6 paivan kiskonnasta surkea olo

Viinimiesvm68

Lomalla vedetty lahinna viinia ja olutta 6 paivaa aamusta iltaan. Homma alkoi viime viikonloppuna suht rauhallisesti. Sunnuntaista asti oltu yksin kotona ja aamuisin aina ensin viinia jotta herailee. Sitten olutta pitkin paivaa. Eilen aloitin jo aamuviidelta, mutta pistin pelin poikki iltapaivalla. Sankyyn seitsemalt, missa vietetty lahes 24 tuntia. Vatsaan sattuu, pienikin liike lahes ylimainen ja paassa heittaa. Tallaisia putkia oli aikoinaan lahes kerran kuussa. Nyt taman vuoden eka ja vihoviimeinen. Sohvalla yritan syoda banaania, saa nahda tuleeko ylos. Kadet vispaa kunnolla.

5

102

  Vastaukset

  • Olethan muistanut noudattaa lääkärien suositusta? 17 alkoholiannosta vuorokaudessa on virallinen suositus, ei enempää eikä vähempää.

  • Jos käet vispaa noin kamalasti miten tänne kirjoittaa pystyy?
   Mullakin viikon putki ja vitutus, kämppä sekaisin ja rahat menny, mut tää on tuttu juttu jo.

   • Onks tää sit se sun juttus vai?


  • 6:n viikon kiskonnasta 2 viikkoa kestävä, hutera olo. Toistuu vuosittain kahdesti. Keväisin ja syksyisin.
   Kuuri halpenee hiljalleen koska vuosien myötä tarvittavien ainesten tislattu osuus pienenee ja kokonaisnestemäärä vähenee.
   Maksan ALAT lukema herjaa muutaman viikon lopettamisen jälkeen.

  • Kaupassa kaksi edellä ollutta osti olutta reippaamman puoleisesti. Itse ollut kuivin suin 37-päivää kun ajokortti vietiin lääkärin lausuntoon vedoten. Kuivasta suusta huolimatta väsyttää, ei edes jaksa puhua työstä. Taitaapi olla lääkityksellä jotakin osaa asiaan. Lääkärin mukaan minulla on alkoholiriippuvuus. Eihän täällä ole edes tyhjiä tölkkejä ollut kuukauteen. Tarvitsen kuulemma monimuotoista kuntoutusta. Tuossa kauppareissut tehnyt kävellen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4413
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   124
   3727
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1077