Haamuhoitajat

terveysfirmanpomo

Miksi hoitajat eivät uskalla käräyttää nimettömänä yksityisten terveysfirmojen haamuhoitajia? Firmojen omistajat pitäisi tuomita pariksi vuodeksi vankilaan ja laittaa sellasen kaverin kanssa selliin, että lakiarikkovista tehtäisiin linnassa morsian.

14

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leipäläpi

      Mikä on haamuhoitaja? Onko se sellanen että läpi näkkyy?

    • gergerhrhr

      Haamuhoitaja on sellainen hoitaja, joka ei ole todellisuudessa töissä, vaikka vuorolistassa olisi hänen nimi. Haamuhoitaja voi olla kuollut hoitaja, entinen työntekijä, keksitty työntekija tai joku vapaalla oleva henkilö. Tämä on yleistä monissa yksityisissä isoissa terveysfirmoissa, joiden tehtävä on takoa johtajille mahdollisimman paljon rahaa. Riistofirmoja on monia kuten Attendo, Mehiläinen Esperi care jne, jne...

    • terveyspomotvankilaan

      Ei muuta kuin rikosilmoitus poliisille, niin saadaa niitä rahanahneita johtajia linnaan ja heistä voidaan siellä tehdä morsiamia.

    • hyshysss

      Miksei poliisi puutu? voidellaanko heidät hiljasiks??

      • somero

        Voidellaan. Samassa pöydässä kaikki lainrikkojat.


    • Nytkapinajaäkkiä

      Kansan pitäisi enemmän olla huolissaan heidän omaisista ja niistä ketä omaisia hoitaa. Itse en ainakaa n haluaisi missään tilanteessa, että esim. minun äitiäni tai isääni hoidettaisiin jossain veroparatiisiherrojen hoitokodeissa. Herätkää nyt hyvät ihmiset!!! Miksi ei kukaan uskalla ottaa asiaan mitään kantaa!!!! Hä!!!!!! Pitää panna joukkovoima liikkeelle, nii saadaan asialle tehtyä jotakin. Ei voi todellakaan olla oikein, että ihmisten terveydellä leikitään ja jotkut saavat siivä vielä voittoa miljoonittain, kuten Attendo, Mehiläinen jne.

    • emmäääää

      Eurajokilaiset nyt ainakin ovat sellaisia pelkureita, ettei kukkaan mittää uskalla.

      • Satakunnanshoitopiiri

        Haamuhoitajat ovat sairaanhoitopiirin palkkaamia rikollisia, jotka murtautuvat ihmisen kotiin hänen poissaollessaan vaientamaan ihmisiä myrkyttämällä kaikki mahdolliset paikat. Näin he vaientavat henkilöita jotka ovat sairaanhoitopiiriä oikeuteen vaatimassa rikoksistaan.


      • Mafia

        Ovat myös murtautuneet sisään piikittämään nukkuvaa ihmistä. Ja poliisi suojelee näitä rikollisia koska he ovat samaa syndikaattia.


    • vaviskaajohtajat

      Itse ainakin käräytin muutaman. Linnassa miehistä tehdään morsiamia. Mulla pari tuttua tyyppiä linnassa jo odottaa heitä.

    • GsP1

      Miksi omaiset eivät pidä huolta toisistaan?
      Ihmettelen asiaa. Tosin minustakaan ei
      pidetä.

    • kannattaisikomiettiä

      Riippuu tietysti omaisista. Kun omaiset ovat päänsä juoneita alkoholisteja joille päivittäinen viina on tärkeämpää kuin oman perheen tai lapsen hyvinvointi, asia on selvä. Tosin tulee muistaa, että se mitä lapsilleen tekee tulee takaisin viimeistään siinä vaiheessa vanhemmista tulee vanhuksia. Tämä on unohdettu. Kaltoin kohdeltu lapsi muistaa sen koko elämänsä ajan. Ja tulee kohtelemaan vanhempiaan aivan samoin.
      Tässä varmasti eräs syy siihen miksi tapahtuu paljon perhesurmia, joissa lapsi surmaa vanhempansa, ja joita näkee otsikoissa lähes päivittäin.
      Ennen ei tällaisia tapahtunut. Silloin kun lapsia vielä kasvatettiin, perheet pysyivät koossa ja vanhemmat olivat säädyllisiä.
      Kun holhousyhteiskunnassa eletään, olisiko syytä laittaa nuoripari ensin kuulusteluihin ennen kuin heille annetaan avioliittoon astumiseen lupa. Sen jälkeen perhevalmennuskurssille, että saadaan työllistettyä taas muutama tyhjäntoimittaja kukkahattu lässyttämään virastoihin kovalla vuosipalkalla.

    • satakunnankansa

      Alle viisikymppiset lapset eivät ole tänä päivänä riittävän aikuisia perheen perustamiseen. Ihan täysiä mukuloita. Ja sen jälkeen ovatkin jo liian vanhoja lapsentekoon. Hyvä niin, ajatellen liikakansoittumista. Mutta naimisiin toki, mikäs siinä. Mikä sen mukavampi kuin antaa aikaa puolisolleen ja itselle, ei tarvitse sitä kelvottomiin mukuloihin haaskata. Sellaisia niistä kuitenkin tulee kun ei osata eikä viitsitä niitä kuitenkaan kasvattaa.

    • Hoitaja44

      Haamuhoitajat ovat onneksi tulleet esiin, se siitä rahanahneuden touhusta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe