Suhteettomalta tuntuvat ylinopeussakot

ryöstetty

Olin työmatkalta tulossa klo 21 jälkeen vielä ja aamulla piti klo 7.00 lähteä taas. Henkilöautolla ja keikka odottaa.. ajelin pimeää tietä eteenpäin ja autossa hyvä valaistus. Ketään ei tule vastaan, suora tie ja asfalttia. 80km/h oli alueen tuntinopeus rajoitus. ajeleskelin about 90km/h, 4min. myöhemmin joku kaahaa perässäni seuraavalla suoralla ja ajelee perässäni pitkät päällä. no laskin nopeuden 80km/h ja ajattelin, että meneppäs ohi nopeammin. no, se keikkui siellä 5min. ainakin ja edelleen pitkät päällä, tällä kertaa auto oli 100m päässä minusta. No ajelin sitten 70km/h ja eikä se mene ohi. mä että jo nyt on perekele ja ajoin sitten 100km/h ja ajattelin että tuskin se jää, mutta kohta pääsen sivutielle ja sitä myden tuskinseuraille... kääntyessäni lykkäs vilkut päälle.. oli mitannu 102km/h 80km/h alueella.

Poliisi kyseli, että kuis nyt sillee.. Olivat kiinnittäny huomiota että ajelin 10km/h ylinopeutta. Sanoin takasin, että mitä vittua te roikutte perseessä pitkät päällä? Olettekos aivan mielenvikasia ja miksi? Te sen aiheutitte.. naispoliisi lässytti jotain liikennesäännöistä, niin tokasin, että turpaan pitäs antaa tuommosille.

640e sakkoa.

Mitä opin tästä.. jatkossa jos joku tuntuu seuraavan, pysähdy tienlaitaan ja ota joku ase esille. Eivoi tietää kuka seuraavaksi ryöstää. Ryöstöltä tuntuu sakotkin! Sama kun ei ois kahteen viikkoon tehny töitä.

6

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jurrrrristi

      Jos ylinopeutta olisi ollut 80 km/h alueella 15- 20 km/h olisi seurannut 200 euron rikesakko. Yli 20 km/h menevät sakotetaan päiväsakoilla. Nyt rikesakkoraja ylittyi niukasti. Ainoa, mitä asian vuoksi voi tehdä on valittaa 30 vrk:n kuluessa. Joutilas voi odotella valituksen käsittelyä käräjäoikeuden aulassa vaikka päivän, mutta työssä käyvälle se tuskin kannattaa. Valittajan riskinä on myös, että hän häviää jutun käräjillä. Silloin sakon lisäksi joutuu maksamaan myös syyttäjän oikeuteen pyytämien poliisien todistajanpalkkiot.

      Liikennesakko jää aina muistiin ja kortti kuivuu vähintään kuukaudeksi, jos sakkoja, tai rikesakkoja tulee kolme vuoden, tai neljä kahden vuoden sisällä.

      Jos poliisit vetävät herneen nenäänsä, niin heidän uhkailustaan joutuu aina käräjille.

    • poliisihoitaa

      Tee rikosilmoitus poliiseista. Pitkät valot päällä ei saa ajaa toisen perässä, joten he vaaransivat liikenneturvallisuutta. Liekö myös virkavelvollisuuden rikkomista?

      • Gäddasta

        Otit sitten tosissaan aloittajan kertomuksen. Hän kertoi, että poliisit ajoivat pitkät valot päällä 100 metrin päässä. Jos poliiseilta kysytään, niin he todennäköisesti kertovat, että ajoivat 300 metrin päässä. Arvaapa, kumpaa syyttäjä uskoo, jos asia hänelle menisi ? Poliisit myös vastaisivat samalla mitalla, tekisivät rikosilmoituksen uhkailusta virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Siitä pukkaisi vankeutta 4 kk - 4 vuotta.


      • ryöstetty
        Gäddasta kirjoitti:

        Otit sitten tosissaan aloittajan kertomuksen. Hän kertoi, että poliisit ajoivat pitkät valot päällä 100 metrin päässä. Jos poliiseilta kysytään, niin he todennäköisesti kertovat, että ajoivat 300 metrin päässä. Arvaapa, kumpaa syyttäjä uskoo, jos asia hänelle menisi ? Poliisit myös vastaisivat samalla mitalla, tekisivät rikosilmoituksen uhkailusta virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Siitä pukkaisi vankeutta 4 kk - 4 vuotta.

        Poliisivaltio tästä on tulossa. Mitään ei saa tehdä, aivan normaalisti ajoin tieliikenteessä ja ketään vaarantamatta. Poliisit siellä häsläsi tieliikenteessä pitkien valojen kanssa, ajelivat perässä ja ajattivat.

        Siksi tää kaikki tuntuu hemmetin kohtuuttomalta. Luotto yhteiskunnan viranomaisjärjestelmään romuunttui kertaheitolla.

        Lähin oikeussali 70km päässä, no eipä kannata joo lähteä päiväksi istumaan asian kanssa. Kysyin tuttavalta, asianajaja, mitään näyttöä ei tule olemaan heidän itsekriminointisuojansa vastaan.


    • kaahailemisiin

      Elämänkolhima olisi perustellusti voinut nostaa nopeutensa yli kahdensadan. Ei olisi maija enää kiusannut. Tuo avauksesa kuvattu kuullosti tosiaankin hengelle vaaralliselta ja "ylinopeus" oli hätävarjelua.

      Höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh höh ...

    • aina_mun_pitää

      " Ryöstöltä tuntuu sakotkin! Sama kun ei ois kahteen viikkoon tehny töitä."

      Niin tuntuukin. Kannattaa pitää joka kukausi pari viikkoa vapaata töistä, niin tuon sakkorysänkin saa sillä kierrettyä. Se on aivan varmasti sillä aikaa aina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1689
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1574
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1168
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe