Laitonta heitteillejättöä vai oikeita tutkimuksia?

Nippa nappa edellinen mahtui otsikon 50 sallittuun merkkiin, vaikka olisin halunnut pidemmän: "Lämmintä kättä, laitonta heitteillejättöä vai oikeita tutkimuksia?"

Mitäpä täällä teenkään? Jatkan samoja vuodesta 2010 alkaneita harjoituksia ja kursin epätoivon vimmalla kasaan dokumentteja saadakseni vihdoin viimein oikeita tutkimuksia eikä vain lämmintä kättä ja ovesta ulos -meininkiä.

Pääsin jo borrelioositesteihin asti, jotka pitäisi ladata Google Driveen jouduttuani levittelemään terveystietojani ympäri nettiä.

- Sinne meni, mutta tarvitaan niin paljon muutakin, joutuessani lataamaan jopa hammastietoni, kun silloin syksyllä 2010 helvetillisen säryn jälkeen, jota jatkui koko kevään ja kesän pilaten kaiken, kaksi hammastani kuoli vain parin viikon välein https://goo.gl/dPX2GW kipeän poskionteloni alapuolelta.

Eletään jo vuotta 2018 ja lääkäreiden piittaamattomuuden takia tämä aika on ollut kuin painajaista, kun sienisairauksia ei ole voitu tutkia lääkäreiden asennevamman ja mantran takia, että "ei näillä leveyspiireillä" osoittauduttuaan Luojan kiitos kokonaan vääräksi:

Vain 43 prosenttia meistä on ihmissolukkoa, suurimman osan ollessa viruksia, bakteereita, sieniä, arkeoneja...

More than half your body is not human
https://www.bbc.com/news/health-43674270

https://fi.wikipedia.org/wiki/Arkeonit
https://fi.wikipedia.org/wiki/Alkueläimet



Infektioiden aiheuttajat: loiset, bakteerit, sienet, alkueläimet, virukset ja prionit
https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00562
https://goo.gl/D3Uc7K

Edellä Duodecimin Terveyskirjastosta tuoretta tietoa suomeksi, josta pari sitaattia:

"Valtaosalla maailman väestöstä on tälläkin hetkellä elimistössään parasiitti, joka on tavallisimmin jo lapsuudessa saatu mato tai alkueläin suolistossa."

"Homesieniä ja niiden huoneilmaan tuottamia allergisoivia tai myrkyllisiä aineita pidetään yksinä syyllisinä hometalo- eli sairas rakennus -oireyhtymään."



Sienet kroonisen sinuiitin syynä:

Mayo Clinic Study Implicates Fungus As Cause Of Chronic Sinusitis
https://www.sciencedaily.com/releases/1999/09/990910080344.htm



Lääkkeet, jotka heikentävät immuunipuolustusta sieni-infektioita vastaan:

Medications that Weaken Your Immune System and Fungal Infections
https://www.cdc.gov/fungal/infections/immune-system.html

8

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vai oli tämä viesti https://goo.gl/Q91sYP sääntöjen vastainen?

      Omituiseksi on touhu mennyt yritettyäni tarjota vaan toimivan linkin sen katkettua ääkkösiin. Mitäs jos pistäisitte systeeminne kuntoon viestien poistelun sijaan?

      Tämä tässä pitäisi korjata: https://fi.wikipedia.org/wiki/Alkueläimet

      Googlella kun pelittää: https://goo.gl/ZwtiiL

      Lainaus edeltä, ollos hyvä:

      "Alkueläimiä esiintyy kaikkialla, missä on vettä: ihmisten elimistössä, eläimissä, kosteassa maassa, suolaisessa ja makeassa vedessä."

    • "Mitäpä täällä teenkään? Jatkan samoja vuodesta 2010 alkaneita harjoituksia ja kursin epätoivon vimmalla kasaan dokumentteja saadakseni vihdoin viimein oikeita tutkimuksia eikä vain lämmintä kättä ja ovesta ulos -meininkiä."

      - Ei tätä kukaan hullukaan jaksa, jätettävä huomiseen, kun aamusivuliuskakin on kirjoittamatta vielä loppuun.

      Kahdeksan vuoden pusaamisen jälkeen ei voi kyllä muuta todeta kuin, että Suomessa ei sienisairauksia tutkita eikä hoideta, joka näkyy kyseenalaisella https://goo.gl/9kuxVr kunnialla!

      • Siihenpä se homma sitten hyytyikin, mitä suotta yrittämään täällä lopputuloksen ollessa tämä:

        "Neurologin lähetteessä 26.9.2016 lukee myös:

        'Päälaella palpaatioarkuutta okkipitalis majorin hermotusalueilla.'

        Se onkin ainoa kerta, kun päälakeani on tunnusteltu Tampereella lähettävän lääkärin oltua ainoa tarpeeksi pätevä täällä.

        Menen pääongelmien takia lääkäriin, pyydän lähetteen eikä sairaalassa kukaan edes koske päätäni!"

        - Lainaus https://goo.gl/CcdGp3 tuolta.



        Aviltakin tuli joku kirje, mutta anti olla avaamatta vaan, viranomaisten nuoleskellessa toisiaan.

        Kolmas vuosi on menossa Tampereella lopputuloksen ollessa tämä, ettei päätäni viitsitty koskettaa edes pikkusormella saati tunnustella tai puristella niin kuin vasenta jalkaani kesällä https://goo.gl/SkWjYQ päässäni olevan kuumottavan kohdan https://goo.gl/qL8mBB saadessa paisua vapaasti vaan.


