Koska sait viimeksi Suomessa naista?

KasipalloJack

Millaisella saannilla Suomessa? Nollakerhossa koko ikä ? Teitä nollakerhomiehiä onkin Pattaya pullollaan.

Miltä tuntuu kun ainoat seksikokemuset on maksullisilta?

43

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitessittensuupannaan

      Huhujen mukaan Tallinnassa sellainen PerusPattayaPoi eli kamala läski ja paha haju, alkoholiongelma, ruma, mustat hampaat jne jne ei enää saa edes rahalla.

      Näin ne portit sulkeutuu hylkiöiltä. EI kauaa enää kelaraha riitä pimpsaan Pattayallakaan jos on ihan alinta rupusakkia niinkun suomalaiset luuserit Pattayalla on.

    • YksinäinenpörröpääSuomi

      Sinä olet viisas mies. Osaat viestitellä itsesi kanssa sujuvasti, mikäs siinä jos kavereita ei ole, eikä kukaan ole töihinkään käynyt kotoa hakemassa.

      Yksinäinen mies vaihtelee ajatuksiaan itsensä kanssa Lauantai aamuna? Eikö olekkin hienoa kun saa joltain tuntemattomaltakin huomiota? Tiedän tarkkaan mikä riemu sydämmessäsi on, kun huomaat että joku muukin kun sinä itse on vaivautunut vastaamaan typeriin avauksiisi.

      • TarkkaTietäväinen

        Tiedät tarkkaan, hyvä, annan sinulle riemua.


      • Naisen.aivot

        Nainen se on eikä mies.


    • ViaX

      Maksulliset eivät ole minulle ainoita seksikokemuksia mutta parhaita silti. Heistä saa muutakin seuraa kuin seksiseuraa eivätkä perään hauku.Maksaa toki hieman mutta.....maksaa se lahnakin
      Esitänkin nyt vastakysymyksen : Kumman valitsisit seksikumppaniksi.Pitkäsäärisen kaunottaren vai lahnan?

      • Googlestakatsoin

        Mistä löydät Thaimaasta pitkä säärisen, lähin maa mistä niitä löytyy on korea.


      • öööööö

        pitkÖsääristä laiffille saatana ku ei edes kiälioppia osaa


      • RobertKaihomieli
        öööööö kirjoitti:

        pitkÖsääristä laiffille saatana ku ei edes kiälioppia osaa

        Lerppa niitä Gambiasta hakee, se on jahdilla helppo purjehtia sinne ja nyt ei hammaslääkäri kelpaa, vaan oikeaa noitatohtoria ertsii.


      • Ertsii
        RobertKaihomieli kirjoitti:

        Lerppa niitä Gambiasta hakee, se on jahdilla helppo purjehtia sinne ja nyt ei hammaslääkäri kelpaa, vaan oikeaa noitatohtoria ertsii.

        ERTSII eihän näitä voi edos lukea


      • RobertKaihomieli
        Ertsii kirjoitti:

        ERTSII eihän näitä voi edos lukea

        Näin itse PerseiBalliNumba lukutaidottomana kommentoi, hyvä, että jotain osaa kirjoittaa, vaikka lukeminen ja sen ymmärtäminen jäi apukoulussa oppimatta.


    • Lemmenkäinen

      Oliskohan ollut 90-luvun lopulla,Saksalassa metsätien varrella, omaa vaimoa mersun takapenkillä :-*

      • nollakerhonmies

        170 kiloa sitten ja vaimokin otti pallomahan 120 kg merkkipaalulla hatkat?


    • 64NumBaIl63

      .. no resut.. se riippuu mitä tarkoitetaan naisen saannilla. mä saisisin kahdesti viime yönä naista.. jos molemmat vaipanvaihdot lasketaan parakodissa. tarttunut tämä turunmurre jo meikämaunoon.. kaks tuntii vielä aamupuuroon ja kauhee nälkä

      • hehehehee

        Oikea havainto.


      • plävenjutut

        On tuolla Persläpilerpalla jutut, siellä kunnan tarjoamassa, sosiaalitoimen rahoittamassa huoneessaan kaikkea pask.. raapustaa jatkuvasti tänne.


    • NumBallRehellinen

      Näin NumBallina ja Senseinä tahdon viimein kertoa totuuden, ikinä en ole naista saanut ja peiliin katsoessani ymmärrän kyllä vähän asiasta, jota lukuisa joukko lääkäreitäkin on ihmetellyt, miten noin lihava, apinaa muistuttava, älykkyysosamäärältään alle 50 jäävä, vielä kenties ihmiseksi, ainakin osittain luokiteltava hylkiö on vielä oppinut palstalle kirjoittamisen taidon. Sitä eivät ihmettele lainkaan, etten naiosta ole saanut, pitävät sitä selviönä.

      • Sensei--

        Kovin täyttää sun mieles naisensaanti ja muu tuollainen, mutta jatka Poju toki kun kerran sitä tahdot harjoittaa.
        Et aivan viisaimpia taida olla siellä.


      • Sensei-- kirjoitti:

        Kovin täyttää sun mieles naisensaanti ja muu tuollainen, mutta jatka Poju toki kun kerran sitä tahdot harjoittaa.
        Et aivan viisaimpia taida olla siellä.

        Sama asia, minä olen kanssa ihmetellyt, miten joku voi kirjoittaa jostakin
        naisen saannista ja oma kaunis vaimo katselee, kun kirjoitat vai ?
        Vastaa nyt siihen kysymykseen, oletko edes käynyt Thaimaassa ja miksi tulit tälle
        palstalle.... Kerro kokemuksia ja kerro paikkoja missä olit ja silleeee !


      • pmJuhaOulunläheltä
        Sensei-- kirjoitti:

        Kovin täyttää sun mieles naisensaanti ja muu tuollainen, mutta jatka Poju toki kun kerran sitä tahdot harjoittaa.
        Et aivan viisaimpia taida olla siellä.

        Kas vain, lerppa itse vastasi omiin kokemuksiinsa nojautuen, mutta se on ymmärrettävää, kuitenkin kaltaiseltaan yhteiskunnan ylläpitämältä hylkiöltä.
        Seuraavissa hallitusneuvotteluissa tulen ottamaan asian esille, että pahimmin syrjätyneet, kuten ko. lerppa saataisiin nopeasti pois saastuttamasta yhteiskuntaa ja loppuiäkseen pakkohoitoon, ilman internettiä.


    • vanha_panomies

      Ei mahdu paksuun päähäni lähteä jonnekin Pattayaan pimpsan perässä.
      Jos on niin kova puute kuten joillakin tuntuu olevan , niin löytyyhän sitä maksullista Helsingin keskustassakin. Hyvin pukeutuneet naiset päivystää valomerkkien aikaan yökerhoissa ja panevat kyllä merkille yksin seisoskelevat aikamiespojat. Siitä se lähtee kun typykkä tulee ja sanoo: tarjoa mulle yksi valkkari...Bordelleja on ainakin kaksi Helsingin keskustassa , tavallinen suomalainen nimi ovessa, mutta sisällä kansainvälinen riemuriihi.

      • Domppaa

        Ja ilmaiseksi et sinäkään saa?


      • vanha__panomies
        Domppaa kirjoitti:

        Ja ilmaiseksi et sinäkään saa?

        Enimmäkseen ilmaiseksi, mutta ylläoleva teksti on tiedoksi peräkamarin tumputtaja pojille.


    • kotiäideistä_parhain

      Naapurin rouvaa sain eilen iltapäivällä. Sen nörtti nössö hissu tasa-arvoaviomies on työmatkalla jossakin, ja lähes nymfo vaimonsa kaipaa hoonausta päivittäin. Lapset päiväkodissa ja äiti muuten vaan hoidossa.

      • ViliRunkkari

        Nymfoille laatu ei ole tärkeä, kelpaa kaikki liikkuva.


      • kotiäideistä_parhain

        No en mä mitään laatua lupaakaan. Kunnon poljentaa ja rojut ränniin. Joko ykköseen, tai joskus jopa kakkoseen. Yhan hyvät kyydit siltä saa.


      • EiLaatuaLuvassa

        Rojut ränniin tyypit sopii hyvin Pattayan matkailijan perusprofiiliin ilmoittaen poljentansa matkailupalstalle.

        Ei todellakaan laatua.


      • Lerpalltaeilaatua
        EiLaatuaLuvassa kirjoitti:

        Rojut ränniin tyypit sopii hyvin Pattayan matkailijan perusprofiiliin ilmoittaen poljentansa matkailupalstalle.

        Ei todellakaan laatua.

        Mutta Senseilerppa, sinun leitipoikavaimosi ei ole koskaan saanut sitä rojua takaränniinsä, vaikka kovasti haluaisi olla vastaanottajana, mutta vuokrahuoneestaan sitä antajaa ei löydy, joten on jo sossulle ilmoittanut karkaavansa lerpan luota antavammalle isännälle.


    • kyllä-irtoaa

      Ihan kivasti on riittänyt "maksutonta" kotimaista pesää viimeisten vuosien aikana. Niin omaa vaimoa, kuin ns. yhden illan keikkapanojakin. Mutta kyllä silti Aasialainen nuorehko ammattiprostituoitu antaa ne kaikkein parhaat kyydit, eli hyvästä ammattilaisesta kannattaa ehdottomasti maksaa.

    • 44x

      Tämä "saamis"teema on äärettömän lapsekas. Lähinnä näitä vuodatuksia viljelee petetyt itsetuntonsa ja miehensä menettäneet naiset ja pikkupojat, jotka tykkäävät jutella panemisesta jotta saavat tumputukseensa ja mielikuviinsa materiaalia. On muitakin vaikuttimia kuin "saaminen". Tarvitaan myös halu ja tarve siihen saamiseen.
      Me kokeneet eronneet miehet ei ihan helpolla lähdetä uusioperhehelvetteihin eikä kuuntelemaan vanhojen feministien rutinoita. "Ilmaiset markkinat" ei ole todellakaan ilmaisia. Romanttinen rakkaus ja arjen yhteensovittaminen on nuorten ja kokemattomien leipiä. Perhettä vartenhan ne nuoret liittojaan solmii kuten meikäläinenkin aikoinaan.
      "Saisihan" sitä vielä sellaisia kolmekymppisiäkin "ilmaisia kunnon naisia", mutta niille pitäisi puhua pashaa ja lupailla ties mitä, mitä ei halua luvata ja niillä tuppaa olemaan pieniä lapsia. Ei riitä aika eikä halu alkaa leikkimään toisten lapsille isää ja autokuskia.
      Sitten ne oman ikäiset naiset on lähes poikkeuksetta (kaikella kunnioituksella) kaameassa kunnossa fyysisesti ja henkisesti. Joku tyylikäs uranainen voisi tehdä siinä poikkeuksen, mutta sellainen on taas niin vaativa ettei sitäkään jaksa miellyttää ja toteutella heidän toiveitaan. Nähty on niitäkin.
      Mitään bimboa kakskymppistä sokerityttöä en jaksaisi kuunnella enkä katsoa. Se ei olisi rehellistä kellekään ja maksat pirusti pelkästä seksistä. Ei kiitti.
      Jos joku eläkeukko jaksaa vielä aidosti nykymaailmassa ihmetellä maksullisia naisia, niin olen suuresti yllättynyt hänen elämänkokemuksensa puutteesta.

      Se on kaikkein rehellisintä maksaa sopimuksen mukaan, eikä suoltaa latteuksia ja valehdella jollekin naiville siviilinaikkoselle saadakseen vain pesää saamisen ilosta. Se on paha loukkaus ja hyvässä lykyssä siinä särkyy sydämiä ja kenties koko loppuelämä. Jos et ole varma että kykenet heittäytymään täysillä niin sitten älä heittäydy ollenkaan. Maksulliset on hyvä ja rehellinen tapa tyydytellä luonnollisia tarpeita ilman sitoumuksia, jos sellaista haluaa tehdä ja on siihen varaa. Miksikään liukkaaksi playboyksi en ala kellekään ihmisdildoksi.

