HS: osakeasunnossa loputon karaoke, vuosien piina

ok-suurvisiiri

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005891789.html

Arvoalueella arvotalon alakerran palveluissa joikataan Kotiviiniä tahattomassa kaanonissa. Asukas on nauttinut möykästä jo vuodesta 2012, ja vasta nyt juttua ollaan viemässä korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Ehkä jo 2022 saadaan päätös asiasta.

Kuva on otettu työssäkäyntiaikaan, jolloin iltaisin palveluita käyttävät ovat nukkumassa. Kun talon työssäkäyvät saapuvat koteihinsa, käyvät jo toiset alakerran palveluista hakemaan salkut ja kokoontuvat parvekkeelle availemaan ääntä ja röyhyttelemään norttia.

Laatuasumista arvoalueella!

16

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KT-elämäntapaintiaani

      Näin se menee täällä arvoalueen arvotalon arvoasunnoissa. Tämä on varsinaista elämänlaatua. Etätyöt ei paina eikä tarvitse ulkoiluttaa rotukoiraakaan (Suomen Pystykoiraa). Päivän suurin ponnistus tehdään aamulla varpusparvea pitkin posliinin reunoja puskiessa, helppo nakki! Sen jälkeen ei tarvitsekkaan tehdä mitään, paitsi käväistä alakerran palveluissa ja kantaa salkut parvekkeelle.

      Ryytykää te siellä isoissa OK-taloissanne vaan lumitöihin ja haravointiin ja varaavan takan lämmittämiseen ja lampaantaljojen tuulettamiseen. Ei kiitos minulle!!

      • kt-rontti

        Juuri näin, täälläkin arvoasunnossa parhaillaan availlaan ääntä salkkujen päällä istuskellen ja norttia makustellen.

        Päivällä muiden käydessä töissä oli niin hiljaista, että aijai, jai, huh huh. Kyllä kelpasi, en tehnyt muuta koko päivänä kuin käännyin 2 kertaa hetekalla ja kerran kävin hakemassa mellanin arvoasunnon olkkarin lattialla seisovasta jenkkikaapista.

        Teit muulle kotiviinnin maansiikoistaaa vaaaiiin....


      • rahaa-ja-rotua-on

        Rotukoira? Hahaaa.....Mullapa on slovakian kuvatsi.....eikä mitään pikkusinttejä.täytyyhän nyt sentään 189neliöistä okt taloa tampereen keskustassa oikea koira vahtia...luonnollisesti talo on velaton kuten normaalilla ihmisellä pitääkin olla.


    • kt-rui

      Huomenta! Alkaa olla pikkujouluaika! Alakerran palveluissa pidetään ekat pikkujoulut. Onneksi on pitkä piikki auki, käydään ryystämässä parit ja vetäisemässä Mombasat. Sitten kaupan kautta salkkuostoksille ettei yöllä iskisi jano, ja jälleen takaisin. Itselläni on jo 10 vuoroa jonossa, joista 7 Mombasaa ja 3 Kotiviiniä.

      Mitenkäs kassulla, pitääkö katsella musiikkiohjelmat telkusta kun ei pääse kavereiden kanssa esiintymään? Onko maanantaina taas työpäivä? Ei täällä! Aijai jai, ai!

    • HesanMeluhaitat

      Ihanaa maksaa itsensä kipeäksi mölyisästä asuinhuoneistosta.

      • Matuosakkeet

        Vuokratkaa osakekämppänne matuille....sossu maksaa hyvin.


    • mom-pasa

      Kerrostalo Helsingistä on ok, kunhan ei ole liiketiloja kivijalassa. Voihan sitä mompasaa jodlata tahattomassa kaanonissa vaikka ok-talon pihalla. Sellainen kun sattuu naapuriksi, turha soitella mihinkään, kun niistä risu-ukoista ei pääse eroon mitenkään laillisin keinoin. Lain mukaan niistä saa saman tuomion kuin ihmisistäkin, joka on kyllä oikeustajuni mukaan todella väärin.

    • Maksaitsesikipeeksi
    • ok-johtaja

      https://www.hs.fi/koti/art-2000005897495.html

      Arvotalon remonttia trendikkäässä kalliossa. Jutusta poimittua:

      "Kulkemista portaikossa helpottaa myös kattoon asennettu valaistus"
      " Uusiin oviin sitä vastoin saa kiinnitettyä jopa kunnon lukot"
      "Asukkaat voivat nyt jopa säilyttää tavaroitaan kellarissa"

      Nämä ovat ilmeisesti kasarmeilla jotain erityistä luksusta, kun ne erikseen mainitaan suomen suurimmassa sanomalehdessä.

      • KannattavaBisnes

        Kalliita remontteja


      • KT-elämäntapaintiaani

        ”Ihmiset oksensivat tänne. Koko käytävä haisi niin pahalta, että asukkaat pitivät talvellakin tuuletusparvekkeen ovea auki.”

        Huhhuh, aikamoista menoa kassulla. Lemu varmaan kulki korvausilman mukana postiluukusta kennoihin, jos postiluukussa oli hesari.


    • OKT-OMG

      Johtajat, palvelut, kaanonit, kassut uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Sama kirjoittaja kirjoittaa samoja toistuvia juttujaan eri nimimerkkien takaa. Temaattisesti pyöritään tutuissa jutuissa, esim. tämä varpusparvi-ilmaisu kertoo kyllä näin arviolta sadan viestin jälkeen jotain kirjoittajan mielenmaisemasta.

      Kaanonia ja etätyötä ja 10 minuutin matkan päässä Temppeliaukion kirkolla. Samaa varpusparvitekstiä viestistä toiseen. Palsta on lukukelvoton, jopa tämän sivuston kriteereillä.

      • nettiriippuvuus

        Heh, OKT-OMG eli Moga, mogadishun mies aurinkolahdesta, kiinni jäit housut nilkoissa!!!!
        Mahtaa viduttaa kun hinnat rommaa ja arvoton neukkukuutiosi mogadishussa rommaa, turha kadehtia täällä varakkaita ok-omistajia.
        Syvässä päässä on tilaa!!!


    • OK-Kurko

      OKT-OMG ei tunnusta elämän realiteetteja. Kassulla raikaa varpusparvet joka aamu, joska edellisiltana tyhjennetyt salkut pakottavat alapäässä eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin päästää varpusparvi valloilleen kopperon kylpyhuoneen posliinin reunoille.

      Samoin kennostoissa ei ole tilaa työskentelylle (muuta kuin keittokomeron 2-levyisen hellan päällä, jolloin hella saattaa mennä päälle vahingossa polvella), joten kasarmikeijolla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ajaa joka aamu ruuhkaisilla ja tunkkaisilla julkisilla välineillä etätyöpaikalle, jossa odottaa meteli ja häly. OK-taloissa taas on yleensä omat työhuoneet, jossa on rauhallista ja ergonomista, rotukoira (Suomen Pystykoira) ja varaava takka lämmittävät.

      Parhailla OK-isännilllä palstalla on todellakin matkaa vain 9,5km Temppeliaukion kirkolle omalta kiinteistöltä. Aijaijaijai, kyllä kelpaa, huhhuh.

    • ok-ylipäällikkö

      Korutonta kertomaa kasarmien varjoista. Tässä grillaillessa joutuu oikein puistelemaan päätään kun lukee näitä kauhutarinoita.

      Muistakaa siellä kassulla muuten, että parvekegrillaus on ankarasti kiellettyä.

      Täältä meillä hurauttaisi 10 minuutissa Tomppeliaukion kirkolle, jos vain sinne olisi jotain asiaa. Harvemmin on ollut. Ehkä pitäisi käydä joskus katsomassa kun arvoalueen arvotalojen asukit painivat kirkon portailla.

      Jaha, rotukoira (Suomen pystykoira) on näköjään käynyt lenkillä. Täytyy ottaa se kaveriksi terassille ja tarjota kunnon biitti sisäfilettä. Se on sen ansainnut vartioidessaan taloa.

      Huomenna täytyy poikkeuksellisesti lähteä etätöihin. On nimittäin tulossa vieraita Jackobürgista asti, käydään bisnekset läpi naamatusten ja syömässä jossain mukavassa ruokapaikassa. Onneksi etätöihin pääsee premium-autolla viidessä minuutissa.

      Kyllä kelpaa meidän vauraiden ok-ylipäälliköiden elellä, ai jai jai, huhhuh!

    • nettiriippuvuus

      Morjens Moga! Mitenkäs Mogadishussa eli aurinkolahdessa menee, vieläkö ottaa päähän kun hinnat rommaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4520
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      246
      2249
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1660
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      291
      1337
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1137
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1094
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1075
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      62
      1031
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      967
    Aihe