Metropol kokemus

Sivistys

Metropolissa haisee home, känniset huutaa yötä-päivää rapussa ja pitää pihalla meteliä. Pomo huutaa täysillä olevaan mikrofoniin ohjelmailtoina maanisesti, vaikka asiakkaat istuvat metrin päässä. Kuuluisi vähemmälläkin.
Ruoka mautonta ja ylihinnoiteltua, kanta-asiakkaina superjuntteja, jotka liehittelevät ja palvovat Pomoa.
Muita palveluja ei saisi käyttää, kuin Alin venettä ja ravintolaa sekä Niasin nahkaliikettä, jeeppireissutkin pitäisi ostaa aur.matkojen tai Pomon kautta, tai ei hyvä heilu. Asiakkaista ollaan raivoisan mustasukkaisia.
Viinaanmeneviä ressukoita kantapeikkoina, jotka ei muusta Marmariksesta tiedä mitään.
Mikä ällöttävintä, osa henkilökunnasta yrittää pokata avoimesti naisväkeä, yöks.
Pahinta oli meteli ja toiset asiakkaat, jotka katsoivat nenänvarttaan pitkin, kun ei istunut baarissa ja ryypännyt räkä poskella kaameaa suomijunttihumppaa kuunnellen.
Hotellin altaassa jääkylmä vesi ja takapihalla haisi monta päivää täysi roskis kärpäsineen.
Hyi helevetti.

19

1300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turmisti

      No sitähän se juurikin on ,kun menee suomalaisten paikkaan. Aivan sama kun omassa lähiö kuppilassa istuisi! Retket on ylihinnoilteltuja,ruoka juoma...kaikki ylihinnoiteltuja,koksa Suomalainen maksaa,jos ei uskalla avartaa maailmaansa sen verran,että uskaltautuu pois Suomi kulmilta. Itse rakastan Marmarista,mutta ensimmäisen reissuni jälkeen (noin 20 v sitten) päätin olla menemättä valmismatkoilla,koska ne on täynnä Suomalaisia ja juurikin näitä möykkääviä karakoesta pitäviä "maailmamatkaajia" Karaokessa ei ole vikaa....mutta miksi lähteä merta edemmäksi hoilaamaan nuotin sivun aikuista naista? Lomalta voi saada niin paljon enemmänkin .

      • Anonyymi

        Hyvä on PYSYÄ sielä omassa lähiö kuppilassa, kun matkailu on noin ankeaa.
        Ei ollut edes HK nakkeja ja atrian pussi muusia tarjolla - ankea loma.
        Vielä jotain esityksiäkin siinä huutavat meirän hotellilla, kyllä tuli paha mieli


    • Uuuuuuj

      Joo, bingoa ja humppaa vuonna 2018, ei voi olla totta,
      Hahahhhaaahhahah

    • istanpulinsaara

      No tuollahan sinä olet viihtynyt näköjään hyvin omanlaistesi seurassa. Teillähän ei tule mieleenkään vaihtaa lomamaata. Miten joku voi ihastella Turkkia.

      • Sivistys

        Enpä viihtynyt hyvin, oli erehdys koko reissu..kokemus kamala. Matkailen muissakin maissa ja paljon.. ja turkin luonto on ihana, uskonto ja politiikka pilaa paljon Turkkia valitettavasti.


    • Sivistys

      Täällä on halpoja tuulipukuja.

      • Sivistys

        Ylläoleva sivistys, ei ole aloittaja sivistys, älä varasta nikkiä.


    • istanpulinsaara

      Minä ostan tuulipukuni Tokmannilta. Koko perheellä samanväriset.

    • Närästys

      Niin, toi aloitus voi myös toimia mainoksena tietynlaista lomaa etsiville.. kukin tavallaan..

    • Anonyymi

      Aloittaja on täysin oikeassa!!! EI LISÄTTÄVÄÄ!!

    • Anonyymi

      Matkustan usein yksin ja tykkään asua Metropol/Metropolitan hotelleissa. Olen niissä tutustunut muihin suomalaisiin ja usein siellä on joitain tuttuja samalla reissulla eikä tarvitse tuntea itseään yksinäiseksi. Metropol on remontoitu ja näyttää hyvältä. Ruoka on tosi hyvää ja palvelu pelaa. Jos tuntuu siltä, että haluais jotain muuta ohjelmaa, niin sitten lähden kaupungille luuhaileen. En ole enää ihan nuoremmasta päästä enkä puhu kuin kotimaista, niin tämäntyyppinen lomailu sopii minulle.

