Varokaa ottamasta traileria vuokralle MV-Vuokrauksesta Ulvilasta!

olavi.p

Otimme kyseisestä vuokraamosta autotrailerin vuokralle ja kun olimme laskemassa autoa alas trailerin päältä niin vinssi katkesi.......ja kenen syy jos vinssi on huono ja epäkuntoinen??????Autoomme tuli vaurioita mutta eipäs kyseinen vuokraamo korvannut yhtään euroa vaikka heidän vuokraamansa peräkärry oli epäkuntoinen!Kannattaa tarkkaan katsoa jos vuokraa perävaunun kyseisestä firmasta!

3

411

  Vastaukset

  • Valitettava tapaus.. Vahinkoja sattuu aina. Vinssin huonous ja tapahtunut on varmasti vaikea tai mahdoton määritellä kenenkään ihmisen syyksi. Jos siis laitetta käytetty kuten pitää. Ennemminkin kysymys lienee korvaus/vakuutusasiasta. Jos kokee ettei mennyt laillisesti niin asian voi riitauttaa. Ja lukea yleiset/mahdollisesti talokohtaiset vakuus/vahinkoehdot omavastuineen jne..
   Mut en näkisi kovin isoa mahdollisuutta että muillekin sattuisi ko vahinko koska sinullekkin niin kävi.

   • Vaijerin katkeaamiseen on vaikea vuokraajan varautua etukäteen jos siinä ei ole mitään merkkejä. Jos vaijeri oli vaurioitunut MIKSI käytit sitä siitä huolimatta? Jos taasen et huomannut mitään tuskin vuokraaja myöskään olisi huomannut sitä.
    Toisaalta itse kun olen vuokrannut jostain traileria olen ottanut vastaavat tilanteet huomioon jo ennen kun autoa on otettu kyytiin tai purettu pois.
    Koska näihin vahinkoihin vaikuttaa myös oma riskin arviointi.
    Parempia vuokrauksia ensi kerralla.
    Tapaus ei minusta kuitenkaan tee mv-vuokrauksesta mitenkään riskialtista vuokraajaa.


  • Vuokrasin auton Suomeen tullessani ja vuokrausta tehdessäni otin tottakai kaikenlaiset vakuutukset mukaan.Maksoi muistaakseni muutaman euron.Tuli tarpeeseen koska ajoimme todella paljon viikon aikana ja tuulilasiin tuli halkeama varmaankin jostain kivestä.Se alkoi leviämään matkan aikana enemmän mutta koska minulla oli vakuutus, emme joutuneet maksamaan siitä mitään.

   Aina tarkasta vuokraamasi ajoneuvon/trailerin kunto ottamalla kuvia ja videota ennen kuin ajat sillä.Parasta on jos vuokraaja on mukana tilanteessa jossa videota otetaan.Samoin jos vuokraat asunnon, videoi kunto vuokranomistajan läsnäollessa, niin vältyt isoilta ongelmilta.Videolla tulee pyytää lupa vuokrattavan kohteen videointiin niin että vuokraaja näkyy ja kuuluu selvästi antaen luvan.Näin toimiessa vuokraajalla ei ole naputtamista jos oikeuteen mennään vaan video on todiste.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   279
   10374