      • karmeaa_luettavaa

        Onpa harvinaisen viisasta tekstiä tällä palstalla.
        "maksulliset on hyvä ja rehellinen tapa tyydytellä luonnollisia tarpeita ilman sitoumuksia , jos sellaista haluaa tehdä ja on siihen varaa". Just niin. Naulankantaan osuit.
        Tarkkana pitää olla HIV:n ym. tautien suhteen. Pietariin matkustajien on syytä lukea viime viikon Suomen Kuvalehti , jossa noista kirjoitetaan.


    • seitsemäskerta

      Ei ole suomalaisesta väliä kun voi saada paljon parempaakin. Eri juttu toki teillä kun ei ole rahaa.

    • tuodaan_aasia_suomeen

      Mikäli olisi lain suoma mahdollisuus, niin tuottaisin fair play seksityöhön Suomeen kymmeniä, ellei jopa satoja ammatti prostituoituja Aasian alueelta. Saisivat itse pitää tienistinsä, kunhan hoitaisivat lakisääteiset velvoitteet Suomessa. Mitä todennäköisimmin tekisivät muutaman vuoden seksialan töitä Suomessa, jonka jälkeen palaisivat todella turpean pankkitilinsä kanssa kotimaihinsa, ja eläisivät koko loppuelämänsä siellä varsin kelvollista elämää, perheistään ja sukulaisistaan huoltapitäen.

      • MahtavaIdea

        Mitään liiketoimintaa ei kannata aloittaa ilman perusteellista tietoa ja tutkimusta.

        Suosittelen että ryhdyt pyllistelemään sen muutaman vuoden tai jos olet mies niin vaimosi tehköön sen yhdessähän olette oivallinen pari.
        Jos onnistuu niin voit muuttaa thaimaahan elämään kelvollista elämää loppuelämäksesi ja voit siinä sivussa pitää huolta myös sukulaisistasi.


      • Sensei--

        pohjosen mies tässä... me tultiin resut just ton Hua Hinin TsumBan kanssa Paraisten Nesteelle potatoilla... meidän naiset Kyttyräselkä Jing ja Sui Hin lähti jonnekin meitin perheiden mopoilla soppailemaan niin että perävalot vaan näky ja hameen alta pehkot... tsiljoonahuvilalla laitetaan mersuun kohta uus pakoputken pää rollsroisiin ja lisää kiljundeerosta käymään.. tulee pitkät pyhät.. kauhoin just uima-altaassa 110 metrin aidat ja appiukko tulee kohta sotakopterilla mukaan.. tällasta.. tööts köh köh dingdong töttöröö


      • KukaVäittääToisin
        Sensei-- kirjoitti:

        pohjosen mies tässä... me tultiin resut just ton Hua Hinin TsumBan kanssa Paraisten Nesteelle potatoilla... meidän naiset Kyttyräselkä Jing ja Sui Hin lähti jonnekin meitin perheiden mopoilla soppailemaan niin että perävalot vaan näky ja hameen alta pehkot... tsiljoonahuvilalla laitetaan mersuun kohta uus pakoputken pää rollsroisiin ja lisää kiljundeerosta käymään.. tulee pitkät pyhät.. kauhoin just uima-altaassa 110 metrin aidat ja appiukko tulee kohta sotakopterilla mukaan.. tällasta.. tööts köh köh dingdong töttöröö

        Sensein aivopesu on todellakin totta ja havaittavissa konkreettisesti.


    • sääntöjä

      Tulee vielä sekin aika, jolloin Aasialaiset naiset näyttävät pitkällä tikulla ja kinthaalla kaapinpaikkaa = lattianrajaa suomivalaille. Siinä suklaanruskea, timmikroppa komentaa läskiä lattialle. Ihan oikein.

    • vieraissa

      Reetu (73v) kiskoi thaikkubedissä kolmea nuorta naista. Mikäli olet alle viisikymppinen, selvität helposti 4 ja jopa 5 thaimisua. Jätä hapan ja nariseva omakotka pirttiin lasten kanssaja lähde uudisraivaaja asenteellakyntämään tuoretta vakoa Aasiaan. Laatuluokan naintia hyvissä ja syvissä vesissä. Vieraissakäynti kannattaa aina!!!

    • sex_business

      Minä näytin muijalle HEL-LHR lentoliput ja sanoin viipyväni firman Brexit-prosessineuvotteluissa vähintään kolme viikkoa. Thaimaassa ollaan jo toista viikkoa ja brexitistä ei tietoakaan. Thaimisuja olen haastatellut nekullani, - niin suullisesti, kuin sisäisestikin, - sen minkä ikinä olen kerennyt ja hyvin ovat imeneet. Ensi viikolla kolmen päivän sessio Vietnamin maksullisessa yössä. Kohtuporausta tyynni... Meitä on täällä 16 suomivaikuttajan tiimi, ja me todella vaikutamme täällä. Melaa mekkoon ja siementä vakoon. Omat vaimomme kuvittelevat meidän tekevän täällä bisnestä.... tavallaan joo.

      • Ukoiz

        mitään vaimoa ei ole, on vain kansaneläkkeellä kitkutteleva äiti jonka paskamurjussa asut siivellä.

        ja naista saat vain rahalla ja kelarahakaan ei riitä kauaa.


    • Rubert

      Aloituksen otsikkoon on livahtanut pikku virhe. Sen piti olla: Milloin NÄIT viimeksi Suomessa naista.

      Kun käväisin nyt syksyllä Suomessa kuuden vuoden jälkeen, niin kauhukseni näin lähes ainoastaan puuskuttaen lyllertäviä läskejä. Erityisesti marketeissa niitä neljän hengen soputelttaan pukeutuneita valaita näki lyllertämässä naamat punaisina, ja perässä kulki mies ostoskärryjen kanssa kuin koira talutushihnassa. Kyllä puistatti julmasti niiden miesten kohtalot.

      • taksi105

        kohdallesi ei satu kun pullukat. millaista on olla ikuyinen hävijä?

        Millanen pullukka itse olet ja millainen pullukka äitisi on?


      • Normieläkeukko
        taksi105 kirjoitti:

        kohdallesi ei satu kun pullukat. millaista on olla ikuyinen hävijä?

        Millanen pullukka itse olet ja millainen pullukka äitisi on?

        Pervo. Ketä se haittaa jos äiti on pullukka? Eihän niitä ainakaan meilläpäin naida.
        Entä onko se nyt korrektia ja itsetarkoitus alkaa vonkaamaan joka kerta saamisen vuoksi, jos kohdalle sattuu hoikka ja kaunis nuori nainen? En minä ole niin puutteessa, että alkaisin naisia pokaamaan panemisen vuoksi.

        Sairas aloitus. Kysymys voi olla myös että "milloin halusit viimeksi naista Suomessa" tai "Milloin annoit viimeksi naiselle Suomessa". Tasa-arvon aikaan kukaan ei saa eikä anna vaan molemmat saa ja antaa, jos niin päättävät.

        On sairas ajatus myös kuvitella että aikamiehillä olisi niin kauhea libido ja panemishalut että sen vuoksi pitäisi / joutuisi matkustamaan jonnekin kauas. Helsingissä ja Tallinnassa saa 50 eurolla, jos haluaa. Lentolipulla laittelee jo aika paljon. Baariruusuja saa pokattua yhden oluen hinnalla. Siis jos haluaa.

        Minä en halua. Matkustelen muista syistä, mutta en kieltäydy seksistä, jos joku kiva sattuu kohdalle, oli paikka sitten Pattijoki tai Pattaya.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe