Pelipäätös = rahat hävitty sillä sekunnilla

Addiktoituvapersoona

Onnistuin olemaan viikon irti pelikoneilta (tiedän typerää pelata niitä, niihin ei jää koukkuun, niistä ei voi voittaa jne). Satuin kävelemään pelaamon ohi ja tuli se kuuluisa hetken mielijohde käydä laittamassa lappu kenoa sisään (koska eihän sitä koskaan tiedä), oikeasti tietää, mutta ei halua tietää.

No, pistin kenon sisään ja taskussani sattui olemaan kolikoita. Miten kävi? Ensin pelasin viiden euroa setelin, sitten kolikot ja sitten lompakossa olevan viisikymppisen. Sitä on kuin noiduttu, ei pysty lopettamaan, vaikka mielessä on ajatus lopeta, mitä mä teen? Viisikymppisestä kun on jäljellä parikymppiä sitä ajattelee, että sama kai se on hävitä loputkin. Jonkinlainen järjellinen ajattelu palaa hypnoosin loputtua.

Mutta tajusin tänään myös yhden asian, hetkeä ennen pelaamoon päätymistä, näin erään henkilön, josta minulla on todella negatiivisia muistoja. Eli siinä se kuuluisa stimulantti hakeutua pelaamoon ja tyhjentää mieli lompakko.

Nyt sitten taas reilu viikko ilman rahaa, jos tyhjiä pulloja ja pikkukolikoita ei lasketa. Olisi kyllä mukava vapautua tästä paskimmasta mahdollisesta riippuvuudesta, joka on hallinnut ja tuhonnut elämää yli 10 vuotta.

6

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhuhu

      Negatiiviset ihmiset ympärillä, tai tiedostaa huomenna olevan huono päivä. Tekee helposti mieli pelata rahapelejä, että pääsee edes hetkeksi pois todellisuudesta, pelien petolliseen maailmaan. Kun kaikki rahat on hävitty iskee masennus ja reaktiona ei olisi taaskaan pitänyt pelata.

      Pelaamoossa kun olen joskus käynyt. Ensimmäiset eurot kun on hävinny, ajattelee, että ei voi lähteä sieltä pois ennen kun on saanut edes sen alkupanoksensa takas. Eihän siinä ikinä niin käy kaikki rahat menee. Pään sisällä jotenki vain sumenee ja ei vain pääse pelikoneen luota pois, tilt. Pelaamoon on ihan turha mennä kun tietää mitä tulevan pitää-HÄVIÖ.

    • Stupido

      Voi miten tuttua. Sitä on kuin riivattu kiinni siinä masiinassa ja jos voittoja tulee niin nekin pitää vaan pelata että saa siinä omassa maanisessa kuplassa olla ajattelematta muuta. Ja se masennus ja morkkis ja vitutus sen rahan menon lisäksi on se hinta mikä maksetaan. Ja eiku taas...

    • Röhön

      Eikö olisi järkevämpi tuhlata ne rahat vaikka viinaan? Baarissa istumalla sä harvemmin kuitenkaan nelinumeroista summaa yhdessä illassa kulutat.

    • SelväMuttaRahaton

      Tosi on. Muutamassa tunnissa hävityillä rahoilla saisi vaikka kunnon viinipullon vuoden jokaiselle viikolle tai vaikka useammankin.

    • jeesusauttakoon

      Mulla alkoi pelaamattomuus lisääntyä juuri miettimällä niitä syitä jotka siihen ajaa. Isoin syy ongelmaan oli juurikin ihmiset. Siis ne ihmiset joiden pitäis olla täällä seurana ja apuna. Laitoin kaikki välit poikki. Se toi pientä toivoa, sitten olikin syyllisyys eristäytymisestä. Nyt ollaan pisteessä että kurjuus ajaa pelaamaan. Mikä sekin vähentynyt. Ja nimellistä kurjuutta. Joku ihmeellinen ajatusvirhe joka pistää sen tekemään. Sekin alkaa olemaan jo ylitetty. Itsellä vielä ongelma siinä että en arvosta mitään rahalla saatavaa onnea. Toki ruoka on kivaa, ilmankin kyllä vähän aikaa nähtävästi pärjää, toisaalta jos ei ole pakko niin olla niin kuivukoon kasinot mun puolestasi.

    • irtilopullisesti

      Moniongelmaisena syömishäiriöstä pääsin eroon - ei tulisi enää mieleenkään oksentaa tai nälkiinnyttää itseä vapaaehtoisesti (ellei peleistä aiheutuvasta rahapulasta johtuvaa nälkää lasketa), vuosien tissuttelusta ja jokailtaisesta ruokajuomaviinistä pääsin eroon vaikka ei mitenkään ollut tavoite, tuli vaan pitkiä taukoja ja nyt viini ei enää edes maistu erityisen hyvältä . juon toki jos tarjolla mutta itselleni en osta kuten en muitakaan alkoholijuomia. Vuosikymmenen huonosta parisuhteesta pääsin eroon - pari vuotta oli vaikeaa mutta takaisin en tahtoisi.

      Pitäisi saada riittävän pitkä tauko pelaamiseenkin, jospa sen jälkeen pelaaminenkin tuntuisin vastenmieliseltä. Täytyy varmaan muuttaa ulkomaille tai korpeen, kun aina viimeistään parin viikon päästä kosahtaa kaupan pelikoneelle. Ja kun alkuun pääsee, tuhoa tulee nopeasti ja paljon. Netissä pelit ovat kiinni, joten ongelmallinen alue on tuon ulko-oven takana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe