikä nimillä!

   Joten, tämän kaltainen blokaaja saa suosiota ja toinen, OIKEA TIEDE MIES ei saa, monilta tahoilta muuta kuin sen että on nais-vihamielinen ja puhuuviha-puhetta.

   Mutta, kouluja käymätön suosittelee tuotteita jotka MAHDOLLISESTI vaikuttavat immuuni-järjestelmää!

   joten tämä on sitä viha-puhetta, eli oikeaa tietoa ei saa tulla ja antaa, vaan väärää!

   Tämän tehtaan nais-edustaja sanoo että tämä lähde vesi on kaiken perusta, MUTTA unohoitti sanoa että sitä lähde vettä on VAIN 11% tuoteessa!
   mitä muut 89% on!
   sitä ei kerrota sillä se on liike-salaisuus!

   joten. koko maailma on viha-puhe ja valheen vallassa.
   mutta sama se.
   naiset eivät tule kauniimmiksi, kemiallisilla tuotteilla, he vain vetävä. kumi-muivi-naamio kasvoihinsa!

   ei se ole terveellstä.

   huu keer's


 • Siivotkaa

  Venäjän trollaukseen voisitte suhtautua vakavammin. Tiedätte kyllä palstat missä on keskittymiä. Jos siinä sivussa menee suomalaistenkin trolli en tuotoksia viemäriin, niin menetys ei ole suuri.

  • TasapuolinenSiivous

   Mielestäsi kaikki jotka EIVÄT kannata natoa ja isäntämaasopimusta, ovat Venäjän trolleja?
   Mites sitten nämä Jenkki/Nato-trollit?
   On kait niitäkin, kun väittävät että on olemassa jotain "venäjämielisiä", niin pakkohan silloin on olla myös "jenkkimielisiä"
   Ainakin kirjoituksista päätellen jenkki-trollausta on jopa enemmän kuin venäjä-trollausta.


 • Alkaajoväsyttäätämä

  Henkilökohtaisia asioitani kirjoitellaan ryhmässä. Tekstejä on poistettu paljon. Ilmiannon jälkeen menee kauan ennen poistoa. Hän kirjoittaa aina uudelleen. Kuitenkaan ylläpito ei tee mitään asian eteen. Edes bannausta ei tehdä "koska IP-osoitetta on helppo muuttaa". Eli ei tehdä mitään. Jatkuu ja jatkuu vain.

  • Erikseen

   Ei vain toimi. .huonosti.
   Aloitus on piilossa.
   Uusimmat erikseen


 • KarlMarxstaad

  Kulttuurimarxistit ovat saastuttaneet Suomen, vihapuhe on yksi heidän bravuureistaan, toinen on monikulttuurisuus ja kolmas suvaitsevaisuus, sitten vielä kun "oikeuslaitos" on miehitetty omilla miehillä niin soppa on valmis mädätykseen!

  • Marxismi

   Hmm... kyseinen suuntaus tuskin kuului Karl Heinrich Marxin filosofiaan.


 • Lns

  Pistäkää nyt ensin sivusto kuntoon että edes auttavasti yoimisi mobiilina.

  Ilmoittaa muutaman kerran minuutissa, että suomi24 ei vastaa..

 • Surullista.luettavaa
 • samaveksi979652ww

  Kun ylläpidossa istuu pelkkiä tolloja niin miksi vaihdella lomakkeita.

 • Kyllästynyt

  Täältä ei saa törkypostaajia pois edes nettipoliisi :(

 • Ikävä

  Tornio Haaparanda palstalla on paljon eri kansaryhmä kohtaan loukkavaa kirjoitusta. Miksi siihen ei puututa

 • Musti.Hintikka.eikirj

  Banni paukahti. Kiitti vaan. Rekatulla nimim. kirjoittaminen estetty. Rekkaamattomalla menee läpi... Onko järkee vai ei?

  • Sääntömafia-tyyppisillä viestienpoistattajatrollisakeilla alkaa perustellusta syystä omat kirjoittelunsa, joilla he ilmoittavat mielipiteistään moderoinnista.