Kirkollisvaalit on hyvä syy erota kirkosta

Nurmimatto

Tulevat kirkollisvaalit muistuttuvat kirkon polittisuudesta ja sen mädänneisyydestä. Nyt on loistava tilaisuus erota kirkosta. Jo 1,7 miljoonaa Suomalaista ei kuulu kirkkoon. Tänä vuonna 70% rajapyykki alitetaan kun jo lähes joka kolmas ei kuulu kirkkoon.

Huittisissa on niin paljon tekopyhää porukkaa ehdokkaana kirkollisvaaleissa, että sen pitäisi saada monet eroamaan kirkosta. Kaupungin kermaa myöden.

9

709

  Vastaukset

  • Onhan siellä hyviä ehdokkaita

  • Minuakin kehotettiin,melkein käskettiin äänestämään..
   Minä ihmettelen miksi politiikka on kirkossa?!

   • Siksi kun raamattu sanoo että tulee aika jolloin antikristus vaikuttaa kirkoissa.
    En silti äänestä. En pidä politiikasta vaikka pitäisin poliitikoista.
    Ääni omaan pesään.


  • Tosi suoraselkäinen on tämä nykyisen kirkkovaltuuston jäsen, joka on tässä vaiheessa tehnyt esityksen palkkiosta luottamushenkilöille. Monta niihin hommiin hinkuavaa näkyy nytkin olevan, joten olis ehkä ollut viisaampaa esittää palkkioita vasta kun on tullut uudelleenvalituksi. Valitaan me vaan sellaisia ehdokkaita, jotka pystyvät elättämään itsensä muilla konsteilla. Ja sellaisia, jotka voivat kulkea kokouksiin jalan, niin ei tule niin tarvetta kilometrikorvauksiinkaan.

  • "Valitaan me"? Olet siis valitsijan asemassa?
   Hyvät ovat ehdokkaat. Ei kulu turhaan jakkarat eikä kirkkokahvit kun ehdokkaat on lusimassa.

  • Nyt kirkko pääsi esille ja eroja on tosi paljon.

  • Kummallista on nykyaika. Seurakunnan luottamustoimeen valitaan tuomittu rikollinen. Aikasemmin luottamustoimista erotettiin, jos henkilökohtasessa elämässä tuli töpeksittyä. Ahneuden ja röyhkeyden ylistys.

  • Eiköhän politiikka (yhteisten asioiden hoitaminen) kuulu oleellisesti käytäntöön jolla edustajat valitaan. Oli sitten kyseessä kirkko tai joku muu! Mikä merkitys kirkolla sitten on tavalliselle ihmiselle lienee nykyään suht vähäpätöinen. Tuota (hengellistäkin) apua kun saa nykyään muualtakin kuin kirkosta. Se on raha mikä ratkaisee ja merkitsee ratkaisevasti myös "henkimaailmassa" nykyään..ei niinkään Herran sana.

  • Mahtavaa srk politiikkaa! Yksi ehdokas joka ei saanut ainuttakaan ääntä ei edes omaansa. Sitten yksi ehdokas joka sai yhden äänen, kuka mahtoi äänestää ja ketä?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   279
   10374