      • Anonyymi

        Et tietenkään puhu kuin kotimaista, olethan Turkinmatkaaja;)


    • Anonyymi

      Monena vuonna Metropolissa majailleena olen nähnyt yhtä jos toista. Se, että känniset huutaa siellä täällä, ei katso hotellia eikä kansalaisuutta. Samaa tapahtuu ihan missä tahansa - huonolla tuurilla - , olet sitten Turkissa, Marmariksessa, Metropolissa tai missä tahansa muualla. Britit, sakemannit ja venakot osaa ihan tuon saman myös. Itse vältän viimeiseen asti näiden kansalaisten suosimia hotelleja, mieluummin suosin "Suomi-katua". Hometta ei minun huoneistossani ole ainakaan kertaakaan ollut, ei myöskään hajua. Ei Metropolin, eikä Metropolitanin puolella. Kerroitko epäkohdasta jo lomasi aikana, että asia olisi korjattu? Olisit ehkä saanut vaihtaa huonettakin mahdollisesti.

      Pomo huutaa täysillä olevaan mikrofoniin ohjelmailtoina maanisesti: nojoo, tämän osittain allekirjoitan, joskin itse otan sen huumorilla toisesta sisään toisesta ulos. Hänen tapansa. Olen paikalla jos olen, tai sitten olen jossain muualla iltaani viettämässä. Minä äänestän omilla jaloillani fiiliksen mukaan. Ison kokin ruoka on omalla kohdallani osunut nappiin niinä kertoina, mitä olen siinä syönyt: ei moittimista. Useimmiten kuitenkin muualla: lokantat, kanawrapit, O'Yes, Taj Mahal ja moni muu tulee aina reissuilla testattua yhä uudelleen.

      Minä en ole Pomoa liehitellyt, syystä että en tällaista naimisissa olevana enkä naimisissa olevien osalta muutenkaan harrasta, vaikka Turkin kävijä olenkin. Superjuntiksikaan en itseäni osaa lokeroida. Alin veneellä en ole koskaan ollut, en liioin Niasin nahkaliikkeessä ole käynyt. Mutta jos noihin jompaankumpaan menisin, teen sen ihan itse omasta päätöksestäni. Jeeppireissu on ehkä järkevin ostaa AM:n kautta, niitä yrittäjiä kun löytyy joka lähtöön ja joka sortin kalustolla. Suattaapi olla, että vuoristossa vaikka lähtee ratti irti ja se on moro sen jälkeen. Näinkin on käynyt: Marmariksessa, erään kadun varrelta ostetun pikkukojun jeeppisafarilla.

      Minä en mene viinaan, viina menee minuun, silloin kun sitä haluaa ottaa, sen verran kun haluaa ottaa. Ja muusta Marmariksesta, ja Marmariksen ympäristöstä, ja muusta Turkistakin tiedän jonkin verran. Yllämainituissa Pomon hotelleissa olen saanut niin yksin kuin parisuhteessakin olevana olla rauhassa. Jos pokaamista yritetään, niin huumorilla senkin otan, se vaan ei tuota tulosta minun kohdallani ja sillä selvä. Ja ei, en ole 150 kiloinen ryhävalas ;)

      Minua ei haittaa, vaikka henkilökunta tai muut asiakkaat katsoisivatkin nenän varttaan pitkin. Mitä sitten? Edelleenkin olen täysin kykenevä tekemään omat päätökseni ja äänestämään jaloillani. Minä en ole koskaan mennyt suomalaisten takia em. hotelleihin vaan sen takia, että ne ovat niin pirskatin hyvällä sijainnilla rantaan, basaariin, keskustaan. Ja kivan hintaisiakin lisäksi. Ja saa kylmät juotavat, hedelmät ym. jääkaappiin ja tehtyä omat aamupalansa. Karaokea laulan ilolla niinä iltoina kun huvittaa, enkä edes nuotin vierestä.

      Keväällä on lähes joka hotellissa, ja meressä, vesi kylmää. Elämä vaan on. Tervemenoa keskikesällä, kun on varjossa 40: on jo allas- ja merivesikin kivan lämmintä :) Takapihan roskiksestakin olisi kannattanut loman aikana huomauttaa, jos se haisi. Olisi varmasti hoidettu, jos/kun jostain syystä Sinun lomasi aikana jäänyt vähemmälle huomiolle. Ota ensi reissulla pipo pois kiristämästä päätä, menet mihin tahansa muualle: helpottaa elämää kummasti! Peace and love <3

    • Anonyymi

      Metropoli on kiva paikka,jos haluaa Suomen rajojen ulkopuolelle,ja haluaa asioida omalla äidinkielellään. Se on siis aivan mahtava paikka tälläiselle lomalle. Metropolin kautta saa mahtavia retkijä turvallisesti. Siellä puhutaan siis Suomea ja asiakaskunta on Suomalaista! Huoneethan on todella siistit,eikä siellä mikään home haise! Ja siellä on menu Suomenkilellä,tietää mitä tilaa. Isoin miinus ko paikassa on se tietty Suomalainen porukka! Joka katsoo päästä varpaisiin uuden tulokkaan. Siellähän käy se vakio porukka aina. Ja kerran...kauan aikaa sitten ihan ensikertalaisena Turkin matkaajana mentiin Metropolitaniin....Olo oli ei toivottu useamman Suomalais turistin vuoksi. Itse henkilökunta oli kivaa,ja heidän vuoksi olo oli tervetullut. No nykyään kyseiseen Turkin kaupunkiin matkataan ja usein,mutta ei me enää matkata niihin Suomi paikkoihin. Mutta tosiaan voin suositella Metropolia kaikille....Etenkin jos haluaa helppoa ja huoletonta lomaa! Sielä kaikki toimii

      • Anonyymi

        Tämä!! Nää Elvistelijät jotka katsoo uutta tulokasta kuin ufoa...oikein kovanaamoja olevinaan...pikkasen teatteria niiden juttu!!! ...


    • Anonyymi

      Metropolia olen majoitusmielessä karttanut aina tietoisesti, kun olen hotellia varannut. Marmariksessa olen käynyt monena vuotena peräkkäin. Ihana kaupunki johon palaan uudelleen ja uudelleen. Mutta metropolista, itse en sinne henkilökohtaisesti halua mennä majoittumaan. Lähinnä sen takia, että se on mielestäni hieman epäsiisti ja tahdon majoittumispaikaltani rauhaa ja merinäkymät. Kuitenkin kannattaa osallistua Bekon järjestämään grilli-iltaan. Henkilökunta on palvelualtista ja todella suomenkielellä pärjää.

      • Anonyymi

        Grilli-illassa niitä samoja iänkaikkisia breikkareita, Blääh,,,


    • Anonyymi

      Juottola, räkälä, junttila, urpola. Asiakkaat aiheuttavat myötähäpeää.. kauheaa, jos heidän perusteella kuvitellaan kaikkien suomalaisten matkailijoiden olevan avuttomia kielitaidottomia juoppoja. Omg

      • Anonyymi

        Marmarikseen matka aina ja aina vaan vie <3 Metropolitanissa ei koskaan olla majoituttu. Mutta Bekon tunnen ja on oikein sympaattinen ja avulias mies. Jos asiakskunta ei olisi pelkkiä suomalaisia,niin varmasti valitsisin majapaikakseni tämän paikan . Hyvä sijainti,siistit huoneet. (olen päässyt ne katsomaan )
        Mutta tosiaan kun lähden lomalle,en halua olla tekemisissä muiden Suomalaisten kanssa ja tuntea lähiö kapakan meininkiä. Siksi valitsen majapaikkani ihan muualta,paikalliselta alueelta,jossa ei törmää suomalaisiin . Mikä parasta matkailua...Varaat lennot esim sunexpertiltä Izmiriin ja matkaat tasokkaassa bussissa Marmarikseen . Otat majapaikan . Nautit niin mahtavista maisemista ja mahtavasta kulttuurista. Matkustaminen ei vie vuorokautta,eikä syö köyhänkään kukkaroa tyhjäkai. Ja kun uskaltaa mennä syömään oikein paikallisiin paikkoihin saa vatsan täyteen,ja kukkaro kapenee ihan millimetrin ainoastaan,ja se makuelämys. Turkissa en kertaakaan ole saanut vatsavaivoja...Toisin mitä pari kertaa kanarialla olen ollut,niin turistiripuli on vaivannut,sekä kreikassa ...No se Rhodoksen reissu onkin omaa luokkaansa.... =D


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe