Aihealueet

Listaukset

  Epärehellistä venekauppaa

  Petoksenuhri

  Torvensoittaja Hirsrjärven rannalta tekee epärehellistä kauppaa. Myi vuotavan veneen. Aina oon pitäny venekauppaa luottokauppana, vanha ok, mutta pitäis sen sentään pitää vettä. Kehuu myyneensä paljon veneitä, oletko joutunut uhriksi?

  5

  242

   Vastaukset

   • Juu olen häneltä monta venettä ostanut, ja kaikki ovat nyt Rantatuvan kohdalla joen pohjassa. Hyvä se on kauppamies!

    • Juu, kiitos, ja vielä on ollut kunnallisvaaleissa ehdokkaana. Kait hoitaisi veronmaksajien rahaa samalla tavalla, rahat pois raihnaisilta, vaikka pohjaan mentäs.


    • Kuppaaja kirjoitti:

     Juu, kiitos, ja vielä on ollut kunnallisvaaleissa ehdokkaana. Kait hoitaisi veronmaksajien rahaa samalla tavalla, rahat pois raihnaisilta, vaikka pohjaan mentäs.

     Juu, kyllä, sama tyyppi. Suu käy kuin papupata (sopii siis politiikkaan), pääosin sieltä tulee pelkkää sontaa. Haluaisitko, että verorahojesi käytöstä päättää em.henkilö? Kertoi myyneensä tänä vuonna ainakin q0 venettä, onkohan niistä yhtään ollut vettäpitävää.


   • Kuiva lankuista rakennettu puuvene tai laiva vuotaa aina. Pitää kostuttaa jo maalla ja laskea veteen hitaasti ja hallitusti ja antaa saumojen turvota kiinni.

    • Oli kyllä alumiinivene .. ..


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    216
    10395
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    235
    4846
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    61
    881