Minun kiusattu pikkuveli kiusaa minua

witutuss

Hei!
Olen 14-vuotias poika ja minun pikkuveljeni koko ajan kiusaa ja häiriköi.

Minun pikkuveljeni on 11-vuotias ja hänellä ei ole kavereita ja häntä koko ajan kiusataan koulussa. Kaikki alkoi siitä, että hänen paras kaverinsa tuli kyläilemään meillä ja tuli kateelliseksi meidän taloudellisesta hyvinvoinnista. Tämän takia, hänen entinen paras kaverinsa ja hänen kaverit rupesivat kiusaamaan käytävillä. Ollaan koululle yritetty sanoa asiasta ja yritetty selvitellä, mutta siitä ei tule yhtään mitään.

Hänelle on nyt syntynyt käsite, jossa hän kuvittelee ettei tarvitse kavereita.

Hän on tätä kiusaamista purkanut siitten minuun, isoveljeen. Itse kuvittelen olevani täysin syytön, mutta hän syyttää minua koska lyön. Totta kai lyön, jos minun päälle käydään tai tarpeeksi vittuillaan, en minä semmoista jaksa vaikka minulle sanotaan että olen "vanhempi."

Eilen illalla tapahtui näin, että hän oli taas ruvennut ärsyttämään minua ja oli syönyt lempimyslini. Olin 10 minuuttia hiljaa reagoimatta, kunnes kysyin häneltä, että miksi hän kiusaa minua. Hän vastasi, että siksi koska hän vihaa minua. Loukkaanuin tästä itse, mutta en näyttänyt sitä hänelle. Sanoin hänelle, että kerran kun hänellä ei ole niitä kavereita niin kiusaa koulussa niitä kiusaajia. Kuluu energia niihin kiusaajiin ja minua ei tarvitse enää kiusata.

Lähdin kylpyhuoneesta pois kunnes hän juoksi itsekin pois ja kävi minun päälle. Revin hänet irti minusta ja sitten hän heitti minua isolla muovikannulla. Sitten suutuin niin paljon, että tarrasin hänestä kiinni ja paiskasin lattialle ja hän rupesi sitten huutamaan aivan perkeleesti. Hän sanoi minua mm. psykopaatiksi, hulluksi, narsistiksi ja minä sanoin hänelle, että hän on kiusaaja ja sadisti kertoen molemmista mitä ne tarkoittaa ja syytin häntä niistä ja hänelle tuli itkupotkuraivari ja hän sanoi minulle että olisipa se muovikannu osunut päähän. Hän olisi iloinnut siitä, että olisin kuollut.

Kysyen vaan, että voiko mua sanoa hulluksi, psykopaatiksi, narsistiksi tai lellityksi, koska minulle ei raivota jos hän itse aloittaa 99% kaikista riidoista?

3

146

  Vastaukset

  • Pikkuveljesi tarvii apua ja se on teidän vanhempien vastuulla hoitaa tilanne. Pikkuveli purkaa tosiaan pahan olonsa sinuun kun häntä kiusataan eikä se ole oikein. Nyt vanhemmat on ratkaisu tähän puhukaa.

  • Minuakin kiusattiin koulussa, onneksi kiusaaminen ei mennyt kovin väkivaltaiseksi, muutaman kerran jousin painimaan ja hävisin painimatsin koska en viitsinyt pistää hanttiin kovin paljoa, siitä olisi seurannut vaan kovempi kiusaaminen. En oikeastaan välittänyt vaikka haukuttiin. kotona vaan treenasin itseäni, etunojapunnerruksia, harjoittelin myös karatepotkuja, asuimme omakotitalossa ja autotalliin taa laitoin roikkumaan naruun ison säkin jossa oli kaikenlaista pehmustetta ja vähän hiekkaa, tällaista säkki potkin väsymiseen saakka ja hakkasin nyrkeilläni, tulisin siinä nopeaksi ja ketteräksi, välillä laskin säkin niin alas että voin treenata potkuja myös maassa ollessani, olisin voinut lyödä kiusaajani maahan milloin vain mutta en halunnut, kiusaamista jatkuin ammattikoulussa, siellä pahin kiusaajani saikin tuntea kerran raivoni ja kiusaaminen loppui siihen ja ei mennyt kauan kun kiusaajani jostain syystä katosi koulusta, en tiedä mihin meni ja miksi. Kiusaaminen jatkui armeijassa mutta siellä taas en pistänyt kiusaajilleni hanttiin mutta sitten työssä kun esiintyi kiusaamista niin annoin kiusaajalle samalla mitalla, oikeastaan talutin nurkan taa ja vedin kuonoon ja pyysin kyllä anteeksi ja selitin että yritä nyt ymmärtää miksi tällainen ja lisää tulee jos ei kiusaaminen lopu, eräässä työpaikassa kiusaaminen oli esim. työkoneiden ja tehdyn työn sabotoimista ja kiusaaja oli pyrkyri joka halusi tavallista duunaria korkeammalle ja minä satuin tulemaan siihen työpaikkaan ja olin hänelle uhka vaikka en itse pyrkinyt mihinkään parempaan duuniin mutta kun työnjohto tiesi minun meriitit niin antoivat mulle sellaisia tehtäviä joita tämä kiusaaja/sabotööri juuri halusi, no onneksi kävi tuuri että pääsin työelämästä pois ja jälkeen päin sain tietää että kyseinen kiusaaja oli saavuttanut sen mitä halusi eli pyrkyri nousi tavallista duunaria ylemmäs.
   Kaikille joita kiusataan voin sanoa ettei kannata välittää, pitää päänsä hyvin kylmänä niin ympärillä oleva joukko kyllä näkee kuka siinä tilanteessa on se kovin ja se ei suinkaan ole se kiusaaja, yleensä ne ympärillä olevat jotka hiljaa vaan seuraa ovat kiusaajan puolella ja niitä aina löytyy.

  • Jaksaisitko ajatella (edes hetken) olevasi ylpeä siitä, että pikkuveljesi luottaa sinuun? Niin paljon, että uskaltaa purkaa sinuun pahan olonsa. Ei sinun kynnysmatoksi tarvitse ruveta, mutta nyt jo vaikuttaa siltä, että olet hienosti ymmärtänyt pikkuveljesi törkeälle käytökselle syyn.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   584
   9252
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1139