Suhteettomalta tuntuvat ylinopeussakot

ryöstetty

Olin työmatkalta tulossa klo 21 jälkeen vielä ja aamulla piti klo 7.00 lähteä taas. Henkilöautolla ja keikka odottaa.. ajelin pimeää tietä eteenpäin ja autossa hyvä valaistus. Ketään ei tule vastaan, suora tie ja asfalttia. 80km/h oli alueen tuntinopeus rajoitus. ajeleskelin about 90km/h, 4min. myöhemmin joku kaahaa perässäni seuraavalla suoralla ja ajelee perässäni pitkät päällä. no laskin nopeuden 80km/h ja ajattelin, että meneppäs ohi nopeammin. no, se keikkui siellä 5min. ainakin ja edelleen pitkät päällä, tällä kertaa auto oli 100m päässä minusta. No ajelin sitten 70km/h ja eikä se mene ohi. mä että jo nyt on perekele ja ajoin sitten 100km/h ja ajattelin että tuskin se jää, mutta kohta pääsen sivutielle ja sitä myden tuskinseuraille... kääntyessäni lykkäs vilkut päälle.. oli mitannu 102km/h 80km/h alueella.

Poliisi kyseli, että kuis nyt sillee.. Olivat kiinnittäny huomiota että ajelin 10km/h ylinopeutta. Sanoin takasin, että mitä vittua te roikutte perseessä pitkät päällä? Olettekos aivan mielenvikasia ja miksi? Te sen aiheutitte.. naispoliisi lässytti jotain liikennesäännöistä, niin tokasin, että turpaan pitäs antaa tuommosille.

640e sakkoa.

Mitä opin tästä.. jatkossa jos joku tuntuu seuraavan, pysähdy tienlaitaan ja ota joku ase esille. Eivoi tietää kuka seuraavaksi ryöstää. Ryöstöltä tuntuu sakotkin! Sama kun ei ois kahteen viikkoon tehny töitä.

6

169

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jurrrrristi

   Jos ylinopeutta olisi ollut 80 km/h alueella 15- 20 km/h olisi seurannut 200 euron rikesakko. Yli 20 km/h menevät sakotetaan päiväsakoilla. Nyt rikesakkoraja ylittyi niukasti. Ainoa, mitä asian vuoksi voi tehdä on valittaa 30 vrk:n kuluessa. Joutilas voi odotella valituksen käsittelyä käräjäoikeuden aulassa vaikka päivän, mutta työssä käyvälle se tuskin kannattaa. Valittajan riskinä on myös, että hän häviää jutun käräjillä. Silloin sakon lisäksi joutuu maksamaan myös syyttäjän oikeuteen pyytämien poliisien todistajanpalkkiot.

   Liikennesakko jää aina muistiin ja kortti kuivuu vähintään kuukaudeksi, jos sakkoja, tai rikesakkoja tulee kolme vuoden, tai neljä kahden vuoden sisällä.

   Jos poliisit vetävät herneen nenäänsä, niin heidän uhkailustaan joutuu aina käräjille.

  • poliisihoitaa

   Tee rikosilmoitus poliiseista. Pitkät valot päällä ei saa ajaa toisen perässä, joten he vaaransivat liikenneturvallisuutta. Liekö myös virkavelvollisuuden rikkomista?

   • Gäddasta

    Otit sitten tosissaan aloittajan kertomuksen. Hän kertoi, että poliisit ajoivat pitkät valot päällä 100 metrin päässä. Jos poliiseilta kysytään, niin he todennäköisesti kertovat, että ajoivat 300 metrin päässä. Arvaapa, kumpaa syyttäjä uskoo, jos asia hänelle menisi ? Poliisit myös vastaisivat samalla mitalla, tekisivät rikosilmoituksen uhkailusta virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Siitä pukkaisi vankeutta 4 kk - 4 vuotta.


   • ryöstetty
    Gäddasta kirjoitti:

    Otit sitten tosissaan aloittajan kertomuksen. Hän kertoi, että poliisit ajoivat pitkät valot päällä 100 metrin päässä. Jos poliiseilta kysytään, niin he todennäköisesti kertovat, että ajoivat 300 metrin päässä. Arvaapa, kumpaa syyttäjä uskoo, jos asia hänelle menisi ? Poliisit myös vastaisivat samalla mitalla, tekisivät rikosilmoituksen uhkailusta virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Siitä pukkaisi vankeutta 4 kk - 4 vuotta.

    Poliisivaltio tästä on tulossa. Mitään ei saa tehdä, aivan normaalisti ajoin tieliikenteessä ja ketään vaarantamatta. Poliisit siellä häsläsi tieliikenteessä pitkien valojen kanssa, ajelivat perässä ja ajattivat.

    Siksi tää kaikki tuntuu hemmetin kohtuuttomalta. Luotto yhteiskunnan viranomaisjärjestelmään romuunttui kertaheitolla.

    Lähin oikeussali 70km päässä, no eipä kannata joo lähteä päiväksi istumaan asian kanssa. Kysyin tuttavalta, asianajaja, mitään näyttöä ei tule olemaan heidän itsekriminointisuojansa vastaan.


  • kaahailemisiin

   Elämänkolhima olisi perustellusti voinut nostaa nopeutensa yli kahdensadan. Ei olisi maija enää kiusannut. Tuo avauksesa kuvattu kuullosti tosiaankin hengelle vaaralliselta ja "ylinopeus" oli hätävarjelua.

   Höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh ...

  • aina_mun_pitää

   " Ryöstöltä tuntuu sakotkin! Sama kun ei ois kahteen viikkoon tehny töitä."

   Niin tuntuukin. Kannattaa pitää joka kukausi pari viikkoa vapaata töistä, niin tuon sakkorysänkin saa sillä kierrettyä. Se on aivan varmasti sillä aikaa aina.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   508
   2912
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2321
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2015
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1693
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   343
   1674
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1231
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1063
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1026
  9. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   985
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   866
  Aihe