Nuorten kilpa-ajo päättyi korttien kuivumiseen

EivätKovinNuoriaEnää

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4161550/Nuorten+kilpaajo+paattyi+korttien+kuivumiseen?ref=readnext

Salon poliisi todisti maanantai-iltana vauhdikasta kilpa-ajoa Someron keskustassa. Kaksi nuorta kuljettajaa kaahasi Joensuuntiellä puoli yhdentoista aikaan selvää ylinopeutta. Poliisi mittasi kummankin henkilöauton nopeudeksi 99 kilometriä tunnissa. Kyseisellä kohdalla on 40 kilometritunnin nopeusrajoitus.

Poliisin partio pysäytti kaaharit ja määräsi molempien autojen kuskit välittömästi ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Toinen epäillyistä on 25-vuotias mies ja toinen 19-vuotias nainen. Molemmat epäillyt ovat paikallisia.

9 kommenttia

Vastaukset

 • Varmaan jotenki jälkeenjääneitä, kun tuolla lailla touhuavat.

 • Eilen illalla oli outo auto illalla, siinä oli siniset parki valot ja ajovaloja ei ollenkaan pimeän aikaan kello 21:tä ennen. Valotta ajavia on vaikea huomata, kun tien pinta on musta.

 • Monesti ihmetyttää missä ne on ajokortti tutkinnon ja teorian suorittanut. Oppi ei ole mennyt perille. Onneksi ei ollut maistaneet virvokkeita ajoon lähtiessä.
  Siellä on muutama esimerkillinen auto mikä näyttää mallia kuinka ajetaan.
  Harjoitelupaikka on orhaan vanha parkipaikka ja työ väentalo piilo parkki.

 • Sielähän on MB, bemari, Wolkari mikä näyttää mallia muille ja ne volvot taisi viimeksi pysäyttää väärät volvot. Red volsu ajaa usein parkeilla ja lujaa, myös kauppojen parkkipaikalla. Samoin turuntiellä, salontiellä ja helsingintiellä nopeu ylittää otto nopeuteen.

  • Ei meiän kullan nuppu ole kaahannut, moni vanhempi hyväksyy sen ihan oikeana. Myös sen voi sitä kaljoissa ajaa. Ei yksi puolikas missä'än tunnu ja voi toisenkin ottaa kun istuu tunnin, tai puolitoista hyvässä kaveri piirissä.
   Meneppä juomaan kupin kahvia, tai limua niin kyl on outo tyyppi ja hankala.


 • Olivatko kuljettajat juovuksissa, jos kortit on otettu kuivumaan? Ylinopeudesta kortti päätyy hyllylle jäähtymään, ei kuivumaan!

  • Sie oo ihan väärässä tässä asiassa se pojan nylikka on niin pihkassa että kortitkin kastuu kautaaltaa siihen tyttöön ja täyttää vaan taitojaan mutta
   Tyttö on ollut vähän tyhmä kun on kaahannut pojan perässä mutta
   Pojan nylikka on vasta ollut vastuutunton

   tyttöjen pitäisi aina kysyy että onkos pojalla yhdistelmakortti ne vasta osaa ajaa pitkätkin ahtaisiin koloihin pistää ja tuntuvasti rauhallisesti


  • Pappa.torrol kirjoitti:

   Sie oo ihan väärässä tässä asiassa se pojan nylikka on niin pihkassa että kortitkin kastuu kautaaltaa siihen tyttöön ja täyttää vaan taitojaan mutta
   Tyttö on ollut vähän tyhmä kun on kaahannut pojan perässä mutta
   Pojan nylikka on vasta ollut vastuutunton

   tyttöjen pitäisi aina kysyy että onkos pojalla yhdistelmakortti ne vasta osaa ajaa pitkätkin ahtaisiin koloihin pistää ja tuntuvasti rauhallisesti

   Joo joo


 • Täällä ilmeisesti ajokortit saadaan arvalla ja samoin hoitajat jotka juoruaa täyttä paskaa ihmisistä ja levittävät juoruja ja saavat pitää työpaikansa. Hyvää mallia nyky nuorisolle. V...nut ei alkuperäinen somerolainen, sukujuuret kyl Somerol, valitettavasti.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.