Jos me kaikki puhuttaisiin

MoidoHeidopalstakiinni

Jos keskusteltaisiin Kasvokkain asiat kyseisen ihmisen kanssa eikä täällä palstalla tuntemattomille asiat vois olla selkeitä.
Itse tykkään keskustella ihmisen itsensä kanssa, en palstalla anonyyminä anonyymien kanssa. Minun mielestä Ihmisten keskenäiset asiat eivät tänne kuulu.

ja täällä paljon negatiivista haukuntaa. Uskallatteko sanoa kyseiselle ihmiselle saman mitä tänne kirjoitatte? Kokeilkaapa joskus!!
Mut hei jokainen tavallaan. Mun juttu tälläinen palstailu ei ole.
Moidoheido!#palstastaero ;)

6

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yllätysmiehillekö

      Mä voisin omalta näkökannaltani vastata ja omien kokemusten valossa, että ite ainakin oon törmännyt jollakin tapaa puhumattomiin miehiin. Ihan sama vaikka suhteessakin olisi. Toinen voi kuunnella, tai no aito kuunteleminenkin on taito siinäpä se. Jos omat kokemuksesi ovat sellaiset, että puhumisesta ei oo mitään hyötyä, puhut kuin tyhjille seinille ja itse joudut kaikki asiat muutoinkin ratkaisemaan niin miten siinä voi edes huomioida toisen näkökulmia ja eikö se silloin oo ihan sama puhuuko vai ei.

    • ed---------

      Kuinkahan paljon paskaa kirjotettu.... En tykkää tälläsestä uudesta normista että asiat on käytävä täällä ja riitautettava ja kaikkee. Olla täällä ensin haukuttavana ja sit olevinaan asiat on jollain tolalla. En väitä että näin ois mut kun seuraa keskusteluja niin tollasta se tuntus olevan. Aika suoraan sanotaan asiat ja mikäänhän ei ikinä riitä tai kelpaa kun se vaan jatkuu ja jatkuu täällä.

    • AnneAinaAnkeinen

      Eipä tulis mieleenkään haukkua kaipaamaani Ihmistä anonyymistikään.
      Enkä mä semmosia kaipaakaan, joita voin, ja ihan aiheesta, muutenkin vapaasti haukkua. Anonyyminä se haukkuminen on vaan paljon kivempaa, ku ehän mä suurta osaa niistä haukuttavista ole ikinä itse edes tuntenut enkä todellakaan halua koskaan tunteekaan. Nehän mun elämääni on ittensä väkisin tunkenu. ;)
      Ps. Ja kaikista Nuijin toi ap, ku vuoskausia ite notkunu tälki palstalla tavallaan. ;)

      • ed---------

        Mua pidetty trollina vaikka olen vain kritisoinut tätä koko käytäntöä josta kerroin tähän ketjuun. Sama se kyllä ja kyl mä oon trollanutkin mut just siks että miten täällä voi käydä mitään kunnon keskustelua jos yleinen ilmapiiri on se mitä se on. Mä en haluis ees tietää mistään draamasta mitä täällä on muka syntynyt kun sehän on pelkkää teoriaa. En haluu käydä täällä mitään yleistä diipadaapa keskustelua ja tulla sen kautta olevinaan tunnetuks. Välillä tunne kuin pitäs vaan väkisin olla sellanen että tässä jotain tapahtuis. Pakko olla samaa ku muut..


    • 2.7.tunnustajaneiti

      Jotain olen kertonut. En ole ihan kaikkea tunteita ja ajatuksia hänelle kertonut. Miettinyt onko suotavaa tai haluaakokaan enempää kuulla. Jännittääkin mielettömästi kertoa.
      Ehkä ajatusten kirjoittaminen tänne on vähän selkiyttänyt mietteitäni vaikka olisinhan voinut muistioon ne kirjoittaa. Mutta tänne kun eksyin niin olen saanut lukea monien muiden samassa tilanteessa olevien tekstejä ja toiset ovat vastanneet niin että olen saanut rohkeutta kertoa tunteeni👍
      vaikka se ei johdakaan/johtanut suhteeseen(minkä tiesinkin).
      Tullut hieman vapautuneempi olo.
      Aion kertoa vielä kaiken lähiaikoina

    • Palstalle on paikkansa. Itse otin yhteyttä kaivattuuni ja sain kylmää vettä niskaan. Tunteeni häntä kohtaan eivät siitä huolimatta kaikonneet. Kiva että on paikka jossa voi kertoa tunteistaan anonyymisti kaikesta palstan paskasta ja trollauksesta huolimatta.

      Ilkeitä ja turhanpaivasiä ihmisiä on maailma pullollaan, niin myös palstalla. Ja ehkä juuri palstalla enemmän kun voi tuntemattomana purkaa pahaa oloaan tänne. Kuten ap asian ilmaisi - jokainen tavallaan.

      Henkilökohtaisesti palsta on minulle pienen pieni henkireikä jonne voin purkaa tuntojani kenenkään välittämättä.. jokainen tyylillään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      311
      3601
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      267
      2068
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1439
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1343
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      92
      1309
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1197
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      47
      1014
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      914
    Aihe