    • Tarvitaan_oppimista

      Eihän viestin sisältöä tarvitse tunkea kokonaan otsikkoon. Napakka lyhyt otsikko joka saa viestejä selaavan avaamaan ketjun, on paljon parempi.

      Valmiiden suorien toimivien linkkien jakelu tänne on osin sääntöjen vastaista. On parempi että ei laita täydellisiä linkkejä (varsinkin jos se sisältää ääkkösiä html-kielen vastaisesti) vaan tekstiin liitettyjä linkkitekstejä jonka lukija voi kopioida selaimensa otsikkoriville.

      • "Tarvitaan_oppimista
        7.11.2018 7:09

        Eihän viestin sisältöä tarvitse tunkea kokonaan otsikkoon. Napakka lyhyt otsikko joka saa viestejä selaavan avaamaan ketjun, on paljon parempi.

        Valmiiden suorien toimivien linkkien jakelu tänne on osin sääntöjen vastaista. On parempi että ei laita täydellisiä linkkejä (varsinkin jos se sisältää ääkkösiä html-kielen vastaisesti) vaan tekstiin liitettyjä linkkitekstejä jonka lukija voi kopioida selaimensa otsikkoriville."

        - Jassoo. Omalla foorumillani, jota ei ole vielä kuopattu eikä haudattu, venytin otsikon mittaa niin pitkälle kuin pystyin ja käytin tarpeen mukaan. Seuraavassa mittaa on 69 merkkiä ja hyvin sopii:

        Lähes miljoona altistuu päivittäin - homeongelmia ei haluta selvittää
        https://goo.gl/6PSq9P

        Ennen viestin pituuttakaan täällä ei ollut rajoitettu ja pitkäkin asia mahtui paremmin. Nyt niuhotetaan joka asiasta ja viilataan pilkkua ja poistetaan viestejä tekaistuin, naurettavin syin muka "sääntöjen vastaisina" pelkkänä kiusana kirjoittajille, joka on raukkamaista ja törkeää ja kostautuu viestien vähenemisenä, pidettyäni itsekin monta kertaa taukoa täällä, jolloin paikka on ollut ihan kuollut.

        Sattumoisin jo aiemmin esille tulleesta syystä kärsiessäni näistä sairauksista en ole nukkunut vielä yhtään, joten en käy kanssasi tämän enempää jaarittelemaan.


      • "Lääkärien kieltämiä sairauksia ei tutkita

        'Lääkäreiden kieltämiä sairauksia ei tutkita eikä hoideta', ei saanut mahtumaan..."

        - No mutta, varautuessani tuolla https://goo.gl/BQigAE tynkimään otsikkoa 50 merkkiin, siinä lukikin, että 100 merkkiä on jäljellä!

        Voi poijjaat, nyt mahtuu pidempikin otsikko. Kiitoksia ylläpidolle!


    • "Kävin päivittämässä ja lisäämässä vähän tietojani, joka ollut tähän mennessä ihan turhaa puuhaa tultuani vähätellyksi lähes kaikessa. Nenän ylimalkaisessa tähystyksessä eilen 9.11.2018 ei löytynyt syytä, miksi vasemmalla syvällä sieraimessa tuntuu jotain ylimääräistä, joka voi olla leikkauksessa 4.4.2016 nenän pohjalla todettu reikäkin suurentuen ehkä. Joka tapauksessa nyt tähystyksen jälkeen iltaa kohti alkoi jumalaton särky oikeassa otsaontelossa ja saatuani yöllä Xlearin ksylitolia sisältävillä tipoilla tukkoilevan tiehyen otsaan auki, oikealta ylhäältä tuli keltaista bakteerilimaa, jota ei ole tullut otsasta ennen säryn jatkuessa edelleen."

      - Edellä Terveystaskuun liittämääni kuvausta ja viittausta raskaaseen päivään, joka vei voimat taas. Kun ei ole edes yhteistä kieltä, kun koko "sienioppi" https://goo.gl/L8pWBg puuttuu. Korvalääkärien jämähdettyä bakteerien maailmaan ymmärrystä dimorfisista sienistäkään ei ole. Jos jo lääkäri https://goo.gl/YNxtDh kertoo saamansa lääkärinhoidon olleen pettymys ja olevansa huolissaan muista, jotka saavat sellaisen infektion ja pitävänsä epätodennäköisenä, että saisivat diagnoosin, se ei lupaa mitään hyvää.

      Jos näytteitä ei oteta, tai ne on pelkkiä bakteeriviljelyitä vaan, tai tekniikka väärä dimorfisille sienille, joiden kestää https://goo.gl/L8pWBg muuntua hiivamuodosta takaisin tutkittavaan rihmamuotoon, apua ei saa.

    • Kyllä on saanut taas herätä niin kipeänä jyystämään otsaontelosta alas limaa, johon meinaa tukehtua, eikä nukkumisesta tule enää mitään unien loppuessa siihen joutuessaan nousemaan liian väsyneenä ylös. Se, ettei saa tarpeeksi lepoa, kuormittaa elimistöä, joka ei pääse palautumaan stressistä lihasten alkaessa kiristellä ja täristä reisissä pingottuneina.

      Kaiken huipuksi joutuu heräämään päivään, joka tuo mieleen ikäviä muistoja, jotka rasittavat. Yksi tekopyhä päivä muiden tekopyhien päivien joukossa, kun joulu ilman jouluakin kolkuttelee jo ovella tavarataivaan täyttäessä kaikki paikat pahoinvoinnillaan ja possut pääsevät raakalaismaisesti hengestään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe