Suomalaisen Suomen arvo!?

IsänmaallinenSuomalainen

Ehkä kaikkein oleellisin asia on loistanut poissaolollaan, kun puhutaan maamme suurmamutuksesta. Nimittäin Suomen suomalaisuus ja sen säilyttämisen tärkeys!

Punaviherkelta-tahot ja muut kiihkomamuttajamme visioivat tulevaisuuden "Suomea", jota asuttaa ehkä 20 miljoonainen sekakulttuurinen sekakansa, joka puhua englantia. Minua tuollainen visio kauhistuttaa ja masentaa, koska silloinhan suomalaiset ja suomalaisuus ovat kadonneet maailmasta!

Jos suomalaisuus katoavat Suomesta, niin ei tarvita mitään muuta "kansaa" asuttamaan tätä suomalaisten ikikotia! Antaa vain suomalaisten kuolla sukupuuttoon, jos niin sattuu käymään, mitä kuitenkin epäilen. Ja jätetään tämä maa asumattomaksi luonnonsuojelualueeksi.

Olkoon Suomenniemi luonnon paratiisi, missä eläimet ja kasvit viihtyvät ilman ihmisten saastuttamista. Miksi täällä pitäisi muka olla muita ihmisiä kuin suomalaiset?! Suomen asuttamattomuus olisi suuri palvelus maailman ekologialle. luulisi varsinkin Vihreiden olevan sen kannalla!?

17

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 21123d123123f

      niin noh päättäjät näkee sen silleen että jos suomalaiset hävitetään niin se on monikulttuurista. ja taas jos suomalaisille ois oma alue maailmassa missä ne vois elää ja lisääntyä niin se olis natsismia.

    • Näkemykseni

      Niinpä. Tuota asiaa sivuaa maamme itsenäisyyden ja vapauden myynti EUvostoliitolle. Kuka haluaa muka puolustaa ja rakastaa sekakansan asuttamaa ja sekakulttuurista EU-osavaltiota nro. 18?!

      Minä en ainakaan, vaan puolustan ja rakastan vain suomalaisten asuttamaa, suomalaisen kulttuurin omaavaa ja suomenkielistä Suomea!

      Ilman suomalaisuutta maamme ei ole Suomi, vaan täysin merkityksetön talous- ja hallintoalue. Jota ehkä perinteen ja harhautuksen takia kutustaan Suomi-nimellä...

      • 2123d123123f

        tässä pitää tietää myös että jos monikulttuurisuuden ja maahanmuuton annetaan lisääntyä niin suomalaisuus tosiaan kuolee sukupuuttoon. eli sekakulttuuri on välivaihe joka tulevaisuudessa johtaa suomalaisen valkosen väestön kuolemaan.

        se johtuu ihan siitä että valkoihoisuuden geenit on resessiivisiä ja mustien dominoivia. eli kun musta pariutuu valkoisen kanssa niin tulee musta. sen takia valkoiset kuolee sukupuuttoon.


    • Yks-vitun-hailee

      Yks vitun hailee.

      Sadan vuoden päästä Suomea ja koko maapalloa asuttaa lähinnä rotat, torakat ja varpuset, kun ihmiskunta tuijottaa vaan omaa persereikäänsä. Suomalaiseton tuhonneet elinpiiriään jo vuosikymmenien ajan mm. tuhoamalla luonnonvaraisia metsiään.

    • Tutustu

      Venäjä on hyvä esimerkki sekakansasta, jossa eri kansat ja rodut (kuten slaavit, ugrilaiset, kaukasialaiset) ovat pariutuneet ristiin jo vuosisatojen ajan. Menepäs katselemaan kadun vilinää Moskovaan. Huomaat miten paljon siellä näkyy mongolipiirteisiä ihmisiä..

      • tutustuin_sinuun

        Jaahas? Taas patologinen suomalaisvastainen ryssävihaaja tuli huutelemaan asiattomasti ja typerästi Venäjästä!


      • Onko-väärin
        tutustuin_sinuun kirjoitti:

        Jaahas? Taas patologinen suomalaisvastainen ryssävihaaja tuli huutelemaan asiattomasti ja typerästi Venäjästä!

        Onko totuuden puhuminen sinusta väärin?


    • isis-ählämi

      Kuinka kävi intiaaneille kun porukkaa änkesi heidän maahansa ?? Nyt he ovat vähemmistö omassa maassaan !! Kituvat reservaateissa. Samoin tulee käymään suomalaisille..

      • Lopputulee

        Ei noin kerkee käymään. Muutaman vuosikymmenen päästä ihmisiä rupee kuolee kuin kärpäsiä, kun maapallon resurssit loppuvat kesken..


    • Vainyksihole

      Hallitukselle on tärkeää kolmas sukupuoli.

    • TungokseenTotuteltava

      Itse pysyn kotona netin ääressä ja tapaan vain perheenjäseniä ja ulkona liikkuessa kuvittelen olevani turistimatkalla enkä mieti missä valtiossa olen ja ainakin tänään Alepassa sai kassapalveluita suomenkielellä ja olen opettanut lapsenikin puhumaan suomea. En minä pahastu vaikka saisin joskus ruskeasilmäisiä ja käkkäräpäisiä lapsenlapsia jotka eivät osaa puhua samaa kieltä isoäiti puhuu. Omia ne ovat silti.

    • eikauanmene

      Suomessa kalifatti. Somput työntää pullaa vuosittain!

      • Vituiksmenee

        Ei kauan mene, kun tämä koko maapallo on muutenkin tuhottu. Kusipäisimmät kieltävät ilmastonmuutoksenkin, kun oma persreikänsä on suurin kiinnostuksen aihe.


    • Pieni pala rakkautta tähänkin keskusteluun. #pienipalarakkautta

      • väärä_yleisö

        Kerro se suomalaisvastaiselle eliitillemme ja sen medialle!

        Jotta osaisivat edes pienen palan verran rakastaa omaa maataan, kansaansa, kulttuuriaan, uskoaan ja kieltään.


    • lhgfkk

      Arvo? Mitä se on . En voi ymmärtää että suomessa olisi joku arvo. Ulkoministeri vastustaa aborttia ja samoin pääministetri. Siinä eka tasa-arvoon. Arvo poliitikkojen keksimä sana , jolla kusetetaan tavallista veronmaksajaa

    • NestoriJukola

      Siitä on ehtinyt kulua aikaa jo puolisen vuosisadan verran, kun meidän maalaiskylämme erään talon tytär meni naimisiin ranskalaisen miehen kanssa. Siitä tuli paikallisella tasolla naisväen yleinen ihastelun aihe eli ajatelkaapa: Tytär oli saanut ulkomaisen miehen ja vielä ranskalaisen! En tiedä, miten sen aviosuhteen kanssa on käynyt vuosikymmenten myötä. Maalta Etelä-Suomeen muuttaneena kosketukset synnynkotiseudulle ovat itsellänikin vähentyneet ja varsinkaan seurapiiritason kuvioita en tunne enää juuri laisinkaan.

      Aivan viime aikoina on julkisuudessa ollut juttuja, jissa kerrotaan suomalaiskaunottarien aviosuhteista Englannissa. Sinne avioituneet meidän missimme ovat vasta pitkien aikojen jälkeen hoksanneet, että brittimies on heitä kaiket ajat siekailematta pettänyt eivätkä sinne sinisilmäisinä aikoinaan naimisiin menneet Suomi-neidot ole ymmärtäneet ajatella maailman kataluutta. Suomalaisuus ei ole ollut siellä mikään ansio, vaan lähinnä helppoa riistaa sikäläisten miesten asennemaailmassa.

      Sitten on runsaasti myös heitä suomalaisnaisia, rouviakin, jotka itse ovat innokkaina eteläisten liirumlaarumien laskettelemisia taitavien karvaisten naishurmureitten perään. Ne meikäläisnaisemme matkustelevat joka vuosi Etelään ja siellä he touhuavat avosylin paikallisten "hurmureitten" kanssa ja totta kai myös maksavat kaikki kustannukset. Eräs tunnettu naispoliitikkomme kertoi jo pari vuosikymmentä sitten, mitenkä hän oli siellä Etelän lentokentällä nähnyt "rakastavaisen parin" eli sikäläisen miehen ja suomalaisen naisen tunteikkaan eroamisen, kun lento Suomeen oli lähdössä. Sitten saman lentokoneen tuomana oli sinne saapunut toinen suomalaisnainen, jonka tuo sama naishurmuri oli ilahtuneen autuaan onnellisena avosylin ottanut vastaan. Vuoro vaihtui ja jälleen paikallisen gigolon mukava elämä oli turvattu viikoksi tai kahdeksi.

      Kerronpa vielä toisenlaisen tapauksen. Eräs sukuunkin kuuluva nuori hyvin kouluttautunut nainen alkoi seurustella varakkaan amerikalaisen eli siis jenkkiläisen nuoren miehen kanssa. Suhdetta oli kestänyt jo hyvän aikaa, kun suomalaistyttö jätti sen suhteensa ja palasi koti-Suomeen. Hän kertoi, että siellä Jenkkilässä hän olisi avioituessaan joutunut kaikenlaisten cocktail-tilaisuuksien emännäksi ja käymään loputtomiin tyhjänpäiväistä "small-talk"-seuranpitoa äveriään miehensä koristeena. Jenkkimies ei voinut kuvitellakaan sellaista mahdollisuutta, että hän olisi muuttanut Suomeen. Täällä kotimaassan tämä sukulaisnaisemme jatkoi opintojaan tohtoriksi ja toimii nykyään yliopiston opettajana.

      Tämän pitkän "johdatuksen" jälkeen rohkenen olla semmoista mieltä, että meidän suomalaisten ei tarvitse "pelätä" ulkomaalaisia, mutta eipä toinna myöskään perusteettomasti ihastella. Järkevään ulkomalaisiin suhtautumiseen kuuluu oman puolemme pitämisen ja omien etujemme vaalimisen taito ja asenne. Yleisellä poliittisella tasolla on tärkeätä huolehtia suomen kielestä. Eipä siinä ole erityistä fiksuutta, kun julkisuuteen on ilmaantunut meikäläisten koululaislasten englanninkielisen "kielikylvyn" ihastelua, jolloin suomi kielenä alkaisi jo säädä sivukieleksi. Kehoitukseni kuuluu: Pää pystyyn suomalaiset!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe